http://www.youtube.com/watch?v=0-r3SVqt ... -fresh+div
Képek, videók
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_Mate
Hogy lehetnek ennyire idióták?!
- VO101_Mortuus
WTF? Beleakadt a tetőbe?

Amit ma megtehetsz, azt holnap is.
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
A felnyitott hangárajtóba, ahogy látom. "I apologize..." lolVO101_Mortuus írta:WTF? Beleakadt a tetőbe?
"In thrust we trust!"

- VO101_RatBaG
- VO101_RatBaG
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
- VO101_Sheriff
Nézhető, de nem csak a harcra van kihegyezve.
A barátok jönnek mennek, az ellenségek meg csak gyűlnek...
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Nekem angolul érthetőbb: http://www.youtube.com/watch?v=LoVUU3b3 ... re=related
"In thrust we trust!"

- VO101_RatBaG
pont tegnap szereztem be, még csak beletekertem. így elsőre nekem tetszik, kb flyboys csak a másik oldalról, ebben is van szerelmetes nővér stb, de talán valamivel komolyabb.
plusz meglett a 22-es csapdája is végre
-
VO101_Kurfurst
Mostanában néztem meg, egyszer nézhető, de a Flyboysnál sokkal jobb.
A sztori maga nem nagy szám: Richthofen (a feje kábé egy benntlakásos egyházi suliban felnőtt Starbuck, csak fiú kiadásban) egy idealista, és mivel Tokyo Hotel még nincs, jobb híjján Boelcke képét pakolja ki a sátrába.
Találkozik az antiszinésznő brit csaj által alakított nővérrel, vele van valami vérszegény kavarás, majd egyre kiábrándultabb lesz, közben néha találkozik Brown kapitánnyal aki állítólag lelőtte (bár a történelmi hűség kedvéért a sebei alapján valszeg egy lövészárokból kapta a találatot, a hónalján ment be, a mellkasán jött ki), lelő valami szőrmók brit ászt (természetesen nem mutatják). Felvillantják néha hogy ott volt Udet (szerepe nincs, csak mondják egyszer a sátorban hogy Udet) meg Voss is (kibrándult idealista #2, idősebb kiadásban), meg a két öccs: Lothar aki egysíkú karakterrajza szerint egy forrófejű hülyegyerek (azért lelőtt 40 gépet mielőtt odavágta magát a háború után egy utasszállítóval), és a Wolframmal, akiről csak annyi derül ki hogy a három közül a legkisebb (később kinőtte magát a LW-ban, Stuka-fétise volt mint Mortinak
). Van még a Császár, a szerepe szerint ő a Német Császár, Vilmos. Hurrá. Látható, hogy a (vázlatos) karakterrajz nem erőssége a filmnek.
Elég döcögős a film, kicsit biedermayeres, a drámai rész és a szereplők motívumai langyosak, van benne szolidan némi teljesen felesleges moralizáció is (a háború nem jó), plussz egy két erősebb jelenet (az éjszakai bombázós rész). A politikai korrektség kedvéért belekerült egy fek... áthúzva, egy fiktív német zsidó ász is. Richthofen nagyon szomorú lesz amikor meghal (nem mutatják). A légi felvételek/trükkök életszagúak, kifejezetten tetszettek van belőlük bőven.
Ami nem tetszett hogy a filmet a német szereplőgárda ellenére angolul forgatták le, és csak utólag lett németre szinkronizálva, ami elég bénán sikerült.
Verdikt: közepes, nem rossz, de egynél többször nem tudnám megnézni.
A sztori maga nem nagy szám: Richthofen (a feje kábé egy benntlakásos egyházi suliban felnőtt Starbuck, csak fiú kiadásban) egy idealista, és mivel Tokyo Hotel még nincs, jobb híjján Boelcke képét pakolja ki a sátrába.
Találkozik az antiszinésznő brit csaj által alakított nővérrel, vele van valami vérszegény kavarás, majd egyre kiábrándultabb lesz, közben néha találkozik Brown kapitánnyal aki állítólag lelőtte (bár a történelmi hűség kedvéért a sebei alapján valszeg egy lövészárokból kapta a találatot, a hónalján ment be, a mellkasán jött ki), lelő valami szőrmók brit ászt (természetesen nem mutatják). Felvillantják néha hogy ott volt Udet (szerepe nincs, csak mondják egyszer a sátorban hogy Udet) meg Voss is (kibrándult idealista #2, idősebb kiadásban), meg a két öccs: Lothar aki egysíkú karakterrajza szerint egy forrófejű hülyegyerek (azért lelőtt 40 gépet mielőtt odavágta magát a háború után egy utasszállítóval), és a Wolframmal, akiről csak annyi derül ki hogy a három közül a legkisebb (később kinőtte magát a LW-ban, Stuka-fétise volt mint Mortinak
Elég döcögős a film, kicsit biedermayeres, a drámai rész és a szereplők motívumai langyosak, van benne szolidan némi teljesen felesleges moralizáció is (a háború nem jó), plussz egy két erősebb jelenet (az éjszakai bombázós rész). A politikai korrektség kedvéért belekerült egy fek... áthúzva, egy fiktív német zsidó ász is. Richthofen nagyon szomorú lesz amikor meghal (nem mutatják). A légi felvételek/trükkök életszagúak, kifejezetten tetszettek van belőlük bőven.
Ami nem tetszett hogy a filmet a német szereplőgárda ellenére angolul forgatták le, és csak utólag lett németre szinkronizálva, ami elég bénán sikerült.
Verdikt: közepes, nem rossz, de egynél többször nem tudnám megnézni.
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Elszaladtam a moziba gyorsan, maga a repülés elég látványos lett, felhőket kerülgetnek, és odafigyeltek arra is, hogy a pilóta előtt mozogjon a szelepvezérlés. Hogy mennyire autentikusak a gépek, azt nem tudom megítélni, a grafikai (CGI) elemekre nem lehet panasz. A történet nem is izgat annyira, az angol kiejtésük elég szar, akárcsak az enyém. 
"In thrust we trust!"

- VO101_RatBaG
csak nem mindig. többször is elcsíptem, ahogy váltogattak a gépek között, hogy az egyiknél mozogtak, köv pillanatban a másiknál meg semmiVO101_Sanyo írta: és odafigyeltek arra is, hogy a pilóta előtt mozogjon a szelepvezérlés
szerk: most, hogy megnéztem, csak egyszer volt ilyen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VO101_RatBaG 2009.01.22. 02:08-kor.
- VO101_Mate
Uh, ezt mivel tudnám letölteni?? Próbáltam pár letöltős oldalt, de egyik se veszi be a linket :SVO101_RatBaG írta:még most is besza-behu
Vajon mennyibe kerülhet egy ilyen ruha?
-
VO101_Kurfurst
Fúbazze... fúbazze.... fúúúú .... bazzeeeee!

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
köszi kritikát!VO101_Kurfurst írta:Mostanában néztem meg, egyszer nézhető, de a Flyboysnál sokkal jobb. Verdikt: közepes, nem rossz, de egynél többször nem tudnám megnézni.
stuka fétis=LOL
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Én megnézni sem tudom. Firefox és Explorer is csak letölteni akarja az swf-et, ami egy kb. 300k-s file, oszt annyi.VO101_RatBaG írta:még most is besza-behu
"In thrust we trust!"

-
VO101_Kurfurst
Nekem ment FF-al. Próbáld youtubeon, kicsit rövidebb, de a legnagyobb poén felvételek fennt vannak.
http://www.youtube.com/watch?v=ttz5oPpF1Js
http://www.youtube.com/watch?v=ttz5oPpF1Js
- VO101_tvr
Az a fekete keresztes dávidcsillagos gép a trailerben odabaszVO101_Kurfurst írta:A politikai korrektség kedvéért belekerült egy fek... áthúzva, egy fiktív német zsidó ász is.
Ja, és nevezzük inkább politikai képmutatásnak.