9450 -nél álltam meg. Lehet, hogy 1-200 métert még lehetett volna hozni, de az már csak szenvedés az egy tűnyi varióval.VO101_NateDog írta:Tegnap E4 mennyire küzdöttük fel magunkat? Ami jobban foglalkoztat miért nem melegszenek és sülnek be a motorok? Ez az egész teszt úgy nézett ki hogy kitrimmeltem a gépet rátoltam a gázt és vártam. Még egy dolog ami nekem új volt: a max speed limit környékén, a szétesés határon elkezdi a magától kivenni emelkedésből, nem lehet tovább orra nyomni.
IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_Tom

-
Savas
Akkor ez így nem jó, úgy is mondhatnám, hogy rossz.
VO101_Tom írta:9450 -nél álltam meg. Lehet, hogy 1-200 métert még lehetett volna hozni, de az már csak szenvedés az egy tűnyi varióval.VO101_NateDog írta:Tegnap E4 mennyire küzdöttük fel magunkat? Ami jobban foglalkoztat miért nem melegszenek és sülnek be a motorok? Ez az egész teszt úgy nézett ki hogy kitrimmeltem a gépet rátoltam a gázt és vártam. Még egy dolog ami nekem új volt: a max speed limit környékén, a szétesés határon elkezdi a magától kivenni emelkedésből, nem lehet tovább orra nyomni.
- VO101_Tom
Vannak dolgok, amiken a TF sem tud javítani. Ami fontos, hogy a FM alacsony piszkálása ne kavarajon be nagyon a magassági FM-be. A Spit IIa eddig jóval magasabbra tudott emelkedni (kb 11000 ig) együtt az N meszával (apropo, azt meg sem néztük). A Hurri, Spit I és a többi E olyan 9500-9800 ig ment offline teszten. Majd lecsekkolom úgy is, hogy ott milyen.

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
E4N: 9800-9900, de ez már 200 km/h-val történő laffogás.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
A Hurricane I (100 oct)-t 50% radiatorral, szintben repülve földközelben 260 mph full gázon,nem sikerült megfőznöm. 109 fokon megállt a víz. 25 %-ra nyiott hűtőnél 1 perc után felforrt. A baj az szerintem hogy stabilan 260 mphval repült így is meg úgy is, meg teljesen nyitott hűtővel is.
Balra döntéssel, amennyire lehet szűkítve, nyitott fékszárnyakkal, 50% radiatorral, full gázzal 4 percet köröztem, utána felforrt.
Balra döntéssel, amennyire lehet szűkítve, nyitott fékszárnyakkal, 50% radiatorral, full gázzal 4 percet köröztem, utána felforrt.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Spit Ia 100 oct:
100% rad: 270 mph
50% rad: 280 mph, 6 percet mentem így full gázon, 109 fokra felment ezt tartotta, nem károsodott semmi.
25%: 1 perc alatt szétment.
Bal bedöntés fullgáz, 100% hűtővel, 120-130 mph-val 6 percet köröztem, meguntam nem ment szét. Ugyanez 50% hűtővel 2 perc és forrt.
100% rad: 270 mph
50% rad: 280 mph, 6 percet mentem így full gázon, 109 fokra felment ezt tartotta, nem károsodott semmi.
25%: 1 perc alatt szétment.
Bal bedöntés fullgáz, 100% hűtővel, 120-130 mph-val 6 percet köröztem, meguntam nem ment szét. Ugyanez 50% hűtővel 2 perc és forrt.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
E4, hűtő 100%, 0 méteren: 460 km/h, 6percig nyúztam, 50% hűtővel 470-480 km/h, 8 percig mentem vele így.
Bal bedöntés 220-210 km/h 100% hűtővel 5 percig nyúztam, nem melegedett túl, ugyanez 50% hűtővel 1 perc után megfőzte a motort.
Bal bedöntés 220-210 km/h 100% hűtővel 5 percig nyúztam, nem melegedett túl, ugyanez 50% hűtővel 1 perc után megfőzte a motort.
- VO101_Tom
Hangulatos kis klipp ACG-s srácok szemszögérből (nem online war)

-
1/3_vszd_Tazar
Nyitott pilótafülke mennyire lassítja a Hurrit vagy a Spitet? Vagy mondjuk a nyitott ablak a 109-st?
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Jó kérdés, a tippem az hogy semennyire.1/3_vszd_Tazar írta:Nyitott pilótafülke mennyire lassítja a Hurrit vagy a Spitet? Vagy mondjuk a nyitott ablak a 109-st?
- VO101_Tom
TF update, kicserélt téli csempék.
http://vimeo.com/75044235#
Hosszas belső TF fórumozás után Salmo csinált új csempéket a téli tájra. A huzavona oka az volt, hogy 1940 telén alig esett hó Angliában, viszont a hófoltos térképre többen panaszkodtak, mert nekik "nem volt eléggé téli". Az egyik csapat azzal érvelt, ha már a többi évszakot is egykori időjárás jelentések alapján készítik, akkor legyen a téli is pontos, a másik csapat viszont azzal érvelt, hogy az az őszitől az nem sokban különbözik, és 41 február-márciusban lehetett ilyen hideg, ennyi hóval. Végül az döntött, hogy Salmo tényleg szép munkát végzett, úgyhogy a téli ilyen marad (mondjuk kellett hozzá az is, hogy úgy tűnik a fák lombjai -legalábbis részben- eltüntethetők, így azokat is hozzá lehet igazítani).
http://vimeo.com/75044235#
Hosszas belső TF fórumozás után Salmo csinált új csempéket a téli tájra. A huzavona oka az volt, hogy 1940 telén alig esett hó Angliában, viszont a hófoltos térképre többen panaszkodtak, mert nekik "nem volt eléggé téli". Az egyik csapat azzal érvelt, ha már a többi évszakot is egykori időjárás jelentések alapján készítik, akkor legyen a téli is pontos, a másik csapat viszont azzal érvelt, hogy az az őszitől az nem sokban különbözik, és 41 február-márciusban lehetett ilyen hideg, ennyi hóval. Végül az döntött, hogy Salmo tényleg szép munkát végzett, úgyhogy a téli ilyen marad (mondjuk kellett hozzá az is, hogy úgy tűnik a fák lombjai -legalábbis részben- eltüntethetők, így azokat is hozzá lehet igazítani).

- VO101_Tom
Particle Effect Updates
http://vimeo.com/75603725#at=0
Meg ha nem tűnne fel, a hajók sérülése teljesen át van dolgozva (a tengeralattjáró és a hajó is új modell), le lehet géppuskázni a légvédelmi lövészeket, és akár géppuskával is kárt lehet okozni benne. A hajó test 4 darabba is törhet, aszerint süllyed és sérül, melyik rész kapott találatot. Sok kis darab "alkatrész" szóródhat szét a vízben, szóval a hajók eléggé át lesznek szabva.
http://vimeo.com/75603725#at=0
Meg ha nem tűnne fel, a hajók sérülése teljesen át van dolgozva (a tengeralattjáró és a hajó is új modell), le lehet géppuskázni a légvédelmi lövészeket, és akár géppuskával is kárt lehet okozni benne. A hajó test 4 darabba is törhet, aszerint süllyed és sérül, melyik rész kapott találatot. Sok kis darab "alkatrész" szóródhat szét a vízben, szóval a hajók eléggé át lesznek szabva.

- hq_Reflected
Hmm, valahányszor jövök leszálláshoz és 200-nál kinyitom a Spitfire kabinját, szépen megindul lefelé a mutató.VO101_NateDog írta:Jó kérdés, a tippem az hogy semennyire.1/3_vszd_Tazar írta:Nyitott pilótafülke mennyire lassítja a Hurrit vagy a Spitet? Vagy mondjuk a nyitott ablak a 109-st?
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Felette is számít valamit? (nincs vgam, nem tudom kipróbálni)hq_Reflected írta:Hmm, valahányszor jövök leszálláshoz és 200-nál kinyitom a Spitfire kabinját, szépen megindul lefelé a mutató.VO101_NateDog írta:Jó kérdés, a tippem az hogy semennyire.1/3_vszd_Tazar írta:Nyitott pilótafülke mennyire lassítja a Hurrit vagy a Spitet? Vagy mondjuk a nyitott ablak a 109-st?
- VO101_Tom
Rövid report, hogy áll a patch.
Ami a tesztek alapján kb biztosnak tűnik, hogy minden gép sokkal kezesebb lesz, mesza is, főleg alacsony sebességen. A mesza emelkedő képessége és vízszintes végsebessége is emelkedik kissé. Az angolok megtartották a fölényüket a fordulóharcban, a Hurri sokat javult. Találtak viszont egy viszonylag nagy hibát az FM-ben a meszánál, teljesen koppig orranyomva a gép nagyon instabil lesz. Mint kiderült az FM ami számolja a felhajtóerőt, az az orrsegédszárny nyitása után negatív G-s terhelésnél negatív értéket adott a felhajtóerőnek is, ami egyértelműen rossz. Buzzsaw most ezen van rajta.
Beta tesztek során sok hibát találtak, egyik sem bonyolult, csak hát ugye mennyiségileg lett sok. Most pl a hajtómű melegedéseket nézni át buzzsaw újra, mert az angol gépek nem melegedtek túl.
A fegyverzet úgy tűnik, hogy rendben van, hogy mi és mennyire sérül, az nagyban függ a lőszerfajtáktól is.
A DM-ben találtak hibákat, most keresik azt, hogyan lehet, hogy a német gújtólövedék átmegy a Spit tankon, ott nem csinál semmit, aztán felgyújtja az üza vezetéket a motornál (fuel secondary). De ezeket leszámítva a DM sokat javult, minden fegyverzet sokkal többet sebez. Nincs már repülő tank, mint a Spit vagy a Stuka volt. Néhány anomália még van, mint pl a Spit üza gyulladás.
Hogy Colander min ügyködik épp azt nem tudom
De épp ma mondta, hoyg nem lesz 4.01 patch, addig nem adnak ki semmit, amíg hiba van ebben.
Wolf csinálgatja a hajókat, ami a múltkori videón is látszik, a hajó részegységeit külön szedte, azok külön sérülhetnek, akár géppuskával is. Ez nagy javulás a hajók elleni harcban.
meg persze vannak vicces dolgok is, pl hogy az angolok mikkel próbálkoznak. Legutóbb Kwaitek jött azzal, hogy a Spit üzemeltetési utasításában leírt határértékeket nem kéne figyelembe vennie Buzzsawnak (meddig lehet wep-et biztonságosan használni, mennyi a max fordulat, stb), mert a pilóták reputáni beszámolói alapján többet bírtak a gépek. Még szerencse, hogy Buzzsaw nagy ívben elhajtotta a rákba a hülyeségeivel
Ami a tesztek alapján kb biztosnak tűnik, hogy minden gép sokkal kezesebb lesz, mesza is, főleg alacsony sebességen. A mesza emelkedő képessége és vízszintes végsebessége is emelkedik kissé. Az angolok megtartották a fölényüket a fordulóharcban, a Hurri sokat javult. Találtak viszont egy viszonylag nagy hibát az FM-ben a meszánál, teljesen koppig orranyomva a gép nagyon instabil lesz. Mint kiderült az FM ami számolja a felhajtóerőt, az az orrsegédszárny nyitása után negatív G-s terhelésnél negatív értéket adott a felhajtóerőnek is, ami egyértelműen rossz. Buzzsaw most ezen van rajta.
Beta tesztek során sok hibát találtak, egyik sem bonyolult, csak hát ugye mennyiségileg lett sok. Most pl a hajtómű melegedéseket nézni át buzzsaw újra, mert az angol gépek nem melegedtek túl.
A fegyverzet úgy tűnik, hogy rendben van, hogy mi és mennyire sérül, az nagyban függ a lőszerfajtáktól is.
A DM-ben találtak hibákat, most keresik azt, hogyan lehet, hogy a német gújtólövedék átmegy a Spit tankon, ott nem csinál semmit, aztán felgyújtja az üza vezetéket a motornál (fuel secondary). De ezeket leszámítva a DM sokat javult, minden fegyverzet sokkal többet sebez. Nincs már repülő tank, mint a Spit vagy a Stuka volt. Néhány anomália még van, mint pl a Spit üza gyulladás.
Hogy Colander min ügyködik épp azt nem tudom
Wolf csinálgatja a hajókat, ami a múltkori videón is látszik, a hajó részegységeit külön szedte, azok külön sérülhetnek, akár géppuskával is. Ez nagy javulás a hajók elleni harcban.
meg persze vannak vicces dolgok is, pl hogy az angolok mikkel próbálkoznak. Legutóbb Kwaitek jött azzal, hogy a Spit üzemeltetési utasításában leírt határértékeket nem kéne figyelembe vennie Buzzsawnak (meddig lehet wep-et biztonságosan használni, mennyi a max fordulat, stb), mert a pilóták reputáni beszámolói alapján többet bírtak a gépek. Még szerencse, hogy Buzzsaw nagy ívben elhajtotta a rákba a hülyeségeivel

-
1/3_vszd_Tazar
Feltörték az ATAG fórum honlapját? Most valami ugráló macska jön be...
http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/forum.php
De hogy miért? Valami elégedetlen Spit pilóta berágott?
http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/forum.php
De hogy miért? Valami elégedetlen Spit pilóta berágott?
- VO101_Tom
Ja, valami retardált gyökér szórakozott vele. Remélem Blissnek van biztonsági másolata :/

- hq_Reflected
Ti hogy csináljátok? A játékban kapcsoljátok be az AA-t és az Nvidia panelben "Application controlled" vagy a játékban ki, és az NVCP-ben "Override any application settings"?
- VO101_Tom
Hmm... nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem nincs működő AA a clodban... régebben be lehetett kapcsolni valamit, de kb felére vette le az fps-t is.