IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Valami gixer van visszamásoltam az elmentett profilt, de elszállt az egész. A játékban a gázkar mozgatja a botot és fordítva. Ötlet?
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Most indítás utáni vcredist telepítést kezd a játék, majd nem indul el. Kezdem élvezni
Ötletek? Vcredistet leszedtem, majd újraraktam azt ami a CLOD könyvtárában van, de nem megy.
- VO101_Tom
Ezt steam-ből indulásnál csinálja, vagy akkor is, ha a játék könyvtárából indítod?

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Már megy, újraraktam a patcheket. Sajnos nem csak a joyt, a track irt sem kezeli így rendesen, az lesz amit írtál tegnap összekeveredtek a ID-k.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Beleástam magamat a témába, mert ARMA alatt is hol van joy, hol nincs, sajnos egyre több topicot találok ahol ezt win8 hibának írják le. (valami usb kezelési hiba). Ez így most nagyon gáz.
- VO101_Tom
Nekem USB egérrel volt olyan gondom, hogy random módon eldobta. Volt hogy a lakásban egy-egy lámpa le és felkapcsoláshoz tudtam kötni, de volt hogy ahhoz sem. Nagyon idegesítő volt. Pogi tanácsára vettem egy olyan USB hub-ot, aminek külső tápellátása van, azóta nincs ilyen gondom. Ekkor az USB tápot nem az alaplapi csatlakozóból kapja, nem a gép tápegységének kell minden külsős eszközt meghajtania. Nagyon jól bevált.
Ezt vettem meg:
http://www.aqua.hu/trust-pyramid-hu-587 ... 32025.html
Ezt vettem meg:
http://www.aqua.hu/trust-pyramid-hu-587 ... 32025.html

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Köszi, átkábeleztem az egész miskulanciát, most a monitorom USB hubjában van a trackir meg joy egyenlőre úgy tűnik megy Clodban.
Az ARMA még random néha eldobja, ekkor újra kell indítani a játékot és ismét megy, WIN 7-el nem csinálta. Win 8 ide vagy oda, de ilyen faszságokkal utoljára a win98-as időkben küzdöttem, ha ezt tudom hagyom fent a WIN 7et.
Ami zavar az az, hogy magamat ismerve, ha eldobja egy online war alatt, akkor tuti keresztül ütöm a monitort. Most cserélem egeret mert azt is szétcsapkodtam az asztal lapján...
Az ARMA még random néha eldobja, ekkor újra kell indítani a játékot és ismét megy, WIN 7-el nem csinálta. Win 8 ide vagy oda, de ilyen faszságokkal utoljára a win98-as időkben küzdöttem, ha ezt tudom hagyom fent a WIN 7et.
Ami zavar az az, hogy magamat ismerve, ha eldobja egy online war alatt, akkor tuti keresztül ütöm a monitort. Most cserélem egeret mert azt is szétcsapkodtam az asztal lapján...
- VO101_Tom
A monitor tápja megtámogatja az USB-t, vagy csak szimpla HUB? Ha ugyanúgy alaplapról kapja a tápot, akkor szerintem vegyél egy ilyet, nem nagy pénz azért, hogy ilyennel ne szívj.

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
A CLOD-hoz van valamiféle program, vagy weboldal ahol a gépek teljesítményadatai összehasonlíthatóak? A tegnap SOW bevetésből kiindulva jó lenne ezt jobban körbejárnunk, mert E4-el esélyünk sem volt. Olyasmire gondolok, mint régen az IL2compare nevű program volt.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Személy szerint nekem még mindig van egy nagy problémám: borzasztó módon nem tudok célozni. Az esetek 99 % százalékéban nem úgy lőnek le, hogy meglepnek, hanem az elején én küzdöm magam sikeresen tüzelési pozícióba, akár 4-5 alkalommal is, de találatot nem tudok elérni, aztán ledogolnak, meglövöldöznek, olaj, víz elmegy, kényszerszállok. Bármilyen tanács jól jönne, offline AI ellen hiába gyakorolok, messze nem úgy viselkedik mint egy emberi ellenfél.
- VO101_MMaister
A ket betu amit keresel: AXVO101_NateDog írta:Személy szerint nekem még mindig van egy nagy problémám: borzasztó módon nem tudok célozni. Az esetek 99 % százalékéban nem úgy lőnek le, hogy meglepnek, hanem az elején én küzdöm magam sikeresen tüzelési pozícióba, akár 4-5 alkalommal is, de találatot nem tudok elérni, aztán ledogolnak, meglövöldöznek, olaj, víz elmegy, kényszerszállok. Bármilyen tanács jól jönne, offline AI ellen hiába gyakorolok, messze nem úgy viselkedik mint egy emberi ellenfél.
-
Savas
Tegnapelőtt repültem Spit1 100oktánossal, kíváncsi voltam mi a "titok".VO101_NateDog írta:A CLOD-hoz van valamiféle program, vagy weboldal ahol a gépek teljesítményadatai összehasonlíthatóak? A tegnap SOW bevetésből kiindulva jó lenne ezt jobban körbejárnunk, mert E4-el esélyünk sem volt. Olyasmire gondolok, mint régen az IL2compare nevű program volt.
Jelzem most ültem be Spitbe másodszor, az első alkalommal pár percet repültem csak vele kb másfél évvel ezelőtt. Pogit kérdezgettem, hogy hogyan kell egyáltalán elindítani, mi a hevederezés stb. Egy kör alatt 5 és fél meszát lőttem le, kabaré volt az egész. Fordul, gyors, ahová akarsz lőni oda lő, ontja a lőszert, és a Meszának egy egy másodperces sorozat is elég, ha Devilde, vagy milyen lőszer van hevederezve.
Egyszerű mit a faék, és iszonyat mennyiségű találatot kibír.
Amiatt habzott a szám a kör végén, hogy a Vörös pilóták azon nyavalyognak hogy a Mesza milyen jó.
Nem is ülök bele többet Spitbe, mert még elhülyülök a végén.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Át kell gondolnunk a taktikánkat. Talán jobb csapatmunka, hatékonyabb együttműködés segítene valamit. Bár az elég frusztráló hogy sem magasan sem alacsonyan nincs esélyünk. Engem még mindig érdekelnének az összehasonlítható teljesítmény adatok.
- Herr Laca
Hulla komolyan mondom,hogyha nem ismernélek benneteket olybá tűnne,hogy lelkes amatőrök taglalják ezt a spit "fóbiát" ami nem tudom miért de mindig előjön időközönként.
Mintha ezer éve nem ugyan azzal a taktikával kellene a spitek ellen harcolni.
Mintha ezer éve nem ugyan azzal a taktikával kellene a spitek ellen harcolni.
- Herr Laca
Jut eszembe. Te sem fiatalodsz,és lehet egy szemüveg jól jönne . Annó nekem is volt egy ilyen periódusom,,pedig a való életben nem éreztem szükségét az okullárénak,aztán csináltattam egyet és lőn világosság:)VO101_NateDog írta:Személy szerint nekem még mindig van egy nagy problémám: borzasztó módon nem tudok célozni. Az esetek 99 % százalékéban nem úgy lőnek le, hogy meglepnek, hanem az elején én küzdöm magam sikeresen tüzelési pozícióba, akár 4-5 alkalommal is, de találatot nem tudok elérni, aztán ledogolnak, meglövöldöznek, olaj, víz elmegy, kényszerszállok. Bármilyen tanács jól jönne, offline AI ellen hiába gyakorolok, messze nem úgy viselkedik mint egy emberi ellenfél.
Csak azért jutott eszembe mert régebben ez nem volt problémád,hátha ez segítene. Vagy kétszerezd meg az elé tartást .
- VO101_Tom
Nate, összehasonlító táblázat, mint a Compare, olyan nincs. A beta tesztelás alatti teszteredményeket szerintem elő tudom majd kaparni valahonnan. De ahhoz át kell nyálaznom az atag fórum akkori topikjait.
Laca.
Az elmúlt két hétvégén nem tudtam repülni, de fórumot olvasva olybá tűnik, hogy az angolok taktikája az, hogy 9000-et karcolva jönnek be a légtérbe. Ilyenkor a meszának nincs sok esélye, de ez nem újdonság, inkább csak az, hogy négy év elteltével rájöttek az angolok, hogy milyen taktikával érdemes repülniük.
8-9000-en szintben forgolódás végeredménye is ugyanaz lesz mint bármely magasságon - a mesza szívni fog.
A 109-es akkor van fölényben, ha magasságfölényből tud támadni. Ha ez nincs, akkor le kell lépni, nincs mese. És olyan 6000 környékén van a legnagyobb sebességfölénye a Spithez képest. Ha 9000-ről nyomjuk el, akkor 6000 alá nem érdemes menni.
Laca.
Az elmúlt két hétvégén nem tudtam repülni, de fórumot olvasva olybá tűnik, hogy az angolok taktikája az, hogy 9000-et karcolva jönnek be a légtérbe. Ilyenkor a meszának nincs sok esélye, de ez nem újdonság, inkább csak az, hogy négy év elteltével rájöttek az angolok, hogy milyen taktikával érdemes repülniük.
8-9000-en szintben forgolódás végeredménye is ugyanaz lesz mint bármely magasságon - a mesza szívni fog.
A 109-es akkor van fölényben, ha magasságfölényből tud támadni. Ha ez nincs, akkor le kell lépni, nincs mese. És olyan 6000 környékén van a legnagyobb sebességfölénye a Spithez képest. Ha 9000-ről nyomjuk el, akkor 6000 alá nem érdemes menni.

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Van szemüveg, nem az a baj hogy nem látom, az a baj hogy nem találom el.Herr Laca írta:Jut eszembe. Te sem fiatalodsz,és lehet egy szemüveg jól jönne . Annó nekem is volt egy ilyen periódusom,,pedig a való életben nem éreztem szükségét az okullárénak,aztán csináltattam egyet és lőn világosság:)VO101_NateDog írta:Személy szerint nekem még mindig van egy nagy problémám: borzasztó módon nem tudok célozni. Az esetek 99 % százalékéban nem úgy lőnek le, hogy meglepnek, hanem az elején én küzdöm magam sikeresen tüzelési pozícióba, akár 4-5 alkalommal is, de találatot nem tudok elérni, aztán ledogolnak, meglövöldöznek, olaj, víz elmegy, kényszerszállok. Bármilyen tanács jól jönne, offline AI ellen hiába gyakorolok, messze nem úgy viselkedik mint egy emberi ellenfél.
Csak azért jutott eszembe mert régebben ez nem volt problémád,hátha ez segítene. Vagy kétszerezd meg az elé tartást .
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Ez a sima E4-re is igaz?VO101_Tom írta:
- Herr Laca
Tom.
Ha 9 en jönnek be és megvan a magassági fölényük,persze ,hogy szív aki alattuk van. Ez vica versa . 1vs1 ben azért le lehet dolgozni a hátrányt ha szerencsés az ember ,erről van is valahol videóm,de a lényeg,hogy szerintem ha okosan repülik bármelyiket spit vagy messer akkor az nyer aki magasabban van . fel kell menni 10 re:) Vagy ahogy mondod otthagyni az egészet és elfűteni. Eleve kíséretnek mindig xarabb a helyzet ,van egy kötöttsége.
És igazad van ,a spitekbe sem hülyék ülnek ,csak rájöttek ők is mit kell csinálni.
Ha 9 en jönnek be és megvan a magassági fölényük,persze ,hogy szív aki alattuk van. Ez vica versa . 1vs1 ben azért le lehet dolgozni a hátrányt ha szerencsés az ember ,erről van is valahol videóm,de a lényeg,hogy szerintem ha okosan repülik bármelyiket spit vagy messer akkor az nyer aki magasabban van . fel kell menni 10 re:) Vagy ahogy mondod otthagyni az egészet és elfűteni. Eleve kíséretnek mindig xarabb a helyzet ,van egy kötöttsége.
És igazad van ,a spitekbe sem hülyék ülnek ,csak rájöttek ők is mit kell csinálni.
- VO101_Tom
Nate, lemérhetjük valamikor. jövő héten már több időm lesz, csinálhatunk sebességteszteket saját host-on. Nem emlékszem pontosan, hogy sima 4 vagy 4N volt a tesztben. A sima 4 rémlik, de jobb ha lemérjük.
Laca,
Online warról van most szó, itt nincs 1v1
Én hatnál kisebb Spit kötelékekkel még nem nagyon találkoztam ott, de inkább 2x 6-os csoport, alacsonyabban Hurkányok, majd bejönnek qrva magasan a Spitek. Van radarjuk (egy emberük csak azt nézi és irányítja a többieket) és nagyon fegyelmezetten repülik a feladataikat. A clod nem változott, ugyanolyan mint volt. Az angolok tanultak meg csapatban repülni.
Laca,
Online warról van most szó, itt nincs 1v1