VO101_Tom írta:Én értem mi a bajod, ezt így leírva teljesen igazad is van, csak amit próbálok már pár napja elmondani, ahhoz, hogy két gépet összehasonlíts, ahhoz kevés a single mission videók, mert nem egymáshoz képest látod, nem azonos sebességen csinálod, és főleg a felhúzás íve nem hasonlítható össze normálisan. És ilyenkor a kis eltéréseket képtelenség észrevenni.Herr Laca írta:Félre vagyok értve:)
Az van mondva,hogy 10G nél nem nagyon bírnak többet. Ok. Még azt is elfogadom,hogy a csűrésnél fellépő nyíró erők leszakítják a szárnyat .
Csak!!! A spitnek eleve egy nagyobb szárnyfelülete van ugye ez tiszta sor.
Szűkebben is fordul pl. Ez is tiszta. Mondjuk ugyanakkora sebességnél (most vegyünk 600 at) beletépsz mindkettőbe,akkor ugye a messzer szárny kb a 2-3. másodpercbe leszakad. Feltételezhetjük,hogy a gép túllépte a max10G -s terhelhetőségét ugye.A pilóta nem is sötétedik de ez részlet kérdés ,ennnek más oka is lehet.
Ellenben a spit ugyanezen paraméterekkel körbefordul jószerivel és max a pilóta sötétedik be.
Én értelek téged:) de ezt nekik kéne megnézni.
Most ha én vagy te vagy mindketten együtt csinálunk videókat ,arra is legyinthetnek.
De fogom magam csinálok két videót ,trackkel felveszem belső majd külső nézetből is úgy ,hogy legyen a hátérben valami viszonyítási alap,és látszódjanak a sebességek . Mi több majd a külső nézetből csinálok pillanat felvételt is amit meg lehet mérni szögmérővel vonalzóval:) Még ki is nyomtatom bakker:)
Ki lehet rakni a sebességet a monitorra amúgy?