IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

feca1229

Szia Tom!
A redist file-lal nem próbálkoztam nem tudom hogy tudnám megoldani... kicsit láma vagyok! Azonban letöltöttem a Pumaoldalról a az összes file egyben. Van valami amit tudnom kell, vagy csinálnom kell a telepítés előtt, vagy csak rateszem a lemezes alapjátékra és kész? Évekkel ezelőtt csináltam a és már nem emlékszem, hogy hogy volt! Most úgy kedved kaptam az egészhez!

Ja, és képzeld, lehet kicsit OFF de a BOSban lesz Ju-52 és Jak 1b! Az új hadszintér még nincs megnevezve, de gondolom valami ruszki kötődés lesz, hiszen az a legegyszerűbb nekik és a leggyorsabb! :-) A jakot továbbra is köpködik már mint aki ellenne repül, bár örülnek az emberek a az új gépeknek, de persze még azért mindig szóváteszik a furi repülési anomáliákat! Sunyik amúgy mert mindig javítanak valamit, csak azt nem verik nagydobra! Tehát a szokásos régi nóta, bár én azért látom a javulás jeleit, vagy lehet nálam is a placebó hatás érvényesül! :)
VO101_Tom

Team Fusion patcheket innen töltsd le, ezeket emelkedő sorrendben kell feltenni.
http://teamfusion.theairtacticalassaultgroup.com/

A redist mappa az a feltelepített clod mappában van, ott tegyél fel mindent, amit a win enged.

Bosba a Ju52 még csak most lesz benne? Azt már rég beletették nem?
Ami az FM-et illeti, múltkor én is feltettem (bos topikba írtam is róla), mesza első felszállás, 350-nél a bot koppig előre, mire a kis kabinkeret elérte volna a horizontot a mesza már hanyattvágta magát... kilép, töröl :) Nemtom mi másban javulhat, amíg ilyen alapvetően szar ordas hibák vannak benne, nem fogok repülni vele. De ezt nem akarom túlragozni :)
Kép
feca1229

A ju-52 repülhető lesz, úgy értettem.
Akkor a minden egyben TF patch az nem jó?
feca1229

Most látom én is inne töltöttem le csak nem egyenként hanem a legalsót a mindent egyben.
feca1229

Visszatérve a BOSra, nem akarom széttrollkodni az oldalt, és teljesen igazad van. Számomra a Te véleményed mérvadó, bár én úgy látom, hogy azért kezdenek kicsit javitani a dogokon. Az elejéhez képest sokkal jobb még így is, hogy nagy hibák vannak benne. Azért hátha mégis lesz valami belőle. Bocsánat mégegyszer, hogy idejöttem ezzel a témával, de az a jó ezen a Pumafórumon, hogy normális keretek meglehet beszélni sok mindent.

Megpróbáltam a Redist file-lal semmi, így majd valamikor rakhatom újra Clodot.
Lehet tudni valamit a következő TF pecsről, hogy mikor várható?
VO101_Tom

A mindent egyben patch csak annyit jelent, hogy az 5 fájlt egy csomagban szedi le, de ugyanúgy egyenként kell egymás után feltenni.
Kép
feca1229

Tudom, úgy csinálom majd!
Köszönöm Tom!
Remélem sikerül összehoznom, végül is egyszer már sikerült, nem tudom most miért teszi ezt velem!
VO101_Tom

Az a jó dolog ebben, hogy nem a clod a hibás. Ha valamiért nem indul el, vagy lefagy, annak a gépeden kell lenni az okának - ez jó, mert javítható...
Kép
feca1229

:icon_crazy:
Még nem jöttem rá hogy miért van így!
Viszont most, hogy próbáltam feltenni lemzről a játékot kiderült, hogy az öt és fél éves kisfiam valszeg elkurta a dvd olvasót a gépen, így adódott egy kis probléma a telepítéssel!
Valahogy megoldom, vagy veszek egy másikat a gépbe, mibe sincs egy gyerek...
VO101_Tom

Sivatag nappal és éjjel

Image

Image

Image
Kép
1/3_vszd_Tazar

Jó lesz ez! Gondolom lesz aki csinál korai Tobruk mapot, Gladiator vs CR.42 planesettel. :-)

ui: Tom, Csabát kerestem, egyelőre nem vette fel, gondolom nyaral.
VO101_Tom

Nem tudom. Facebookon sem posztolt egy ideje, úgyhogy megvan rá az esély.
Kép
feca1229

Szia Tom!

A Cliffs of Dovert letöröltem teljesen, aztán újra raktam, de nem indul, ott van a STEAMen látható is a steames játékkönyvtáramban mégsem indul hiába inditanám, megjelenik a kis fekete négyzetben a Cliffs of Dover előkészítése aztán semmi. Próbáltam a total commanderből is elínditani a launcher exe file -al mint inditás rendszergazda ként de semmi, mit ronthattam el?
Régebben mikor megvettem a lemezt betettem a gépbe install felkerült ott volt a steamen és indult rendesen felrktam még nagyon régen a TF patcheket is azokkal is tökéletesen működött most meg elsem indul, mit csinálok rosszul, ja és természetesen gyári lemez...
VO101_Tom

feca1229 írta:Szia Tom!

A Cliffs of Dovert letöröltem teljesen, aztán újra raktam, de nem indul, ott van a STEAMen látható is a steames játékkönyvtáramban mégsem indul hiába inditanám, megjelenik a kis fekete négyzetben a Cliffs of Dover előkészítése aztán semmi. Próbáltam a total commanderből is elínditani a launcher exe file -al mint inditás rendszergazda ként de semmi, mit ronthattam el?
Régebben mikor megvettem a lemezt betettem a gépbe install felkerült ott volt a steamen és indult rendesen felrktam még nagyon régen a TF patcheket is azokkal is tökéletesen működött most meg elsem indul, mit csinálok rosszul, ja és természetesen gyári lemez...
64 bites oprendszerhez (win7-től kb mindegyikhez) kellenek a TF patchek, az alapjáték nem indul el rajta.
Kép
feca1229

Megpróbálom aakkor úgy és köszönöm!
feca1229

Szia Tom!
Megoldódott a probléma a telepítéssel! Az volt a gond, hogy a játékot a D meghajtóra akartam telepíteni viszont a C meghajtón is volt egy file-ja a CLODnak és valahogy az nem engedte! Miért volt így azt nem tudom de most már jó!
Köszönöm szépen a segítséget!
Legyen szép napod!
VO101_Tom

Ha valakinek be van kapcsolva a clod automatikus frissítés steamen, jobban jár ha kikapcsolja. Ma (négy év után) jött egy frissítés, állítólag Win 8 és 10 miatt, de frissítés után sem indul el az alapjáték ezeken, viszont a TF patch sem. Állítólag elég csak a legutolsó TF patchet újratelepíteni, és az megoldja. A visszajelzések vegyesek, valakinek teljes újra install után sem indul most el. Ez a frissítés a TF patchek verziószámát nem módosítja, annak teljesen mindegy, hogy melyik verzióra települ (egyenlőre nem tudni, hogy pontosan melyik fájlokat módosítja ez az upgrade).
Kép
VO101_Tom

Update: Miután többen problémát jeleztek a TF patchekkel, ez most opcionális lett. A játék steam könyvtárában jobb klikk, properties, ott bekapcsolható a win8 compatibility a "Betas" fülön. A korábbi játék a hagyományos módon tölthető le.
Kép
VO101_Tom

Ezzel a peccsel egy időben offline lett az ATAG weblap is, azt hittük, hogy ez valami meglepi Jasontól. :evil:
ATAG weblap azóta visszajött, és a TF patchek is működnek tovább. Szóval minden oké 8-)
Kép
VO101_Tom

(félreértés ne legyen, ennek a win8 kompatibilitásnak eddig sem lett volna semmi értelme, az alapjáték ezzel sem megy, a TF patchekben meg eleve benne van. Röviden: ne piszkálja senki :) )
Kép
Válasz küldése