Légigyengeség is visszaküldte tesztelés után. Kezdek kiábrándulni Olegékból
IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
-
VO101_Papi
A k*rva életbe már, miért nem ad képeket valami fasza gépről, pölö messzer
? Ezek számomra olyan lényegtelenek, BR 20, ilyenekkel kell repülni majd? Azt a tragacsot még az akkori Magyar Királyi
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Na ezt a grafikát figyeljétek, Luthier megerősítette, hogy Storm of War:
http://www.youtube.com/watch?v=WQbCIT-aMnY
http://www.youtube.com/watch?v=WQbCIT-aMnY
"In thrust we trust!"

- VO101_Tom
Jól néz ki, kár, hogy rövid. A műszerek érdekesen csapkodnak össze vissza...VO101_Sanyo írta:Na ezt a grafikát figyeljétek...

- VO101_RatBaG
azt hiszem, ma a fal felé fordulva, zokogva fogok elaludni...VO101_Sanyo írta:Na ezt a grafikát figyeljétek...
- VO101_MMaister
naggyon ott van! kezdek gyűjteni új gépre:P
-
Reflected
Hát ebből a videóból nem lettünk sokkal okosabbak. Az tény hogy szebb, mint az il2 mondjuk. Tiszta szégyen, hogy 4-5 éve fejlesztik, és szine semmi info, semmi in-game screenshot, csak 3d modellek. Ennyi idő alatt a neoqb kifejlesztett 0-ról, és piacra is dobott egy komplett Rise of Flightot, Oleg meg csak bohóckodik itt minden hülyeséggel. Tiszta szégyen. Ezeknek vagy nagyon nincs pénzük, vagy valamit nagyon elkúrtak...
- VO101_MMaister
Azert a RoF-ra raszanhattak volna meg vagy egy evet:P A mai napig nem sikerult bugmentesre csiszolniuk a jatekot.
-
VO101_Popeye
Tulsagosan sok a munka az egyes targyakkal szerintem. Azert a serulesmodelleket ha megnezed, nem ket perc osszedobni egy gepet.Reflected írta:Hát ebből a videóból nem lettünk sokkal okosabbak. Az tény hogy szebb, mint az il2 mondjuk. Tiszta szégyen, hogy 4-5 éve fejlesztik, és szine semmi info, semmi in-game screenshot, csak 3d modellek. Ennyi idő alatt a neoqb kifejlesztett 0-ról, és piacra is dobott egy komplett Rise of Flightot, Oleg meg csak bohóckodik itt minden hülyeséggel. Tiszta szégyen. Ezeknek vagy nagyon nincs pénzük, vagy valamit nagyon elkúrtak...
-
Reflected
Hát igen, a RoF-nál mi vagyunk a béta teszterek
Igen, biztos nem két perc, de ennyi idő alatt túlhaladja őket a technika. Amikor elkezdték még nem is voltak olyan számítógépek, amik ma már középkategóriásnak számítanak. És a RoF-nál már korán kaptunk játékbeli képeket, de itt még nagyon nem áll össze a kép (remélem az a rikitózöld foltos izé az nem a játékbeli föld lesz, csak valami teszt... ÉS ha ezzel ennyit tökölnek, belegondolni sem merek mi lesz pl az AI-val. úgy összecsapják majd, mint az il2-nél?
Igen, biztos nem két perc, de ennyi idő alatt túlhaladja őket a technika. Amikor elkezdték még nem is voltak olyan számítógépek, amik ma már középkategóriásnak számítanak. És a RoF-nál már korán kaptunk játékbeli képeket, de itt még nagyon nem áll össze a kép (remélem az a rikitózöld foltos izé az nem a játékbeli föld lesz, csak valami teszt... ÉS ha ezzel ennyit tökölnek, belegondolni sem merek mi lesz pl az AI-val. úgy összecsapják majd, mint az il2-nél?
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Olegnél nem ismerek maximalistább embert, az Il-2 fejlesztésével és támogatásával már elég sokat letett az asztalra. Én biztos vagyok abban, hogy eszméletlen profi szimulátort fogunk tőle kapni.Reflected írta:ha ezzel ennyit tökölnek, belegondolni sem merek mi lesz pl az AI-val. úgy összecsapják majd, mint az il2-nél?
"In thrust we trust!"

-
Reflected
Úgy legyen!
Nem tudjátok mi a legfrissebb válasz az örök kérdésre: "Mikor jön ki?"
Nem tudjátok mi a legfrissebb válasz az örök kérdésre: "Mikor jön ki?"
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Október, de erre azért ne vegyél mérget.Reflected írta:Nem tudjátok mi a legfrissebb válasz az örök kérdésre: "Mikor jön ki?"
"In thrust we trust!"

-
Reflected
Melyik év?
Nem fogok...
Vissza a témához: az nagyon tetszik a videóban, hogy hirtelen mozgásoknál látszanak a fejre ható erők. Pl mikor jobbra csűr, a fej nem követi azonnal, és relatíve balra dől. Az is jó pont, hogy az átesés határán beremeg a Spitfire, mint ahogy való életben is híres volt erről, így a pilóták mnidig tudták, hol a határ. A videóban mondjuk túl sokat ráng, bár nem tudni, hogyan, milyen sebességgel repülte az illető...
Nem fogok...
Vissza a témához: az nagyon tetszik a videóban, hogy hirtelen mozgásoknál látszanak a fejre ható erők. Pl mikor jobbra csűr, a fej nem követi azonnal, és relatíve balra dől. Az is jó pont, hogy az átesés határán beremeg a Spitfire, mint ahogy való életben is híres volt erről, így a pilóták mnidig tudták, hol a határ. A videóban mondjuk túl sokat ráng, bár nem tudni, hogyan, milyen sebességgel repülte az illető...
-
Miklós
Megnéztem a videót, sajnos a mai kornak megfelelő. Grafikailag gyönyörű, de eltúlzottnak tűnik.
Szinte minden új fejlesztésnél hajlamosak eltúlozni az effekteket, hogy elájuljon a kedves vevő,és a sokadik patchnél rakják csak rendbe a dolgot. Ha valaki figyelemmel kísérte az elmúlt 10 év játékfejlesztéseit, tudja miről beszélek. Amikor először divatba jött az FPS játékoknál a tükröződés mint effekt, akkor még a homok is csillogott, amikor a HDR effekt jött divatba napszemüvegben toltuk a DE_Dust2-őt a CS:Source-ban mert kiverte a szemünk....
A gyorsulások miatti fejmozgás meg az átesésnél rázkódás nem új, IL-2 Sturmovik is tudja, csak itt kicsit feljebb kalibrálták a dolgot. Zavaróan, szerintem kicsit túlzás. A grafika OK, szavunk nem lehet.
Amúgy Én indokoltnak látom a fejlesztés elhúzódását. Anno a Sturmovik motor is olyan elképesztő lehetőségekkel rendelkezett a maga idejében amit ma látunk át igazán, de ehhez kellet annak idején a sok befektetett munka. Akkoriban értetlenül álltunk az előtt hogy ha ez egy repülőszimulátor, akkor miért kell akkora hangsúlyt fektetni arra hogy a földi csapatok küzdjenek alattunk. Ma meg még egy dogfight szerver is lassan elképzelhetetlen ezek nélkül. IL-2 grafikai motorral készült stratégiai játék is.
Most, 9 évvel az alap IL-2 kiadása (kb 11 évvel a fejlesztés megkezdése után!!!) után is ha valakinek megmutatom a mod nélküli alapjátékot max grafikával, eláll a szava. Modos verzióval meg nekem is eláll...
Szóval fejlesszenek csak, kijön az alapjáték a maga beígért 12 repülhető gépcsodájával, és ad újabb 10 éves fejlesztési ciklust ha végig akarják járni az összes hadszintér gépparkját.
Nem fogunk unatkozni. Persze siethetnének kicsit.
Visszatérve a (szerintem) túlzó effektekre: majd a második patchel lenyugszanak. De így is instant get!
Szinte minden új fejlesztésnél hajlamosak eltúlozni az effekteket, hogy elájuljon a kedves vevő,és a sokadik patchnél rakják csak rendbe a dolgot. Ha valaki figyelemmel kísérte az elmúlt 10 év játékfejlesztéseit, tudja miről beszélek. Amikor először divatba jött az FPS játékoknál a tükröződés mint effekt, akkor még a homok is csillogott, amikor a HDR effekt jött divatba napszemüvegben toltuk a DE_Dust2-őt a CS:Source-ban mert kiverte a szemünk....
A gyorsulások miatti fejmozgás meg az átesésnél rázkódás nem új, IL-2 Sturmovik is tudja, csak itt kicsit feljebb kalibrálták a dolgot. Zavaróan, szerintem kicsit túlzás. A grafika OK, szavunk nem lehet.
Amúgy Én indokoltnak látom a fejlesztés elhúzódását. Anno a Sturmovik motor is olyan elképesztő lehetőségekkel rendelkezett a maga idejében amit ma látunk át igazán, de ehhez kellet annak idején a sok befektetett munka. Akkoriban értetlenül álltunk az előtt hogy ha ez egy repülőszimulátor, akkor miért kell akkora hangsúlyt fektetni arra hogy a földi csapatok küzdjenek alattunk. Ma meg még egy dogfight szerver is lassan elképzelhetetlen ezek nélkül. IL-2 grafikai motorral készült stratégiai játék is.
Most, 9 évvel az alap IL-2 kiadása (kb 11 évvel a fejlesztés megkezdése után!!!) után is ha valakinek megmutatom a mod nélküli alapjátékot max grafikával, eláll a szava. Modos verzióval meg nekem is eláll...
Szóval fejlesszenek csak, kijön az alapjáték a maga beígért 12 repülhető gépcsodájával, és ad újabb 10 éves fejlesztési ciklust ha végig akarják járni az összes hadszintér gépparkját.
Nem fogunk unatkozni. Persze siethetnének kicsit.
Visszatérve a (szerintem) túlzó effektekre: majd a második patchel lenyugszanak. De így is instant get!
Don't be chicken McFly!
Bocs ha ekezet nelkul irok, a notebookom angol billentyuzetes.
Bocs ha ekezet nelkul irok, a notebookom angol billentyuzetes.
-
VO101_Lecsó
Ez nem a spitfire sajátja, hanem a turbulens levegőé... kb minden gép jelez többé-kevésbé átesés előtt. Mellesleg nekem ez túlzottnak tűnik, mintha egy zetorral mennék a szántásban. Ennyire azért nem mozog az ember feje egy átesés előtti remegésnél. Sőt, inkább a seggeden érzed, mint a fejeden...Reflected írta:Az is jó pont, hogy az átesés határán beremeg a Spitfire, mint ahogy való életben is híres volt erről, így a pilóták mnidig tudták, hol a határ. A videóban mondjuk túl sokat ráng, bár nem tudni, hogyan, milyen sebességgel repülte az illető...
-
VO101_Yosser
Oké, de nem adhatnak minden játék mellé egy joystickra köthető FF-es fingópárnátVO101_Lecsó írta: Sőt, inkább a seggeden érzed, mint a fejeden...
Gyopárt a Hargitáról hozzatok, a székely hősök halhatatlanok!
-
VO101_Lecsó
Pedig azt hittem azt fejlesztik ennyi ideig... 
-
VO101_Popeye
Az ateses elotti remegest lehet egyebkent stimulalni, az Alban es a Harvardon is van a belepoeleken kis ek alaku feltet, ami erre szolgal.
-
Reflected
http://www.thebuttkicker.com/
Nem tudtam, hogy minden gép csinál ilyet, úgy hallottam, hogy Spitfire sajátosság, de akkor lehet, hogy a Spitnél csak "különösen érezhető" volt.
Ami engem nagyon érdekel, az az AI és a career mód. Nem tudom valaki ismeri -e a BoB2-t, de ott végigharcolhattad az angliai csatát, minden század korrekt jelzéssel, korrekt reptéren, az egyes szakaszoknak megfelelő bevetésekkel, de full dinamikus, tehát akár a németek is nyerhetnek. Arról nem is beszélve, hogy tényleg ott van 2 300+-os raj, korhű formációban, korhű taktikákkal, stb, van hogy 3-400 gép van a levegőben. Felszállsz elfogni egy 200+ os Dornier formációt, de közben véletlenül belebotlasz egy alacsonytámadó Bf-110 formációba, a távolban látod, hogy a többi század is emelkedik 1000-el hogy elérje a bombázókat....gigászi légi csaták...
A baj csak az vele, hogy a grafika már kicsit elavult
Ha ezt kombinálná valaki a Wings of Prey grafikával úgy, hogy még játszható is legyen.... 
Nem tudtam, hogy minden gép csinál ilyet, úgy hallottam, hogy Spitfire sajátosság, de akkor lehet, hogy a Spitnél csak "különösen érezhető" volt.
Ami engem nagyon érdekel, az az AI és a career mód. Nem tudom valaki ismeri -e a BoB2-t, de ott végigharcolhattad az angliai csatát, minden század korrekt jelzéssel, korrekt reptéren, az egyes szakaszoknak megfelelő bevetésekkel, de full dinamikus, tehát akár a németek is nyerhetnek. Arról nem is beszélve, hogy tényleg ott van 2 300+-os raj, korhű formációban, korhű taktikákkal, stb, van hogy 3-400 gép van a levegőben. Felszállsz elfogni egy 200+ os Dornier formációt, de közben véletlenül belebotlasz egy alacsonytámadó Bf-110 formációba, a távolban látod, hogy a többi század is emelkedik 1000-el hogy elérje a bombázókat....gigászi légi csaták...
A baj csak az vele, hogy a grafika már kicsit elavult
-
VO101_Popeye
Szerintem inkabb a bekovetkezes intenzitasaban van a kulonbseg, gondolom a Spitnel fokozatosan erosodott a remeges, mig mas tipusoknal hirtelen jott az eros es azonnal az ateses.Reflected írta:
Kanadaban tanitottak is, hogy medium buffeten kell repulni legiharcban, mert a Hawknak ott volt a corner speedje.