Hello, üdvözlet nektek is!
Kitettem a weblapotok és közvetlen a fórum linkjét is, viszont a fórumotok hibás. Próbáltam regelni, de a biztonsági karaktereket sehogy sem fogadja el. Pedig jól gépeltem be, becsszó
Üdv.
Tom.
Szia!
Jogos a megjegyzés, már többen is jelezték, úgyhogy azonnal megépítettem a honlap és a fórum közötti bridzset, így már csak a főoldalon kell reggelni!
Amúgy köszi a segítséget!
Üdv, Garamvölgyi Imre
Hali!
Lenne egy kérdésem. Modemről megy a (kábeles) netem az megy a routerba. Ha a router Lan csatlakozóját összekötöm egy wirellessel (a bejövő internet helyére), akkor lehetséges hogy a wirelles sugároz netet?
VO101_Pistu írta:Ha a router Lan csatlakozóját összekötöm egy wirellessel (a bejövő internet helyére), akkor lehetséges hogy a wirelles sugároz netet?
Igen, ha kap helyi IP címet a routeredtől, akkor a wlan-on is lesz net. Titkosítás nélkül ne használd, mert így akárki rá tud csatlakozni. Ti fizettek érte, más ne használja.
Trianonban tárgyalnak az országok további sorsáról a világháború után. A tárgyalás közepén jelentkezik a magyar küldött, hogy szólni kíván.
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
A többiek nem igazán értik, kérdi az elnök, szeretné-e a magyar ha a hozzászólását jegyzőkönyvbe vennék-e.
- Á nem, nem kell. Csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, megint szólni kíván a magyar:
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
Megint kérdik, jegyzőkönyvbe akarja-e vetetni? Mondja:
- Nem kell, csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, a magyar megint szólásra kér engedélyt:
A román küldöttnek már vörös a feje! Üvöltve kifakad:
- De hiszen akkor mi még itt sem voltunk!
Mire a magyar:
- Na, ezt vegyék jegyzőkönyvbe...
Hát ezen a pár utolsó F1 körön beszedtem vagy három infarktust...
Ha Vettel ezt behúzta volna, ejjj....
Glocktól most biztos kérdezték a McLarennél, hogy mit iszol öcsém?
Jah, nem semmi futam volt. Massát sajnálom, főleg úgy, hogy szezon elején többször kiesett, nemrég meg a ferrarisok buzisága miatt húzta magával a töltőcsonkot a boxutcában... Másrészt azért érezni lehetett, hogy a ferrarit jobban szereti az FIA:) Végsősoron a szezon alapján Hamilton nem érdemelte meg a vb-győzelmet, pláne így, hogy épp 5. lett a végén és Vettel simán lealázta egy ex-minardival (a legtöbb vb-győztes dobogós hellyel vagy győzelemmel lett az...). Mindenesetre fasza verseny volt, csak a pont hiányzott az i-re:) (Glock forever lett volna, ha bejön 4.-nek:))
Hát azért, mert pár emós buzi erre esik depresszióba, attól még ez nem "emós" zene. Ami -szerintem- mellesleg nehezebben definiálható.
Ilyen alapon a Green Day is emós, mert az is halgatják? GD már akkor létezett, amikor a kisminkelt ideggyengék még meg sem születtek...