Minden ami Il-2

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

VO101_Tom

Full realban nézelődni több lehetőséged van:
- Hat switch. Én nem ajánlom, sok a belátatlan terület, nehéz folyamatosan szemmel tartani az ellenfelet, ráadásul, ha az kiszámíthatatlanul repül, akkor nagyon könnyű elveszteni.
- Newview. Ez egy olyan segédprogi, ami segítségével a hat switch nem a kamera pozicíóját, hanem az elmozdulási irányát szabályozza. Ez egy fokkal jobb, itt már bárhova tudsz nézni, viszont nincs lehetőség gyors kamera mozgatásra. Ollózásnál, palástorsóban, vagy ha több gépet kell egy időben figyelni, ez rossz lehet.
- Egér. Sokan nem szeretik (főleg, akik gázkaros joyal repülnek), de én amióta Il-2 vel repülök, ezt használom. Oda és olyan sebességgel nézek, ahogy akarok. Én is jobb kezes vagyok, egy két nap megszokni, de utána már simán lehet bal kézzel nézelődni. További előnye, hogy nem kell folyamatosan a hat switchet kapcsolgatni, sőt, a hat switchre más funkciókat is tehetsz, kapsz négy plusz gombot, ami Evo-nál nem jön rosszul (Én Cyborg Evo 3D + Egérrel repülök).
- TrackIR. Írtad, hyog nem akarsz ilyet, egyenlőre nem is nyújt semmi pluszt az egérhez képest, leszámítva persze a mozgatás módját. De a végeredmény számít nem igaz? :) Van TrackIR-em de nem használom Il-2 ben.

Hogy melyik nézelődési beállítás mellett döntesz, attól függetlenül még egy tanács, hogy mit érdemes a kezed ügyébe rakni.
Amire dogfight közben mindenképp szükséged van, az a:
gázkar 0, 110%
ívelő fel, ívelő le
Zoom, nézet reset - hogy pont előre figyeljen
gépágyú, géppuska össztűz.
TeamSpeak adógomb, ha használsz TS-t.

Ami jó, ha kezed ügyében van:
Gázkar +5%, -5% (motor túlmelegedését levenni pl.)
Magassági trimm (ha nagyon tépni kell - lehetőleg tengelyre, pl gázkar helyett)

Minden mást nyugodtan lehet billentyűzeten hagyni, amikor azokat kell használnod (bombavetés, futó, zuhanófék, vagy bármi más), akkor körbe nézelődni úgysem kell, nyugodtan lehet a billentyűzeten matatni.
Kép
McDodo

Kosz szepen! Szimpatikus az egerezos modszer, mert eddig azzal nezelodtem, persze csak kulso nezetben. De azert a HS-cset is kiprobalom. Par napig biztos elbibelodok vele, de aztan remelem talalkozunk!
VO101_Pistu

En is ajanlom az egeret, nekem nagyon bevalt.
VO101_Caligula

Lacusch69 írta:McDodo:

Így jobban tudom a légteret ellenőrzés alatt tartani, illetve a conf.ini-ben is gyorsabbra (maximálisra) állítottam a nézetváltási sebességet.
az melyik sor?
Lacusch69

Nem teszem le a nagyesküt, de erre emlékszem (utolsó sor):

[HookView Config]
AzimutSpeed=0.1
TangageSpeed=0.1
LenSpeed=1.0
MinLen=1.0
DefaultLen=20.0
MaxLen=3000.0
Speed=18
Kép
VO101_Caligula

köszi, majd kipróbálom.
VO101_MMaister

Ez a Birds of Prey végül az eddig BoB néven futott cucc? Nagyon komoly lett a grafika.
VO101_Sanyo
Site Admin

VO101_MMaister írta:Ez a Birds of Prey végül az eddig BoB néven futott cucc? Nagyon komoly lett a grafika.
Az Il-2 konzolos változata, Oleg és a külső fejlesztő cég szerint semmi köze a Battle of Britain (BoB) kódjához. A vak is látja, hogy szinte egy az egyben ugyanaz a táj grafikája.
"In thrust we trust!"
Kép
K. Ákos

Sziasztok!
Nem tudom, hogy a megfelelő helyen járok-e(elnézést, ha nem).
Én most regisztráltam magamat, pár éve IL2-esezek(IL2 Sturmovik 1946...még a Colex is oktatott mint tanulóvezetőt :D ) és láttam a youtube-on, hogy a játéknak vannak újabb hangeffektjei.Kérdésem: ezeket a módosításokat le lehet valahonnan tölteni??
Tudom, hogy imádjátok az ilyen kérdéseket... :)
VO101_NateDog
Kapcsolat:

K. Ákos írta:Sziasztok!
Nem tudom, hogy a megfelelő helyen járok-e(elnézést, ha nem).
Én most regisztráltam magamat, pár éve IL2-esezek(IL2 Sturmovik 1946...még a Colex is oktatott mint tanulóvezetőt :D ) és láttam a youtube-on, hogy a játéknak vannak újabb hangeffektjei.Kérdésem: ezeket a módosításokat le lehet valahonnan tölteni??
Tudom, hogy imádjátok az ilyen kérdéseket... :)
http://dobrogi-hajtok.uw.hu/modules.php ... load&cid=9
K. Ákos

Köszönöm a tippet, megnéztem az oldalt, de sajnos nem találtam IL2 1946-hoz való sound mod-okat.Biztosan csak én nem találom.Kerestem minden lehetséges módon és sehol semmi, csak a 4.08-as patch. :(
Mindegy, azért mégegyszer köszi!Majd még nézelődök a neten.
VO101_Sanyo
Site Admin

K. Ákos írta:Mindegy, azért mégegyszer köszi!Majd még nézelődök a neten.
Szia!

Szerintem ez lesz amit keresel: http://allaircraftarcade.com/forum/viewforum.php?f=18
"In thrust we trust!"
Kép
Lacusch69

A Filefrontról eltávolították az SG2Wasy-féle soundmodokat és egyebeket.
Kép
VO101_Sanyo
Site Admin

A "Knights of the Sky" új neve "Rise of Flight"

http://www.pumaszallas.hu/hirek/080830_rof.html
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Vista alatt nem ok a TS ha megy a játék...bármit csinálok... vétel megy de adni nem tudok. :roll:
VO101_Pistu

Hello!
Ha a numpadon szeretnék nézelődni, akkor azt meg lehet csinálni, hogy ne ugrálva hanem folyamatosan mozogjon az ember feje?
Lacusch69

VO101_Pistu írta:Hello!
Ha a numpadon szeretnék nézelődni, akkor azt meg lehet csinálni, hogy ne ugrálva hanem folyamatosan mozogjon az ember feje?
Ezt nem tudom, de azt meg lehet oldani, hogy az X52 hat switche egérként funkcionáljon.
Az enyémen a módváltóval lehet kapcsolgatni a hagyományos nézelődés, a közepesen gyors egér-szerű nézelődés, és a nagyon gyors, egér-szerű nézelődés között.
Kép
VO101_Tom

VO101_Pistu írta:Hello!
newview nem jó erre? Még nem használtam, de ez ugye a hat-switch -el teszi ugyanezt. Ha a gombkiosztás beállítható rajta, akkor talán működhet.
Kép
VO101_Pistu

Igen! Sikerült megoldani azzal. Tökéletes. :)
karak

Sziasztok!

Segítséget kérnék!!! Il2 1946 dvd-m van. Hiában küzdök, nem sikerül az on-line kapcsolat. :cry: Net-ről próbáltam ip cimeket leszedni, eredmény semmi. Na, az is igaz elég kuka vagyok számítógép kérdésben. Olyannyira, ha nem volna olyan, hogy rep szimulátor, rep dokumentumfilm a computer se igen kellene....
Szóval csak jó volna igazi emberekkel virtuál repkedni!
Válasz küldése