HARCKOCSIS JÁTÉK DUNAKESZI MELLETT, WD szervezésében, 2009 január 31.
http://www.softair.hu/viewtopic.php?t=2468
Bevezető játék egy új pályán, Dunakeszi mellett, egy volt sóderbánya, építőanyag depó, autós mozi is működött a területen. A pálya lépcsőzetesen emelkedő, dimbes-dombos, árkos, nagyobb nyílt területekkel, kevés fával és bokrokkal tarkított. Néhány lakókonténer és pár kisebb épület is van rajta, valaminr egy kis tavacska és patak is.
A tulajnak van a helyszínen 2 db működőképes páncélosa.
A konkrét játékkiírás időjárásfüggő:
-Hideg, havas időben: 1939 Szovjet-Finn háború
-Átlagos téli időjárásnál: 1950-53 Korea
-Enyhe, száraz időjárás esetén: 1991 IRAK
Ez a kiírás még csak igényfelmérő jellegű, de az általános szabályok minden verzióban azonosak lesznek.
Valamilyen, szektoros , oda-vissza foglalós, rajkötelékben medikelős játék lesz, ahol a támadó fél harckocsikkal, a védők "páncéltörő" eszközökkel lesznek megerősítve.
Szervező: WD
Ki jön még?
Airsoft - Játékszervezés
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
-
VO101_Papi
tél van vaze, az igazi hobbiharcosok ilyenkor alszanak
-
VO101_Kurfurst
Elhalasztották a harckocsis játékot, új időpont 2009 február 14.
Érdekel valakit vagy mindenki punnyadós?
Érdekel valakit vagy mindenki punnyadós?
- VO101_Tom
Engem nem érdekel mostanában, majd később. A fegyóm sincs még itthon.

-
VO101_Yosser
Én márciusban szeretném az első háborút. Olyan 15 fok nem ártana, meg egy kicsit kevesebb víz 
Amúgy meg kezd néhány airsoft szervező elborulni szerintem. Mindenhol dresscod-os játékokat szerveznek, mintha csak arra lenne pénzem meg időm, hogy mindig új ruát vegyek. Mondjuk, megértem őket, mert általában azok szervezik így akik eladják ezeket a rucikat....
Amúgy meg kezd néhány airsoft szervező elborulni szerintem. Mindenhol dresscod-os játékokat szerveznek, mintha csak arra lenne pénzem meg időm, hogy mindig új ruát vegyek. Mondjuk, megértem őket, mert általában azok szervezik így akik eladják ezeket a rucikat....
Gyopárt a Hargitáról hozzatok, a székely hősök halhatatlanok!
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Az ilyen nagyon nagy játékokkal csak az a gond, hogy ahogy Yosser is írta, sok felszerelés kell, ami amúgy is baromi drága. Sok ember között sok golyóálló is van, én pedig jobb szeretek ismerősőkkel, barátokkal játszani.
Nálam is március a körülbelüli első megcélzott időpont, addig vannak fontosabb dolgaim is.
Nálam is március a körülbelüli első megcélzott időpont, addig vannak fontosabb dolgaim is.
"In thrust we trust!"

- VO101_Tom
Na ja. Meg ugye az airsoftnak megvannak a maga korlátai is, páncélosokat, páncéltörőket, ilyesmiket bevenni biztos hangulatos, de szerintem nem túl életszerű. Harckocsi csak lépésben haladhat, előtte menni, átfutni tilos, stb. Gondolom épületbe sem mehet be
Az meg, hogy a tankok és tankelhárítók csak egymást lőhetik, annak akkor most mi értelme van? Gyalogság ellen nem is tudnak támogatást adni, mert nincsenek AS fegyverek rajtuk.
Másrészről pedig arra is kíváncsi lennék, Andi milyen arcot vágna, ha közölném, hogy valentin napkor Airsoftozni megyek, és nem vele, hanem inkább 100 terepruhás, sáros, koszos alakkal töltöm a napot, térdig gázolva a sárban
Másrészről pedig arra is kíváncsi lennék, Andi milyen arcot vágna, ha közölném, hogy valentin napkor Airsoftozni megyek, és nem vele, hanem inkább 100 terepruhás, sáros, koszos alakkal töltöm a napot, térdig gázolva a sárban

-
VO101_Papi
nehogymá, inkább nyáladzól arra a műnapra?Andi milyen arcot vágna, ha közölném, hogy valentin napkor Airsoftozni megyek, és nem vele, hanem inkább 100 terepruhás, sáros, koszos alakkal töltöm a napot, térdig gázolva a sárban
- VO101_Mortuus
Na ja, a nagy játékokat én is csak azért nem preferálom, mert mindig vannak terminátorok meg az ebből következő anyázás. Ebben is messze vagyunk a civilizációtól
Ott van a Berget, amit évek óta nagy sikerrel rendeznek meg több száz, esetleg ezer játékossal, és mindenki azt mondja, hogy kurvajó. Persze tele van game marshallokkal, akik gondolom ügyelnek a terminátorokra 
Amúgy a tankos dolog szerintem fun lehet, AS gpu van rajta elvileg, szal tud kaszálni
Amúgy a tankos dolog szerintem fun lehet, AS gpu van rajta elvileg, szal tud kaszálni

Amit ma megtehetsz, azt holnap is.
- VO101_Mortuus
Valentin nap??? OMGWTF

- VO101_Tom
Hát, sajnos ez van. Csajok előtt nem szerencsés fikázni a valentin napot, mert qrvára nem az fog eszükbe jutni, hogy: "milyen igaz, ez különben is amerikai ünnep, semmi közünk hozzá", hanem egészen más.

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Egészen pontosan: "Mész a háztól!"VO101_Tom írta:hanem egészen más.
"In thrust we trust!"

- VO101_Mortuus
Mikor jáccccunk? 

-
VO101_Yosser
Kinéztél már az ablakon? szakad a hó!!
Gyopárt a Hargitáról hozzatok, a székely hősök halhatatlanok!
- VO101_Sheriff
És? Egy kis fehér festék, meg fehér lepedő azt hajrá 
A barátok jönnek mennek, az ellenségek meg csak gyűlnek...
-
VO101_Kurfurst
Nem akadály.VO101_Yosser írta:Kinéztél már az ablakon? szakad a hó!!
- VO101_Mortuus
Amikor írtam, még nem szakadt a kurvája 

-
VO101_Kurfurst
Kibúvás a harci kötelesség teljesítése alól
Btk. 365. § Aki a háborúban harci kötelességének teljesítése alól
a) szolgálati helyének önkényes elhagyásával, elrejtőzéssel vagy megfutamodással,
b) harcképtelenség szándékos előidézésével vagy megtévesztő magatartással,
c) harceszköze elhagyásával, megrongálásával vagy alkalmazásának elmulasztásával,
d) az ellenségnek önkéntes megadással,
e) szolgálati kötelességének egyéb súlyos megszegésével
kivonja magát, bűntettet követ el, és tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.
Harci szellem bomlasztása
Btk. 366. § (1) Aki háború idején a katonák között elégedetlenséget szít, kishitűséget kelt, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Szóval ki mondta hogy esik a hó ?!!!
Btk. 365. § Aki a háborúban harci kötelességének teljesítése alól
a) szolgálati helyének önkényes elhagyásával, elrejtőzéssel vagy megfutamodással,
b) harcképtelenség szándékos előidézésével vagy megtévesztő magatartással,
c) harceszköze elhagyásával, megrongálásával vagy alkalmazásának elmulasztásával,
d) az ellenségnek önkéntes megadással,
e) szolgálati kötelességének egyéb súlyos megszegésével
kivonja magát, bűntettet követ el, és tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.
Harci szellem bomlasztása
Btk. 366. § (1) Aki háború idején a katonák között elégedetlenséget szít, kishitűséget kelt, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Szóval ki mondta hogy esik a hó ?!!!
-
VO101_Papi
de a Btk. nem vonatkozik a rendes hobbiharcosra aki nem szeretné, hogy a vagyont érő puskája tönkremenjen a hóban, arról nem beszélve, hogy minek szopjak a havas hidegben, amikor a meleg lakásban is lehet lövöldözni a monitor elött
lásd ARMA
- VO101_Mortuus
Az ARMA egy kalap szar egy jó kis bokorugrós as meccshez képest 
Egyébként meg valóban: mínuszban menjen a rohadás játszani. De azt hazudták, még 1-2 hét és jó idő lesz
Egyébként meg valóban: mínuszban menjen a rohadás játszani. De azt hazudták, még 1-2 hét és jó idő lesz