Honnan jöttök? Az Europarknál találkozhatnánk, mondjuk 19:15-kor és legalább metrózni kell csak akkor. Na?VO101_Mate írta: Annyira nem vészes kibuszozni.
VO101_Chewy írta:Úgy imádom amikor előjön belőled a főnök...
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
Honnan jöttök? Az Europarknál találkozhatnánk, mondjuk 19:15-kor és legalább metrózni kell csak akkor. Na?VO101_Mate írta: Annyira nem vészes kibuszozni.
VO101_Chewy írta:Úgy imádom amikor előjön belőled a főnök...
20:15-re gondoltam:)VO101_Chewy írta:Europarktól a Kozma utcáig 75 perc? Elég nagy pufferrel tervezel...
Vagy belekalkulálod, hogy eltévedsz?
És hogyan kell majd gyorsan menni? Azt is összefoglalhatnád röviden. Mire kell figyelni a pályán?VO101 Mahgar írta: Pár fontos dolog.
-Kérnék mindenkit, hogy 20:30-kor már legyen ott!
-Olyan ruhában gyertek, ami kényelmes és nem baj, ha füstszagú lesz:)
-Kesztyűt mindenképp hozzatok!
-Értelemszerűen ne vacsorázzatok be előtte nagyon, mert nem lenne jó, ha egy hányás miatt úszna el a gyors köröm:)
Számítsatok rá, hogy kimerítő lesz!:)
Gyorsan menni? Minek az neked?VO101_tvr írta:
És hogyan kell majd gyorsan menni? Azt is összefoglalhatnád röviden. Mire kell figyelni a pályán?
Tudnám legalább, hogy honnan kellene lehúzódni...VO101 Mahgar írta: Gyorsan menni? Minek az neked?Elég, ha lehúzódsz az ideális ívről (már, ha éppen rajta vagy
), amikor valaki gyorsabban jön
Jah, meg tavaly ezret...VO101_tvr írta:Fenét.
Idén csak kb 36km-t mentem.
Na jó, hát legyen....VO101 Mahgar írta:Tvr, nincs kedved jönni kedden? Megnéznénk Csabival meg Sancival a stadionos pályát.
Ha van kedved csörgess meg, segítek gyakorolni, hogy lekopjon az az 1mp.VO101_Chewy írta:Mennék én is... (ha nem égetlek benneteket)
Kedden 9 előtt nekem nem jó. Hétfőn igen.VO101 Mahgar írta:19.00 mindenkinek jó?