IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

VO101_Tom

VO101_Balázs írta:Úgy néz ki h lecserélem a laptopomat egy asztali gépre, és akkor már olyat veszek amin menni fog a CoD. Remélem fogunk jókat repkedni :))
:icon_crazy: Kép
Kép
VO101_Sanyo
Site Admin

"In thrust we trust!"
Kép
hq_Reflected

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én azt mondom dugják fel magunkak az il2-jüket. Tudom, végülis játszható a CloD, de ennyi. Attól még egy hatalmas kalap sz*r tele bugokkal. Nem baj, mondom, segítsük a fejlesztőket, mert a Rise of Flightnál is ez volt, és azóta dolgoznak rajta. Mostanra olyan szim lett belőle hogy párja nincs. Ezzel ellentétben CloD-ék magas ívből tesznek az emberekre, besértődnek a (jogos) reklamációkon, nem kommunikálnak, és főleg baromira nem javul az a sz*r amit rámsóztak.

Erre most mi a megoldás? Nem baj, igen ez így tiszta bug, de nem dolgozunk rajta, inkább kihozunk egy következő részt, amiben ezek mind ki lesznek javítva. Aha, aztán abban ki tudja, hogy mennyire lesz kijavítva minden, meg hogy milyen új bugok lesznek (orosz fejlesztők fognak orosz gépeket gyártani, ne feledjük), szóval kihoznak majd egy harmadik részt hogy azt is vegyük meg, ha azt akarjuk, hogy az eddigiek normálisan működjenek... Kösz nem, nekem jelenleg nagyon betelt a pohár... :evil:
VO101_Papi

Na, én pont ezért nem szántam rá egy fillért sem :evil: !
VO101_Sanyo
Site Admin

VO101_Papi írta:Na, én pont ezért nem szántam rá egy fillért sem :evil: !
Nekem van plusszba két kódom, ha jól viselkedsz az egyiket megkapod. :)
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Papi

VO101_Sanyo írta:
VO101_Papi írta:Na, én pont ezért nem szántam rá egy fillért sem :evil: !
Nekem van plusszba két kódom, ha jól viselkedsz az egyiket megkapod. :)

Én annyira jó vagyok :roll: :oops: :mrgreen: :icon_crazy: !
VO101_Sanyo
Site Admin

VO101_Papi írta:Én annyira jó vagyok :roll: :oops: :mrgreen: :icon_crazy: !
Akkor gyere fel msn-re és megkapod. :)
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Tom

hq_Reflected írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én azt mondom dugják fel magunkak az il2-jüket. Tudom, végülis játszható a CloD, de ennyi. Attól még egy hatalmas kalap sz*r tele bugokkal. Nem baj, mondom, segítsük a fejlesztőket, mert a Rise of Flightnál is ez volt, és azóta dolgoznak rajta. Mostanra olyan szim lett belőle hogy párja nincs. Ezzel ellentétben CloD-ék magas ívből tesznek az emberekre, besértődnek a (jogos) reklamációkon, nem kommunikálnak, és főleg baromira nem javul az a sz*r amit rámsóztak.

Erre most mi a megoldás? Nem baj, igen ez így tiszta bug, de nem dolgozunk rajta, inkább kihozunk egy következő részt, amiben ezek mind ki lesznek javítva. Aha, aztán abban ki tudja, hogy mennyire lesz kijavítva minden, meg hogy milyen új bugok lesznek (orosz fejlesztők fognak orosz gépeket gyártani, ne feledjük), szóval kihoznak majd egy harmadik részt hogy azt is vegyük meg, ha azt akarjuk, hogy az eddigiek normálisan működjenek... Kösz nem, nekem jelenleg nagyon betelt a pohár... :evil:
És ezt most mi alapján mondod? Mi ez a hiszti a harmadik részről? Egyáltalán honnan indult ez? Megint sukhoi.ru, vagy 1C-n borult el valkinek az agya?
A játék sokszor lefagy. Egy már hónapokkal ezelőtt is így volt, ezért írják át az egész játékot alapról. És ez sok ideig tart. Lehet őket anyázni, csak tök felesleges. Felvettek egy rakat embert, már a ROF-osok is ezen dolgoznak. Ahányszor csak szóba kerül, mindig elmondják, hogy csinálják, nem hagyják szarban a Clodot, és amint olyan állapotban lesz, hogy tesztelhető, kiadják a beta-t. A Battle of Moscow előtt pedig lesz patch a CloD-hoz is. Azt meg világosan megmondták, hogy ami új fejlesztések a folytatáshoz készülnek, azok használhatók lesznek Clodban is. Nem is lehetne másképp, különben hogy lenne kompatibilis egymással a két térkép?
Kép
VO101_Balázs

Na megvan a vas, Sanyó bácsi nem tudsz valami közelgő akcióról? 50 ojró steamen az kicsit soknak tűnik így első körben. Az 16k kb most...
VO101_Tom

VO101_Balázs írta:Na megvan a vas, Sanyó bácsi nem tudsz valami közelgő akcióról? 50 ojró steamen az kicsit soknak tűnik így első körben. Az 16k kb most...
3k elég ócó? :) Van a pólusban is.
http://www.576.hu/webshop_list.aspx?Pla ... IsSearch=1
Kép
VO101_Balázs

Ja ez má jobban hangzik, holnap úgyis kell mennem ofotértbe kontakt lencséért, asszem van a dunaplázában is 576.
VO101_Tom

Van.
Kép
VO101_Balázs

Na beszereztem, de a steam valamit szüttyög és nem tudom felrakni miatta a játékot, "Steam is having trouble connecting to steam servers". Ezt mondja, kell valamit varázsolni a routerrel? Tom majd ha valamikor lenne egy negyed órád megokosítani :)

Edit. Új accountot csináltam és igy ment...
VO101_Sanyo
Site Admin

VO101_Balázs írta:Steam is having trouble connecting to steam servers.
Biztos nem megy valami szerver, várj egy kicsit. Az időnként steam kliens lelövése is segíteni szokott.
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Tom

Nekem most megy a Steam, talán próbáld most. Nem szokott gond lenni vele, amióta megvan a Clod nekem talán egyszer ha gondom volt a steam-el, a clodot sokkal többet szidod majd :)
Kép
VO101_Tom

VO101_Balázs írta:Na beszereztem, de a steam valamit szüttyög és nem tudom felrakni miatta a játékot, "Steam is having trouble connecting to steam servers". Ezt mondja, kell valamit varázsolni a routerrel? Tom majd ha valamikor lenne egy negyed órád megokosítani :)

Edit. Új accountot csináltam és igy ment...
Ja, egyébként fent vagyok Steamen, Skypeon és Messengeren, szerintem megtalálsz :)
Kép
VO101_Sanyo
Site Admin

Papi, privátban elküldtem a sorozatszámot, használd egészséggel. :) Az MSN problémádnak pedig utána fogok nézni.
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Tom

Este lehetne reppenni kicsit, tegnap nem jutottam gépközelbe emberi időben, de ma jónak tűnik. Wick is lesz, de ő csak 10-től.
Kép
VO101_Tom

Balázs. Délutáni kérdésedre kaptam választ, az X-52-nek driverből állítható a szín és a fényerő is (és ki is kapcsolható).
Kép
VO101_Tom

Egy kis kevdcsináló. Este reppenés? Balázs, Nate, MM, Wick?
Kép
Válasz küldése