oda a limó meg a sofőr sapiVO101_Yosser írta:Na, akkor most inkább ne menjünk...majd amikor elolvadt és felszáradt a genya...
Airsoft - Játékszervezés
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
-
VO101_Papi
-
VO101_Yosser
Gyopárt a Hargitáról hozzatok, a székely hősök halhatatlanok!
- VO101_Mortuus
Hajrá! Menjünk!

Amit ma megtehetsz, azt holnap is.
-
VO101_Yosser
intézd a kecsóiakkalVO101_Papi írta:menjünk
Gyopárt a Hargitáról hozzatok, a székely hősök halhatatlanok!
-
VO101_Papi
na beírtam magubkat, lehet, hogy Mátté is jön..................
........................jaj, Mortit kihagytam
........................jaj, Mortit kihagytam
- VO101_Mortuus
Ééértem a célzást 
Sanyo? Gyünnél?
Sanyo? Gyünnél?

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Mivel nem vagyok regelve a fórumon, arra már rájöttem hogy FelsőLui a helyszín. A kérdés, hogy mikor?VO101_Mortuus írta:Sanyo? Gyünnél?
"In thrust we trust!"

- VO101_Mortuus
28. vasárnap (jövő hét)

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Jónak tűnik, kapok puskut is?VO101_Mortuus írta:28. vasárnap (jövő hét)
"In thrust we trust!"

- VO101_Mortuus
Ovkoz 

-
VO101_Papi
Máté!
Megjavítottam az Ak-át, eltört a rugó benne. Viszem azt is, így két AK-val tudsz Rambozni
Megjavítottam az Ak-át, eltört a rugó benne. Viszem azt is, így két AK-val tudsz Rambozni
-
VO101_Papi
ja, a kiírás:
"Idöpont: 2010. március 28. - vasárnap
Helyszín: Felsőlajos
Játékmester: Al Bundy
Gyülekezési idöpont: 08:30
Játékkezdés: 09:00
Részvételi díj egyesületi tagoknak: 500Ft
Részvételi díj: 1000Ft"
figyelem!!!!!!!!!!elvileg hétvégén óra átállítás!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Idöpont: 2010. március 28. - vasárnap
Helyszín: Felsőlajos
Játékmester: Al Bundy
Gyülekezési idöpont: 08:30
Játékkezdés: 09:00
Részvételi díj egyesületi tagoknak: 500Ft
Részvételi díj: 1000Ft"
figyelem!!!!!!!!!!elvileg hétvégén óra átállítás!!!!!!!!!!!!!!!!!
- VO101_Mate
Király! Köszi!
Imádom az AK-t!
Akkor vasárnapig gyúrok
Imádom az AK-t!
Akkor vasárnapig gyúrok

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Mortuus szólt, hogy szombaton le fog aljasodni és vasárnap nem vezetne aznaposan. Mivel pusku és sofőr nélkül maradtam, sajnos nem tudok menni.
"In thrust we trust!"

-
VO101_Papi
Allah szolgái leszünk a "mocskosimperialista" CIA és Mossad ellen:
Al Kaida vs. Mossad
2010. január elején a CIA titkos akciót hajt végre a Közel-Keleten, az akció célja beépülni az Al Kaida terrorszervezetbe. Az akció kudarcba fulladt, és az 5 ügynök a terrorszervezet fogságába esett. A fogságba eséssel egy időben az Al Kaida kezébe került egy lemez amin a már beépült ügynökök nevei, és fedőnevei vannak. Mivel a lemezen kódolva vannak a nevek az Al Kaidának időbe telik még feltörik a kódot.
Ez alatt az idő alatt az amerikai kormány nem hivatalosan felkérte az izraeli titkosszolgálatot, hogy hajtson végre egy mentő akciót, és a lemezt is szerezze vissza.
Az Al Kaida ebbe az ágába már egy izraeli ügynök be van épülve, és ő is veszélybe került. Az ügynök kilétét csak az akciót vezető parancsnok ismeri, illetve ő tudja megfejteni a lemezen lévő kódot. A rajtaütést az Afganisztán északi részén lévő kiképzőtáboron 2010 március 28-án 9:30-kor hajtják végre a tekintélyes túlerővel szemben.
A Mossad feladata:
- az 5 CIA ügynök kiszabadítása
- a lemez visszaszerzése a kód megfejtése előtt
- a tábor vezetőjének az elfogása
- kivonási pontra való eljutás
Az Al Kaida feladata:
- a támadások visszaverése addig amíg a kódot fel nem törik
- a Mossad parancsnokának az elfogása
- a csapat foglyul ejtése
A beépített ügynök feladata:
- a Mossad akciójának a segítése, az Al Kaida akadályozása úgy, hogy ne bukjon le
A beépített ügynököket majd én választom ki, és csak az előző napon értesítem őket pm-ben. A játék színvonalának emelése érdekében teljes diszkréciót várok el tőlük. Azért kell két ügynök, mert ha lehet akkor kétszer játszuk le a játékot.
A játék időlimites 4 óra, mert ennyi idő alatt tudják feltörni a kódot a terroristák, ennyi idő van az akció végrehajtására.
A játék medices, a medic 30 másodpercig fogja a sérült karját. A kivérzés 10 perc, aztán visszaálló. Késelés esetén azonnali visszaállás. Késelés csak gumi késsel lehetséges. Dobatás nincs. A medic megy a sérülthöz, és nem fordítva. A tűzvonalból ki lehet vonni a sérültet. Kétszeri medickelés után harmadszorra visszaálló. A visszaállás rajszinten történik ideje 5 perc. Ha a rajból 3 ember ki hullott akkor megy az egész raj visszaállni.
Fogolyejtés: Foglyot mind a két oldal ejthet.
Két féle képpen lehet foglyot ejteni: vagy kilövik az ellent, és a saját mediked meggyógyítja, utána lehet vallatni, vagy körbeveszitek, és megadásra szólítjátok fel, aminek természetesen nem köteles engedelmeskedni. Ilyenkor jön az első verzió.
A megadásra felszólított elkövethet öngyilkosságot is, így nem lehet vallatni, mivel azonnal megy a visszaállóra.
Vallatás: vallatni csak a parancsnok vallathat
Menete a következő: a fogoly mond egy számot 1-től 6-ig. A parancsnok dob egy dobókockával kétszer, és ha a számot dobta amit a fogoly mondott akkor kérdezhet tőle egyet, és a fogolynak kötelessége válaszolni.
A CIA foglyoknak természetesen meg lehet próbálni szökni is.
Tár limit van
High Cap 400 felett 1 db
400 alatt 2 db
Mid Cap max. 4 db
Real, Low Cap korlátlan
Sanyo, puska van felesleges, gyere fel pestig, onnan megoldjuk
Al Kaida vs. Mossad
2010. január elején a CIA titkos akciót hajt végre a Közel-Keleten, az akció célja beépülni az Al Kaida terrorszervezetbe. Az akció kudarcba fulladt, és az 5 ügynök a terrorszervezet fogságába esett. A fogságba eséssel egy időben az Al Kaida kezébe került egy lemez amin a már beépült ügynökök nevei, és fedőnevei vannak. Mivel a lemezen kódolva vannak a nevek az Al Kaidának időbe telik még feltörik a kódot.
Ez alatt az idő alatt az amerikai kormány nem hivatalosan felkérte az izraeli titkosszolgálatot, hogy hajtson végre egy mentő akciót, és a lemezt is szerezze vissza.
Az Al Kaida ebbe az ágába már egy izraeli ügynök be van épülve, és ő is veszélybe került. Az ügynök kilétét csak az akciót vezető parancsnok ismeri, illetve ő tudja megfejteni a lemezen lévő kódot. A rajtaütést az Afganisztán északi részén lévő kiképzőtáboron 2010 március 28-án 9:30-kor hajtják végre a tekintélyes túlerővel szemben.
A Mossad feladata:
- az 5 CIA ügynök kiszabadítása
- a lemez visszaszerzése a kód megfejtése előtt
- a tábor vezetőjének az elfogása
- kivonási pontra való eljutás
Az Al Kaida feladata:
- a támadások visszaverése addig amíg a kódot fel nem törik
- a Mossad parancsnokának az elfogása
- a csapat foglyul ejtése
A beépített ügynök feladata:
- a Mossad akciójának a segítése, az Al Kaida akadályozása úgy, hogy ne bukjon le
A beépített ügynököket majd én választom ki, és csak az előző napon értesítem őket pm-ben. A játék színvonalának emelése érdekében teljes diszkréciót várok el tőlük. Azért kell két ügynök, mert ha lehet akkor kétszer játszuk le a játékot.
A játék időlimites 4 óra, mert ennyi idő alatt tudják feltörni a kódot a terroristák, ennyi idő van az akció végrehajtására.
A játék medices, a medic 30 másodpercig fogja a sérült karját. A kivérzés 10 perc, aztán visszaálló. Késelés esetén azonnali visszaállás. Késelés csak gumi késsel lehetséges. Dobatás nincs. A medic megy a sérülthöz, és nem fordítva. A tűzvonalból ki lehet vonni a sérültet. Kétszeri medickelés után harmadszorra visszaálló. A visszaállás rajszinten történik ideje 5 perc. Ha a rajból 3 ember ki hullott akkor megy az egész raj visszaállni.
Fogolyejtés: Foglyot mind a két oldal ejthet.
Két féle képpen lehet foglyot ejteni: vagy kilövik az ellent, és a saját mediked meggyógyítja, utána lehet vallatni, vagy körbeveszitek, és megadásra szólítjátok fel, aminek természetesen nem köteles engedelmeskedni. Ilyenkor jön az első verzió.
A megadásra felszólított elkövethet öngyilkosságot is, így nem lehet vallatni, mivel azonnal megy a visszaállóra.
Vallatás: vallatni csak a parancsnok vallathat
Menete a következő: a fogoly mond egy számot 1-től 6-ig. A parancsnok dob egy dobókockával kétszer, és ha a számot dobta amit a fogoly mondott akkor kérdezhet tőle egyet, és a fogolynak kötelessége válaszolni.
A CIA foglyoknak természetesen meg lehet próbálni szökni is.
Tár limit van
High Cap 400 felett 1 db
400 alatt 2 db
Mid Cap max. 4 db
Real, Low Cap korlátlan
Sanyo, puska van felesleges, gyere fel pestig, onnan megoldjuk
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Holnap délutánra meg tudom mondani.VO101_Papi írta:Sanyo, puska van felesleges, gyere fel pestig, onnan megoldjuk
"In thrust we trust!"

- VO101_Mortuus
Ja, ezt akartam írni, hogy "sajnos" nem fogok tudni levezetni soksok kilométert vasárnap reggel 
Ettől függetlenül Sanyo, ha el tudsz jönni a puskáért, oda tudom adni valamelyiket. Akkor nekiállok akkut tölteni.
Ettől függetlenül Sanyo, ha el tudsz jönni a puskáért, oda tudom adni valamelyiket. Akkor nekiállok akkut tölteni.

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Ha lesz autó, akkor holnap elgurulok érte. Hány óráig vagy otthon?VO101_Mortuus írta:Ettől függetlenül Sanyo, ha el tudsz jönni a puskáért, oda tudom adni valamelyiket. Akkor nekiállok akkut tölteni.
"In thrust we trust!"