Hát, ez rohadt jó lenne az IL-2 be, azonban ezzel van egy kis gond, mégpedig, hogy ez nem hivatalos MOD, és ehhez, hogy használd, gyakorlatilag fel kell törnöd a játékot. Online ezért nem szeretik az ilyen MOD-okat, mert ellenőrizhetetlen, hogy ha egyszer feltörted, akkor miket írsz át (repmodell, sérülésmodell átírására is megvan a lehetőség).Reflected írta:Köszönöm a tippet! Nekem is a '46 van meg, csak nagyon válogatós vagyok:)
Erről ti tudtok?:
http://www.allaircraftarcade.com/forum/ ... php?t=1083
Balcsi map, valósághű domborzattal!!!
Minden ami Il-2
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_Tom

-
Reflected
Tudom, sajnos:(
Mivel azonban az online játék nem "fenyeget",
ezért én használom, és gyönyörködök a Badacsony mögé lenyugvó nap utolsó sugaraiban ahogy megcsillannak a Balaton vizén 
Mivel azonban az online játék nem "fenyeget",
-
Reflected
Arról nem is beszélve, hogy van egy 6DOF mod is. Még nem sikerült beröffentenem, de biztos sokat dob a játékélményen!
- VO101_Tom
Ja ja, offline biztos király, de mi meg offline repülük keveset...

-
V.4_Vogel
-
Reflected
Hát..le is töröltem gyorsan a 6DOF modot. Katasztrófa...az il2-t nem erre tervezték. ahogy mozdítod a fejed, tele lesz minden lyukakkal, belátsz mindenhova, a "center position" vándorol...nem vesztetek sokat..
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
A fülkék modellezése közben, -hogy spóroljanak a poligonokkal- a nem látható részek nincsenek modellezve. Pont ezért soha nem lesz a 6DOF teljes értékű az Il-2-ben, mert ami nincs ott, az szó szerint nem is fog látszódni.Reflected írta:Hát..le is töröltem gyorsan a 6DOF modot. Katasztrófa...az il2-t nem erre tervezték.
Hatalmas munka lenne minden egyes repülhető gépnél a teljes belső és külső modell 6DOF kompatibilis kijavítása. Akárki könnyen beláthatja, hogy egy 6 éves programnál ez csak pénz és időpocsékolás. Dolgozzanak csak a BoB fejlesztésén és ne öljenek már több energiát az Il-2 sorozatba.
"In thrust we trust!"

-
Reflected
Ez így van...
...persze ha valaha kijön a SoW BoB

...persze ha valaha kijön a SoW BoB
- VO101_tvr
Kis érdekességbe sikerült nemrég beleszaladnom a BGServeren.
Gondoltam reppenek egy kicsit Fókával, A(-assal, szépen nyugodtan, nem botot rángatva, ha elémerül valaki megszórom, ha nem az sem baj alapon.
BgAF_Limones régóta sasolt a tömeg felett, Spit VIII-ban, aztán engem szúrt ki. Én is figyeltem őt, láttam indul rám, na mondom nyomjuk el öcsém. Kb 1-1,2 km előnynél egyenlítődött ki az energiánk földközelben. Kergetett percekig, nem igazán tudott közelebb jutni. Talán csak akkor fogott rajtam 1-200m-t mikor balra kiléptem a gépet, hogy nézzem jön-e. Kb 3 percenként. Végül kifogyott a naftám. Álló motorral siklottam. Azért még megszórt a maradék aprólőszerével, jó volt. Kacagás. Rendben.
Következő map, Norvégia. Megint A8. Kevesen voltunk már. Éppen felszálltam, gyorsulva emelkedtem. Látom ROSS_Grek LaGG-3series35-ben kilométerekről, kissé magasabbról fordul mögém kergetőzni. Számottevő magasságom még nem volt, kissé lenyomva az orrát gondoltam lelépek. Namármost az elvtárs 4-5 perc alatt szépen ledolgozta a jo 1,5 km-es lemaradását és lőtávolba került.
Írom a srácnak jól megy a géped, a program korrekt? Írja persze. Az ő gépének a vészteljesítménnyel 540 a vége. 110%, radiátor open. Én szintén nyitott radiátorral, 110%-on Erhöhte Notl-al mentem, váltogatva a 90%-os és az auto prop pitch-et. Kitaskolok, nézem a Compare-t (4.07-es) és a HardBall's Aircraft Viewer-t (4.08). Gyakorlatilag mindkettő ugyanazokat a paramétereket mutatja: Az A8 575-577km/h-t kellene tudjon tengerszinten. A Lagg3 s35 pedig 514-et. Ez 60 km/h eltérés lett volna a javamra. Ehhez képest én kb 540-530-at tudtam kihozni, míg ő bevallása szerint 540-et. Így tudott szépen lassan utolérni. A log file-ban megnéztem én 50%, ő 25% üzemanyaggal ment. Ez eredményezne ekkora eltérést? Nem tudom elképzelni. A Fóka nem tudja a Compare adatait sem hozni? Az orosz gépek pedig túlteljesítik azokat? Tört Flight Modellel repült volna? Azt írta 1 éve nem repült... Vagy én rontok el valamit? Nálatok mennyit tud a Fóka max sebességre A6-A8?
Gondoltam reppenek egy kicsit Fókával, A(-assal, szépen nyugodtan, nem botot rángatva, ha elémerül valaki megszórom, ha nem az sem baj alapon.
BgAF_Limones régóta sasolt a tömeg felett, Spit VIII-ban, aztán engem szúrt ki. Én is figyeltem őt, láttam indul rám, na mondom nyomjuk el öcsém. Kb 1-1,2 km előnynél egyenlítődött ki az energiánk földközelben. Kergetett percekig, nem igazán tudott közelebb jutni. Talán csak akkor fogott rajtam 1-200m-t mikor balra kiléptem a gépet, hogy nézzem jön-e. Kb 3 percenként. Végül kifogyott a naftám. Álló motorral siklottam. Azért még megszórt a maradék aprólőszerével, jó volt. Kacagás. Rendben.
Következő map, Norvégia. Megint A8. Kevesen voltunk már. Éppen felszálltam, gyorsulva emelkedtem. Látom ROSS_Grek LaGG-3series35-ben kilométerekről, kissé magasabbról fordul mögém kergetőzni. Számottevő magasságom még nem volt, kissé lenyomva az orrát gondoltam lelépek. Namármost az elvtárs 4-5 perc alatt szépen ledolgozta a jo 1,5 km-es lemaradását és lőtávolba került.
Írom a srácnak jól megy a géped, a program korrekt? Írja persze. Az ő gépének a vészteljesítménnyel 540 a vége. 110%, radiátor open. Én szintén nyitott radiátorral, 110%-on Erhöhte Notl-al mentem, váltogatva a 90%-os és az auto prop pitch-et. Kitaskolok, nézem a Compare-t (4.07-es) és a HardBall's Aircraft Viewer-t (4.08). Gyakorlatilag mindkettő ugyanazokat a paramétereket mutatja: Az A8 575-577km/h-t kellene tudjon tengerszinten. A Lagg3 s35 pedig 514-et. Ez 60 km/h eltérés lett volna a javamra. Ehhez képest én kb 540-530-at tudtam kihozni, míg ő bevallása szerint 540-et. Így tudott szépen lassan utolérni. A log file-ban megnéztem én 50%, ő 25% üzemanyaggal ment. Ez eredményezne ekkora eltérést? Nem tudom elképzelni. A Fóka nem tudja a Compare adatait sem hozni? Az orosz gépek pedig túlteljesítik azokat? Tört Flight Modellel repült volna? Azt írta 1 éve nem repült... Vagy én rontok el valamit? Nálatok mennyit tud a Fóka max sebességre A6-A8?
- Lacusch69
Bakker, már írni akartam , hogy pont így jártam többször is a WarCloudson.
Az I./JG54_DATIGER nevű kínai srác P47D-je (verziószám nélküli) utolérte az 560-nal menekülő A9-esemet (tengerszinten), majd fordulóharcban lelőtt (Amikor lőtávba ért, és elkezdett pötyögtetni, 550-nél vágtam egy éles balfordulót a full farokra trimmelt Fókával feketedéshatáron, és rám szűkített...)
Korábban volt olyan, hogy szintén ez a kínai szintén P47-tel tengerszinten hülyét csinált fordulóharcban a G6AS-emből(!!!), és olyan is volt, hogy az A9-esemtől szintén 0m-ren ellépett, pedig a Compare szerinti végsebességemtől csak 10km/h-val maradtam el.(Gondolom a 30-as szárnyágyúk miatt)
Sajnos nincs track egyikről sem, már bannoltattam volna...
Én lehetek béna, vagy tud valami olyat, amit én nem, vagy nem tiszta a programja?
Az I./JG54_DATIGER nevű kínai srác P47D-je (verziószám nélküli) utolérte az 560-nal menekülő A9-esemet (tengerszinten), majd fordulóharcban lelőtt (Amikor lőtávba ért, és elkezdett pötyögtetni, 550-nél vágtam egy éles balfordulót a full farokra trimmelt Fókával feketedéshatáron, és rám szűkített...)
Korábban volt olyan, hogy szintén ez a kínai szintén P47-tel tengerszinten hülyét csinált fordulóharcban a G6AS-emből(!!!), és olyan is volt, hogy az A9-esemtől szintén 0m-ren ellépett, pedig a Compare szerinti végsebességemtől csak 10km/h-val maradtam el.(Gondolom a 30-as szárnyágyúk miatt)
Sajnos nincs track egyikről sem, már bannoltattam volna...
Én lehetek béna, vagy tud valami olyat, amit én nem, vagy nem tiszta a programja?

- VO101_tvr
Méregettem kicsit, a Fóka azt tudja végsebességre, ami a Compare-ben van. Azt furcsállom mondjuk, hogy a Csendes-óceán felett 30-40m-re 30km/h eltérés van a TAS és az IAS között (~540=575).
De hogy egy 60km/h-val lassabb gép utolérjen... Érzékeltetésképpen: csorogsz 120-al az autópályán és vki ellép melletted 180-al. Na így kellett volna a LaGG-ot otthagynom... És mivel Limones az alig lassabb Spit-jével nem is tudott utolérni, nyilvánvaló hogy nem én voltam béna, hanem a ROSS-os elvtárs csalós FM-el repült és még le is tagadta! Nálam 500 TAS-nál gyorsabban nem ment a LaGG...
De hogy egy 60km/h-val lassabb gép utolérjen... Érzékeltetésképpen: csorogsz 120-al az autópályán és vki ellép melletted 180-al. Na így kellett volna a LaGG-ot otthagynom... És mivel Limones az alig lassabb Spit-jével nem is tudott utolérni, nyilvánvaló hogy nem én voltam béna, hanem a ROSS-os elvtárs csalós FM-el repült és még le is tagadta! Nálam 500 TAS-nál gyorsabban nem ment a LaGG...
- Lacusch69
Egy ROSS-os sráctól én is láttam már érdekeset, Sanyóval tárgyaltuk ki privátban. Végül is ráfogtuk a magas pingre, de az előtte elkövetett manőverét nem nagyon értem most sem...

-
VO101_Popeye
README
Il-2 Sturmovik: 1946
v.4.09
Warning
The current version 4.09m is not compatible with the previous versions of the sim when playing over the network (Online). Both the server and client must have the appropriate versions in order to connect.
Attention: Version 4.09m is only for a merged version of the simulator of the proper version (FB+AEP+PF)
Add-On Installation Instructions (Please read carefully)
The Il-2 1946 add-on v.4.09m installs only over v.4.08m (1946 DVD or FB+AEP+PF+46 merged).
In order to install this add-on, run the file 409m.exe and follow the on-screen instructions.
Please note that this add-on is impossible to install over stand alone Pacific Fighters.
New Aircraft:
Flyable Aircraft:
Avia B-534
Spitfire Mk. XIV
P-51D 25lbs 150octan
P-47N
Tempest Mk. V 13lb
Ju 88A-13
AI Aircraft:
Letov S-328
La-9
Corrections:
-Updated the MiG-9FS Artificial Horizon;
-Modified the P-47 Ammocount;
-Updated the Tracer Effects on various guns;
-Updated weapons and ammunition types on the P-39, P-40, P-51, P-47, B-239, F4F3/4, F6F3/F5, Spitfire Mk. IXe;
-Modified external damage on the Yak-15;
-Modified the frontal canopy framework on the FW-190, both internally and externally;
-Updated trimmer indicators on the MiG-9;
-Modified damage model of Ki-27;
-Updated the cannon sounds on the Bf-109 series;
-Corrected MiG-9 cannon sounds;
-Decreased the volume of engines by nearby enemies as heard in the cockpit;
-Changed parameters for the Yak-3, MiG-3, P-51D, MiG-13/I-250, Yak-3R;
-Modified the MG151/20;
-Modified the Browning M2;
-Updated the in-game credits;
-Fixed errors in loadouts for Bf-109F-4, P-47D-22/27;
-Fixed the explosive range of certain guns and objects;
-Modified the engine shut-down parameters when firing the main cannon in MiG-9;
-Modified Bf-109G flight model;
New maps:
Slovakia: Ian Boys, Vladimir Kochmarsky, Ray Grützmacher, Laurent Cunin
Besarrabia: Jörg Wiedemann, Ray Grützmacher, Laurent Cunin
Special thanks to FlyingFinn for years of tireless efforts for making this ReadMe available for the IL-2 community.
Il-2 Sturmovik: 1946
v.4.09
Warning
The current version 4.09m is not compatible with the previous versions of the sim when playing over the network (Online). Both the server and client must have the appropriate versions in order to connect.
Attention: Version 4.09m is only for a merged version of the simulator of the proper version (FB+AEP+PF)
Add-On Installation Instructions (Please read carefully)
The Il-2 1946 add-on v.4.09m installs only over v.4.08m (1946 DVD or FB+AEP+PF+46 merged).
In order to install this add-on, run the file 409m.exe and follow the on-screen instructions.
Please note that this add-on is impossible to install over stand alone Pacific Fighters.
New Aircraft:
Flyable Aircraft:
Avia B-534
Spitfire Mk. XIV
P-51D 25lbs 150octan
P-47N
Tempest Mk. V 13lb
Ju 88A-13
AI Aircraft:
Letov S-328
La-9
Corrections:
-Updated the MiG-9FS Artificial Horizon;
-Modified the P-47 Ammocount;
-Updated the Tracer Effects on various guns;
-Updated weapons and ammunition types on the P-39, P-40, P-51, P-47, B-239, F4F3/4, F6F3/F5, Spitfire Mk. IXe;
-Modified external damage on the Yak-15;
-Modified the frontal canopy framework on the FW-190, both internally and externally;
-Updated trimmer indicators on the MiG-9;
-Modified damage model of Ki-27;
-Updated the cannon sounds on the Bf-109 series;
-Corrected MiG-9 cannon sounds;
-Decreased the volume of engines by nearby enemies as heard in the cockpit;
-Changed parameters for the Yak-3, MiG-3, P-51D, MiG-13/I-250, Yak-3R;
-Modified the MG151/20;
-Modified the Browning M2;
-Updated the in-game credits;
-Fixed errors in loadouts for Bf-109F-4, P-47D-22/27;
-Fixed the explosive range of certain guns and objects;
-Modified the engine shut-down parameters when firing the main cannon in MiG-9;
-Modified Bf-109G flight model;
New maps:
Slovakia: Ian Boys, Vladimir Kochmarsky, Ray Grützmacher, Laurent Cunin
Besarrabia: Jörg Wiedemann, Ray Grützmacher, Laurent Cunin
Special thanks to FlyingFinn for years of tireless efforts for making this ReadMe available for the IL-2 community.
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Ez igazi?

"In thrust we trust!"

-
VO101_Popeye
Par hozzaszolas szerint kamu a fenti, de ez a video szerintem mar a szlovak terkepen keszult. A templom tisztara olyan mint Satoraljaujhelyen;)
http://www.dailymotion.com/tag/death/vi ... videogames
http://www.dailymotion.com/tag/death/vi ... videogames
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Ez inkább egy wish list, mint igazi readme.
Új gépek? Na ne má.
"In thrust we trust!"

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Főleg ez:
Oleg évekkel ezelőtt megmondta, hogy a büdös életben nem nyúlnak már hozzá. Kamuisztán az egész.-Modified the frontal canopy framework on the FW-190, both internally and externally
"In thrust we trust!"

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Modified Bf-109G flight model 
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
"In thrust we trust!"

-
VO101_Popeye
aham, hat kar;)