VO101_NateDog írta:VO101_Tom írta:VO101_NateDog írta:Tom, nekem tetszett a mass effect 3 vége!
Hát, nekem nem.

Rengeteg logikai hülyeség van benne, és az sem világos, hogy ezek után milyen sci-fi-t tudnak a ME-univerzumba írni, hiszen mindent taccsra vágtak a végén. Az előzmény DLC-ket leszámítva persze

Pl: egy teória szerint halucináció volt az egész a végén.
Amúgy nekem tetszett hogy nem heppiend, az Alien-t is a 3 után kellett volna abbahagyni...
Na pont ezaz. A ME-t nem akarják abbahagyni, igaz ennek a trilógiának itt vége, de ugyanebben a sci-fi környezetben készülnek már az újabb játékok (már mozifilmről is olvastam), ezért nem értem, miért kellett az egész alapjait kinyírni. A mass-relay-ek voltak az egész ide-oda utazgatás alapjai, ha azoknak kampó, és esetleg nem lesz porrá az összes naprendszer, amiben ilyen van (ahogy az Arrival DLC-ben ez történik), a végső nagy epikus csatához idehívott teljes galaktikus flotta mindenképp megszívja, mert itt ragad mindenki

. Az anyabolygók elszigetelődnek, a kisebb kolóniák kihalnak, ezzel együtt megpusztul a főhős, és vele együtt a csapata nagy része. Mi marad a franchise-ból ezek után? Én ezt sem izgalmas, sem ötletes befejezésnek nem tartom, egyszerűen kretén az író. És ahhoz sem sok kedvem van, hogy újra elővegyem, ha tudom, hogy teljesen mindegy mit csinálok, a vége mindig ugyanez lesz (holott a kiadás előtt még valami 16 féle befejezésről volt szó). A Bioware ellen már indítottak az usában pert ez miatt:
http://iddqd.blog.hu/2012/03/19/fogyasz ... vege_miatt).
Ez a halucinálós dolog csak a fórumozók fejében létezik, hivatalosan azt mondják, hogy az a vége, ami (illetve dolgoznak azon hogy lehetne megoldani másképp a végét). De ha igaz lenne, akkor nemtom melyik a nagyobb gáz, hogy az író pancser, vagy hogy DLC-n akarnak eladni egy játék tényleges befejezését
De alapvetően nekem azzal van a legnagyobb bajom, hogy az utolsó 15 perc egy zavaros, összefüggéstelen izé, amire hetekkel a megjelenés után sem lehet tudni, hogy WTF volt ez... nemtom mennyire voltak begombázva amikor ezt összehozták, de szerintem józanul ők sem értik