IL-2 STURMOVIK: Battle of Stalingrad

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

hq_Reflected

Köszi az infokat!

Leszállásnál én kb 25 % gázzal jövök be, és már csak a kilebegtetéskor kapom le. 0 gáznál nagyon nehéz megtörni a bejövetelt.

PS: Quax írta, hogy sikerült rávennie a Messzer pilóta ismerősét, hogy együtt kipróbálják az FM-et. Szubjektív lesz, és nem kapunk pontos számokat, de érdekes lesz hallani a benyomását. Mondjuk úgy lenne az igazi ,hogy a CloD-ot is megmutatja neki, hogy legyen összehasonlítási alap, ha még nem látott ilyen szimeket.

PS: sikeresen lezárták mindkét FM-et megkérdőjelező topicomat :?
bfeca1229

Adtak valami új gépet, vagy még mindig a messer és a lagg van? Nyitva van már a játék, nem vagyok még otthon azért vagyok kiváncsi. Azért remélem az FM kicsit finomitottak.
hq_Reflected

Na hát a héten sem kaptunk túl nagy updatet... A multiplayer jövő héten jön, ez engem mondjuk hidegen hagy viszonylag.

Ellenben az új kondenzcsík eszméletlen jól néz ki!
hq_Reflected

Egész jó az új patch, hihetők az állásszögek, nem rángathatod ész nélkül a botot merrt sötétülsz, kijavították a mesza gázkarját is.
VO101_Tom

Na, ez jó hír! Én még nem teszteltem ma, talán holnap megnézem.
Kép
hq_Reflected

Repkedtem még egy kicsit, határotorran csökkentették a "rugózó" mozgást. Nagy sebességnél limitálták a kifejthető boterőt, rendesen sötétülsz is.

Szerintem ezzel a javítással első helyre lépett a Messzer szimek listáján, sokkal "jobb érzés" mint a CloD, leglábbis nekem. Most már csak fel kell építenik köré a játékot, de emiatt nem aggódok, ismerve a RoF-ot :)
VO101_Tom

hq_Reflected írta:Repkedtem még egy kicsit, határotorran csökkentették a "rugózó" mozgást. Nagy sebességnél limitálták a kifejthető boterőt, rendesen sötétülsz is.

Szerintem ezzel a javítással első helyre lépett a Messzer szimek listáján, sokkal "jobb érzés" mint a CloD, leglábbis nekem. Most már csak fel kell építenik köré a játékot, de emiatt nem aggódok, ismerve a RoF-ot :)
Én nem erőltetném ezt a sorrend felállítást, tekintve, hogy a CEM is leegyszerűsített, a sebességeket, telesítményt sem mérte még le senki, a játék többi része sincs kész...

Apropo. Te a DCS P-51-et próbáltad már?
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

hq_Reflected írta:Repkedtem még egy kicsit, határotorran csökkentették a "rugózó" mozgást. Nagy sebességnél limitálták a kifejthető boterőt, rendesen sötétülsz is.

Az a baj hogy ha annyian játszanak majd ezzel mint a ROF-al, akkor megb@szta a kutya az egészet. Őszintén remélem lesznek benne rendes, minőségi online warok, nem csak agyatlan dogfight nagy létszámú közönséggel...
hq_Reflected

Jó persze, még nagyon félkész a dolog... Nem, a DCS család egyáltalán nincs meg nekem, de jókat hallottam róla.
VO101_Tom

hq_Reflected írta:Jó persze, még nagyon félkész a dolog... Nem, a DCS család egyáltalán nincs meg nekem, de jókat hallottam róla.
Jó nagyon. Az után még fapadosabbnak éreznéd a BoS-t 8-) . A DCS-el csak egy gond van (és ettől félek Luthier féle ww2-nél is), hogy a térkép qrva optimalizálatlan, és online háborúk egyáltalán nincsenek. Mondjuk az ROF-ban sincs.

Nem hosszú, csak 6 perc, de érdemes végignézni pl egy hajtómű indítást P-51-ben:

Ehhez képest clod is lófax...
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Ez jó nagyon!
VO101_MMaister

Nekem a DCS az elso WW2 szimulator, ahol mar az lekot es szorakoztat, hogy beroffentem a motort, kigurulok, felszallok, atstartolok parszor aztan leszallok.

Remelem a DCS WW2-vel parhuzamosan sikerul feljavitani a taj es az effektek megjeleniteset es a multi modot is kiboviteni.
hq_Reflected

Hogy érdemes ezt megvenni? Kicsit el vagyok veszve, hogy most van ez a WW2 fejlesztés alatt, meg külön a Mustang?
VO101_Tom

Steamen fent van.

Egyenlőre a DCS World keretprogram alá települ, azt is fel kell tenni az első megvásárolt DCS gép mellé (alá) - az kvázi ingyenes. Játékhoz a DCS World-öt fogod indítani, amiben választható a Su25, meg azok a gépek amiket megvásárolsz.

A Luthier féle DCS WW2 az a world-höz hasonló keretprogram lesz, nem lesz kompatibilis egymással a kettő, de te a megvásárolt gépeket bármelyik rendszerbe feltelepítheted. Tehát ha kijön a dcs ww2, akkor oda felteheted a musztángot meg a fókát is (Fókát sem Luthierék csinálják, de azzal együtt lesz kiadva)

Egyenlőre a musztánggal online is úgy lehet repkedni, hogy world elindít, és megkeresed azokat a szervereket, amin ez engedélyezve van. Nem sok ilyen van egyenlőre.
Kép
hq_Reflected

Az új updateben már lehet Il-2-kre vadászni, nagyon menő! :)

Annyi ,hogy teljesen újra kell installálni előtte a játékot, mert új launchert vezettek be.
bfeca1229

Üdv!
Saitek rudderem van és nem tudom rá rakni a controlsban a féket, a aklaviatúrában bármelyik billentyűzetre rakhatom, a joyon is, de a rudderen nem veszi be hiába nyomogatom, az il 2-ben, a clod-ban a dcs-ben, mindegyikben betudom állítani, csak itt nem. Csak én vagyok ilyen béna vagy amúgy nincs rá lehetőség?
bfeca1229

Csak nekem tűnik úgy hogy könnyen győzelmet elérni a sturmovikok ellen, vagy akár a laggal szemben. Úgy értem, hogy egy sorozat és dől bellőlük a füst, mikor mindig azt olvastam, hogy kurvanehéz volt egy il-2 est lelőni, pláne mior még lövész is volt vele. Gondolom azért ilyen mert még talán finomítanak rajta...
VO101_Tom

Hello.

A féket passzolom. Nekem G940 van, ennél teljesen jól működik. Jobb és bal fék külön - külön.

Ami a sérüléseket illeti, szerintem is nagyon erősek a fegyverek. Remélem javítanak rajta.
Kép
bfeca1229

Nektek hogy megy a párharc a Laggal ha a messer ellen repülsz? Nekem nagyon gyatrán, mindig megy fölfele a magasba, én meg nem tudom követni, elég gyenge ez az orosz masina! Az tény azért, hogy mindenhol azt olvastam róla, hogy nem volt egy valami überfasza repülő! Kezd egyre jobban tetszeni a BOS, habár még mindig olyan érzésem van mintha egy nagyon faszán modolt IL-2 46' -al játszanék!
VO101_Tom

Őszintén megmondom, én az utolsó 2 frissítést kihagytam, előtte meg csak 109-essel prbálkoztam.

Az jónak hangzik, ha a LaGG gyengébb, mert az is volt. De hogy milyenek lesz a gépek egymáshoz képest, mennyire sikerül a valós teljesítményeket a játékba programozni, az nagy kérdés. Ezt csak akkor tudjuk meg, ha a kész játékot tesztelhetjük teljesítmény méréseken és légi harcban nem AI ellen.
Kép
Válasz küldése