VO101_Kurfurst írta:Hogy miért azt szerintem leírtam, a beszólások nagy része hisztérikus, alaptalan és egyátalán nem konstruktív, az ilyen bongodriver szintű díszfaszoktól, akik láthatólag valami egonövelő kúrának tarják a dev forumot. 100-ból egy ember ha sír a forumon, csak ők rohadt hangosan mártírkodnak. Na őket bármikor elküldöm a picsába, akinek meg nem inge, ne vegye magára,
Én biztos nem veszem magamra, én nem írkálok sem nekik, sem il2 fórumra, sem atag nyilvános részre, semmi értelmét nem látom. De azt be kell látni, hogy a mai világban az internetes fórumok és vélemények cenzúrázása elég reménytelen, kontra produktív, és sokkal többet árt, mint amennyit használhat.

A 0-ás értékeléseket nem tudja megúszni egyetlen játékgyártó sem, ez a rendszer része, fogadja el. Az is bosszantó, hogy csak addig jutnak el, ameddig te, hogy Bongodriver mekkora paraszt, hogy be nem áll a szája, de azon te sem gondolkozol el, hogy hogyan jutottak el idáig, hogy számos fórumozó - ahogy Bongodriver is - igen keményen kritizálja őket ahol tudja. Talán ha korábban nem bannoltak és törölték volna nagyüzemben a főnöknek nem tetsző hozzászólásokat, akkor nem lett volna ekkora hoppáré a kiadásnál. Az is furcsa, hogy ha ezek csak bajkeverő trollok, akkor a DCS fórumot, ATAG fórumot, TF fórumot miért hagyják békén, miért csak szegény BOS-ra szálltak rá? Biztos valami háttérhatalom akarja a bukásukat, mert az nem lehet, hogy a 777 is az oka legyen
VO101_Kurfurst írta:Technikai hiányosságok vannak, de ezen felesleges csápolni 2 héttel release után, hogy miért nincsenek mind javítva. A multi kóddal vannak gondok, elismerik, javítják, addig meg nincs, majd lesz, 32 player, majd 64 a cél. Amit FM témában láttam eddig, ott meg úgy látom inkább a fejlesztőknek van igaza, csak nem mindenki érti, miért vagy nem tudja elfogadni. A jó dolgokat meg valamiért nem akarjuk észrevenni.
Én sajnálom hogy a content nem tetszik, ellenben azon kellene akkor elgondolkodni hogy senki nem nyomott pisztolyt senki fejéhez hogy pre ordereljen 50 vagy akár 100(!!!) dodóért release előtt, vegye meg "as is" ahogy a licencben írva vagyon, tudva azt, hogy a RoF csapattól jön. Már bejelentéskor is a ROF multi hiányosságaiért volt szidva ez a csapat, ha jól emlékszem.
Pre-release előtti hype alapján vettem én is szoftvert, Rome2, katasztrofális releassel, hiányzó contenttel, ami önhiba volt részemről, de végül nem bántam meg, szépen felpeccselték fél-egy év alatt. Reméljük a BOS-al is ez lesz a helyzet.
Az FM-ről tőlük sem láttunk normális magyarázatot, mert amit Han feltett, hogy az eredeti tesztjelentés dokumentum hibás, mert nem azt írták amire gondoltak, szerintem az azért versenydíjas terelés, persze forrást nnm láttunk. A 190-es teljesítményadatokat sem árulták el, hogy milyen értékeket kellene tudnia a játéknak, csak leírták, hogy "szerintetek rossz, szerintünk meg jó. Fogadjátok el". Hogy a La5 miért orsózik 2x jobban mint kellene, az fel sem merült hibaként. Vagy a F-4 G-2 teljesítménykülönbség, az konkrétan hülyeség, de még azt sem ismerik el. Szóval tényleg érdekelne, hogy te hol látod azt, hogy inkább nekik van igazuk, mert pont az ő forrásaik átláthatatlansága miatt puffogtak a fórumon azok, akiket még érdekelt ez egyáltalán.
Az internetes képességeket a RoF szervert üzemelő rendszergazdák már kezdetektől emlegették, hogy a netkód szar, és iszonyatos gépigénye van a hosztolásnak. Mind le lett ugatva, hogy hazudnak, és csak a project bukását akarják. Aztán most kiderül, hogy hoppá, mégsem ők voltak akik hazudtak...Egyébként a ROF alapok miatt én is hápogtam, de még a magyar fórumokon is le lettem ugatva, mondván hogy a 777 a világ legjobb fejlesztői, sosem adnak ki szart, és biztosak lehetünk benne, hogy a BoS csakis szupijó lehet. Most mehetnék énmegmondtamozni, de annyit nem ér az egész
Ami a kritizálást illeti, mikor szóljanak a szerencsétlen júzerek, ha nem most? Eddig az a mantra ment, hogy ne rinyáljunk semmiért, így biztos nem adják ki, a végleges majd jó lesz. Nem lett. Akkor most jön az a mantra, hogy ne rinyáljunk semmiért, így biztos nem hagyják, a következő patch majd jó lesz?

Ezt lehet csinálni még egy ideig, csak épp semmi értelme.
Én egyébként sosem mondtam, hogy a BoS minden része szar, a grafika pl szép, a térkép szerintem jó, törésmodell tényleg kiváló, de ezekkel nem foglalkozik akkor az ember, amikor a sérülésmodell elnagyolt, az FM lényeges részeiben komoly hibák vannak, online játék gyakorlatilag nincs, online warnak esélye sincs egyenlőre, saját szervert nem indíthatsz, saját offline küldetést sem csinálhatsz. Van egy elnagyolt, repetitív és unalmas hadjárat ostoba AI-k ellen, XP vadászat, meg szintlépés. És néha valóban van egy-egy epizód, ami izgalmas, és jópofa, de összességében az kevés. Főleg 100 dollárért (mondom ezt úgy, hogy én nem fizettem a BoS-ért egy fillért sem).
Hogy melyik másik program mennyire volt befejezve, az szerintem senkit nem érdekel. Nincs közük egymáshoz. De gondolom a Róma II-nél is megvolt az a szükséges botrány, amiért a kiadó pénzt és embert nem sajnálva kijavította az összes bugot... A BoS javulásában azért nem hiszek, mert egyrészt megmondták, hogy nem is hibás, másrészt a hibajavításból nincs közvetlenül bevétel. Csak az új térképek, új gépek hoznak pénzt. Amíg rá nem jönnek, hogy az offline kilockolható felszereléseket adhatták volna DLC-ben is...