Kicsit repkedtem tegnap.
Szerintem sokat javult a jatek. Foleg a meszat probalgattam. A repmodell sokkal elfogadhatobb. Eltuntek az extrem lengesek. Full orranyomva meg mindig atesik, de csak lathatoan szelsoseges (talan tulzottan is nagy) negativ allasszognel . Az oldalkormany meg tul hatasosnak tunik, szepen orsoba lehet vele vinni a gepet.
A foka 300 alatt nagyon konnyen dugozik, de ez talan igy is realisztikus az olvasott tesztek alapjan. Nagy sebessegnel nincs gond.
teljesitmenyeket nem mertem, szoval errol nem tudok nyilatkozni.
A gepek sokkal serulesallobbak. Ez nagyon kellett.
Tom, a gepfegyver tulmelegesebol adodo szorast vagy megszuntettek vagy nagyon visszavettek, de nekem nem tunt fel.
Ami zavart:
Az AI-k ugy repulnek mint ROF-ban. Ezt ugy ertem, hogy pl egy IL2 menekules kozben ugy rangatozik es dobalja magat mintha egy Camel-t neznek.
Az ellenfelen elert talalatokat konkretan ugy hallani, mintha az en gepemet erne talalat. Ez tuti valami bug.
IL-2 STURMOVIK: Battle of Stalingrad
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- hq_Reflected
Na, örülök ,hogy nem csak én látom a javulást 
Érzetre szerintem nagyon eltalálták.
Az AI szerintem nem olyan rossz, vadász vs vadász még kihívást is jelent néha. A találat hangok ismert bug, az egész fórum emiatt panaszkodik, előbb utóbb kijavítják. Teljesítmény szinten a 109 F-4 és a Yak-1 túl gyors, amúgy eléggé rendben van a többi paraméter.
Érzetre szerintem nagyon eltalálták.
Az AI szerintem nem olyan rossz, vadász vs vadász még kihívást is jelent néha. A találat hangok ismert bug, az egész fórum emiatt panaszkodik, előbb utóbb kijavítják. Teljesítmény szinten a 109 F-4 és a Yak-1 túl gyors, amúgy eléggé rendben van a többi paraméter.
- VO101_Tom
Ezek jó hírek akkor, hétvégén nem lesz sok szabadidőm, de akkor ránézek majd én is. Fókát is próbáltátok?

-
VO101_Kurfurst
50%-os leárazás van a steamen, még úgy 5 óráig, így csak 25 EURO, gondoltam egye ragya, megveszem, a fizika eddig is tetszett, a ruszki gépek is hiányoznak, legfeljebb porosodik a virtuális könyvespolcon.
- VO101_Tom
Ez Premium? Azt az idegesítő unlock-ok csak a premiumban lehet kikapcsolni, a normál verzióban végig kell szenvedni a single player campaign-t.

- VO101_MMaister
Ja, mar en is megvettem felaron (mondjuk en a Premiumot). Ennyit megert.VO101_Kurfurst írta:50%-os leárazás van a steamen, még úgy 5 óráig, így csak 25 EURO, gondoltam egye ragya, megveszem, a fizika eddig is tetszett, a ruszki gépek is hiányoznak, legfeljebb porosodik a virtuális könyvespolcon.
-
101/7_Jani
Ha csak ez a gond, ne tartson vissza a vásárlástól. Már egyszer megemlítettem, hogy kb. 20 perc gépenként, és már ki is van lockolva.VO101_Tom írta:Ez Premium? Azt az idegesítő unlock-ok csak a premiumban lehet kikapcsolni, a normál verzióban végig kell szenvedni a single player campaign-t.
- VO101_Tom
Nem, amióta letiltották az időgyorsítást, mert a fórumon elterjedt, hogy azzal a módszerrel meg lehet hekkelni a rendszert. Max 2x időgyorsítást enged hadjárat alatt...101/7_Jani írta:Ha csak ez a gond, ne tartson vissza a vásárlástól. Már egyszer megemlítettem, hogy kb. 20 perc gépenként, és már ki is van lockolva.VO101_Tom írta:Ez Premium? Azt az idegesítő unlock-ok csak a premiumban lehet kikapcsolni, a normál verzióban végig kell szenvedni a single player campaign-t.
(többieknek: az volt a módszer, hogy a He111 gyakorlatilag lelőhetetlen az AI-nak, bombázó kísérést választva ha nem He111-est adott, akkor kilépsz, újraindulsz. Ha azt ad, akkor viszont időgyorsítás, te visszafordulsz a reptérre, és megvárod amíg a bombázók lebombázzák a célt, majd leszállsz. Akkor kaptál extra pontot a sikeres "kíséretért" és a "hazatérésért" is. 1-2 óra alatt ki lehetett lockolni a német vadászok cuccait így. Kiderült ez a bug, erre mi a fejlesztők válasza? Következő patchban letiltották az időgyorsítást.)

-
bfeca1229
Most már unlockolták az egészet szerintem! Legalábbis én azt választottam, hogy nyissák ki nekem az egészet, és már nem kell vele pöcsölnöm, habár én a normál verziót vettem meg még régebben, és meg van a Fóka és a Lavor is,mert megvettem.VO101_Tom írta:Nem, amióta letiltották az időgyorsítást, mert a fórumon elterjedt, hogy azzal a módszerrel meg lehet hekkelni a rendszert. Max 2x időgyorsítást enged hadjárat alatt...101/7_Jani írta:Ha csak ez a gond, ne tartson vissza a vásárlástól. Már egyszer megemlítettem, hogy kb. 20 perc gépenként, és már ki is van lockolva.VO101_Tom írta:Ez Premium? Azt az idegesítő unlock-ok csak a premiumban lehet kikapcsolni, a normál verzióban végig kell szenvedni a single player campaign-t.
(többieknek: az volt a módszer, hogy a He111 gyakorlatilag lelőhetetlen az AI-nak, bombázó kísérést választva ha nem He111-est adott, akkor kilépsz, újraindulsz. Ha azt ad, akkor viszont időgyorsítás, te visszafordulsz a reptérre, és megvárod amíg a bombázók lebombázzák a célt, majd leszállsz. Akkor kaptál extra pontot a sikeres "kíséretért" és a "hazatérésért" is. 1-2 óra alatt ki lehetett lockolni a német vadászok cuccait így. Kiderült ez a bug, erre mi a fejlesztők válasza? Következő patchban letiltották az időgyorsítást.)
A 2x gyorsítás az megmaradt gondolom egyszer kiveszik azt is.
Még annyit fűznék hozzá, hogy Jason azt írta még régebben, hogy nem kell semmi szavazás erről az unlock dologról mert úgy sem fognak rajta változtatni, és láss csodát még is volt szavazás és ott egyértelmű volt mindenki álláspontja, hogy egy baromság az egész! Aztán kivették. most azt várom mikor gondolják újra ezt a furcsán viselkedő FM modelt a német gépeknél! Én ezt úgy oldom meg, hogy ha negativba nyomom előre a botot akkor a gázt is visszaveszem így nem fordul a hátára! Nem a leghatékonyabb de most ez van. Szerintem is kicsit piszláltak most is az FM -be, bár Ők ezt tagadják, nyilván nem ismerik majd be mikor már hónapokkal ezelőtt azt mondták hogy az FM már 99% ban kész! Csendben nézik a reakciókat aztán eldöntik, hogy megéri -e nekik, hiszen a felhasználókból élnek. Normális, és szűk keretek között, pláne ha történelmileg is alátudják támasztani a dolgokat, és a hibákat, akkor csendben javitgatnak. Itt nincs még semmi sem kőbe vésve. Csak hát ugye szar érzés bevallanni, hogy valami nem jó, és elbasztuk, mikor eddig azt hitték, hogy minden a legjobb irányba halad, aztán jöttek a nagy pofonok meg a Metacritices 5,7 -es pontozás. Gondolom sok pénzt tettek bele, hogy csak az elveik miatt meg a nagyképű lekezelő stilusuk miatt hagyják tönkre menni, és befuccsolni az egészet. Én számomra csak aza furcsa, hogy a ROFban nem ilyen volt a hozzáállásuk!
- VO101_Tom
Ha megvan az alap változat, de megvetted külön a fókát és a lavórt, akkor premium van neked is. Ekkor is ki lehet lockolni. Ha csak az alapjáték van meg, akkor nem. Legalábbis amikor az unlock lehetőségét bejelentették, akkor erről volt szó.bfeca1229 írta:Most már unlockolták az egészet szerintem! Legalábbis én azt választottam, hogy nyissák ki nekem az egészet, és már nem kell vele pöcsölnöm, habár én a normál verziót vettem meg még régebben, és meg van a Fóka és a Lavor is,mert megvettem.
A 2x gyorsítás az megmaradt gondolom egyszer kiveszik azt is.
Még annyit fűznék hozzá, hogy Jason azt írta még régebben, hogy nem kell semmi szavazás erről az unlock dologról mert úgy sem fognak rajta változtatni, és láss csodát még is volt szavazás és ott egyértelmű volt mindenki álláspontja, hogy egy baromság az egész! Aztán kivették. most azt várom mikor gondolják újra ezt a furcsán viselkedő FM modelt a német gépeknél! Én ezt úgy oldom meg, hogy ha negativba nyomom előre a botot akkor a gázt is visszaveszem így nem fordul a hátára! Nem a leghatékonyabb de most ez van. Szerintem is kicsit piszláltak most is az FM -be, bár Ők ezt tagadják, nyilván nem ismerik majd be mikor már hónapokkal ezelőtt azt mondták hogy az FM már 99% ban kész! Csendben nézik a reakciókat aztán eldöntik, hogy megéri -e nekik, hiszen a felhasználókból élnek. Normális, és szűk keretek között, pláne ha történelmileg is alátudják támasztani a dolgokat, és a hibákat, akkor csendben javitgatnak. Itt nincs még semmi sem kőbe vésve. Csak hát ugye szar érzés bevallanni, hogy valami nem jó, és elbasztuk, mikor eddig azt hitték, hogy minden a legjobb irányba halad, aztán jöttek a nagy pofonok meg a Metacritices 5,7 -es pontozás. Gondolom sok pénzt tettek bele, hogy csak az elveik miatt meg a nagyképű lekezelő stilusuk miatt hagyják tönkre menni, és befuccsolni az egészet. Én számomra csak aza furcsa, hogy a ROFban nem ilyen volt a hozzáállásuk!
Hogy az FM-en mit javítanak, vagy mit nem, azt senki nem tudja. Egyenlőre a hivatalos álláspont az, hogy nincs már vele olyan hiba amit javítani akarnak, mert ha van is benne hiba, az nem jelentős. Nem tudom, hogy ebbe hogyan illeszkedik a 109-es magasságijának kiigazítása – és ami nagyon jó, hogy megjavították – de nem gondolom, hogy sok hasonló meglepetésre kellene számítani a jövőben. Régi il-2-nél is akkor lett egy nagy FM refine, amikor kijött a PF, és kiderült, hogy az addig tökéletesnek mondott FM-el nem lehet fel és leszállni repgéphordozóra
Ami a régi szép időket illeti, én nem hiszem, hogy Jason alapvetően megváltozott volna, egyszerűen a ROF-os gépekhez nincs annyi doksi, és a WW1-es gépeknek sokkal kissebb a "rajongói tábora", ott a 777-nek sokkal kényelmesebb dolga volt azért. Ők mondtak valamit, a jónép meg elfogadta lelkesen. Meg az sem mindegy, hogy az il2 név felvásárlása, és eleve az egész kampány hogyan indult. Ráadásul nagyon sok dologban hazudtak, és kiderült, hogy mégsem annyit tud az engine amit ők mondtak, hanem annyit amennyit mi jósoltunk. Nem foglalkoztak az angol fórummal, aztán összevesztek az orosszal. Nem foglalkoztak a multis résszel, majd nem marad idejük a single kampányra sem. Ezért kapták a savat rendesen, amit Jason meg Loft nem igazán tudott kezelni. Nekiállsz pattogni, meg elküldeni embereket a francba, miközben a pénzüket már eltetted, az sosem jó ómen.

-
VO101_Kurfurst
Na, aki megunta a téli textúrákat, már dolgoznak a nyári textúrákon is. 
-
101/7_Jani
"Most már unlockolták az egészet szerintem! Legalábbis én azt választottam, hogy nyissák ki nekem az egészet, és már nem kell vele pöcsölnöm, habár én a normál verziót vettem meg még régebben, és meg van a Fóka és a Lavor is,mert megvettem."
A kérdésem, hol lehet kikapcsolni? Nekem prémium van, elvileg ki kellene tudnom unlockolni, de a settingsben nem találok ilyet, és online szerverre fellépve sem megy. Jó lenne , ha nem kellene újratenni az egészet. Ha valaki esetleg tudja a megoldást, és megosztja, azt megköszönöm!
A kérdésem, hol lehet kikapcsolni? Nekem prémium van, elvileg ki kellene tudnom unlockolni, de a settingsben nem találok ilyet, és online szerverre fellépve sem megy. Jó lenne , ha nem kellene újratenni az egészet. Ha valaki esetleg tudja a megoldást, és megosztja, azt megköszönöm!
- VO101_Tom
IL-2 weblapon a profilodat nyisd meg, ott lesz jobboldalt egy olyan menüpont, hogy "activate unlocks".
Jól gondold meg, nem vonható vissza
Jól gondold meg, nem vonható vissza

-
101/7_Jani
Köszi Tom!
Hosszas gondolkodás után aktiváltam az unlockot. Én is bízom benne, hogy nem bánom meg.
Hosszas gondolkodás után aktiváltam az unlockot. Én is bízom benne, hogy nem bánom meg.
- VO101_Tom
Nem nyitok ennek új topikot:
Il-2 Battle of Moscow preorder elindult:
http://forum.il2sturmovik.com/topic/155 ... r-program/
I-16 Type 24,
Bf-109 E-7,
MiG-3,
Bf-109 F-2,
IL-2 model 1941,
Bf-110 E-2,
Pe-2 Series 35,
Ju-88 A-4,