Elvileg kellene küldenie overheat jelzést, amúgy a hűtőzsalu nyított és zárt állapotát jelzi. A 8-as a legnagyobb nyitvatartási állapot, itt áramlik át a legtöbb levegő, leghatékonyabb a hűtés-de legnagyobb a légellenállás.Res írta:Sziasztok!
A múltkor nagyon sok hasznos tanácsot kaptam tőletek, most megint a segítségeteket kérem.
Kezdtem egy karriert ta-152-es a gépem. A játék nem küld figyelmeztető üzenetet, de gyanítom, hogy sokszor túlmelegedik a motor, mert nagyon erőtlenné válik, és vízszintes repülés közben is csak épphogy tudom tartani a magasságomat. Próbálgattam a radiator positiont váltogatni, de nem tudom, hogy a position 1-8-ig mit jelent.
Próbáld ki, hogy a difficultis-ban kikapcsolod az overheat üzemmódot, ha így is hasonló a probléma akkor nem azzal lesz a baj.
Nem repülöm a típust, nem tudom mi lehet a probléma. Szerintem annak is automatika vezérli a sűrítőt és a keverékszegényítést, úgyhogy a magassággal sem lehet problémád.
Végső esetben állítsd át a komplex engine managmentet, ha így nem jelentkezik a probléma akkor motorvezérlési hiba van.