Air Force War (http://war.by-airforce.com)

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

VO101_Sanyo
Site Admin

VO101_NateDog írta:és én hostolgatok a szarommal???
Pár napig tesztelem, mennyire üzembiztos, stb. Aztán mehetnek a nagy partik. 8-)
"In thrust we trust!"
Kép
Lacusch69

VO101_Sanyo írta:
Lacusch69 írta:Az az "Upload" nem túl világos számomra...
Az a feltöltés, csak akkor érdekes ha te hostolod a játékot vagy linux isokat töltesz torrentről. ;)
Az eddig rendben van, mitől olyan baxott nagy sebességű???

Amúgy a sanyo517@xxxxx-ról te küldtél mailt?
Kép
VO101_Sanyo
Site Admin

Lacusch69 írta:Az eddig rendben van, mitől olyan baxott nagy sebességű???
A tied vagy az enyém? :)
Amúgy a sanyo517@xxxxx-ról te küldtél mailt?
Kizárt, spam lesz.
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Tom

VO101_Sanyo írta:
Lacusch69 írta:Az eddig rendben van, mitől olyan baxott nagy sebességű???
A tied vagy az enyém? :)
Sanyo. Amit belinkeltél, azon az van, hogy neked 10 Mega le, 14 Mega fel. Az qrvasok! Neked nem tűnik annak?
Kép
VO101_Sanyo
Site Admin

VO101_Tom írta:Sanyo. Amit belinkeltél, azon az van, hogy neked 10 Mega le, 14 Mega fel. Az qrvasok! Neked nem tűnik annak?
Ki van próbálva, ftp-re 1.4mega/seccel töltöttem fel. :) Egy dvd alig több mint 1 óra.
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Sanyo
Site Admin

http://war.by-airforce.com/rep/rep_10513.html#reports" onclick="window.open(this.href);return false;

:icon_crazy:

Karvaly lefokozva légügyi alsegédnek!
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Popeye

Hat ahogy elnezem ez nem Karvaly hibaja volt;)

http://war.by-airforce.com/rep/rep_10516.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ez jobban tetszik;)
VO101_Karvaly

VO101_Sanyo írta:http://war.by-airforce.com/rep/rep_10513.html#reports

Karvaly lefokozva légügyi alsegédnek!

Azt azért hozzá tenném, hogy a 3 kobra és a 3 yak lövöldözött rám felválltva és kihúztam 5 percig ezt a tamadássört :)
VO101_Sanyo
Site Admin

VO101_Karvaly írta:Azt azért hozzá tenném, hogy a 3 kobra és a 3 yak lövöldözött rám felválltva és kihúztam 5 percig ezt a tamadássört :)
Jah, mert minket egyből ledaráltak és már el voltak fáradva, amikor neked estek. :D
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Sanyo
Site Admin

10M/10M host ready to fight. 8-)
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Popeye

Na ez kiraly volt Sanyo, szerintem a 12v12 is csak a brazilok miatt laggolt az elejen.
VO101_Sanyo
Site Admin

VO101_Popeye írta:szerintem a 12v12 is csak a brazilok miatt laggolt az elejen.
Pedig életük legjobb pingjét futották 300 körül. :icon_crazy:
"In thrust we trust!"
Kép
Levi Jr.

Salute a VO 101-nek !! (Kivétellel egy pilóta felé, akiről ez az írás készül) :o :(

Cirka 3-4 hete (majd' egy hónapja), mióta az 1/2-rszd-vel intenzívebben repülünk online war-okat, a frissen kiképzett állománnyal, már majdnem az első küldiktől kezdve látunk érdekesebbnél-érdekesebb dolgokat.
Nevezetesen : (a századunk túlnyomó része nem használ SoundMOD-ot a küldetésekben, van akinek még nem is volt felrakva a gépére, tehát egyesek rep.helyzetében a lentebb írtak különösen nagy hangsúllyal esnek meg.)
1.- Ha =BY=, 3IAP, 3GIAP, 3xx -s (lengyel) VVS oldali pilóták ellen repültünk, volt olyan rep. délutánunk, amikor 3-ból 3-szor történt meg az a helyzet, hogy sérülési hangok nélkül a gépünk 3 controllt vesztett, (és) vagy 2 controll-t és minimum gépágyút, vagy célzókészüléket... :? :o Miután rövid tanácstalanság után sem jutottunk dűlőre, így tovább "figyeltük" ezt a dolgot, de már 8k-ról indítva a támadásokat. Bár merem kockáztatni, hogy 1-2 pilótánk viszonylag elfogadható-jó szinten űzi az ipart és nem szarik be a saját árnyékától, csak nagy nehezen tudtunk 2 elfogást végrehajtani, történetesen a 3xx és a =BY= team ellenében. ÉRDEKES MÓDON, AZ ADDIG KIVÁLÓAN, közeli kötelékezhető, tehát LAG-MENTES játék, egyszer csak lagolni kezdett, vélhetően a 3xx csapattól nem idegen modem kis-be kapcsolgatás miatt. Viszont ugyanezt egy csipkelődő megjegyzés kíséretében BY-Dima-nál is észrevettem, így a támadást meg is szakítottam, majd mikor némi lag után tiszta 6órás helyzetbe került a gépe (???!sic) mögöttem, kiléptem a játékból és ezt onnantól kezdve minden egyes UGYANILYEN HELYZETBEN MEGTETTEM. Lehet, hogy ez a lépésem nem fair, kövezzenek meg érte, simán vállalom. (Track sajnos nem készült, de legközelebb meglesz, hogy nehogymár csak mások összeollózott szarjai alapján kapjak 1 hetes bant, erről a war-ról...szintén sic...) Meg lehet kérdezni Attist, és Dragont is, az 1/2 tagjaink közül, ezekről a furcsa anomáliákról, NEM A LEVEGŐBE vakerálok. Isteni hatalmú, és felettébb furcsa viselkedésű popeye elvtárs rögtön hozott is az AW fórumán egy gyönyörű ukázt, egyszemélyben (nyilván ő is az egyik AW admin, ezt nem vitatjuk, isteni hatalom-rulez) :
To attention of all players,
Disconnecting in an abnormal fashion after battle damage and bailing - thus denying airkill from opponent - will result in punishment.
First case warning,
second case one week ban and deleting of streak
third case deleting of pilot stat and ban for a month
(ezzel nincs is semmi gondom.)

Mindezek mellett 3 személyes írásomból, ami a fent említett szarságokról értesítette, egyre méltóztatott válaszolni, a maga szegényes stílusában. :mrgreen:

Tegnap aztán megláttuk a 77.PX-el, popeye igazi arcát, amit már a V.4-től kezdve (ZUI 1 éves banja, ugye popeye, pedig csak annyi volt a bűne, ha jól emlékszem, hogy nem maradt hely számodra egy hostban...) a 102VO-n át a 77.PX-ig néhány magyar század már tapasztalhatott. :evil: :twisted:

http://www.war.by-airforce.com/rep/rep_11021.html" onclick="window.open(this.href);return false;

A mission lentebb lévő részén világosan látható popeye írása, hogy mire ment ki az a dolog amit elkövetett.
Tényszerű leírásban:
- Hyperlobbys gyülekezés és indítás után, popeye beérkezik backdooron, szándék elfogadva, megvan a 9 vs 9, HP-Paraszt a host.
- A küldetést eredményesen lerepültük, HP-Miklós (Paraszt, de csak a nickben...;D)-al való kiváló tervezés után recont hajtottunk végre, ami után a fotók hazafelé kísérését is eredményesen megoldottuk, az időközben "kéz-közelbe" kerülő OKL vadászok ellenében. A recon leszállt, megkezdtük a besorolást a leszálláshoz, egymás biztosításával, amit szintén sikeresen megoldottunk. (csak a recon-csapatról beszélek.) Leszállás után a gépem motorját alapjáratba tettem a földön, felkészülve a szirénázó reptérről való felszálláshoz, ha probléma merülne fel. Lett is. :geek: :mrgreen: :arrow: :icon_crazy: Egyszer csak vadul elkezdett a repterünk légvédelme lőni, és bár a kifutó végén várakozva, belátható volt a terep, nem láttam tisztán mi történt, mert pont azidőtájt léptem ki a játékből; a TS-en Ales megrökönyödött hangját hallva (mert ő sem tudta hirtelen, hogy mi történt vele), rövidesen kiderült a reportból, és a még játékban lővők számára is, mert az "őrnagy" beírta: "...BOCS ALES, LEVIT AKARTAM..." Utána ezt még a reportban is megerősítette: Ő lött két földön lévő gépet is, ebből az egyik Ales barátunk gépe volt, aki azonnal KIA-t kapott, ettől a cselekménytől. :idea: :( :o Én már játszom elég régen, nem olyan rég, mint közületek sokan (salute feltétlenül, akikhez szól), de:
- sem a ChechWar-on, (és az előtte volt első war-on sem, aminek már nem emlékszem a nevire,)
- sem a CAD-en,
- sem az IL2WAR-on, sem SEMMILYEN ONLINE WARBAN még eleddig EGYETLEN ALKALOMMAL SEM LŐTTEM,FÖLDÖN LESZÁLLT PILÓTÁRA, eddigi sérelmeket igyekeztem a levegőben megoldani, ha volt erre lehetőség. (bár ez hangsúlyozom, JÁTÉK, nem csaló-találkozó, és bosszúhadjárat-gém) :idea: :arrow: :?: popeye... ha bármi személyes gondod támadt, akkor azt löhet leírni, legközelebb, de olyan dolgokba, amikhez max. adminként van, (de egyébként meg semmi) közöd, legközelebb mellőzzük az efféle érdek(???sic)-sérelmi, földön lövészeteket, ha lehet. Nem beszélek a 77.PX-es társak nevében, a mission report megteszi helyettem. Csak a reportban írtakat ismételhetem:

"...ez egy igazi korrekt eljárás, olyan dolgok körül, amihez Neked, tényszerűen nem is volt közöd; de annyi bizonyos, hogy ezzel a dologgal már többedszerre mutatkoztál be mindenkinek, így számomra igazán kérdéses, hogy miért is birtokolsz egy bizonyos AW megbízást...Nyilván a jó angoltudás teszi. De ha legközelebb ilyesmit szándékozol elkövetni, akkor nézz tükörbe, hogy ennyi idős korodban ez méltó e ahhoz a prefixhez, amit te is a nickneved előtt viselsz. S!!! 1/2-rszd (77.PX) Levi jr.
---
Mivel nem szeretnék századok közötti vitás helyzetet előidézni, ezért leírtam ezt a tényleírást, de ha legközelebb az AW-n meglátok egy lagoltatásra hajlamos brigádot az ellenfelek közt (már ha egyáltalán letelik a Hyperlobby-n megüzent, egy hét banned :DDD), abban az esetben valószínűsíthetően egy iskolakör után a küldetést le fogjuk fújni és leszállunk, mi 1/2-esek, én részemről ezt a disconnect mizériát befejezem, mert az egyre növekvő érdekes AW jelenségek miatt, ez nem vezet eredményre.

Salute a VO 101. Század minden tagjának, és kivétel a kivételnek ! 1/2-rszd-Levi Jr. szd.p.k.

ui: popeye, ha még eddig nem jöttél le a fellegekből, mert most született meg a csemetéd, akkor egy kicsit le köllene gyünni onnan, hátha a higgadtság jót tesz...tudod,...olyan öregesen.
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Levi Jr. írta:Salute a VO 101-nek !! (Kivétellel egy pilóta felé, akiről ez az írás készül) :o :( .
Te most mindkét oldalt repülöd egyszerre?
Vagy csak én maradtam le valamiről?
Levi Jr.

Igen, erre a 77.PX és az 1/2 századok közötti kooperáció részeként van lehetőség, a két század szabályzata nem tiltja a más századoknál való tagságot, így van lehetőségünk az ellen gépeit éles körülmények közt használni. S!
VO101_Sanyo
Site Admin

Levi, évszázadok óta gyilkolnak minket a földön is, ne csodálkozz azon, hogy Popeye (és mi) is ezt teszi. Ha leszálltál, ki kell lépni. Nem olyan bonyolult ez.
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Popeye

Eh Levi, annyi hulyeseget osszehordtal itt hirtelen, hogy egy het lenne mire erdemben valaszolnek. Lehet ha lesz annyi idom nekiallok, de nem hiszem hogy erdemes lenne.
VO101_Popeye

Levi Jr. írta: 1.- UGYANILYEN HELYZETBEN MEGTETTEM. Lehet, hogy ez a lépésem nem fair, kövezzenek meg érte, simán vállalom.
.
Megtortent.
Levi Jr. írta: To attention of all players,
Disconnecting in an abnormal fashion after battle damage and bailing - thus denying airkill from opponent - will result in punishment.
First case warning,
second case one week ban and deleting of streak
third case deleting of pilot stat and ban for a month
Pont azok ellen lett hozva a szabaly akikrol irtal. Azzal hogy te is ezt csinalod, csak bekerultel kozejuk.
Levi Jr. írta: Mindezek mellett 3 személyes írásomból, ami a fent említett szarságokról értesítette, egyre méltóztatott válaszolni, a maga szegényes stílusában. .
A harom irasod a request jogodrol szolt, de azt hogy elvettek szinten magadnak koszonheted.
Levi Jr. írta: Tegnap aztán megláttuk a 77.PX-el, popeye igazi arcát, amit már a V.4-től kezdve (ZUI 1 éves banja, ugye popeye, pedig csak annyi volt a bűne, ha jól emlékszem, hogy nem maradt hely számodra egy hostban...) a 102VO-n át a 77.PX-ig néhány magyar század már tapasztalhatott. .
Ezt itt nem igazan ertem.
Levi Jr. írta: http://www.war.by-airforce.com/rep/rep_11021.html" onclick="window.open(this.href);return false;

EGYETLEN ALKALOMMAL SEM LŐTTEM,FÖLDÖN LESZÁLLT PILÓTÁRA, eddigi sérelmeket igyekeztem a levegőben megoldani, ha volt erre lehetőség. (bár ez hangsúlyozom, JÁTÉK, nem csaló-találkozó, és bosszúhadjárat-gém) :idea: :arrow: :?: popeye... ha bármi személyes gondod támadt, akkor azt löhet leírni, legközelebb, de olyan dolgokba, amikhez max. adminként van, (de egyébként meg semmi) közöd, legközelebb mellőzzük az efféle érdek(???sic)-sérelmi, földön lövészeteket, ha lehet.
Nem volt kotelezo leszallni. Lehet harcolni is, de ha mar leszalltok, nezzetek jol szet. Nem igazan ertelek, a repterre leszallt gep mar vedettseget elvez? Nem szallhat fel adott esetben, mint ahogy te is irtad hogy kesz voltal ra? Leszallsz, kiugrasz a gepbol es meg van oldva a dolog.
Ugyan mellekes, de a masodik La5-os utanunk jott, Fibrizzo mogul lottem le.

Na csak sikerult tomoren megoldani;)

Hungarian Wosiek :twisted:
102.VO_Her_Laca

Mit tudunk mi ,avagy mit tapasztaltunk???????????
MIIIIIIIIIIIIIIIIII VAAAAAAANNNNN!
Levi !
Nem tom mi a bajotok ,de minket nem köll belevonni.
Mi eleve a front mögűl kisérjük figyelemmel az eseményeket,óva erőinket ,hogy ha netán a veres veszedelem megállíthatatlanul előretörne ,mi készen álljunk egy ellencsapásra ami egészen az orosz pusztába kergeti vissza őket.
Így mi nem is tapasztalunk meg semmit:)
VO101_Sanyo
Site Admin

102.VO_Her_Laca írta: Így mi nem is tapasztalunk meg semmit:)
"In thrust we trust!"
Kép
Válasz küldése