Reflected írta:http://www.thebuttkicker.com/![]()
Nem tudtam, hogy minden gép csinál ilyet, úgy hallottam, hogy Spitfire sajátosság, de akkor lehet, hogy a Spitnél csak "különösen érezhető" volt.
Ami engem nagyon érdekel, az az AI és a career mód. Nem tudom valaki ismeri -e a BoB2-t, de ott végigharcolhattad az angliai csatát, minden század korrekt jelzéssel, korrekt reptéren, az egyes szakaszoknak megfelelő bevetésekkel, de full dinamikus, tehát akár a németek is nyerhetnek. Arról nem is beszélve, hogy tényleg ott van 2 300+-os raj, korhű formációban, korhű taktikákkal, stb, van hogy 3-400 gép van a levegőben. Felszállsz elfogni egy 200+ os Dornier formációt, de közben véletlenül belebotlasz egy alacsonytámadó Bf-110 formációba, a távolban látod, hogy a többi század is emelkedik 1000-el hogy elérje a bombázókat....gigászi légi csaták...
A baj csak az vele, hogy a grafika már kicsit elavultHa ezt kombinálná valaki a Wings of Prey grafikával úgy, hogy még játszható is legyen....
IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
-
VO101_Yosser
A BOB 1 nekem nagyon bejött, nem is a repülés része, hanem a stratégiázás...sajna csak demo verzióm volt. a 2 pedig kimaradt az életemből. Szívesen kipróbáltam volna.
Gyopárt a Hargitáról hozzatok, a székely hősök halhatatlanok!
-
VO101_Popeye
Nekem az SWOTL strategiai resze tetszett 
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Storm of War - pilóta animáció, nem semmi. 
"In thrust we trust!"

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
"In thrust we trust!"

-
VO101_Lecsó
Nem akarok puffogni, de sztem ezek a totál fölösleges dolgok egy szimulátorban...VO101_Sanyo írta:Storm of War - pilóta animáció, nem semmi.
És ez a kiscsávó ugyanígy fog kiugrani, amikor a spit egy szárnnyal olyan 400 körül pörög lefelé? Vagy ezekből az animációkból majd csinálnak 30 féle kiugrós mozdulatsort?
- VO101_Tom
Rohadt keveset tudunk a motorról, hogy mi fogja a SoW-ot hajtani. Ha ez pusztán animátorok pöcsölése, akkor tényleg fölösleges olyannal foglalkozni, hogy leng-e az ejtőernyő a seggén, vagy sem. Ha viszont a Half Life, Black and White, és kismillió újabb programhoz hasonlóan először a fizikai törvényszerűségeket paraméterezik le, ami után az objektumok beállított fajtájától függően már a program számolja ki ezeket, akkor ez jóval előrébb mutató dolog, mint hogy a seggén leng az ernyő. Mivel olyan videót -én legalábbis- még nem láttam, ahol két vagy több külön álló objektum interakcióját filmeznék, addíg marad a találgatás.
A tavaly októberi Computer Art Forumon pl a Crysis készítői tartottak előadást az Art pipeline-ról, vagyis a modellezőik hogyan készítik, tesztelik a játékot. Érdekes volt, hogy lemodellezett egy tök egyszerű hordót, amit a fejlesztő programba azonnal ki is próbálhatott. Központi adatbázisból lehívott egy mapot, belepakolt pár korábban ekkészült cuccot, majd rugdosta, lőtte, taszigálta a hordókat, próbálgatva, hogy az anyaga, súlya, egyébb paraméterei jók-e. Ő csak ezeket álligatta be, minden mást a progi számolt.
Ha a SoW pl csak részleteiben használna ilyet, az már istencsászár dolog lenne. Légi harcban persze nem jönne elő annyira, de földi csapatok, épületek ellen sok jó dolgot belevihetne
A tavaly októberi Computer Art Forumon pl a Crysis készítői tartottak előadást az Art pipeline-ról, vagyis a modellezőik hogyan készítik, tesztelik a játékot. Érdekes volt, hogy lemodellezett egy tök egyszerű hordót, amit a fejlesztő programba azonnal ki is próbálhatott. Központi adatbázisból lehívott egy mapot, belepakolt pár korábban ekkészült cuccot, majd rugdosta, lőtte, taszigálta a hordókat, próbálgatva, hogy az anyaga, súlya, egyébb paraméterei jók-e. Ő csak ezeket álligatta be, minden mást a progi számolt.
Ha a SoW pl csak részleteiben használna ilyet, az már istencsászár dolog lenne. Légi harcban persze nem jönne elő annyira, de földi csapatok, épületek ellen sok jó dolgot belevihetne

-
VO101_Lecsó
Persze, ez ok. Már a 3dsMax-ban is ott van a reactor, azt lehet használni bohóckodásra. De ezt a mozdulatsort le kell animálni. Ezt nem találja ki semmilyen engine. Én nem az ernyő himbálózásáról beszéltem, mert az lófasz. Arról az időről, ami alatt egy animátor leanimálja ezt a kiugrós ökörséget elejétől a végéig. Fölösleges idő- és erőforrás pocsékolás. Ilyenek miatt nem lesz soha kész ez a retek...
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
"In thrust we trust!"

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
"In thrust we trust!"

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Storm of War - Checksix-fr.com interjú. Többször átnéztem hibák, elírás vagy magyartalan fogalmazás miatt, ettől függetlenül maradhatott benne ilyesmi. Ha ilyet láttok, szóljatok. 
"In thrust we trust!"

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Érdekes, érdekes... Multiplayerben dinamikus join nagyon jó fícsör!!!VO101_Sanyo írta:Storm of War - Checksix-fr.com interjú. Többször átnéztem hibák, elírás vagy magyartalan fogalmazás miatt, ettől függetlenül maradhatott benne ilyesmi. Ha ilyet láttok, szóljatok.
-
Reflected
Nagyon ígéretesnek hangzik, kíváncsi vagyok erre az új AI-ra.
Vajon mikor jelenik meg? Kb karácsony előtt - jobb esetben?
Most mintha nagyon rákapcsoltak volna...
Vajon mikor jelenik meg? Kb karácsony előtt - jobb esetben?
Most mintha nagyon rákapcsoltak volna...
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
"In thrust we trust!"

-
VO101_Lecsó
"'A páncélozott felderítő antennái a jármű mozgásának megfelelően mozdulnak ki..."
A hajam tépem...
Lehet hogy én vagyok szenilis, de láttunk már erről a Bob-ról olyan képet, amiben a táj is látszik? Mert mindenhol a nagy büdös zöld semmiben állnak a járművek...
A hajam tépem...
Lehet hogy én vagyok szenilis, de láttunk már erről a Bob-ról olyan képet, amiben a táj is látszik? Mert mindenhol a nagy büdös zöld semmiben állnak a járművek...
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Oleg azt írta, hogy csak azokat a dolgokat mutatja meg, amik már készen vannak... Szerinte augusztus környékén fogunk majd izgalmas dolgokat látni. 
"In thrust we trust!"

-
VO101_Lecsó
Amúgy ez tipikus parasztvakítás szerintem...
A 3dsMax-ban csinálok öt perc alatt ilyen antennát, ami kimozdul, ha megmozgatom a kocsit.
Amúgy hol jár most ez a progi?
Modellek tömkelege, meg bicikli a teherautó platóján, földi járművek olyan részletességgel, mintha egy tankszimulátor készülne itt, meg sérülésmodellek szarásig...
Semmi konkrétum. Semmi engine. Eddig láttunk egy spitet orsózni kokpitból, azt is tenger felett. Nagy királyság! Olyan messze vannak ezek még a kiadástól, mint a huzat!
A 3dsMax-ban csinálok öt perc alatt ilyen antennát, ami kimozdul, ha megmozgatom a kocsit.
Amúgy hol jár most ez a progi?
Modellek tömkelege, meg bicikli a teherautó platóján, földi járművek olyan részletességgel, mintha egy tankszimulátor készülne itt, meg sérülésmodellek szarásig...
Semmi konkrétum. Semmi engine. Eddig láttunk egy spitet orsózni kokpitból, azt is tenger felett. Nagy királyság! Olyan messze vannak ezek még a kiadástól, mint a huzat!
-
VO101_Yosser
Amúgy szerintem ez pont erre fog kimenni...csinálnak egy repszimulátort...aztán a 2. peccsben beülhetsz légvédelembe, a 3.ban tankba, a 4.ben kijön a normandia térkép, és voilá kész az új WW2Online...VO101_Lecsó írta: mintha egy tankszimulátor készülne itt, meg sérülésmodellek szarásig...
Semmi konkrétum. Semmi engine.
Gyopárt a Hargitáról hozzatok, a székely hősök halhatatlanok!
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Legalább egy éve ugyanezt mondtam.VO101_Yosser írta:és voilá kész az új WW2Online...
"In thrust we trust!"

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Storm of War - Ju 88 kötelék, az őket támadó Spitfire és egy Tiger Moth oktatórepülés képei.
"In thrust we trust!"