Minden ami Il-2

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

VO101_Lecsó

Mivel nálam csak egy nyers kabinmodell van, sok mindennel nem tudnék felvágni.
Jutocsának kellene szólni, mert ha jól tudom, ő csinálta a gépet.
Az olaszok csak a kabint textúrázták, meg műszerezték.
VO101_Sanyo
Site Admin

Új v4.09 béta il2_core.dll, inkább nVidia 8800 tulajoknak:

http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=2613
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Popeye

"in Olegs version of Star Wars he only has to create spaceships for blue-rebellion side =D for bad-red-imperium he can just copy VVS planes from current IL-2"

;)
VO101_Sanyo
Site Admin

VO101_tvr írta:hátha belehekkelik a lelkes emberkék. Ha már úgyis kész van...
Attól, hogy 3rd party cucc, a készítő valószínüleg minden jogáról lemondott az 1C:Maddox Games javára. Nem mintha egyébként benne lenne a programba...
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Tom

Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Sanyobácsi!
tervezek Vistára átállást, mit tudsz a témáról? IL2, trackir, x52 működik rendesen Vistával?
Vagy még felejtős?
VO101_RatBaG

ha jól emlékszem a második... bár azóta nem tudom mik a fejlemények :icon_crazy:
VO101_Sanyo
Site Admin

VO101_NateDog írta:IL2, trackir, x52 működik rendesen Vistával?
64 bites vistát próbáltam. Il-2 megy, ha nem installálod, hanem használod a mostanit (a gyári install nem megy végig). Parancsikon oszt csókolom. Trackir megy, x52 is, de a profiler ami akkoriban jött ki, még mindíg nem akart menni. Install lement, ikon sehol, control panelben sem, pár nap küzdelem után feladtam. A service pack1 után lehet, hogy újra nekiveselkedem. :)

Az MSI notebookomon semmi gond vele, mondjuk azon nem is futtatok játékot. :) Újabban kényelmesebb az Ubuntu Linuxot használni rajta, lehet hogy öregszem.
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Sanyo írta:
VO101_NateDog írta:IL2, trackir, x52 működik rendesen Vistával?
64 bites vistát próbáltam. Il-2 megy, ha nem installálod, hanem használod a mostanit (a gyári install nem megy végig). Parancsikon oszt csókolom. Trackir megy, x52 is, de a profiler ami akkoriban jött ki, még mindíg nem akart menni. Install lement, ikon sehol, control panelben sem, pár nap küzdelem után feladtam. A service pack1 után lehet, hogy újra nekiveselkedem. :)

Az MSI notebookomon semmi gond vele, mondjuk azon nem is futtatok játékot. :) Újabban kényelmesebb az Ubuntu Linuxot használni rajta, lehet hogy öregszem.
értem. akkor várok.
Dante

Hello. Van olyan köztetek, akinek a joystick mellé egy másik controller (pl egy gamepad) is be van dugva a gépébe? Mert nálam jelentkezett egy olyan probléma (most kezdenék csak el IL 2-vel játszani), hogy a tengelyek beállításánál a gamepad-emet ismeri be a játék és nem a joy-omat. Persze ha kihúznám az előbbit, akkor megoldódna a probléma, de mivel az máshoz kell, macerás lenne mindig ki-be dugdosni. :) Kint a vezérlőpultban láttam be lehet állítani, hogy melyik legyen az alapértelmezett, de az nálam semmit sem ér, semmi hatása nincs.
Ha valaki meg tudja oldani ezt a problémát, az legyen szíves és segítsen. Köszi.
Egy csapatban nincs olyan, hogy "Én"!
VO101_Menyus

A játékon belül controls, legalján lehet a tengelyeket állítgatni, ott állítsd be azt' jó lesz.
"Hogy megőrizd a békét, készülj a háborúra." "Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport"
Lacusch69

Ha esetleg továbbra sem működne megfelelően , akkor "B" variációnak ajánlom, hogy vezess a billentyűzet mellé egy USB hosszabbítót.
Már nem is macerás dugdosni...
Kép
VO101_Tom

De, működni fog. Nekem is több cuccom van USB-n, van, hogy fel is cseréli őket, egyszerűen amelyik joy tengelyt megmozdítod, azt kezeli az il-2. Soha nem volt még gond vele. Még egérgörgőt is rendelhetsz tengelyhez, joyal biztos nem lesz baja.
Illetve egy típusú probléma volt, a pedált nem látta, amíg ki nem húztam, majd vissza. Így Il-2 induláskor a joyt vette pedálnak. Gép újraindításonként egy ki-behúzás kellett neki, az nem volt igazán macerás. Aztán egy idő után nem csinálta. Nemtom mit csináltam vele.
Kép
Dante

VO101_Tom írta:De, működni fog. Nekem is több cuccom van USB-n, van, hogy fel is cseréli őket, egyszerűen amelyik joy tengelyt megmozdítod, azt kezeli az il-2. Soha nem volt még gond vele. Még egérgörgőt is rendelhetsz tengelyhez, joyal biztos nem lesz baja.
Illetve egy típusú probléma volt, a pedált nem látta, amíg ki nem húztam, majd vissza. Így Il-2 induláskor a joyt vette pedálnak. Gép újraindításonként egy ki-behúzás kellett neki, az nem volt igazán macerás. Aztán egy idő után nem csinálta. Nemtom mit csináltam vele.
Köszi, hálám üldözni fog a sírig (bár utolérni sosem fog :D ). A játékban végre rendesen kezeli a tengelyeket.
Egy csapatban nincs olyan, hogy "Én"!
VO101_Popeye

http://www.allaircraftarcade.com/forum/ ... php?t=3135" onclick="window.open(this.href);return false;

Vezetheto torpedo-naszad mod.
VO101_Popeye

Nem vagyok egy nagy mod-fan, de beszaras hogy mit kihoznak a jatekbol.
Keszul a mediterran-eszak afrika terkep:

http://allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=2613" onclick="window.open(this.href);return false;
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Popeye írta:Nem vagyok egy nagy mod-fan, de beszaras hogy mit kihoznak a jatekbol.
Keszul a mediterran-eszak afrika terkep:

http://allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=2613" onclick="window.open(this.href);return false;
Egyszerűen nem igaz hogy az 1Cnél nem esik le senkinek hogy ez mekkora potenciált jelenthetne. (basznám ki az összes marketingest mint macskát szarni)
Kellene egy patch ami a hostnál tudná vizsgálni az INI fájl módositásokat, konfigolható lenne hogy mely változtatások megengedettek, igy a repülés modellt módositó "játékosok" kiszűrhetőek lennének, a többi meg jöhetne!
:idea:
VO101_tvr

VO101_Popeye írta:Nem vagyok egy nagy mod-fan, de beszaras hogy mit kihoznak a jatekbol.
Keszul a mediterran-eszak afrika terkep
A Málta és Szicília térképpedig már készen is van. És simán a Szlovák és Besszarábia térképek színvonalán van. Mindent tud, ami a máltai hadműveletekhez szükséges lehet. És nem többszáz kilométerszer többszáz kilométeres térkép.
VO101_tvr

VO101_NateDog írta:Kellene egy patch ami a hostnál tudná vizsgálni az INI fájl módositásokat, konfigolható lenne hogy mely változtatások megengedettek, igy a repülés modellt módositó "játékosok" kiszűrhetőek lennének, a többi meg jöhetne!
:idea:
Ez semennyi időbe nem kerülne a játék programozóinak... Mint ahogy az sem került volna, hogy fejlesszenek a játék hangjain 6-8 év alatt.
Valószínű, hogy nem foglalkoznak már ezzel a játékkal, mert ha ezt úgy felpeccselnék, ahogy lehetne, a BoB csak kicsit pukkanna mikor megjelenik.
Lesz benne 3-4 repülhető gép... LoL. Kinek kellene a BoB, ha lenne egy korrektül multizható IL2 számtalan repülhető géppel?
VO101_Attiska

VO101_tvr írta:a BoB csak kicsit pukkanna mikor megjelenik.
Igen, ez a kulcsmondat. :(
Válasz küldése