Én azt szoktam csinálni, hogy kézzel beírom: "d:/gamez/il2-1946/il2fb.exe". Tehát az exe kiterjesztés is kell, így eddig még mindíg sikerült. Nézd meg a windows vagy total commanderben, hogy pontosan hol van az exe.dr gonzo írta:Van valami ötlet?
Minden ami Il-2
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
"In thrust we trust!"

-
dr gonzo
A címsorban C:\il2\IL-2 jelenik meg, a típus szerint csoportokban elrendezett nézet szerint, exe megjelölésü fájl nincs,VO101_Sanyo írta:Én azt szoktam csinálni, hogy kézzel beírom: "d:/gamez/il2-1946/il2fb.exe". Tehát az exe kiterjesztés is kell, így eddig még mindíg sikerült. Nézd meg a windows vagy total commanderben, hogy pontosan hol van az exe.dr gonzo írta:Van valami ötlet?
alkalmazás megjelöléssel: DGen, il2, il2fb, il2fb_new, il2setup, NGen,
ezek közül az il2fb mappára kattintva indul el a játék, próbáltam a C:\il2\IL-2\il2fb.exe -t de nem akarja elfogadni.
(amugy valamelyikőtök programja lett lemásolva, mert a neved többhelyen szerepel config ini jelzésel, még lecso másolta régebben)
Az élet nem mond el neked semmit, de mindent megmutat!!!
-
VO101 Mahgar
Nem egyszerűbb megvenni?

- VO101_Tom
- azért nem látsz exe kiterjesztésű file-t (és gyanítom mást sem), mert a windows mappa nézet beállításokban ki van pipálva az, hogy "ismert file-tipusoknál a kiterjesztés elrejtése". Ettől az il2fb.exe még ott lesz.dr gonzo írta:A címsorban C:\il2\IL-2 jelenik meg, a típus szerint csoportokban elrendezett nézet szerint, exe megjelölésü fájl nincs,
ezek közül az il2fb mappára kattintva indul el a játék, próbáltam a C:\il2\IL-2\il2fb.exe -t de nem akarja elfogadni.
(amugy valamelyikőtök programja lett lemásolva, mert a neved többhelyen szerepel config ini jelzésel, még lecso másolta régebben)
- alkalmazás, vagyis .exe, és tényleg, ott az il2fb(.exe) is
- Igen, ennek így kellene működnie. Volt már ilyen gond, nálunk is, asszem Sirálynak még régen, bármit csinált, sehogy sem fogadta el a lobby az útvonalat. Nemtom hogy javult meg neki, de ha felistallálod az 1946 dvd-t egy másik mappába, és abba a mappába bemásolod az egész Il2\il-2 mappádat, akkor fel lesz peccselve, minedn beállításod megmarad, és a lobby is működni fog (én kb. egy hónapja csináltam így).
Installálni azért is érdemes, mert a letöltések közt lévő 1-2 program sem találja az il-2-t, ha nicns installálva.
(küldtem e-mailt).

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
felraktam ezt az AAA modot mert az alap IL2vel senki sem játszik márszinte...
http://bob40.tuttovola.org/index.html
nagyon tetszik! Hwick te ezzel játszol?
-
dr gonzo
Végül megvettem a forgotten battles+ace expansion pack+pacific fighter játékot a boltban, de a további kiegészítők hiányoznak. ( a 46-ot nem lehett kapni sehol a környéken)VO101_Tom írta:- azért nem látsz exe kiterjesztésű file-t (és gyanítom mást sem), mert a windows mappa nézet beállításokban ki van pipálva az, hogy "ismert file-tipusoknál a kiterjesztés elrejtése". Ettől az il2fb.exe még ott lesz.dr gonzo írta:A címsorban C:\il2\IL-2 jelenik meg, a típus szerint csoportokban elrendezett nézet szerint, exe megjelölésü fájl nincs,
- alkalmazás, vagyis .exe, és tényleg, ott az il2fb(.exe) is
- Igen, ennek így kellene működnie. Volt már ilyen gond, nálunk is, asszem Sirálynak még régen, bármit csinált, sehogy sem fogadta el a lobby az útvonalat. Nemtom hogy javult meg neki, de ha felistallálod az 1946 dvd-t egy másik mappába, és abba a mappába bemásolod az egész Il2\il-2 mappádat, akkor fel lesz peccselve, minedn beállításod megmarad, és a lobby is működni fog (én kb. egy hónapja csináltam így).
Installálni azért is érdemes, mert a letöltések közt lévő 1-2 program sem találja az il-2-t, ha nicns installálva.
(küldtem e-mailt).
Gondoltam ezzel átvágom a gordiuszi csomót, de ennél sem talál a lobby automatikus kereséssel kapcsolatot, és manuálisan sem vagyok eőrrénn (háromezerrel hátrább)
Mit és hol állítsak a gépen, hogy látszódjon az exe fájl, vagy megtalálj a lobby automatikusan a szükséges fáljt?
(küldtem emailt)
Az élet nem mond el neked semmit, de mindent megmutat!!!
- VO101_tvr
Lehet hogy banális dolog, de a Lobby-ban van IL-2 Sturmovik és Forgotten Battles is. Az első il2.exe-t keres. A másodiknak il2fb.exe kell.
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Bakker, erre nem gondoltam.VO101_tvr írta:A másodiknak il2fb.exe kell.
"In thrust we trust!"

-
VO101_Papi
szerintem tök béna vagyok
, nem tom hogy kell felrakni ezt a modot, valaki homályosítson fel! légyszi légszi légyszi
nekem nem csak sima másolgatósnak tűnik
, vagy de?
nekem nem csak sima másolgatósnak tűnik
VO101_NateDog írta:felraktam ezt az AAA modot mert az alap IL2vel senki sem játszik márszinte...![]()
-
VO101_Karvaly
Csinálni kell az il2 főkönyvtárban egy MODS nevű mappát és oda kell kicsomagolni a letöltött file-t. Majd le kell tölteni a generic mod enabler progit és azzal tudod aktiválni a különböző modokat. Legalábbis nálam így működik.
-
Badboy
Hello mindenkinek! Én még kezdő vagyok az IL2 ben , nemrég vettem egy Logitech Extreme 3D Pro joystickot és az IL2 Exclusive kiadását. Ami a lényeg az az , hogy nem tudom hogy kell online játszani ezzel a csodás játékkal
=(! Ezért segítségre lenne szükségem :S! Nagyon szeretnék multiba játszani
! Remélem tudtok segíteni! Üdv!
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
http://hyperfighter.sk/modules.php?name ... erby=dateABadboy írta:Hello mindenkinek! Én még kezdő vagyok az IL2 ben , nemrég vettem egy Logitech Extreme 3D Pro joystickot és az IL2 Exclusive kiadását. Ami a lényeg az az , hogy nem tudom hogy kell online játszani ezzel a csodás játékkal=(! Ezért segítségre lenne szükségem :S! Nagyon szeretnék multiba játszani
! Remélem tudtok segíteni! Üdv!
töltsd le ezt.
-
Badboy
Hello! Köszi a linket , letöltöttem de elég furcsa 1 progi
! Előbb vagy utóbb rájöök hogy működik (remélem) !! Üdv
-
Badboy
Üdv! Rájöttem hogy működik! csak a szerverek vmi 4.08m -es patchel működnek
! Valaki tudna ezen is segíteni
?
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Az Il-2 exclusive melyik verziót tartalmazza, mit ír ki a játék amikor betöltődik? A 4.08m patchet itt találod: http://www.fileplanet.com/106524/0/0/0/ ... on/PatchesBadboy írta:Üdv! Rájöttem hogy működik! csak a szerverek vmi 4.08m -es patchel működnek! Valaki tudna ezen is segíteni
?
"In thrust we trust!"

-
Badboy
Üdv! Ezt Írja ki: Connection attempt to remote host rejected. Reason : Server uses a different version of the game (4.08m)

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Ohh, nem erre gondoltam. Szóval amikor nem a hiperlobbyból, hanem csak úgy simán elindítod a játékot, a bal alsó sarokban milyen verziószámot ír ki?Badboy írta:Üdv! Ezt Írja ki
"In thrust we trust!"

-
Badboy
Jaa ok
! V 4.04m remélem erre gondolsz 
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Sajnos az a gond, hogy ezt sehogy sem tudod 4.08m-re feltornászni, mert ehhez hiányzik az 1946. Dvd vagy steam, esetleg letöltöd, a lényeg hogy a patch nem tartalmazza a teljes játékot ugyebár, hanem csak a frissítéseket.Badboy írta:Jaa ok! V 4.04m remélem erre gondolsz
http://www.mission4today.com/index.php? ... kid=264#02
"In thrust we trust!"

- VO101_Tom
Az gáz. Valamelyik kiegészítő CD még hiányzik. Ezek közül mi nincs meg?Badboy írta:Jaa ok! V 4.04m remélem erre gondolsz
IL-2 Sturmovik - Forgotten Battles
ACE expansion pack
Pacific Fighters
Pe-2 Peshka
Manchuria
1946
Az 1946 DVD mindezeket tartalmazza, az 4.07 verzió lesz, mikor felteszed. Érdemes az után kutakodni, a későbbi kieg lemezek magyarországon nem kaphatók külön.