A weboldal fejlesztése
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_Tom
A weblapba illesztett órát kicseréltem a rajzoltról egy fénykép alapúra, szerintem ez jobb, ez marad a végleges 

- VO101_tvr
Tom!
Óráról jut eszembe.
Láttam más weblapon, hogy a ferihegyi óránként frissülő időjárásadatokat feltették.
pl:
Felhőtlen
Hőmérséklet: 3 °C
Szél: Változó, 5.6 km/h
Légnyomás: 1026 hPa
Rel. páratartalom: Rel. páratartalom: 56
Látástávolság: 10 km
Akár itt is megállná a helyét. A látogatottságot is növelné.
Óráról jut eszembe.
Láttam más weblapon, hogy a ferihegyi óránként frissülő időjárásadatokat feltették.
pl:
Felhőtlen
Hőmérséklet: 3 °C
Szél: Változó, 5.6 km/h
Légnyomás: 1026 hPa
Rel. páratartalom: Rel. páratartalom: 56
Látástávolság: 10 km
Akár itt is megállná a helyét. A látogatottságot is növelné.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
háttérképeknél:
alá zuhan helyett: alázuhan kellene... (Lőrincz Mátyás )
alá zuhan helyett: alázuhan kellene... (Lőrincz Mátyás )
- VO101_Tom
Alázuhan javítva.
Időjárás adatok? Én kiteszem, csak adj egy oldalt, ahol kint van, hogy tudjam honnan kel linkelni. És mekkora helyet foglal? A TS viewer-el is már gondban voltam, mert alig fért ki.
Időjárás adatok? Én kiteszem, csak adj egy oldalt, ahol kint van, hogy tudjam honnan kel linkelni. És mekkora helyet foglal? A TS viewer-el is már gondban voltam, mert alig fért ki.

- VO101_Tom
Felkerült a Pumaszállásról, a Veszprémi reptérről készült cikk.

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Szép munka, köszönjük Ákos!VO101_Tom írta:Felkerült a Pumaszállásról, a Veszprémi reptérről készült cikk.
"In thrust we trust!"

-
VO101_Menyus
Volna egy kérdésem:
Muszáj betömöríteni a PDF-eket? Én spec úgy vagyok vele hogy amik fenn vannak úgysem töltöm le csak hogy meglegyen, úgyis fenn lesz az oldalon ha jól megy akár az idők végezetéig. Viszont ha el akarok vmit olvasni szívesen megtenném szépen a weblapról megnyitva az operában...
Muszáj betömöríteni a PDF-eket? Én spec úgy vagyok vele hogy amik fenn vannak úgysem töltöm le csak hogy meglegyen, úgyis fenn lesz az oldalon ha jól megy akár az idők végezetéig. Viszont ha el akarok vmit olvasni szívesen megtenném szépen a weblapról megnyitva az operában...
"Hogy megőrizd a békét, készülj a háborúra." "Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport"
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Szerintem semmi akadálya.VO101_Menyus írta:Viszont ha el akarok vmit olvasni szívesen megtenném szépen a weblapról megnyitva az operában...
"In thrust we trust!"

-
VO101_Menyus
Köszike szépen!
"Hogy megőrizd a békét, készülj a háborúra." "Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport"
- VO101_Tom
Én az miatt tömörítem, mert IE-ben, ha közvetlenül megnyitsz pdf-et, addíg nem lehet bezárni az ablakot, nem tudod visszavonni, amíg teljesen le nem tölti. Nagyon lefogja a gépet, és qrva idegesítő, ha ösztönösen visszavonást nyomsz.
Másik ok, mert ezek a doksik letöltésre, és adott esetben nyomtatásra készültek, ellenkező esetben a weblapba lennének integrálva, mint mondjuk a tananyag.
Ha nem akarod lementeni, akkor miért nem az openre klikkelsz, megnyitja a rart és megnyitod a file-t?
Másik ok, mert ezek a doksik letöltésre, és adott esetben nyomtatásra készültek, ellenkező esetben a weblapba lennének integrálva, mint mondjuk a tananyag.
Ha nem akarod lementeni, akkor miért nem az openre klikkelsz, megnyitja a rart és megnyitod a file-t?

-
VO101_Menyus
Tudjátok mit? Hagyjátok a faszba, legfeljebb én nem olvasgatom a doksikat...
Egy emberért minek...
Egy emberért minek...
- VO101_Tom
Most nem értelek. Feltehetném pdf-ben azt a közel 30 doksit, ami most letölthető (csak a tan és gépkönyveknél vannak ugye), pöcsölhetnék vele, hogy az összes cuccot pdf-ben feltöltsem a szerverre, hogy az össze linket átírjam, de tényleg nem értem, hogy miért lennél beljebb. Így is meg lehet nyitni közvetlen a file-okat,csak egy klikkeléssel tovább tart. Letölteni ígyis úgyis letöltődik a gépedre, max az ideiglenes file-ok közé megy, nem egy külön mappába. Ami doksik jpg-ben vannak meg, azok meg mindenképp maradnának zipben.VO101_Menyus írta:Tudjátok mit? Hagyjátok a faszba, legfeljebb én nem olvasgatom a doksikat...
Egy emberért minek...
Keress egy pdf-et, jobb klikk, társítod, hogy ne acrobat reader, hanem az opera nyissa meg mindíg, és akkor még a readerrel sem kell foglalkozni, operában nyílik meg az összes -még a letöltött- pdf is.
Az meg, hogy CSAK ez miatt nem olvasod el őket... hát... erre most mit mondjak...?

- VO101_Tom
az opera meg is tudja jegyezni a beállításokat, azt is beállíthatod alapértelmezésnek, hogy mindíg nyissa meg a file-okat, ne jelenjen meg az a kérdés, hoyg letöltse-e (-1 klikk). Annyi lesz a különbség, hog egy ablakban meg fog nyílni a winzip is, vagy amit használsz.

-
VO101_Menyus
Nekem csak megtetszett az a megoldás amit én szerettem volna, mert ha én csak éppen belenéznék vmibe (igaz hogy az Opera is elgondolkodik azért amíg betölti), azt egy kattintással megoldhatnám. Lusta vagyok, boccs a zavarásért...
-
VO101_Lecsó
Nagyon jó az írás! Gratulálok Ákos!VO101_Tom írta:Felkerült a Pumaszállásról, a Veszprémi reptérről készült cikk.
Marha jók a tervrajzok. Kár hogy a hangárokról hiányoznak infók.
-
V.4_Vogel
Megkaptad az emailem a fordításról Tom?
- VO101_Tom
Öööö, igen, köszi, megjött. Hétvégén megcsinálom a javított kiadást.V.4_Vogel írta:Megkaptad az emailem a fordításról Tom?

- VO101_Sheriff
Pár kisebb javítást végeztem a Puma történelem és a puma pilóták cikkekben.
A barátok jönnek mennek, az ellenségek meg csak gyűlnek...
- VO101_Sheriff
Ha a szabályzatra kattintok a VO101 pilóták menü jön be.
A barátok jönnek mennek, az ellenségek meg csak gyűlnek...
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Mindjárt kijavítom.VO101_Sheriff írta:Ha a szabályzatra kattintok a VO101 pilóták menü jön be.
"In thrust we trust!"