Offtopik
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
-
dr gonzo
Tegnapelőtt az echo tv-n, a világpanorámában összegezték a 9/11 eseményeket.
A megelőző pénzügyi, szabadságolási, biztosítási eseményektől, a gázolajtól megolvadó vasbeton mellett megtalált útlevél, és egyéb érdekességeken túlmenően úgy néz ki, hogy nem voltak ablakok a becsapódó utasszállítón.
Érdemes rászánni a világot megváltoztató esemény összefoglalójára pár percet, a kevésbé hívőknek.
http://www.echotv.hu/20090918_vilagpano ... gzese.html
A megelőző pénzügyi, szabadságolási, biztosítási eseményektől, a gázolajtól megolvadó vasbeton mellett megtalált útlevél, és egyéb érdekességeken túlmenően úgy néz ki, hogy nem voltak ablakok a becsapódó utasszállítón.
Érdemes rászánni a világot megváltoztató esemény összefoglalójára pár percet, a kevésbé hívőknek.
http://www.echotv.hu/20090918_vilagpano ... gzese.html
Az élet nem mond el neked semmit, de mindent megmutat!!!
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Keress rá erre: HDTV.National.Geographic.9.11.Science.and.Conspiracy.x264.720p.AC3.MVGroup.org.mkv, és nézd meg.dr gonzo írta:Érdemes rászánni a világot megváltoztató esemény összefoglalójára pár percet, a kevésbé hívőknek.
Szanaszéjjel szedi az épületrobbantós elméletet...
"In thrust we trust!"

- VO101_Tom
Én azt nem szeretem az ilyen "leleplező" összefoglalókban, hogy az összes olyan dolgot felsorolja, ami a témával kapcsolatban fellelhető bárhol a neten (tőzsdei manipulációk, biztosítások, szabadságolások, ingatlan ügyletek, kormányzati szervezkedés), de azon kívül, hogy végigmondja a listát, semmi plusz infót nem ad. Ha megnézed ezt a filmet, te nem hiányolod belőle a bizonyítékokat? Mondani bármit lehet, bizonyítsa be. Ez így nem több, mint az összes többi urban legend, legyen szó ufókról, vagy az örök életről...
Sok embernek érdeke az is, hogy a mai napig életben tartsa az összeesküvés elméleteket. Valszeg az ilyen könyvek szerzői sem nonprofit alapon, az igazság nevében írnak könyvet... talán akkor újságba írnák a cikkeiket, és nem szednék meg magukat ezekkel
Az olyan kérdéseken meg már ne is rágódjunk, hogy az USA 9/11 miatt Afganisztánt támadta meg (pontosabban a 25 éve tartó polgárháborúban a felkelők mellé állt, szárazföldi hadművelet eleinte nem is volt, a légierő bombázta szét a tálibokat). Irakot 2 (azaz kettő) évvel később, a (nem létező) tömegpusztító fegyvereire hivatkozva támadták meg. Itt van olaj, ebből van haszon. De akkor 9/11 mihez is kellett...?
Sok embernek érdeke az is, hogy a mai napig életben tartsa az összeesküvés elméleteket. Valszeg az ilyen könyvek szerzői sem nonprofit alapon, az igazság nevében írnak könyvet... talán akkor újságba írnák a cikkeiket, és nem szednék meg magukat ezekkel
Az olyan kérdéseken meg már ne is rágódjunk, hogy az USA 9/11 miatt Afganisztánt támadta meg (pontosabban a 25 éve tartó polgárháborúban a felkelők mellé állt, szárazföldi hadművelet eleinte nem is volt, a légierő bombázta szét a tálibokat). Irakot 2 (azaz kettő) évvel később, a (nem létező) tömegpusztító fegyvereire hivatkozva támadták meg. Itt van olaj, ebből van haszon. De akkor 9/11 mihez is kellett...?

-
VO101_Chewy
- VO101_Tom

-
VO101_Popeye
Nagy a baj, oroszul meg csak-csak, de kinaiul...
-
VO101_Lecsó
-
VO101_Attiska
Nyomja valaki innét a Battlefield Heroes-t? 
-
VO101_Pistu
Próbálkoztam vele egy időben.VO101_Attiska írta:Nyomja valaki innét a Battlefield Heroes-t?
- VO101_RatBaG
az elején érdekelt, de pár gameplay video megnézése után, úgy döntettem, hogy jó lesz nekem a team fortress 2 továbbra is...VO101_Attiska írta:Nyomja valaki innét a Battlefield Heroes-t?
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Bétát kipróbáltam, de nem fogott meg.VO101_Attiska írta:Nyomja valaki innét a Battlefield Heroes-t?
"In thrust we trust!"

- VO101_RatBaG
-
102.VO_Her_Laca
VO101_Attiska írta:Nyomja valaki innét a Battlefield Heroes-t?
A lányom
Agyament egy játék,de néha én is odaülök lövöldözni.
- VO101_Sheriff
Ez büntet
A barátok jönnek mennek, az ellenségek meg csak gyűlnek...
-
VO101_Lecsó
Interjú szemelvények
Kérdés: Mivel töltötted az időt, míg felkészültél a szezonra?
Räikkönen: Azt általában az Önök újságjából szoktam megtudni.
Kérdés: A pilóták számára a sisakjuk különleges jelentéssel bír. Számodra mit jelent a sajátod?
Räikkönen: Azt, hogy megvédi a fejemet.
K: Van bármilyen rituáléd a sisakkal kapcsolatban, ahogy a többi pilótának is?
K.R.: Igen, megtisztítom a plexijét, hogy jobban kilássak rajta.
Kérdés: Mi a legizgalmasabb pillanat egy versenyhétvégén számodra?
Räikkönen: Azt hiszem a rajt, az mindig izgalmas.
K: És a legunalmasabb?
Räikkönen: Az most van.

Kérdés: Mivel töltötted az időt, míg felkészültél a szezonra?
Räikkönen: Azt általában az Önök újságjából szoktam megtudni.
Kérdés: A pilóták számára a sisakjuk különleges jelentéssel bír. Számodra mit jelent a sajátod?
Räikkönen: Azt, hogy megvédi a fejemet.
K: Van bármilyen rituáléd a sisakkal kapcsolatban, ahogy a többi pilótának is?
K.R.: Igen, megtisztítom a plexijét, hogy jobban kilássak rajta.
Kérdés: Mi a legizgalmasabb pillanat egy versenyhétvégén számodra?
Räikkönen: Azt hiszem a rajt, az mindig izgalmas.
K: És a legunalmasabb?
Räikkönen: Az most van.
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Egy két lábbal a földön járó ember, aki nincs elszállva magától.
Remélem meglesz a világbajnokság.
"In thrust we trust!"

-
VO101_Yosser
Gratula Button! 
Gyopárt a Hargitáról hozzatok, a székely hősök halhatatlanok!
- VO101_Sheriff
Button világbajnok.
Jól ment, de azért szerencséje is volt, hogy sokan kiestek előle, meg Rubens defekjénél is.
Mindenesetre szerintem megérdemelte.
Jól ment, de azért szerencséje is volt, hogy sokan kiestek előle, meg Rubens defekjénél is.
Mindenesetre szerintem megérdemelte.
A barátok jönnek mennek, az ellenségek meg csak gyűlnek...