VO101_Tom írta:- 1946 DVD
- 4.08m patch
- 4.09m patch (ezek után lehet warozni, az nem moddal megy)
- Ultrapack 2.0
- Ultrapack 2.0 Client Patch (ez pár napja kell csak a Spit vs 109-hez)
Köszi Tom, Akkor ilyen AAA mod meg mittomén az nem kell.
UV2 mod az felmehet?
A barátok jönnek mennek, az ellenségek meg csak gyűlnek...
VO101_Sheriff írta:Köszi Tom, Akkor ilyen AAA mod meg mittomén az nem kell.
UV2 mod az felmehet?
AAA MOD nem kell.
UV2 felmehet, bemásolom akkor ide, amit az sg-re is írtam erről:
Én feltettem az UP2.0-át, elvileg, ha ez nincs fönt, akkor más modokat kellene feltenni (ahogy a dokumentumban le van írva).
Tehát fogtam az UP2.0 már feltelepített könyvtárait (Il-2/FILES mappában), kimozgattam belőle azokat, amik a Hang-modban is megvannak. Igen, PRESET mappa nincs, ezért írtam, hogy a "GUI" és a "SAMPLES" mappákat átmozgattam egy másik helyre, velük együtt a ".preload" file-t is.
Mikor ez megvolt, a kicsomagolt UV2 FINAL mappából a GUI, PRESETS, SAMPLES mappákat és a .preload file-t bemásoltam az IL-2/FILES mappába. Nem írt felül semmit, mert ami előtte bent volt, azokat mozgattam.
Ha ez megvolt, akkor az IL-2 alatt lévő conf.ini file-ban a módosításokat, amiket a doksiban írt a csávó, azt átírtam, elmentettem, és kész.
van egy JSGME.exe, amit az UP tesz fel, abban baloldalt vannak az installált mod-komponensek, jobb oldalt az aktívvá tett cuccok. Mikor nyíllal átmozgatsz jobbra, az azonnal aktív is lesz, nem kell menteni, meg ilyenek.
Az alap 4.09m-et úgy kapcsolod be, hogy minden baloldalra klikkelsz, csak a stock_4.09m menjen jobboldalra.
A Spit vs 109-hez a Zuti mod v1.11-et midnenképp aktíválni kell, a többi opcionális. Effecrs high, perfect map textures, smaller fonts meg csak erősen ajánlott. Középen a tasks menüpont alatt tudod a komponens listákat elmenteni, nem kell mindíg ide oda klikkelni. De menj végig mindegyiken, kiírja ha rajta hagyod az egeret, hogy az a komponens mit is takar.
Complex engine management, erősebb híd, erősebb vonat, befulladt fegyverek - ilyeneket fölösleges aktíválni, csak magadat szivatod vele, ha műsnak nem kell bekapcsolnia ezeket.
Ha bekapcsoláskor jobboldalt valamit kiszürkít, akkor azt vedd vissza, valami akadás van
A széles menü (ecran vide) nálam rossz, nem enged reptérre klikkelni a mapon, enélkül meg dogszerveren ugye nem mész sehova.
Ezt az AAA modot lehet valahogy unistallálni anélkül, hogy az egész gémet leszedném? (már x éve másolgatom az il2-t, soha nem raktam fel újra, most se tenném, ha nem muszáj )
Mert akkor felraknám a másikat, hogy néha be tudjak szállni a partiba, így viszont nincs annyi hely a gépemen, hogy mind a 2 mod fent legyen
Hát, őszintén megmondom, én újra telepítetem. Az UP kifejezetten azt írja, hogy ne legyen fent más mod, és hogyan lehet leszedni az AAA-t, azt nem tudom. Esetleg megnézed milyen mapákat és file-okat ír felül, de az nagyon macerás, és nem is 100%, hogy nem szedsz le olyat, ami mod nélkül is kellene (na ja, az illegális mod-törések átka a nem megfelelő support ).
Nekem is 2004 óta másolódott gépről gépre, gombóc is volt a torkomban , de már 16gigás volt az il-2 mappám, kezelhetetlenül összevissza cuccokkal. Törölni kellett.
Ööö, problémám van.
Letöltöttem torrentről az up_20_full.exe-t, elindít azt írja, hogy kitömörít egy temp könyvtárba azt megkérdi melyik könyvtárat akarod updatelni.
Na eccer végigment azt nem történt semmi. Utána 50%-nál állandóan bezár az ablak. What a fuck?
A barátok jönnek mennek, az ellenségek meg csak gyűlnek...
Én is torrentről szedtem le, ha otthon leszek átküldhetem a.torrent file-t. Papinak is először valami használhatatlan verzió jött le. esteleg ő is elküldheti, ha olvassa a fórumot.
VO101_Tom írta:Én is torrentről szedtem le, ha otthon leszek átküldhetem a.torrent file-t. Papinak is először valami használhatatlan verzió jött le. esteleg ő is elküldheti, ha olvassa a fórumot.
VO101_Tom írta:Én is torrentről szedtem le, ha otthon leszek átküldhetem a.torrent file-t. Papinak is először valami használhatatlan verzió jött le. esteleg ő is elküldheti, ha olvassa a fórumot.
az nem használhatattlan verzió volt, hanem olyan, amit az up1.8-ra kellett volna installálni
Találjátok már ki, hogy ez miért lehet? Csak gunsight view-ban néz ki így az erdő, ha kizúmmolok, akkor rendesen látom.
Meg többször kifagyott gunsight view-ban a game, megállt, aztán semmi. Csak taskmenedzserrel lehetett kilőni...
Előre is kösz.
Csatolmányok
Emegmi?
24.01.2010 20-05-17.jpg (353.79 KiB) Megtekintve 6052 alkalommal