IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Jelentkeztem!
- Dumbo
ÜDV
Miután kinyaraltam magam, (azaz most) Én is jövök.
Miután kinyaraltam magam, (azaz most) Én is jövök.
- VO101_Tom
Savi. Majd írd a neved elé az [MKHL] -t is légyszi.
Azt néztétek, hogy a saját profilban meg kell adni a pontos steam nevet is? Csak akkor működik a stat!
Dumbo.
Hosszú volt ez a nyaralás
[MKHL]Dumbo vagy [MKHL]77.PX_Dumbo névvel regisztrálj.
Azt néztétek, hogy a saját profilban meg kell adni a pontos steam nevet is? Csak akkor működik a stat!
Dumbo.
Hosszú volt ez a nyaralás
[MKHL]Dumbo vagy [MKHL]77.PX_Dumbo névvel regisztrálj.

- Dumbo
Ja, és fárasztó, lehet sajnálni 
Regisztráció már meg is történt.
Regisztráció már meg is történt.
- VO101_Tom

- VO101_Tom
Sow oldalon lehet szavazni, hogy a szerver állandó küldetései milyen típusú missionok legyenek.
Opció 1 - előre elkészített küldetések.
Opcio 2 - véletlenszerűen generált küldetések.
Opció 3 - 7/24-ben futó dinamikus hadjárat.
link:
http://www.stormofwar.org/phpBB3/viewto ... f=16&t=325
Egyenlőre a 3. toronymagasan vezet, de jó lenne bebiztosítani, hogy így is maradjon
Opció 1 - előre elkészített küldetések.
Opcio 2 - véletlenszerűen generált küldetések.
Opció 3 - 7/24-ben futó dinamikus hadjárat.
link:
http://www.stormofwar.org/phpBB3/viewto ... f=16&t=325
Egyenlőre a 3. toronymagasan vezet, de jó lenne bebiztosítani, hogy így is maradjon

- VO101_Tom
Köszi a ma esti repkedést sárcok, szépen számmal összejöttünk ma (8), remélem ti is élveztétek.
Először is egy szolgálati közlemény, az MKHL század századpk beosztására Savit kértem fel, ő elfogadta, úgyhogy mostantól ő az XO. Squadron admin jogokat fog kapni, ha a nick változtatást elintéztetem Philstyle-al.
(Safiét is változtatni kell. Mivel a nick utólag nem változtatható, nagyon fontos, hogy aki ezután regisztrál, az ne qrja el elsőre. Köfi.)
A JG4-esekkel megbeszéltem, legközelebb átmegyünk majd hozzájuk a TS-ükre, ha közös bevetést repülünk. Widukind-től megkaptam az elérését, a pcpilot TS VO101 csatira klikkelve, a description-ban megtaláljátok. Este át is mentem, épp eligazítást tartottak, ahova berángatva megköszönték, hogy épp a legjobb pillanatban estünk a Spitekre, nagyon valószínű, hogy jó pár 110-esüket megmentve ezzel. 13 gépükből csak kettőt vesztettek így. Szóval legközelebb is nagyon szívesen veszik ha kísérni tudjuk őket.
Nemtom SoW fórumot mennyien olvassátok, ezt megosztom itt is. 92 Sqn. Joker a következő topikot nyitotta:
), elvégre ezt csak háborús játék, és így is kell felfogni.
Még egyszer köszönöm azoknak akik részt vettek, remélem legközelebb még többen leszünk.
Először is egy szolgálati közlemény, az MKHL század századpk beosztására Savit kértem fel, ő elfogadta, úgyhogy mostantól ő az XO. Squadron admin jogokat fog kapni, ha a nick változtatást elintéztetem Philstyle-al.
(Safiét is változtatni kell. Mivel a nick utólag nem változtatható, nagyon fontos, hogy aki ezután regisztrál, az ne qrja el elsőre. Köfi.)
A JG4-esekkel megbeszéltem, legközelebb átmegyünk majd hozzájuk a TS-ükre, ha közös bevetést repülünk. Widukind-től megkaptam az elérését, a pcpilot TS VO101 csatira klikkelve, a description-ban megtaláljátok. Este át is mentem, épp eligazítást tartottak, ahova berángatva megköszönték, hogy épp a legjobb pillanatban estünk a Spitekre, nagyon valószínű, hogy jó pár 110-esüket megmentve ezzel. 13 gépükből csak kettőt vesztettek így. Szóval legközelebb is nagyon szívesen veszik ha kísérni tudjuk őket.
Nemtom SoW fórumot mennyien olvassátok, ezt megosztom itt is. 92 Sqn. Joker a következő topikot nyitotta:
Tetszett, hogy a küldetések utáni hangulat teljesen más volt mint anno Osprey-ék ellen, most mindenki megköszönt mindenkinek mindent (fog ez még változni azt hiszem92 Sqn. Joker írta:Welcome Royal Hungarian Air Force
A szivemben Magyarorszag kulonleges helyet foglal el, ezert nagyon orulok, hogy egy magyar csoport is reszt vesz az SoW jatekban. Talalkozunk a felhok kozt.
Joker 92 Sqn. (QJ-Y)
P.S. Igen, nekem volt egy kicsi segitsegem a forditasnal.
Még egyszer köszönöm azoknak akik részt vettek, remélem legközelebb még többen leszünk.

- VO101_Tom
Tazar. Téged teljesen ki kellett törölni a század tagságból, csak így lehetett a duplikációt megszüntetni. Jelentkezz újra.
MMaister, Dumbo. A statban a Ti nevetek azért nincs még a századhoz adva, mert az User Control Panel, Profile fülön nincs (jól) megadva a Steam-es nick alul a Steam ID sorban. Amint pótoljátok, a statban is MKHL tagok lesztek.
MM, nm tudom, hogy amikor leléptél az a MIA miatt volt-e, csak szólok, hogy a virtuális élet elvesztése esetén is fel lehet újra szállni. Itt nincs ilyen "egy küldi - egy élet" korlátozás.
MMaister, Dumbo. A statban a Ti nevetek azért nincs még a századhoz adva, mert az User Control Panel, Profile fülön nincs (jól) megadva a Steam-es nick alul a Steam ID sorban. Amint pótoljátok, a statban is MKHL tagok lesztek.
MM, nm tudom, hogy amikor leléptél az a MIA miatt volt-e, csak szólok, hogy a virtuális élet elvesztése esetén is fel lehet újra szállni. Itt nincs ilyen "egy küldi - egy élet" korlátozás.

- VO101_Tom
Sanyo. Most olvasom a pcpilot-os TF update cikket, nem tudom, hogy milyen forrásról fordítottad, de van benne egy hiba. Pontosabban olyan infó, amiről szó sincs sem a dev update-ban, sem a belső fórumokon, ezt javítsd ki légyszíves: az ati kártyákon megjelenő térkép csempék illesztési hibái. Ezeket a TF patch biztosan nem javítja, ezek egy esetben szűnnek meg, ha nvidiát raksz a gépbe 
Ami a térképeket illeti, a dev update arról szól, hogy a térkép rajzolata változik, a meglévő csempékre egyszerűen sövényeket rajzolt az egyik gyerek, aki ott repked nap mint nap, és szerinte az nagyon jellemző része az angol tájnak. Piszkált valamit a színeken is, de az nem eldöntött, hogy változik-e, mert a színekkel együtt a shaderekhez, fényekhez is nyúlni kellene, és erre nincs nagy hajlandóság TF-en belül (inkább dolgoznak az új térképen). Ezen kívül készül egy térképkészítő szoftver is, de az még nagyon alpha állapotban van.
Ami a térképeket illeti, a dev update arról szól, hogy a térkép rajzolata változik, a meglévő csempékre egyszerűen sövényeket rajzolt az egyik gyerek, aki ott repked nap mint nap, és szerinte az nagyon jellemző része az angol tájnak. Piszkált valamit a színeken is, de az nem eldöntött, hogy változik-e, mert a színekkel együtt a shaderekhez, fényekhez is nyúlni kellene, és erre nincs nagy hajlandóság TF-en belül (inkább dolgoznak az új térképen). Ezen kívül készül egy térképkészítő szoftver is, de az még nagyon alpha állapotban van.

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Ati és Nvidiáról szó sem esik az eredetiben, kösz az infót.
A többit mindjárt javítom.
"In thrust we trust!"

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Bemásolhatom ezt a hír végére?
Kód: Egész kijelölése
VO101_Tom kiegészítése: Az ATi kártyákon megjelenő térkép csempék illesztési hibái. Ezeket a TF patch biztosan nem javítja, ezek egy esetben szűnnek meg, ha nVidiát raksz a gépbe 8-) Ami a térképeket illeti, a dev update arról szól, hogy a térkép rajzolata változik, a meglévő csempékre egyszerűen sövényeket rajzolt az egyik gyerek, aki ott repked nap mint nap, és szerinte az nagyon jellemző része az angol tájnak. Piszkált valamit a színeken is, de az nem eldöntött, hogy változik-e, mert a színekkel együtt a shaderekhez, fényekhez is nyúlni kellene, és erre nincs nagy hajlandóság TF-en belül (inkább dolgoznak az új térképen). Ezen kívül készül egy térképkészítő szoftver is, de az még nagyon alpha állapotban van."In thrust we trust!"

- VO101_Tom
Ó Sanyo, hát azt hittem te tudodVO101_Sanyo írta:Ati és Nvidiáról szó sem esik az eredetiben, kösz az infót.A többit mindjárt javítom.

- VO101_Tom
Ha akarod, persze.VO101_Sanyo írta:Bemásolhatom ezt a hír végére?

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Köszönöm.VO101_Tom írta:Ha akarod, persze.
"In thrust we trust!"

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Ma délután-elméletileg-ráérek délután 4-5-től. Csapathatnánk valamit!
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Aki bújt, aki nem én megyek!VO101_NateDog írta:Ma délután-elméletileg-ráérek délután 4-5-től. Csapathatnánk valamit!
-
1/3_vszd_Tazar
Ma este egy kis SoW? Kilenc felé?
- VO101_Tom
Ja ja. lehet róla szó.

-
[HUN]Salvaje
Sziasztok,
nekem annyi kérdésem van, hogy milyen eljárással lehet az IL-2-ben lévő 3d modelleket kicsomagolni? Három, ill négyféle modellre lenne szükségem, ha lehet 3d smax programmal megnyithatóra. Ezek: Futóval, a repülőtéren álló motorral, a földön szétlőtt/ elpusztított állapotban futóval. ill a levegőben, vízszintes hossztengellyel, futó nélkül.
Az a koncepcióm, hogy az alaptipusokat a megfelelő skinekkel ellátva 3dsmax-xal körbefényképezve *.pck fájlokat csinálok, hogy aztán azokat a Sudden Strike Univerzumban mint egységeket használjam.
Kérlek benneteket, aki tudna ebben segíteni jelezze nekem!
Előre is köszönöm
nekem annyi kérdésem van, hogy milyen eljárással lehet az IL-2-ben lévő 3d modelleket kicsomagolni? Három, ill négyféle modellre lenne szükségem, ha lehet 3d smax programmal megnyithatóra. Ezek: Futóval, a repülőtéren álló motorral, a földön szétlőtt/ elpusztított állapotban futóval. ill a levegőben, vízszintes hossztengellyel, futó nélkül.
Az a koncepcióm, hogy az alaptipusokat a megfelelő skinekkel ellátva 3dsmax-xal körbefényképezve *.pck fájlokat csinálok, hogy aztán azokat a Sudden Strike Univerzumban mint egységeket használjam.
Kérlek benneteket, aki tudna ebben segíteni jelezze nekem!
Előre is köszönöm