IL-2 STURMOVIK: Battle of Stalingrad
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_Tom
Szépek az oldalrajzok, tényleg igényes munka.

- hq_Reflected
Köszi szépen! Reméljük lesz egy-két magyar messzer is a fejlesztők által kiválasztottak közt.
-
bfeca1229
Mintha a múltkor még azt írták volna, hogy csak pár skin-t akarnak beletenni a játékba, és egy-két mesterpilótájét és ennyi. Vagy valamit félre olvastam?hq_Reflected írta:Köszi szépen! Reméljük lesz egy-két magyar messzer is a fejlesztők által kiválasztottak közt.
- VO101_MMaister
nincs nagy jelentosege egyebkent, mert amint elerheto lesz, a skin-gyarto kisiparosok el fogjak arasztani a nepet szebbnel szebb skinekkel.
Persze jo lenne 1-1 kulonlegesebb magyar, roman, finn skin is beepitve.
Persze jo lenne 1-1 kulonlegesebb magyar, roman, finn skin is beepitve.
- hq_Reflected
Na ez az, én úgy olvastam ,hogy kiválasztanak pár skint, azt megcsinál(tat)ják ők, és azokat lehet használni online. Gyárthat mnidenki kedvére saját skinket, de az csak "mods on" módban működik majd, tehát multiplayerben nem. 
- VO101_MMaister
Aham, ja hat igy mar nem annyira vidam, ha csak fritz skinek lesznek.
Reflected,
lattam felraktad a scannelt rajzokat a skin forumra. Koszonjuk!
Tegnap este beszeltunk Tommal arrol, hogy azokat a magyar skineket, amiken nemet balkan kereszt van nem kene felraknunk, mert a vegen meg azt fogjak hasznalni.
Ki tudnad ezeket torolni a postodbol?
koszi
MM
Reflected,
lattam felraktad a scannelt rajzokat a skin forumra. Koszonjuk!
Tegnap este beszeltunk Tommal arrol, hogy azokat a magyar skineket, amiken nemet balkan kereszt van nem kene felraknunk, mert a vegen meg azt fogjak hasznalni.
Ki tudnad ezeket torolni a postodbol?
koszi
MM
- hq_Reflected
Már nem tudom sajna editálni őket 
Viszont nem fenyeget, hogy bekerülnek, mert tényleg csak kb 10 skin lesz gépenként, az is unlockable, teljesítmény alapján. Kizárt h pont magyarokat tennének be.
RoF-ban csinálhattál skint, aztán feltetted a fórumra szavazásra, és utána bekerült a havi skinpack-kel. Ez elég macerás volt, gondolom megunták, lesz 10 skin és csókolom. Offline meg mindenki azt csinál, amit akar. Nem hangzik túl jól...
Viszont nem fenyeget, hogy bekerülnek, mert tényleg csak kb 10 skin lesz gépenként, az is unlockable, teljesítmény alapján. Kizárt h pont magyarokat tennének be.
RoF-ban csinálhattál skint, aztán feltetted a fórumra szavazásra, és utána bekerült a havi skinpack-kel. Ez elég macerás volt, gondolom megunták, lesz 10 skin és csókolom. Offline meg mindenki azt csinál, amit akar. Nem hangzik túl jól...
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Nem lesz benne saját skin? Online háborúk szempontjából ez gáz.
-
Sakkay
Még semmi sem biztos. De a legrosszabb esetben is, "mods on" és onnantól minden mehet.Már ha az adott szeró engedi.
-
bfeca1229
Általában a legtöbb online adott szero nem engedi az on mods lehetőséget a ROFban, gondolom itt sem lesz másképp! Amúgy meg ahogy írtad bármi lehet még, semmi nincsen még itt kőbevésve! Máskülönben nekem meg az a tapasztalatom, hogy a 777 általában figyelmbe veszi a tömegek kivánságát, legalábbis a ROFban eddig úgy volt, ha nem is mindent, de azért jó pár minden a forumozok nyomására csináltak meg, persze nekik is van egy elképzelésük, és ők igyekeznek annak a mentén haladni. Én amit a legjobban hiányolok, és talán ha jól értelmeztem a forum, többen szerették volna ha lehetne külön oldalszámot válsztani a gépekre mint a CLODban, talán ezt sem akarják a 777-nél... nam majd meglátjuk mi lesz még itt.
- VO101_Tom
Ez a "semmi nincs kőbe vésve" hasonló szlogen, mint a negyvenvalahány százalék? Bármire bármikor el lehet sütni, a lényeg, hogy a hibákról ne beszéljenek az emberek. "Biztos majd megoldják valahogy". Hát, szerintem meg nem. Egy dolgot azért ne felejts el. Ezt a játékot 2014 első negyedévére ígérték amikor beszedték érte a nem kevés lóvét az emberektől, tehát már most késésben van a kiadás. Ha az a százalék tényleg igaz és a játéknak még a fele sincs kész, akkor ez normál esetben azt jelentené, hogy a fejlesztésből hátravan még egy év kb. Tehát vagy a 2014-es kiadás a kamu, vagy az a szám amit a főmenüben látsz. Kizárt, hogy olyan dolgokkal retkeljenek, ami szerintük nem kritikusan fontos ahhoz, hogy a játék játszható legyen, mert egyszerűen nincs rá idejük.

-
bfeca1229
Persze igazad van, én pedignem élek álomvilágban! Tisztábban vagyok vele, hogy ez a 41% nekik kurva kényelmes mert bármit rálehet fogni, hogy ezért így és azért úgy! Én csak ezt a nincs kőbe vésve semmi arra értettem, hogy majd talán valmikor, és most biztos hogy nem a következő 5-6 pecsről beszélek, talán majd megcsinálják, de most szerintem próbálják a késést behozni, és biztos nem ilyen apróságokkal akarnak foglalkozni, pedig szerintem ezek a skinek, meg miegy más nagyon hozzátartozik a játékélményhez. A ROF fejlesztését most úgy tünik, hogy jegelik, és mindent a BOS fejlesztésébe ölik. Az FM modellre azt mondják, hogy szerintük "szinte"teljesen kész, itt is valami 90-99% körül mondják, én nem tudom eldönteni mert nem vezettem még igazi messert, de szerintem nem mindig kell annak a gépnek úgy repülnie ahogy a játékban viselkedik, itt gondolok az oldal kormányra, ha belelépek valmelyik oldalba utánna a másik irányba hát komolyan mondom szerintem még a Fokker DR1 nem pörgött olyat. Szerintem a ROF repmodeljét próbálták valahogy ráhuzni, ami viszont valahogy nem passzol úgy! Már régbben is írtam, hogy a CLOD sérülés modelje jobban tetszik nekem, itt nem feltétlenűl arra gondolok, hogy most a törzsön és a szárnyon milyen lyukak vannak, hanem arra, hogy a CLODban a sérülés néha csak olyan, hogy vékony fekete csíkot húz, mikor ellővik a hűtőt akkor olyan fasza fehér gőz jön kifele, vagy ha üzemanyag tartály akkor pedig megint látszik szépen a találat, de ha kell akkor kigyullad és fasza nagy füstöt húz maga után ami nagyon szépen néz ki. A BOSban egy sorozat és máris dől a fehér vagy a sötét füst és annyi, vagy az egyik vagy a másik, vagy a kettő egyszerre, mint a ROFban. Remélem ezen is javitanak. A lövedéknek a nyomjelzője a BOSban tisztára ugyan olyan mint a ROFban Csak itt a fritz gépeknek fehér szinű a ruszki gépeknekmeg vörös és ennyi! Máskülönben a pedig vannak benne nagyon szép dolgok, nekem a táj és a felhők nagyon tetszenek. Csak azok a fényes gépek, hát nem tudom... nekem a kocsim csak mosás után ilyen fényes, egy ideig pedig nincs bemattulva rajta a festék, tehát gondolom az orosz fronton sem suvickolták minden nap olyan fényesre mint Salamon tökét!
Azért remélem jó játék lesz ha már pénzt tettem bele, és ahogy az eléjén írtam itt még szinte bármi lehet, idővel. Huh, kicsit hosszura sikeredett, csak a gondolataimat írtam le, remélem nagy hülyeségeket nem irtam.
Azért remélem jó játék lesz ha már pénzt tettem bele, és ahogy az eléjén írtam itt még szinte bármi lehet, idővel. Huh, kicsit hosszura sikeredett, csak a gondolataimat írtam le, remélem nagy hülyeségeket nem irtam.
- VO101_Tom
Teljesen igazad van, én is az FM-nél (kormányok kitérítéséhez szükséges erő hiánya) és a DM-nél érzem egyenlőre a legnagyobb hiányosságokat. Online próbálgattam pár napja, egy rácsapásból az F-4-el leszakítottam a Pe-2 mindkét szárnyát, pedig rácsapásnál nincs idő hosszú sorozatokat lőni, és csak egy nyamvadt 20-asod van. Mi lesz itt a fókával? Hogy a fóka egyáltalán mit keres Sztálingrádnál azt már ne is firtassuk 

-
Sakkay
Tegnap Gabi állítgatott a menüben és akkor esett le , hogy nem is néztem soha a multi menüjét. Beállítottam a saját netem paramétereit-és láss csodát egyből sokkal jobb lett a pingem. Amúgy le a kalappal a LAGG pilóták előtt elképesztően fos az a gép. Páran viszont nagyon jól repülik, kíváncsiság képen majd párat repülök vele eztán.(tegnap repültem messzer ellen
) Nem nagyon adta le nálam a teljesítményt és még finom voltam. A Jakot is kipróbáltam multiban, hát az sem egy álom,de jóval jobb mint a Lagg. Most jön-nem tudni a pontos időt mert találtak valami bogarat-egy komolyabb javítás, DM-et és a felhőket nagyban javítják. Habár a felhők iszonyatosan jók már most is. Ja és a G2.
- hq_Reflected
Új updatet érdemes kipróbálni.
- G-2es Messzer, nagyon szépen megcsinálva
- Új felhők
- Sokkal jobban fut szép beállításon is.
- G-2es Messzer, nagyon szépen megcsinálva
- Új felhők
- Sokkal jobban fut szép beállításon is.
- hq_Reflected
- VO101_Tom
Sakkay, megnéztem a linket amit küldtél TS-en. Szerintem teljesen felesleges a gépek teljesítményparamétereit összehasonlítani, amíg az FM, CEM és a DM sincs befejezve még.

-
Sakkay
Mivel fizetett béta tesztelés folyik, szerintem nagyon nem. 
- VO101_Tom
Nézd. Rinyálnak azon, hogy milyen jó a Jak. Hogy milyen gyors, milyen mozgékony, milyen jól fordul, pontos a fegyvere, jobban bírja a lövéseket, és halomra lövik vele az F-4-est. Az emelkedő képesség kivételével mindenben jobb a Jak. Erre benyögi valaki, hogy ja, a hajtómű korlátai (melegedés, túlhajtás) még be sincs programozva. Ellenben a 109-es 3 perc full gáz használat után megdöglik.Sakkay írta:Mivel fizetett béta tesztelés folyik, szerintem nagyon nem.
Akkor szerinted mennyire van értelme bármit is tesztelni?