Üdv. karak!
Töltsd le (csomagold ki, majd telepítsd) ezt a programot:
http://hyperfighter.sk/modules.php?name ... etit&lid=8
Első indításnál regisztrálnod kell bármilyen nicknévvel,azután erről az egy helyről elérhetővé válik jópár szerver (dogfight, coop, war, stb....különböző lehetőségek vannak). Itt repül az IL-2 közösség nagy része.
Minden ami Il-2
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_Mate
Még annyi, hogy a dvd telepítése után tedd fel ezt a patch-et:karak írta:
Segítséget kérnék!!! Il2 1946 dvd-m van.
http://files.filefront.com/il2+1946+408 ... einfo.html
-
karak
Köszi Mate!
Létrejöttem online. Klassz!!!! Érdekes. Mintha a repgépek kicsit másképp viselkednének. Pl fw nem gyorsul olyan jól, vagy az elébe célzás is más lenne. De lehet, hogy csak az agyaggalamb szerep nem tetszett. 
-
VO101_Pistu
- Sirály
- Kapcsolat:
erre az oldalra,hogyan lehet regelni?
reggelni probáltam,de ahhoz kell kérdem codot,de ahhoz meg bekell jelentkeznem
lol
"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk."
-
roli
Hello én jelenkeztem 1-szer ide aztán a dongókhoz. na de lényegtelen csak szeretném megkérdezni hogy olyan piros-fehér-zöld messert tudnátok e nekem csinálni felirat nélkül? én is szeretnék mutatni 1 skint amit csinálttam és érdekelne a véleményetek... a skint painttal vágtam össze kivéve a vezérsíkot.
-
VO101_Pistu
Az Authorization Code-ra gondolsz? Ha igen akkor ez az: J3ll0M0ldSirály írta:reggelni probáltam,de ahhoz kell kérdem codot,de ahhoz meg bekell jelentkeznem
- VO101_Tom
Hello.roli írta:Hello én jelenkeztem 1-szer ide aztán a dongókhoz. na de lényegtelen csak szeretném megkérdezni hogy olyan piros-fehér-zöld messert tudnátok e nekem csinálni felirat nélkül? én is szeretnék mutatni 1 skint amit csinálttam és érdekelne a véleményetek... a skint painttal vágtam össze kivéve a vezérsíkot.
Melyik messzerre gondolsz? Sok messzeren volt piros fehér zöld trikolor...

- Sirály
- Kapcsolat:
azt nem fogadta elVO101_Pistu írta:Az Authorization Code-ra gondolsz? Ha igen akkor ez az: J3ll0M0ldSirály írta:reggelni probáltam,de ahhoz kell kérdem codot,de ahhoz meg bekell jelentkeznem
nekem
"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk."
-
roli
olyanra gondoltam ami az 1. oldalon van és kép is van ott ameikre Niki van írva... ehhez hasonlóra gondoltam csak feliratok nélkül 
- VO101_Tom
Azt a skint még régebben csináltam dr gonzo kérésére, az egyedi skin, ezért másnak nem adjuk oda.
A weblapunk skin letöltés oldalán biztos találsz olyan skint, amivel szívesen repülnél. Válogass kedved szerint.
Ha saját skint akarsz csinálni, arra a photoshop programot ajánlom. Ha vélemény kell, vagy elakadtál valahol, itt a fórumon tudunk segíteni.
A weblapunk skin letöltés oldalán biztos találsz olyan skint, amivel szívesen repülnél. Válogass kedved szerint.
Ha saját skint akarsz csinálni, arra a photoshop programot ajánlom. Ha vélemény kell, vagy elakadtál valahol, itt a fórumon tudunk segíteni.

-
roli
nekem nincs foosoppom sajna
de lehetséges lenne 1 olyan bf109g2 aminek piros-fehér-zöld vezlrsikja van rajta van a magyar felségjelzés és a lajstroma: V4+14 ?
- VO101_Tom
Igen, egy felség és lajstromjelet rátenni 2 perc. Szerintem válassz egy gépet a letölthető fileok közül (lehetőleg felségjel nélkülit), arra ráteszem, meg ha kell egyéni jelzés, felirat, név vagy jelvény a kabin alá, vagy nose-art, akkor azt is. Teljesen új skint nem tudok most csinálni.roli írta:nekem nincs foosoppom sajnade lehetséges lenne 1 olyan bf109g2 aminek piros-fehér-zöld vezlrsikja van rajta van a magyar felségjelzés és a lajstroma: V4+14 ?

-
roli
akkor lécci vegyél fel msn-re ott majd átküldöm amit kérnék 
-
roli
meg mutatnék 1 skint amit paintba vágtam össze és érdekelne véleményed
ja igen xD msn_ roli pont ars kukac hotmail pont com
(email szerk tőlem (antispam): Sanyo)
ja igen xD msn_ roli pont ars kukac hotmail pont com
(email szerk tőlem (antispam): Sanyo)
- VO101_Tom
e-mailban jobb lenne, most lépek itthonról, erre holnap lesz csak időm.

-
roli
sajna email nem lehetséges mert nem enged régóta hozzádférni innen a fiókomhoz:S
-
VO101_Attiska
Szerintetek lesz ebből az utolsó IL2 patchből valami, vagy örökre "két hét múlva" lesz kész? Nem mintha lenne időm játszani mostanában (két gyerek mellett elég nehéz), csak elméleti síkon kérdezem.
- jabo187
Sziasztok,
kb 3 éve játszok az Il-2 különféle variációival, és sokat olvasgattam itt a fórumokat. (meg máshol is.) nem vagyok egy csillagvadász, inkább a földi célpontokat szeretem aprítani, levegőben ha vadászt látok, messzire megpróbálom elkerülni. (persze egy jó kövér bombázó, főleg fedezet nélkül el tud csábítani - meg az legalább van olyan nagy, hogy el is találom, és nem kell őrült manőverekkel kergetőzni. szóval olyan öregurasan repkedek fókával, esetleg ju-88 és egyéb csodákkal, amit az allaircraftarcade modjaival repülni lehet. sokat sokfelé kolbászolok mindenféle dogfight szervereken, és - utóbbi időben hálistennek egyre kevesebb - furcsasággal találkozok. anno az index fórumban volt egy hosszú diskurzus a főleg orosz területen előforduló repülési modell felturbózása általi csalásokról. mivel köztudott, hogy a tengely géppark a játékban a gyárihibás és selejt példányok alapján eléggé le van butítva, gondoltam, megnézem, mit is tudna kedvenc típusom ha beállítom a paramétereit a valós adatok alapján.
(Focke Wulf FW-190A8) hosszú kudarcokkal teli próbálkozások és anyázások után sikerült is. amikor először offline kipróbáltam az így nem annyira felturbózott inkább szintre hozott gépet, köpni-nyelni nem tudtam. felmentem az AAA szerverre, és ott próbálgattam pár napig. ugye a játékban elég vicces már a felszállás közbeni gyorsulása is a gépnek, szemben a valósággal, amit a youtube-on meg lehet nézni, hogy a fóka semmivel sem igényel hosszab földi gyorsítást, mint egy spit, az csak a játékban van így. (el van véve pár lóerő...) ez teljesítmény nekem eddig nagyon hiányzott. a feljavított géppel nagyságrendekkel megnőtt a túlélési esélyem, végre átélhettem a régi pilóták beszámolóit, mikor is a támadó spitek elől egyszerűen nagy gázzal vízszintesen megléptek. pár nap tesztelés után visszaállítottam az eredeti állapotot, a meghackelt file-okat pedig szépen leírtam egy dvd-re, és eltettem jó mélyen a fiókomba. múltkorában láttam , hogy az AAA-n beharangoztak egy egész kollekció fókát , ami a valós paraméterek szerint lesz elkészítve. kíváncsianvárom.
igazából én ezt a balancing-ot nem tartom csalásnak, mert az orosz gépek a játékban mind überfaszák, és még a kedves hozzáértők a fegyverek paramétereit is extrém módon változtatják meg.
azért írtam le ide mindezt, mert láttam, sokan felhördülnek , amikor meglátják a mod szót a képernyőn. azért kíváncsi lennék, hogy ha egyszer készülne egy olyan játék, amiben minden oldal minden gépe a valós adataival repülne, milyen győzelmi / veszteségi arányok születnének ott. (borítékolom, hogy a tengely fölény brutális lenne, igaz most sincs széggyelnivaló) - pedig egy real mod nem az ördögtől való.
én sokat repkedek full realban is és könnyeb beállításokkal is, és látom, hogy azért a csilagvadászok az überfasza gépeikkel el szokták kerülni a full real szervereket, és ez jó. az arcade jellegű szervereken meg mindegy.
igazából arra akartam kilyukadni, hogy ha valaki van aki hajlandó lenne a me-109 változataira megcsinálni egy real mod-ot ,annak átadnám a teljes file csomagot a használati útmutatással együtt.
u.i: belenéztem pár orosz gép paramétereibe, hát meg kell mondjam, hogy a motorok következesen erősebbek a valóságnál, a tömegadatok sokszor kisebbek, az üzemanyag / lőszermennyiség nagyobb.
no comment.
kb 3 éve játszok az Il-2 különféle variációival, és sokat olvasgattam itt a fórumokat. (meg máshol is.) nem vagyok egy csillagvadász, inkább a földi célpontokat szeretem aprítani, levegőben ha vadászt látok, messzire megpróbálom elkerülni. (persze egy jó kövér bombázó, főleg fedezet nélkül el tud csábítani - meg az legalább van olyan nagy, hogy el is találom, és nem kell őrült manőverekkel kergetőzni. szóval olyan öregurasan repkedek fókával, esetleg ju-88 és egyéb csodákkal, amit az allaircraftarcade modjaival repülni lehet. sokat sokfelé kolbászolok mindenféle dogfight szervereken, és - utóbbi időben hálistennek egyre kevesebb - furcsasággal találkozok. anno az index fórumban volt egy hosszú diskurzus a főleg orosz területen előforduló repülési modell felturbózása általi csalásokról. mivel köztudott, hogy a tengely géppark a játékban a gyárihibás és selejt példányok alapján eléggé le van butítva, gondoltam, megnézem, mit is tudna kedvenc típusom ha beállítom a paramétereit a valós adatok alapján.
(Focke Wulf FW-190A8) hosszú kudarcokkal teli próbálkozások és anyázások után sikerült is. amikor először offline kipróbáltam az így nem annyira felturbózott inkább szintre hozott gépet, köpni-nyelni nem tudtam. felmentem az AAA szerverre, és ott próbálgattam pár napig. ugye a játékban elég vicces már a felszállás közbeni gyorsulása is a gépnek, szemben a valósággal, amit a youtube-on meg lehet nézni, hogy a fóka semmivel sem igényel hosszab földi gyorsítást, mint egy spit, az csak a játékban van így. (el van véve pár lóerő...) ez teljesítmény nekem eddig nagyon hiányzott. a feljavított géppel nagyságrendekkel megnőtt a túlélési esélyem, végre átélhettem a régi pilóták beszámolóit, mikor is a támadó spitek elől egyszerűen nagy gázzal vízszintesen megléptek. pár nap tesztelés után visszaállítottam az eredeti állapotot, a meghackelt file-okat pedig szépen leírtam egy dvd-re, és eltettem jó mélyen a fiókomba. múltkorában láttam , hogy az AAA-n beharangoztak egy egész kollekció fókát , ami a valós paraméterek szerint lesz elkészítve. kíváncsianvárom.
igazából én ezt a balancing-ot nem tartom csalásnak, mert az orosz gépek a játékban mind überfaszák, és még a kedves hozzáértők a fegyverek paramétereit is extrém módon változtatják meg.
azért írtam le ide mindezt, mert láttam, sokan felhördülnek , amikor meglátják a mod szót a képernyőn. azért kíváncsi lennék, hogy ha egyszer készülne egy olyan játék, amiben minden oldal minden gépe a valós adataival repülne, milyen győzelmi / veszteségi arányok születnének ott. (borítékolom, hogy a tengely fölény brutális lenne, igaz most sincs széggyelnivaló) - pedig egy real mod nem az ördögtől való.
én sokat repkedek full realban is és könnyeb beállításokkal is, és látom, hogy azért a csilagvadászok az überfasza gépeikkel el szokták kerülni a full real szervereket, és ez jó. az arcade jellegű szervereken meg mindegy.
igazából arra akartam kilyukadni, hogy ha valaki van aki hajlandó lenne a me-109 változataira megcsinálni egy real mod-ot ,annak átadnám a teljes file csomagot a használati útmutatással együtt.
u.i: belenéztem pár orosz gép paramétereibe, hát meg kell mondjam, hogy a motorok következesen erősebbek a valóságnál, a tömegadatok sokszor kisebbek, az üzemanyag / lőszermennyiség nagyobb.
no comment.

BMW-801. Hergestellt in Deutschland.