IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

VO101_Tom

Egyenlőre zárt.
Kép
V.4_Pogi

VO101_Tom írta:Kint az újabb béta. Pár képet lőttem tegnap. Ami qrvajó, hogy minden high-on, és 40-50 fps van Anglia fölött is. A talaj nagyon jól néz ki, teljesen áttextúrázták a repülőtereket is, most már nem az a világoszöld folt ami 20 km-ről is látszik. A kép sokkal kontrasztosabb, nappal szembe repülni tényleg zavaró. De az egész akkor tűnik fel igazán, ha visszaül az ember a 3.01-be :)

A LOD megjavult, a gépek vezetése is sokkal jobb (nem olyan ideges a kormány és főleg a pedál mint eddig), a revi is szebb. Szinte az összes gép sérülés és fizikai modelljéhez hozzányúltak. G terhelés, kormányerők, csillagmotorosoknál a melegedés/hűtés. Meszánál a műszereken is finomítottak, a hátlapok jelzései változtak pár gépnél. Még nem teszteltem de elvileg a vízhűtő is sérülésállóbb lett. Egyetlen kis szaros .303-as nem fogja fél perc alatt vízteleníteni az egész rendszert...
Ezek tök jól néznek ki! Mééég képet mééég. Pls.
1/3_vszd_Tazar

Mikor jön mán?! Mikor adjátok már ki a patchet, Tom???? :D

Egyébként a tűzálló Spit problémának a megoldása ebben a patchben lesz benne, vagy egy következőben?
VO101_Tom

A beta tesztelések még folynak, amik előhoztak és folyamatosan előhoznak bugokat. Már egész jól össze van rakva, de ilyen hibákat, hogy pl a téli térképen a DM a vizeket befagyottnak vette, ami porzott meg kráterek jelentek meg rajta, miközben grafikailag ott hullámzott a csatorna, ezeket egyértelműen ki kell javítani. De sok más apróság is van, nem csak térképekkel, hanem FM, DM, gépkezelés. A beta már most 2GB, nem kevés dolog fog változni.

A tűzálló Spit elvileg ebben a peccsben fog megjavulni. Az összes fegyverzetet, lőszereket, sérüléseket átnézik. De arra számítsatok, hogy ez nem csak a német oldalnak kedvez, az angol de wilde is erősebb lesz. Összességében a DM is sokat javult, a vadászgépek G tűrése is nagyobb, Meszával 700-al zuhanva, koppig farokra trimmelve, hasra rántva a botot sem lehetett leszakítani a szárnyat. Pilóta beájul, de a gép egyben marad. Igaz, a kormányerőket is piszkálták, Mesza magasságija nagy sebességen nagyon felkeményedik, 700 körül csak trimmel lehet felhúzni (ami teljesen egybevág a háborús tesztekkel)

FM nagyon jó lett, a Mesza orrsegédszárnya nagyon kezessé teszi a gépet alacsony sebességen, nagy állásszögön, ezzel szemben a Spitnek ha téped ész nélkül, akkor borul egyik dugóból a másikba. Ez nagyon jó lett szerintem.

Ahogy már sokszor mondtam, kiadási dátum a TF-nél nincs, akkor adják ki, ha már nincs benne hiba. Én sem tippelnék, hogy ez mikor lesz.
Kép
1/3_vszd_Tazar

Mégsem volt jó ez a szárnyszakadásos dolog így, mi? ;) Mindegy, a lényeg, hogy megjavul.

Jó munkát, és köszi az TF-csapatnak!

ui: Siessetek! :D
VO101_Tom

Errr... azt rosszul írtam. A bombázók G tűrése lett nagyobb. Vadászoknál a kormányerő változott, ezért felhúzásnál nem fog törni a szárny (Meszában. A spitet azt túl lehet húzni). Ez volt eddig is a gond, a limit az 10G maradt.
Kép
1/3_vszd_Tazar

Tehát a Spitnek szakadhat a szárnya, a 109-nek nem, de az utóbbit nagy sebességnél nehezebb lesz felhúzni, így érted? Vagy ez még titkos? :-)
VO101_Tom

Igen, így értem.

Most amikor hétvégén teszteltük, ott a meszát fel lehetett húzni gond nélkül (úgy értem szárnyszakadás nélkül) 700-as tempónál is. A felhúzási sugár biztos nagyobb mint volt, de nekünk az fontosabb, hogy ne szakadjon ha koppig hason a bot. Trimmelni kell, de a mesza ilyen volt anno is.

A Spitet kifejezetten törésre nem teszteltem még, de ahol kérik hogy miket teszteljünk, ott írták, hogy a Spit túl könnyű magasságija miatt túl lehet húzni, ami fegyver elakadáshoz, egyéb rendszerek hibájához, vagy szárnytöréshez vezethet. Ezeket kellene nézni Spiten.

Azt viszont már teszteltem, Spitet késben, szintben tépni nagyon nehéz, ha kicsit is túlhúzod azonnal billeg jobbra balra, és esik be dugóba. Nem lehetetlen szűken tépni, de nagyon oda kell figyelni.
Kép
1/3_vszd_Tazar

VO101_Tom írta: Azt viszont már teszteltem, Spitet késben, szintben tépni nagyon nehéz, ha kicsit is túlhúzod azonnal billeg jobbra balra, és esik be dugóba. Nem lehetetlen szűken tépni, de nagyon oda kell figyelni.
De a Spit ilyen volt, nem? Ennek a problémának a kiküszöbölésére fejlesztették ki a "vágott szárnyú" változatot, nem?
VO101_Tom

Igen, a Spit ilyen volt, és most már clod-ban is ilyen. A vágott szárnyú Spitet a nagyobb orsózási sebessége miatt gyártották, a nagy állásszögű stabilitáshoz nincs köze.

Azt azért jó tudni, hogy instabil repülés ide vagy oda, fordulni sokkal jobban fordul mint a Mesza, efelől ne legyen kétsége senkinek. De határon tartani nehezebb lett.
Kép
VO101_Mortuus

Neeeee, akkor most a vörösöknek meg kell tanulni kezelni a gépeiket??? :mrgreen:
Kép

Amit ma megtehetsz, azt holnap is.
VO101_Tom

VO101_Mortuus írta:Neeeee, akkor most a vörösöknek meg kell tanulni kezelni a gépeiket??? :mrgreen:
Már hogy kéne? Eddig is egyszerűbb volt rinyálni, hogy szar a clod. :icon_crazy:
Nemrég mondta Gruber, hogy az ACG-sek (Osprey-ék) egy külön war-t is futtatnak, ami csak meghívásos alapon működik, és csak angol századoknak. Felszállnak, és London felett lövöldözik az AI bombázókat :icon_crazy: Ott legalább van kis sikerélményük is 8-)
Kép
VO101_Mortuus

VO101_Tom írta:Felszállnak, és London felett lövöldözik az AI bombázókat :icon_crazy: Ott legalább van kis sikerélményük is 8-)
:59:
Kép

Amit ma megtehetsz, azt holnap is.
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Mortuus írta:
VO101_Tom írta:Felszállnak, és London felett lövöldözik az AI bombázókat :icon_crazy: Ott legalább van kis sikerélményük is 8-)
:59:
Ez aztán az igazi onlájn-ekszperiensz. :yellow_badgri:n
VO101_Tom

Most olvasom, hogy a TF belső fórumán, hogy Luthier bejelentése fényében, mely szerint 1944 Nyugat Európai szimulátort készítenek (részletek itt: http://forums.eagle.ru/showthread.php?p ... ost1855052), a TF még inkább a Mediterrán és Észak Afrikai hadszíntérre fókuszál (később '43-as Olaszország), kerülve az esetleges összeütközést mind a 777, mind Luthierék "hadszíntereivel".
Kép
VO101_tvr

Szeretem az ilyen jó híreket! :D Foghatnak is hozzá. A '43 Olaszország majd ráér...
Huba bá

Remélem valami csoda folytán a magyar légteret nem a Rof:BoS féle csapat fogja először leprogramozni.

Ha azt nézzük, hogy Olaszból jöttek 44-ben a jenkik, akkor van rá némi esély, nem? Tom és Nate, lobbizzatok majd ha közeledik a front északnak! :D
VO101_Tom

Már aznap elindult a lobbi, ne aggódj. :)
Amikor vázolták a távlati terveket, ott szó volt arról, hogy ha nem lehet vezethető B-17-est csinálni (a már említett konfliktuskerülés miatt), akkor csinálnak B-24-est. És lemodellezik '43-as Olaszországot, meg a Román Ploiesti olajmezőket, hogy érdekes célok is legyenek. Innen meg már Magyarország sincs messze. Persze ehhez meg kell majd nézni azt is, mekkora térképeket képes kezelni a clod. A BoB térkép 300x350 km. Egy ilyen távolsági bombázósdi térkép ennél jóval nagyobb kellene, hogy legyen. És persze a technológiai része egy dolog, az meg a másik, hogy azért valakinek azt meg is kell építeni :)

Szóval inkább maradjunk a realitásoknál. Egyenlőre Máltához sem kezdtünk hozzá, és akkor hol van Észak Afrika, Olaszország. Ha a TF nem fullad ki addigra, az eddig említett projectek akkor is évekbe fognak telni. Ha technológiailag megvalósítható, akkor valamikor majd biztos lesz Magyar térkép is. De egyenlőre nincs a tervekben sem.
Kép
VO101_Tom

Pénteki Team Fusion dev update videók:

http://theairtacticalassaultgroup.com/f ... #post57931
Kép
1/3_vszd_Tazar

VO101_Tom írta:Pénteki Team Fusion dev update videók:

http://theairtacticalassaultgroup.com/f ... #post57931
Szuper lett! Végre jöjjön már ki! :-)

Csak egy dolog: a második videóban, amikor a 111-esek kilyukasztják a Spit motorját, mintha meg se kottyanna neki. Semmi remegés, vagy köhögés, vagy fordulatszámleépülés....
Válasz küldése