Sok mindent nem tudok hozzátenni Popi írásához, mármint ami a helyet illeti. A szálloda, a szervezés mind nagyon profi és magas szinvonalú volt, az eddigi legjobb Jetfly rendezvényen vagyunk túl, ebben mindenki egyetértett.
Ami a versenyt illeti: 2 nap intenzív felkészülés után egy EB 2. hellyel azért kiegyeztem volna előre, látatlanba is

, és most, így utólag is elégedett vagyok ezzel a helyezéssel

. És a TrackIR 4-el

Az orszok, azzal együtt, hogy nagy arcuk van, tényleg megérdemelten nyertek, nem nagyon tudta őket megszorítani senki sem (mi G-2 vel mentünk ellenük, egyszer lőttem csak le az egyiket, a többi esetben kis dogolgatás után megszívtuk. iszonyat jól lőnek. ). Az első nap az SLI-től és a Kör Ászosoktól kikaptunk, de a többiek ellen sikerült hozni a meccseket (Zero a király), így másodikként jutottunk a 4 közé, de mivel mindenki játszott mindenkivel, sorsolás nem volt ott sem, ennek sok jelentősége nem volt. Második nap az SLI ellen kezdtünk (mind1, ne is beszéljünk róla

), utána a csehek ellen tudtunk 4-0 -t hozni, majd 4-2-t a Kör Ász ellen, így a cseheket egy ponttal beelőzve jutottunk a dontőbe. A döntőben nem sokminden történt, szembetalálkozás után kis dogolás, szárny el, control el, ugrás.
A legviccesebb menet első nap a DK elleni meccs volt, kiválasztották a Macchi Mc 205 III -at, hát, azzal nem repültem egy órát sem. Játék betöltés közben kérdeztem is Glo-t, aki épp bíró volt nálunk, hogy mit tud a gépről

. Azon kívül, hogy olasz, Ő sem tudott többet, így túl sokat nem vártam a menetektől. Na, ami utána következett, az kabaré jelleget öltött, az első menetben rá sem lőttünk egyikre sem, bedugóztak, leestek. A másodikban is leesett az egyik (akkor már nem teljesen magától, de még nem rontottam el annyira a gépét, hogy le kelljen esnie). Sanyó mügül aztán kilőttem a maradékot. Harmadik menetben kb ugyanez, jobbra-balra borul, dugózik az előttem lévő, aztán leszedem a szárnyát. Sanyóék közben felspiráloztak 5000-re. Én emelkedek utánuk, rálövök, csak kiskaliberrel, el sem találom, de az már dobja a tetőt, és ugrik is

Meccs után megyünk oda, hogy gratuláljuk, satöbbi tiszteletkörök, a holland faszi már messziről mondja: "dont say anything, dont say anything"

Ennek 6-0 lett a vége. Ők biztos megutálták az olasz technikát