Herr Laca írta:Mi van Tomi? Citromba haraptál tesó?
Ne olvass ki olyat a mondandómból ami nincs is ott! Érzékeny vagy mióta a sűrűjébe keveredtél bakker.
Ha valami szar azt locsolhatod akár parfűmmel is attól max csak illatos szar marad. Na akkor bocs ,hogy humorosan próbáltam beírni. Majd nem teszem többet,hogy megmaradjon a kellő komolyságod:)
Nem tettem smile-t, mert nem viccnek írtam, de nem vagyok sem mérges, veled sincs bajom, te se olvass ki olyat amit én nem írtam. De ha így jobb olvasni, akkor smile-val kezdem.
Valamelyik nap Tazar-ral beszélgettünk elég sokat a clodról, vele is tök normálisan végig dumáltuk a dolgokat, hogy neki mi nem tetszik, szerinte mivel van baj. Ezzel nemhogy nincs baj, hanem ez lenne az ideális.
Szemben ugye az ilyesmi "ez az egész mindnestül szar" terjedelmű és típusú benyögésekkel, amivel tényleg semmit nem lehet kezdeni.
Hogy te miért szedted le a clodot, azt talán csak te tudod. De amit olvastam, a legtöbb hiba, amire panaszkodsz az vagy szubjektív dolog, vagy nem létezik, vagy csak magadat okolhatod érte (nem az összes, azt írtam "a legtöbb". Csak hogy nyomatékosítsak

-látod, itt is itt van a smile). Kezdve az extra felhőkkel ugye. Egyértelműen le van írva, hogy akadhat tőle a gép. Mit válaszoltál, miután ezt mondtam neked? "- Én vissza semmit nem veszek". Ok, ok, bocs hogy szóltam. Panaszkodtál a Spitekre, hogy utánad emelkednek BnZ után. Nyilvánvalóan nem igaz. Még együtt indulva sem emelkedik jobban, nem még akkor ha sebességfölényed van. Hogy utánad lő? Az már lehet, de ahhoz joga is van, ha már egyszer lövöldözőset játszol. Panaszkodtál a végsebességekre. Megmértük, nem gyorsabb a Spit, illetve ahol igen, ott max 10-20 km/h-val, és az hiteles is. Panaszkodtál még a 20-asra. Nézd meg Gruber videóját amit tegnap linkeltem, és hasonlítsd össze azzal amit te tettél föl mint "bizonyíték". Nálad három -azaz három- 20-as találja el a spitet három különböző részen, persze, hogy nem fog szétesni attól (egyébként a 20-as erejéhez senki nem nyúlt, az E-3 kapott gyújtó töltetet, és a kiskaliber (angol is) átütőképessége lett gyengébb olyan 30%-al). Panaszkodtál rá, hogy jobbak a Spitek online. Ennek rengeteg oka lehet, de még mindig hatalmas fölényben van a német oldal amikor a légi győzelmek / veszteségek arányát nézzük. Hogy elkezdenek összedolgozni, az természetes dolog. Nyilvánvalóan elkezdtek agyalni azon, hogy mit qrnak el, és mit csinálhatnának másképp. Amióta online war szünetel, azóta a századok kollektíven mennek atag-ra. De ez nehogy már a TF hibája legyen.
Ezek után uninstallálod a játékot, eladsz mindent. Te tudod, felnőtt ember vagy ehhez senkinek nincs is köze. És itt véget is érhetne a történet, ha nem éreznéd úgy, hogy most már a BoS melletta clodot is fikázni kelljen minden fórumon akár kérdezik akár nem. Hogy az sg-n ennek már hagyománya van, az nem nagyon érdekel már, de itt nem lesz. Ok?
oh, majdnem elfelejtettem a végére is a smile-t. Kettőt is: