IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_Mate
Magyar skint valaki tudna adni?
-
1/3_vszd_Tazar
Nekem is kellene, véletlenül kitöröltem.
Máté, mivel szoktál rögzíteni játék közben? Melyik progival? És azt milyen nehéz kitanulni?
Máté, mivel szoktál rögzíteni játék közben? Melyik progival? És azt milyen nehéz kitanulni?
- VO101_Mate
A videokártyához tartozó programmal (GeForce Experience? azt hiszem).
Alt+F9 és indul a felvétel.
Alt+F9 és indul a felvétel.
-
1/3_vszd_Tazar
Én most ezt az Open Broadcaster Progit próbálgatom, elsőre nem jött össze, csak hangot vett, és ha bekapcsolom, levesz a hangerőből. Mindegy, átnyálazom majd a tutorialt, nem fogom megúszni. 
- VO101_Tom
Milyen videokártyád van?

-
1/3_vszd_Tazar
ATI.
Csak meg fogom fejteni ezt az OBC stúdió szoftvert ma vagy holnap. Olyan jó lenne már rögzíteni, tegnap is olyan jót harcoltunk-harcoltam magasan. Két Spit, két Hurri és egy Beafigther ellen. Egyszerűen marha jó lett a 109-es magasan, olyan, amilyennek lennie kell. Vagy negyed óráig hajkurásztam őket, és a végén csak azért váltam ki, mert elfogyott az üzemanyagom.
Csak meg fogom fejteni ezt az OBC stúdió szoftvert ma vagy holnap. Olyan jó lenne már rögzíteni, tegnap is olyan jót harcoltunk-harcoltam magasan. Két Spit, két Hurri és egy Beafigther ellen. Egyszerűen marha jó lett a 109-es magasan, olyan, amilyennek lennie kell. Vagy negyed óráig hajkurásztam őket, és a végén csak azért váltam ki, mert elfogyott az üzemanyagom.
- VO101_Mate
Tazár jól mondta, harcolt ügyesen 
Én inkább csak zavartam a vizet a meglepett Tommyknak.
Ritka béna napom volt. Kb. 3 hajtóművet nyírtam ki, pörgettem túl, főztem fel..ráadásként képes voltam könnyű ellenfelet 7.5 percen kereszül körbelövöldözni
Úgy, hogy a végén leszállás közben lelőtt.
Ennek egy részét beteszem, mert a játékkal megint egy életszagú esetem volt. Tök offenzív helyzetből a nap közbenjárásával egy pillanat alatt elveszítettem a másik gépet. Keresgéltem még egy ideig, nem találtam, flak sem volt, na akkor leszállok gondoltam. Ő meg persze szépen beállt mögém. (az már nincs rajta.)
Egy értelmes lövésem volt egész este, azt azért betettem a végére, nehogy rosszat álmodjatok
Én inkább csak zavartam a vizet a meglepett Tommyknak.
Ritka béna napom volt. Kb. 3 hajtóművet nyírtam ki, pörgettem túl, főztem fel..ráadásként képes voltam könnyű ellenfelet 7.5 percen kereszül körbelövöldözni
Úgy, hogy a végén leszállás közben lelőtt.
Ennek egy részét beteszem, mert a játékkal megint egy életszagú esetem volt. Tök offenzív helyzetből a nap közbenjárásával egy pillanat alatt elveszítettem a másik gépet. Keresgéltem még egy ideig, nem találtam, flak sem volt, na akkor leszállok gondoltam. Ő meg persze szépen beállt mögém. (az már nincs rajta.)
Egy értelmes lövésem volt egész este, azt azért betettem a végére, nehogy rosszat álmodjatok
- VO101_Mate
A nap jelenete. Tazar kiszúrt 2 gépet, a többi a videoban
- VO101_Mate
Egyébként (jut eszembe) hozzájárulást nem kértem eddig.
Ha valaki nem szeretné hogy szerepeljen a hangja stb. videokban akkor légyszi jelezzétek. Nyilván igyekszem olyat nem betenni, ami nem oda való.
(ezek többségében "unlisted" vágások, magunknak)
Ha valaki nem szeretné hogy szerepeljen a hangja stb. videokban akkor légyszi jelezzétek. Nyilván igyekszem olyat nem betenni, ami nem oda való.
-
1/3_vszd_Tazar
Azért még csiszolódni kell, legalábbis nekem.
Nem boldogultam ezzel az OBS-sel (egyébként, mint kiderült ezt kezdőknek nem is ajánlják), de ahogy említették ezt az NVidia saját szoftvert beugrott, hogy hátha a Radeonnak is van. És tényleg! Este meg is találtam, de felrakni már nem volt erőm. Majd ma vagy holnap kipróbálom. Jó lenne egy-egy akciót több nézőpontból rögzíteni. És van egy hüvelykujj-szabály is: minél több kamera(állás) annál hangulatosabb filmet lehet csinálni.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Ja ez rokkos volt.VO101_Mate írta:A nap jelenete. Tazar kiszúrt 2 gépet, a többi a videoban![]()
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Jahh nyugodtan.VO101_Mate írta:Egyébként (jut eszembe) hozzájárulást nem kértem eddig.
-
1/3_vszd_Tazar
Sikerült rögzíteni.
Máté, te mivel szoktad megvágni a videókat?
-
1/3_vszd_Tazar
Részemről oké, a használt kifejezésért én kérek elnézést!VO101_Mate írta:Egyébként (jut eszembe) hozzájárulást nem kértem eddig.
- VO101_Mate
Jaaa, nem vagyunk mi angol lordok.1/3_vszd_Tazar írta: Részemről oké, a használt kifejezésért én kérek elnézést!
Én a cifrábbakra gondoltam, ha előfordulna.
- VO101_Mate
CyberLink Power Director 151/3_vszd_Tazar írta:Sikerült rögzíteni.![]()
Elég egyszerű és gyors a kezelése, majd segítek ha legközelebb TS-en leszünk.
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
VO101_Mate írta:Jaaa, nem vagyunk mi angol lordok.
"In thrust we trust!"