IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

Herr Laca

Tegnap kicsit megorroltam a CLOD ra,vagyis arra ami lett belőle.
Nem nem a repülőgépek tulajdonságai izgattak fel,az olyan amilyen,azt megszokom,.
Hanem ami optimalizálás címszó alatt végbement itt.
Szerintem elég erős gépem van ehhez a játékhoz,a kezdetek óta kb maximális beállításokkal tudtam játszani vele. DE! Ami az őszi és téli mapokon online van az felháborít.
Egy 4.4 en járatott I5,egy tuning GTX 780 8 giga ram mellett random úgy esik le az fps 30-35 re ahogy a nagykönyvben meg van írva.
A szaggatásokról már nem is beszélek. Eddig 30fps-t tán sose mértem a játékban bakker. De nem csak nekem ám. Pogi,Savi is észlelte meg még akik ott voltak.Ja Safi is. Mi ez kérem? Állítólag jobban kell futnia mint eddig! Eddig nekem jól futott ! Már azon gondolkodtam,hogy letörlöm az egészet ,hogyrohadna meg.
Tom ,jelezd ezt kérlek a srácok felé,mert ez így egy nagy szar.
Ja és nem veszem lejjebb a beállításokat!:)
VO101_Tom

Eddig jól futott? Akkor mégis mit tudna a TF tenni ezzel? Egyik este az egyik online küldiben beszaggatott. Ez tényleg tragikus, de hogy online mi van, az függ attól is mit pakolnak a küldetésbe. Ha máskor, vagy offline a téli térképen repülve minden oké (és ott még az én gépemen is minden oké), akkor nem a játékkal van a gond, ergo nem a TF dolga innentől. Ha a küldetés a gond, az az ATAG-osok sara, az viszont másik cég, hozzájuk nincs több közöm mint neked pl.
Kép
Herr Laca

VO101_Tom írta:Eddig jól futott? Akkor mégis mit tudna a TF tenni ezzel? Egyik este az egyik online küldiben beszaggatott. Ez tényleg tragikus, de hogy online mi van, az függ attól is mit pakolnak a küldetésbe. Ha máskor, vagy offline a téli térképen repülve minden oké (és ott még az én gépemen is minden oké), akkor nem a játékkal van a gond, ergo nem a TF dolga innentől. Ha a küldetés a gond, az az ATAG-osok sara, az viszont másik cég, hozzájuk nincs több közöm mint neked pl.

Lehet igazad van,de pl London lemegyek alacsonyra single!
a hidak mint egy tömb tűnnek elő a semmibűl,majd ha közelebb érek akkor lesz híd formájuk. Régen a Tovert láttam magasból,most csak vizet.
Tudnék még sorolni pár dolgot hidd el:)
Valamit elbarmoltak a srácok .

Nos. Átállítottam pseudóra,kivettem a Vsincet ,NV driverben 3d alkalmazás használata ,erre 150 fps eket nyom és a kép nem esik szét,no meg Londonban újra vannak hidak magsból.
Érthetetlen.
VO101_tvr

Mondjuk az a szombat esti téli éjszakai térkép a többségnél kicsapta a biztosítékot. Olyan volt a táj mint nukleáris katasztrófa után...
VO101_Tom

TF Fryday update, néhány készülő dologról:
A VII-es U-Boot-ot én csináltam. Most épp egy angol romboló készülget. A többi hajót mások csinálták, és egyenlőre csak tesztelésre vannak, mert a srácok szeretik elnagyolni a modelleket, textúrázást. TF5.0-ba nem lesznek ilyenek berakva.

http://theairtacticalassaultgroup.com/f ... #post73446
Kép
hq_Reflected

Te csináltad? Nagyon jó lett!!! Egyébként kb mikor jön ki a hotfix?
VO101_Tom

hq_Reflected írta:Te csináltad? Nagyon jó lett!!! Egyébként kb mikor jön ki a hotfix?
Köszi, igen, én kalapáltam össze a modellt meg a textúrát is 8-)
A hotfix-et Buzzsaw csinálja, elvileg már a vége felé jár, de Colander szokta a különböző részeket összedolgozni, és hogy ő min dolgozik, dolgozik-e TF4.01-es dolgokon azt nem tudom. Időt nem tudok mondani, de szerintem hamarosan kint lesz.
Kép
hq_Reflected

Valami hír a 4.01-ről?
VO101_Tom

Nem szívesen mondok bármit is, elég nagy botrány van most a kiszivárgott infók miatt, Vranac sportárs volt olyan hülye, és valahonnan megszerzett belsős WIP képeket posztolt vissza az ATAG fórumra, ami után Colanderék eléggé berágtak, sokáig úgy volt, hogy ezek után nem is adnak ki semmilyen infót, Colander még azt is belengette, hogy abbahagyja az egészet (az ő egyik WIP képét tette ki). Szerintem kissé túllihegik ezt, de nekem semmi beleszólásom nincs ebbe.

Szóval ami infó ATAG fórumon kint van, annyit mondhatok én is. Készül.
Kép
V.4_Pogi

hq_Reflected írta:Valami hír a 4.01-ről?
Ennyit írt Buzzshaw ma reggel:

We have a solution for this, it will be in TF 4.01, which will be released as soon as we have finished testing.

We are doing this methodically, we don't want any more patches to be necessary for the TF 4.0 series.

AAA guns and other artillery will also be enabled for TF 4.01.

http://theairtacticalassaultgroup.com/f ... #post75741
hq_Reflected

Ajjaj, az már nem jó jel ha ilyen ellentétek meg sértődés van. Lehet hogy nem repülünk Málta fölött egyhamar...
VO101_Tom

Hát, Málta fölött biztos nem...
Kép
VO101_tvr

Mesélj Tom, meddig terveznek a TF-es fiúk? Nem lesz Málta a TF5.0-ban?
VO101_Tom

Honnan tudsz te erről? :icon_crazy:
Igen, másfelé lesz az első térkép.
Kép
Savas

Nem kell flémnek venni, de a BoS-t jobban várom, mint a 4.01-et.
Bár végül is ennél jobban már nem igazán tudják elrontani a német gépeket a TF-es srácok.
Herr Laca

Savas írta:Nem kell flémnek venni, de a BoS-t jobban várom, mint a 4.01-et.
Bár végül is ennél jobban már nem igazán tudják elrontani a német gépeket a TF-es srácok.

Bezony testvérem ez van amikor kontrolálatlanul pusztán lelkesedésből hegesztenek játékokat .Van akinek tetszik a végeredmény van akinek nem,és lehet bőven hőbörögni. Amíg egy cég van mögötte akiknek fizettél ,azoknál lehet verni az asztalt ,de így olyan lesz amilyen. Max visszateszed a gyárit oszt kész.
Én se repkedek mostanában vele pedig istenuccse imádom,de vannak problémáim ,de azt megtartom magamnak inkább.
VO101_Tom

Savas írta:Nem kell flémnek venni, de a BoS-t jobban várom, mint a 4.01-et.
Nem veszem flémnek, ez is egy vélemény.
Ha részletezed, hogy mit és hogyan qrtak el szerinted, meg persze hogy milyennek kellene lenni, akkor arról lehet topikot nyitni.
Kép
Savas

Nem részletezem, nagyon is igaz az amit Laca írt.
Olyanra csinálják amilyenre akarják, "eszi- nem eszi, nincs más" alapon.
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Műszerfal kép módosítható? Ha igen, hogy?
VO101_Kurfurst

VO101_Tom írta:TF Fryday update, néhány készülő dologról:
A VII-es U-Boot-ot én csináltam.
Grat hozzá, azt én is nézegettem hogy milyen faszagányosan néz ki :)
Válasz küldése