IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

hq_Reflected

Laca, ülj be egy Spitbe, és meglátod. Amint a kézikönyvben leírt időket túlléped menthetetlenül túlmelegszik hiába nyitod a hűtőt, és amúgy sem nagyon csukhatod 2/3-adnál beljebb.

A .303 pedig lószar, mintha babbal dobálóznál. Szerintem a Mesza 2 géppuskája ér annyit mint a Spit 8-a. A 20-asok meg dörrennek rendesen, ha találnak. Nekem még egy angol sem ment haza utána :icon_crazy:
Herr Laca

hq_Reflected írta:Laca, ülj be egy Spitbe, és meglátod. Amint a kézikönyvben leírt időket túlléped menthetetlenül túlmelegszik hiába nyitod a hűtőt, és amúgy sem nagyon csukhatod 2/3-adnál beljebb.

A .303 pedig lószar, mintha babbal dobálóznál. Szerintem a Mesza 2 géppuskája ér annyit mint a Spit 8-a. A 20-asok meg dörrennek rendesen, ha találnak. Nekem még egy angol sem ment haza utána :icon_crazy:
Akkor nem egy játékkal játszunk:) E3 20 asai nálam semmi kárt nem csináltak. Robbantak szépen,az látszott is de ennyi.
VO101_Sanyo
Site Admin

Grat a 20000. hozzászóláshoz Reflected. :)
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Tom

Megkérdeztem Mattiast, hogy a beta d után csináltak-e valamit a fegyverekkel. Illetve 3.01-hez képest mondjon valami számot vagy százalékot, hogy mi és hogyan változott. Írok ha válaszol valamit.

A vasárnapi küldiben Savi több mint 3 gépet lőtt E-1-el, annyira szar azért csak nem lehet. Az E-3 meg azért nem E-4, a lövedék nehezebb, kevesebb a robbanóanyag benne és a töltényhüvelyben is kevesebb lőpor van. Torkolati sebessége eleve alacsonyabb, ezért főleg messzi találatoknál okoz kisebb sebzést, a közelieknél elvileg nagyobbat, persze ne az Mgeschoss-hoz hasonlítsd, az szakít mindenhol. E-3-al vasárnap én 2 gépet, pogi asszem 3-at lőtt.
Kép
Herr Laca

VO101_Tom írta:Megkérdeztem Mattiast, hogy a beta d után csináltak-e valamit a fegyverekkel. Illetve 3.01-hez képest mondjon valami számot vagy százalékot, hogy mi és hogyan változott. Írok ha válaszol valamit.

A vasárnapi küldiben Savi több mint 3 gépet lőtt E-1-el, annyira szar azért csak nem lehet. Az E-3 meg azért nem E-4, a lövedék nehezebb, kevesebb a robbanóanyag benne és a töltényhüvelyben is kevesebb lőpor van. Torkolati sebessége eleve alacsonyabb, ezért főleg messzi találatoknál okoz kisebb sebzést, a közelieknél elvileg nagyobbat, persze ne az Mgeschoss-hoz hasonlítsd, az szakít mindenhol. E-3-al vasárnap én 2 gépet, pogi asszem 3-at lőtt.

Akkor én vagyok a béna na:)
Visszavonok mindent.
hq_Reflected

VO101_Sanyo írta:Grat a 20000. hozzászóláshoz Reflected. :)
Vini, vidi, vici :icon_crazy:
VO101_Tom

Készül egy 4.01 hotfix, de előtte a TF-es srácok szabira mennek, pár hétig nem lesz frissítés, addig gyűljenek a bugok.

A túlmelegedés kódját Buzzsaw a kiadás előtti utolsó napokban módosította, nem lettünk informálva sem, és nem lett normálisan letesztelve sem. A mesza hűtője ezért megy szét időnként minden előjel nélkül. Javítva lesz. A Spitnél is hibás, ők nem tudják használni a WEP-et mert nekik is szétmegy a motor. Ez a túlmelegedés mellett sebességvesztést is okoz, ez is javítva lesz.

Ami viszont nem bug, de már mondtam, hogy fegyverzetben a kiskaliber átütő képessége lejjebb lett véve (.303-asnál is). Ez azt jelenti, hogy full hátulról lőve a kiskaliber nem fogja átlőni a törzset, a pilótát, a műszerfalat és a motort is. Ezek kis .303-as vagy 7.92-es kaliberek, kvázi puskalőszer, ezért a 20-ast kell használni - ahogy anno is rájöttek erre. Annál viszont, mint minden szárnyba szerelt fegyvernél, fontos az összetartás, és lehetőleg abból a távolságból nyissatok tüzet, ahol a lövedékek összetartása találkozik. Ez a 20-asnál alapból 200 méter.

Mattiast kérdeztem, hogy ezeken felül miért és mi alapján vette lejjebb a 7.92-es német HE erejét, ha válaszol majd írok.
Kép
Herr Laca

"Ez a túlmelegedés mellett sebességvesztést is okoz, ez is javítva lesz."

Hurrá:) Már így is gyorsabb minden magasságon az a retek,ha még tudják használni a wepet akkor mi lesz? Mindmeghalunk?:)))
VO101_Tom

Tengerszinten nem tudja azt amit kellene neki.
Ott egyébként tényleg gyorsabb volt.
Kép
hq_Reflected

Mentem meszával ATAG-on, egy bevetés alatt 5 Tommy ment a levesbe és esélyük nem volt eltalálni ez idő alatt. Nem vagyok túl penge 109-essel, de szerintem alaptalanok a félelmek. Valaki aki még célozni is tud vele gyakorlatilag legyőzhetetlen. :icon_crazy:
VO101_Tom

Az eddig sem volt téma, hogy lelőnek vagy sem, hanem hogy mennyi gépet lövünk mielőtt kifogy a 20-as :icon_crazy: Ez a mostani válság is arról szól, hogy néha lőhelyzetbe jut egy-egy Spit, és mégis hogy jönnek ők ahhoz. .. 8-)
Kép
1/3_vszd_Tazar

hq_Reflected írta:Mentem meszával ATAG-on, egy bevetés alatt 5 Tommy ment a levesbe és esélyük nem volt eltalálni ez idő alatt. Nem vagyok túl penge 109-essel, de szerintem alaptalanok a félelmek. Valaki aki még célozni is tud vele gyakorlatilag legyőzhetetlen. :icon_crazy:
Láttad őket csobbanni? Mert az ATAG egy kicsit furán számolja a killeket. Akkor is megkapod, ha leszáll. Tehát alapból annyi történt, hogy öt gépet találtál el.
VO101_Tom

Angol nyelvű PC Pilot az újságban is a weblapjukon is lehozott egy cikket a Team Fusionról:

http://www.pcpilot.net/view_article.asp ... 0&p=1&i=10
Kép
Savas

Repültünk pár kört Atag-on Safival.
Téli térkép volt, E1, E3, E3/B Mesza.
Hoztunk először E3/B-t bombatartó gondola nélkül. 70% nyállal szálltunk fel. Olajhűtő zsalu teljesen nyitva, a vízhűtő zsalujai annyira nyitva, hogy az AUF felirat még látszódott az ellenőrző tüskén.A DB nem volt ütve, szívótérnyomás a felszállást követően műszer szerint 1.25 Ata fölé egyszer sem ment, fordulat 2300 1/ perc.A csatorna felett 5,5k környékén Spit került a 6-omba, magasabban volt mint én. Gondoltam felveszem a kesztyűt, rátoltam a teljes gázt, fordulatot megemeltem 2400 1/perc-ig, elkezdtem bal spirálban emelni 250km/órával. Fordulóváltásokat követően kb 2perc múlva sikerült magassági fölényt kiharcolnom, abban a pillanatban kilyukadt a vízhűtő (találat nem volt) elfolyt a glikol. A motor kiköpte az olajat, kiváltam a légiharcból.
Ez megtörtént később még egyszer, és ugyanez megismétlődött E3-al.

Valamit árthatnának ennek, mert így élvezhetetlen az egész, nem tudom mit állítgattak el, de ez így egy fos.

Megjegyeznék még annyit, hogy E1-el ilyen problémám nem volt, de már bánom, hogy nem készítettem felvételt, úgy látható is lett volna, hogy miről irkálok.
VO101_Tom

Már írtam itt pár hsz-el korábban, a motor túlmelegedése ismert probléma 109-nél és Spitnél is. 4.01-ben javítva lesz. Buzzsaw jelenleg is dolgozik ezen.
(Ez amit írsz ez túlmelegedés gond, azért nehéz látni, mert abban a pillanatban visszaesik a hőfok is 94 fokra, amikor szétmegy a hűtő...)
Kép
VO101_Tom

Dui csinált egy térképet -főleg kezdőknek szánja- bejelölve rajta a jellegzetes tájékozódási pontok, és azok nevei. Időnként hasznos lehet...

Image
Kép
VO101_tvr

Szeretném kipróbálni a földi járműveket és a "légvédelmi" képességeiket. Mi módja van ennek?
VO101_Tom

Hát, az történt, hogy a légvédelem véletlen kimaradt a peccsből, azok nem irányíthatók. Ha minden igaz 4.01-be benne lesz.

A tankokat én ATAG-on próbálgattam eddig, FMB-ben elvileg be tudsz csinálni ilyen spawn pontokat, ahonnan tankok is indulhatnak.

Be kell állítani a gombokat, F-10-et meg kell nyomni, és bal gombbal nyomva tartva tudod vonszolni az irányzékot. Hely váltással tudsz átülni sofőrnek (ott csak ez a félig külső nézet van egyenlőre) és mehetsz amerre látsz. Info window-ok között be lehet állítani tank iránytűt, az elég fontos oda.

Lehet, hogy csinálok egy lobby küldit, tankozni kicsit :)
Kép
Savas

VO101_Tom írta:Dui csinált egy térképet -főleg kezdőknek szánja- bejelölve rajta a jellegzetes tájékozódási pontok, és azok nevei. Időnként hasznos lehet...
Hasznos dolog, bár a többség már kívülről fújja ezeket. :)
A St Mary's Bay-t kihagyta.
Válasz küldése