Minden ami Il-2

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

VO101_Sanyo
Site Admin

szolnok999 írta:az m4.08 hol találom?
http://www.gamershell.com/download_17669.shtml
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Sanyo
Site Admin

szolnok999 írta:Hello szolnok999 vagyok az eredeti nevem Roalnd 13éves vok és a segitségetek kérném!
Szia!

Üdv a fórumon. Van egy hyperlobby leirásom, de az sajnos elég régi. Aktualizálnom kellene, de a régit azért kiteszem az oldalunkra nemsokára, hogy regisztrálni tudd magad.

A századba jelenleg nincs felvétel, de ez nem jelenti azt, hogy nem repülhetünk együtt.

A fórum nem chat, ha nem kapsz választ 5 percen belül, még nem kell az összes topikba írni, hogy vegyünk már észre. Itt mindenki tanul vagy dolgozik, lehet hogy órák telnek el a válaszig, de mint láthatod, sikerrel jársz.

Mielőtt elküldenéd a hozzászólásod, kérlek nézd át, mert nehezen érthető. A "vok" és "szaratnék" elég komoly hibák egy 13 évestől, pályaválasztás előtt. Kérlek, tisztelj meg minket azzal, hogy odafigyelsz arra, hogyan írsz.

VO101_Sanyo
"In thrust we trust!"
Kép
szolnok999

Rendben értem oda fogok figyelni az írásra!És köszönöm a segitséget de a hyperlobby még mindig nem megy nekem mert ha belépek nincs ott senki majd kérlek hogy segitsetek!És még egy dolog ez egyszerűbb lenne ts meg beszélni csak soha se vagytok fen és ott mindent elmondhatnátok mert még mindig nem tudok repülni szerintem!
szolnok999

Buta vagyok!Megcsináltam a hypert!:D De majd nézzetek meg!(baj ha ezt mondom?vezérünk a bátorság kisérőnk a szerencse!)
szolnok999

A 4.08M elrontotta a játékot ujra kell tennem!:S lehet kell a segitségetek!
VO101_Sanyo
Site Admin

VO101_Caligula írta:jobbklikk a hyperlobby exe-re,tulajdonságok, kompatibilitás, futtatás xp-ként.
nekem így megy probléma nélkűl.
Így próbáltam én is. Elindul, de nincs rajta skin, csak a nagy szürke semmi.
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Sanyo
Site Admin

szolnok999 írta:A 4.08M elrontotta a játékot ujra kell tennem!:S lehet kell a segitségetek!
Milyen verziód volt előtte, mit írt ki betöltödéskor?
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Caligula

VO101_Sanyo írta:
VO101_Caligula írta:jobbklikk a hyperlobby exe-re,tulajdonságok, kompatibilitás, futtatás xp-ként.
nekem így megy probléma nélkűl.
Így próbáltam én is. Elindul, de nincs rajta skin, csak a nagy szürke semmi.
Ja, nekem is vmi ilyen bajom volt.
Szedd le,és próbáld meg úgy,hogy a install exe-t is admisztrátorként xp módban futtatod, és aztán a lobby exét is.
szolnok999

Ts re kérhetek reget most is fent vagyok csak nem tudok a szobába menni!
VO101_tvr

VO101_Tom

Nagyon jó ez a pdf! A tartalma is, de volt a doksiban egy hivatkozás egy USN oktatófilmre, amit 1953-ban készítettek. Megkerestem az összes részét, és betettem a pumaszallas/oktatófilmek lapra. mp4 formátumban le is töltöttem, hátha később eltűnik a netről.

Bombázáshoz én is csináltam egy kis táblázatot még régebben, gyakorlatilag a Bombsight Table 2 alapján, különböző magasságokra és sebességekre. Popiék szerint nem túl pontos a progi, nekem nem tűnt föl, állt. betaláltam.
Irányzékszög táblázat

Még egy progit ír ez a doksi, amt mindenképp töltsetek le: IL-2 Wingman. Sok infó gépekről, fegyverekről, bombákról. Letöltöttem, feltettem, tényleg nagyon sok :)
(így néz ki a progi: printscreen) Betettem a weblapra is, a program letöltésekhez.
Van egy log file visszanéző része is, a tegnapi FlyOnline szerveren repkedés minden stzartisztikáját is megtaláltam.
Kép
VO101_tvr

VO101_Tom írta:
Még egy progit ír ez a doksi, amt mindenképp töltsetek le: IL-2 Wingman. Sok infó gépekről, fegyverekről, bombákról. Letöltöttem, feltettem, tényleg nagyon sok :)
Ha jól látom, sajnos, ez egy 2006-os kiadású program, ami a 3.04-ig követi az IL2 frissítéseket.
VO101_Tom

VO101_tvr írta:Ha jól látom, sajnos, ez egy 2006-os kiadású program, ami a 3.04-ig követi az IL2 frissítéseket.
Ezt nem is figyeltem... De a PF gépei már benne vannak. Onnan -elvileg- változás azokban már nem volt...
Kép
VO101_tvr

Persze elképzelhetőnek tartom, hogy kis ügyeskedéssel bele tudnád rakni a friss Hardball és Compare adatokat ;-)
maurus

sziasztok!

jómagam is szobapilóta volnék, lenne egy kérdésem, hátha ti tudjátok a választ. 4.09m bétával játszom, s nem lehet valahogy átállítani azt, hogy quick missionben ne csak öt térképen lehessen repülni? Nem mintha így nem tudnék izgalmas csatákat vívni, de kezd egy kicsit unalmas lenni ez a néhány map...

S!
maurus
VO101_Tom

Hello.
Hogy 4.09 Beta alatt működik-e, azt nem tudom, de természetesen létezik Quick Mission Generator progi, a http://uberdemon.com/index2.html oldalról le is tudod tölteni. Bár igaz, ez inkább a Quick Mission Builder és a Full Mission Builder között valahol félúton van, gyakorlatilag generál egy, a beállított paramétereknek megfelelő mission file-t, amit a játékba belépve kell elindítanod.
Fontos! először az alap programot tedd fel, indítsd el, majd ha az működik, akkor tedd fel az upgrade-et. Ellenkező esetben nem fog működni.

Egy kicsit több paramétert tudsz beállítani, mint a QMB-ben. :)
Kép

Kéne már frissíteni a programletöltéseket a pumaszállás lapon, van még egy két érdekes progi, amit érdemes feltenni... :roll: Na, ha majd lesz időm, felteszem ezeket is.
Kép
maurus

Köszi!

Kipróbáltam, működik rendesen - igaz az új térképeket nem ismeri fel, de azt majd egy következő javítás biztos orvosolni fogja.

Apropó 4.09b: észrevettem egy hibát (persze, lehet, hogy ez csak az én beállításaimnál van); perfect minőségen, ha az S3TC be van kapcsolva, akkor a láthatáron a felszín szép fehérbe burkolódzik. Csak a felszín, a tenger nem. Nálatok is előfordult ez esetleg? Nem zavaró, ha kikapcsolom valamelyiket (perfect vissza excelentre, vagy S3TC aus), akkor eltűnik. Ha ott van, akkor sincsen semmi gáz, csak akkor is fehér :).
McDodo

Sziasztok!
Egy kis fejtagitasra szeretnelek kerni benneteket. 2-3 eve nyomom az il2-t online, foleg az UK-Ded1 szerveren, de most szeretnek tovabblepni full real szerverekre. Sajnos halvany lila elkepzelesem sincs, hogyan erdemes full realban nezelodni. A kerdesem az lenne, hogy milyen segedprogikat erdemes felraknom, es azt hogyan celszeru konfiguralni? Hogyan konfiguraljatok az egeret, joyt? (Saitek Cyborg 3D Gold-om van, a TrackIR-rel pedig egyelore varnek meg) Kosz szepen!
Lacusch69

McDodo:

Semmi különleges nincs a fullrealban. Nézelődni a Hat Switch-csel nézelődök (X52-m van) , és a gázkar egyik (hüvelykujj) gombját "fel"-nek kalibráltam, a H.S. 12 órás állást pedig "előre és fel"-nek. A 6 óránál levő állás a műszerfalra néz le.
Így jobban tudom a légteret ellenőrzés alatt tartani, illetve a conf.ini-ben is gyorsabbra (maximálisra) állítottam a nézetváltási sebességet.
Ha nem nyomom be a gázkaron a "fel" gombot, akkor hagyományosan lehet használni a H.S.-et, ha benyomom, akkor meg felső légtérben lehet körbenézni a H.S.-csel.
Ha pl. Cyborgon a bal oldalon levő alsó gombot Te is "fel"-nek kalibrálod, ugyanezt a hatást éred el.
Mivel a H.S. nem annyira "fordul hátra", mint ahogy az egérrel lehetséges, így ha üldöznek, akkor a gázkar ministickjét használom (Cyborgon nincs ilyen lehetőség)
Kép
Válasz küldése