VO101_Balázs írta:Úgy néz ki h lecserélem a laptopomat egy asztali gépre, és akkor már olyat veszek amin menni fog a CoD. Remélem fogunk jókat repkedni)

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
VO101_Balázs írta:Úgy néz ki h lecserélem a laptopomat egy asztali gépre, és akkor már olyat veszek amin menni fog a CoD. Remélem fogunk jókat repkedni)

Nekem van plusszba két kódom, ha jól viselkedsz az egyiket megkapod.VO101_Papi írta:Na, én pont ezért nem szántam rá egy fillért sem!

VO101_Sanyo írta:Nekem van plusszba két kódom, ha jól viselkedsz az egyiket megkapod.VO101_Papi írta:Na, én pont ezért nem szántam rá egy fillért sem!
Akkor gyere fel msn-re és megkapod.VO101_Papi írta:Én annyira jó vagyok![]()
![]()
![]()
!

És ezt most mi alapján mondod? Mi ez a hiszti a harmadik részről? Egyáltalán honnan indult ez? Megint sukhoi.ru, vagy 1C-n borult el valkinek az agya?hq_Reflected írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én azt mondom dugják fel magunkak az il2-jüket. Tudom, végülis játszható a CloD, de ennyi. Attól még egy hatalmas kalap sz*r tele bugokkal. Nem baj, mondom, segítsük a fejlesztőket, mert a Rise of Flightnál is ez volt, és azóta dolgoznak rajta. Mostanra olyan szim lett belőle hogy párja nincs. Ezzel ellentétben CloD-ék magas ívből tesznek az emberekre, besértődnek a (jogos) reklamációkon, nem kommunikálnak, és főleg baromira nem javul az a sz*r amit rámsóztak.
Erre most mi a megoldás? Nem baj, igen ez így tiszta bug, de nem dolgozunk rajta, inkább kihozunk egy következő részt, amiben ezek mind ki lesznek javítva. Aha, aztán abban ki tudja, hogy mennyire lesz kijavítva minden, meg hogy milyen új bugok lesznek (orosz fejlesztők fognak orosz gépeket gyártani, ne feledjük), szóval kihoznak majd egy harmadik részt hogy azt is vegyük meg, ha azt akarjuk, hogy az eddigiek normálisan működjenek... Kösz nem, nekem jelenleg nagyon betelt a pohár...

3k elég ócó?VO101_Balázs írta:Na megvan a vas, Sanyó bácsi nem tudsz valami közelgő akcióról? 50 ojró steamen az kicsit soknak tűnik így első körben. Az 16k kb most...

Biztos nem megy valami szerver, várj egy kicsit. Az időnként steam kliens lelövése is segíteni szokott.VO101_Balázs írta:Steam is having trouble connecting to steam servers.

Ja, egyébként fent vagyok Steamen, Skypeon és Messengeren, szerintem megtalálszVO101_Balázs írta:Na beszereztem, de a steam valamit szüttyög és nem tudom felrakni miatta a játékot, "Steam is having trouble connecting to steam servers". Ezt mondja, kell valamit varázsolni a routerrel? Tom majd ha valamikor lenne egy negyed órád megokosítani
Edit. Új accountot csináltam és igy ment...