Na majd holnap átnyálazom...
(ja, és ezek szerint az eredetit bezárták
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

OK, röhej néha a fejlesztők viselkedése (RoF-al is ugyanezt csinálták, mégis a végére kikupálódott szépen), de nem lesz árkádfos. Van egy csomó hiba még a repmodellekben, és az új campaign mode überfos lett, de attól még én azt mondom, hogy egy induló fejlesztéshez képes nagyon rendben van. Az egész környezet, a fizika...nekem a CloD pl nem ad ilyen realisztikus repülésérzetet. Bár adna, mert nagyon szeretem, de valahogy BoS után hiányérzetem van amikor átülök. Jó lesz ez, csak idő kell neki, mint minden szimnek manapság.VO101_NateDog írta:Félelmetes ezt végig olvasni... szarjátok le ezt egészet, árkádfos lesz ez.
Nálam az értékmérő már a DCS, nekem azután van hiányérzetem ha átülök a CLODba. A fejlesztők hozzállása pedig gyomorforgató. Persze lehet hogy jó lesz ez, játszani úgy is azzal fogok amivel itt a többiek, ha átállunk BOSra ám legyen, de én ebben egyenlőre nem látok potenciált.hq_Reflected írta:OK, röhej néha a fejlesztők viselkedése (RoF-al is ugyanezt csinálták, mégis a végére kikupálódott szépen), de nem lesz árkádfos. Van egy csomó hiba még a repmodellekben, és az új campaign mode überfos lett, de attól még én azt mondom, hogy egy induló fejlesztéshez képes nagyon rendben van. Az egész környezet, a fizika...nekem a CloD pl nem ad ilyen realisztikus repülésérzetet. Bár adna, mert nagyon szeretem, de valahogy BoS után hiányérzetem van amikor átülök. Jó lesz ez, csak idő kell neki, mint minden szimnek manapság.VO101_NateDog írta:Félelmetes ezt végig olvasni... szarjátok le ezt egészet, árkádfos lesz ez.
Ha valakinek pedig pontos forrásai, mérései vannak hogy valami nem okés, azt figyelembe veszik ha privát üzenetben küldöd, nem fórumharcként. A RoF-ban az SE5a volt elcseszve, páran összeálltunk, teszteltünk, szereztünk forrásokat, és elküldtük. Pár hónapra rá ki is javították.

Annyira nem vicces azért a dolog, az eladásokat pár reggeltől estig újrareggelő hülyegyerek vissza tudja fogni negatív pontozással, az meg senkinek sem jó. Oroszországban ennek amúgyis hagyománya van, a COH2-t pl. nem eléggé szovjetbarát single campaign storyja miatt előszőr bojkottálták, majd a forgalmazó le is vette a polcokról.VO101_Tom írta:Nos igen, elsőre nekem is a dolog komikus része jött át, hogy ennyire túlstresszelik a dolgot, nagyon nem foglalkoztam vele, de aztán kicsit más fordulatot vett az egész, amikor külföldi játékokkal foglalkozó oldalak is elkezdtek cikkezni erről, de kicsit más szemszögből nézték (ott olvasható az eredeti poszt is):
De ezt akkor is a pontozó oldalnak kell szűrnie, nem pedig a BoS fejlesztőknek fenyegetőzni azzal, hogy bezárják a boltot ha nem indul azonnal mindenki és rak egy 10-est a címre...VO101_Kurfurst írta:Annyira nem vicces azért a dolog, az eladásokat pár reggeltől estig újrareggelő hülyegyerek vissza tudja fogni negatív pontozással, az meg senkinek sem jó. Oroszországban ennek amúgyis hagyománya van, a COH2-t pl. nem eléggé szovjetbarát single campaign storyja miatt előszőr bojkottálták, majd a forgalmazó le is vette a polcokról.VO101_Tom írta:Nos igen, elsőre nekem is a dolog komikus része jött át, hogy ennyire túlstresszelik a dolgot, nagyon nem foglalkoztam vele, de aztán kicsit más fordulatot vett az egész, amikor külföldi játékokkal foglalkozó oldalak is elkezdtek cikkezni erről, de kicsit más szemszögből nézték (ott olvasható az eredeti poszt is):

A BoS fejlesztő ilyennel mondjuk konkrétan "nem fenyegetőzött" (bár elég kétértelű a dolog, nekem inkább az jött le hogy a trollok károgása ki fogja nyírni a projectet és decemberben lehúzhatják a rolót) ezt a gamer oldalak cikkírói vélik belelátni.VO101_Tom írta:De ezt akkor is a pontozó oldalnak kell szűrnie, nem pedig a BoS fejlesztőknek fenyegetőzni azzal, hogy bezárják a boltot ha nem indul azonnal mindenki és rak egy 10-est a címre...