Képek, videók
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_Tom
Egy első világháborús, német felségjeles, dávid csillagos gépben, mégha kitalált szereplőt is formáz meg, abban mi a képmutatás? Harcoltak zsidók is a német hadseregben.

- VO101_RatBaG
ha már filmekről van szó... kb két hete sikerült megnéznem a Johnny Got His Gun c. filmet (eredetileg könyv). Kb a legdurvább/legszomorúbb film amit valaha láttam.
Egy 21 éves katonáról szól az 1. Vh idején, aki aknára lép/bombarobbanástól megsérül. Elveszti az összes végtagját és az arca is súlyosan roncsolódik, kb egy lyuk van a helyén. Nem hall, nem lát, nem beszél, nem tud szagolni, se nyelni (nincs álkapcsa). De az agya sértetlen, és magához tér, hiába hiszik az orvosok az ellenkezőjét. Nem tud sehogy se kommunikálni, egyedül a tapintást érzi, szóval jóformán bezárva él a saját testében a gondolataival, és így telnek az évei...
Esetleg ismerős lehet a Metallica által, a One c. számot konkrétan erről írták. A film jogai náluk vannak, '89ben megvették az egészet.
Elég súlyos történet, ráadásul volt ahol azt írták, hogy ez tényleg megtörtént anno egy kanadai katonával.
Egy 21 éves katonáról szól az 1. Vh idején, aki aknára lép/bombarobbanástól megsérül. Elveszti az összes végtagját és az arca is súlyosan roncsolódik, kb egy lyuk van a helyén. Nem hall, nem lát, nem beszél, nem tud szagolni, se nyelni (nincs álkapcsa). De az agya sértetlen, és magához tér, hiába hiszik az orvosok az ellenkezőjét. Nem tud sehogy se kommunikálni, egyedül a tapintást érzi, szóval jóformán bezárva él a saját testében a gondolataival, és így telnek az évei...
Esetleg ismerős lehet a Metallica által, a One c. számot konkrétan erről írták. A film jogai náluk vannak, '89ben megvették az egészet.
Elég súlyos történet, ráadásul volt ahol azt írták, hogy ez tényleg megtörtént anno egy kanadai katonával.
- Lacusch69
- VO101_Mortuus
Megnéztem ezt a redbarót.
Ha egy mondatban akarnám a véleményemet kifejteni: unalmas, minden lehetséges klisét felvonultató, laza szerkezetű exkrementum
Ahogy elnézem nem halivúdi a produkció, de sokat tanultak onnan a készítők. Biztos borzasztó lelkes társaság csinálta, meg nem voltak rá milliárdok, de azért sztori szinten talán lehetett volna valami ütősebbet is kihozni belőle.
Ezeket a „karaktereket” akármelyik hősözős filmben meg lehet találni. Persze most divat, hogy felfedezzük a gúd dzsörmeneket, úgyhogy most ugyanazokat a filmeket csinálják meg, mint a 80-as években, csak itt szürke egyenruhában van az, aki miatt sírni kell, olyan megrázó az ő sorsa...
Az baromira nem elég, hogy kibaszott laza csávók minden légiharc előtt hihetetlen vagány félmosollyal az arcukon összenéznek, és 3-szor rántják csőre a géppuskát egymás után, mert az is kurva laza. Oké, hogy a repülés hőskora, meg romantikus, meg minden, de ezek már annyira elcsépelt giccses faszságok.
Egyébként én abszolút nem vagyok zsidófób, de ez a vonal tényleg erőltetett a sztoriban. Semmi jelentősége Richthofent illetően (mintha a film címe „The Red Baron”, nem pedig az „Ökumenikus Repülőszázad” lenne, de lehet, hogy én tudok rosszul angolul). Ez a film nem erről szól (igaz, hogy másról sem).
A légiharcok meg kb. 10 évvel ezelőtti konzolos arcade „repülős” játékok színvonalát idézik szerintem. A gépeket mintha dróton rángatnák, tiszta műanyag kinézetű az egész (ez mondjuk lehet a kisebb költségvetés miatt, szal ez a legkisebb baj). Meg ugye, a negatívgét nem csak a Top Gun gépei nem tudták (a másik megalol alkotás), hanem az első világháború gépei sem.
Na, mind1, mondjuk úgy, nem volt nagy hatással rám ez a film, szerintem még 1 megnézésre sem érdemes.
Ha egy mondatban akarnám a véleményemet kifejteni: unalmas, minden lehetséges klisét felvonultató, laza szerkezetű exkrementum
Ahogy elnézem nem halivúdi a produkció, de sokat tanultak onnan a készítők. Biztos borzasztó lelkes társaság csinálta, meg nem voltak rá milliárdok, de azért sztori szinten talán lehetett volna valami ütősebbet is kihozni belőle.
Ezeket a „karaktereket” akármelyik hősözős filmben meg lehet találni. Persze most divat, hogy felfedezzük a gúd dzsörmeneket, úgyhogy most ugyanazokat a filmeket csinálják meg, mint a 80-as években, csak itt szürke egyenruhában van az, aki miatt sírni kell, olyan megrázó az ő sorsa...
Az baromira nem elég, hogy kibaszott laza csávók minden légiharc előtt hihetetlen vagány félmosollyal az arcukon összenéznek, és 3-szor rántják csőre a géppuskát egymás után, mert az is kurva laza. Oké, hogy a repülés hőskora, meg romantikus, meg minden, de ezek már annyira elcsépelt giccses faszságok.
Egyébként én abszolút nem vagyok zsidófób, de ez a vonal tényleg erőltetett a sztoriban. Semmi jelentősége Richthofent illetően (mintha a film címe „The Red Baron”, nem pedig az „Ökumenikus Repülőszázad” lenne, de lehet, hogy én tudok rosszul angolul). Ez a film nem erről szól (igaz, hogy másról sem).
A légiharcok meg kb. 10 évvel ezelőtti konzolos arcade „repülős” játékok színvonalát idézik szerintem. A gépeket mintha dróton rángatnák, tiszta műanyag kinézetű az egész (ez mondjuk lehet a kisebb költségvetés miatt, szal ez a legkisebb baj). Meg ugye, a negatívgét nem csak a Top Gun gépei nem tudták (a másik megalol alkotás), hanem az első világháború gépei sem.
Na, mind1, mondjuk úgy, nem volt nagy hatással rám ez a film, szerintem még 1 megnézésre sem érdemes.

Amit ma megtehetsz, azt holnap is.
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Na, ez kritika bakker. 
"In thrust we trust!"

- VO101_Mate
Morti, kösz az időspórolást!...törölve 
- VO101_Mortuus
lol
Azért ha kurvára unatkozol, kezdd el megnézni. Nem fogod bírni végig
Azért ha kurvára unatkozol, kezdd el megnézni. Nem fogod bírni végig

- VO101_Mortuus
Egyébként azért is csalódtam ebben a filmben, mert reméltem, hogy a 2 óra alatt (OMFG 2 ÓRA!) valamit bemutat ezeken a srácokon keresztül abból a korból. A neveltetésükből, egyáltalán abból, hogy hogyan kerülnek azokba a fa-vászon kasznikba (a vagányságon kívül, persze, mert az is kellett hozzá, de nem csak az). Akkor még talán volt értelme a „lovagiasság” meg „hősiesség” szavaknak (naugye, ezek is milyen giccsesen hangzanak, pont az ilyen szarok miatt
).
Na, o.k. befejeztem
Na, o.k. befejeztem

- VO101_Tom
Ezen az oldalon 600-1100 Euro. Vannak videók is (letölthetők).VO101_Mate írta:Uh, ezt mivel tudnám letölteni?? Próbáltam pár letöltős oldalt, de egyik se veszi be a linket :S
Vajon mennyibe kerülhet egy ilyen ruha?
https://store.bird-man.com/webshop/flight/

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
ok, hát akkor én inkább kihagyom.VO101_Mortuus írta:Megnéztem ezt a redbarót.
Ha egy mondatban akarnám a véleményemet kifejteni: unalmas, minden lehetséges klisét felvonultató, laza szerkezetű exkrementum.
- VO101_Mate
http://www.bird-man.com/index.cgi?n=gallery&q=videoVO101_Tom írta:Ezen az oldalon 600-1100 Euro. Vannak videók is (letölthetők).
https://store.bird-man.com/webshop/flight/
Első video, 2:15-nél a fickó majdnem a sziklán köt ki
- VO101_Tom
Mennyi lehet ennek a siklószáma? Jóindulattal 3-4? Ott nagyon észnél kell lenni... és mit csinál, ha mondjuk begörcsöl a keze... vagy viszked az orra?VO101_Mate írta:http://www.bird-man.com/index.cgi?n=gallery&q=video
Első video, 2:15-nél a fickó majdnem a sziklán köt ki

-
VO101_Menyus
"Hogy megőrizd a békét, készülj a háborúra." "Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport"
-
VO101 Mahgar
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
- VO101_MMaister
Azért ez befosás:
http://www.break.com/index/crazy-jet-pi ... invoke.txt
http://www.break.com/index/crazy-jet-pi ... invoke.txt
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Csuklik egyet, aztán már bele is állt az anyaföldbe.
A vége a legjobb, a kamerásember egy autó tetején áll, a gép pedig mellette repül el. Uhh.
"In thrust we trust!"

- VO101_RatBaG
-
VO101 Mahgar
-
VO101_Stormbird
Nem a "párnahatás" fogyott el hirtelen, amikor túljutott a lelátó peremén?
Storm