Air Force War (http://war.by-airforce.com)

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

HVS_MorusTerror

Az a gáz hogy bejönnek ezek a hangulatjelek :D nem tom honnan szedtétek de khiráááály :leb:
:159: :068: :78: :77: :48: :46: :207: :28: bocs mán:D
VO101_Sanyo
Site Admin

Szívesen elküldöm neked az összeset ha kéred, de nehezen érthetően fogalmaztam?

A téma mindkét fél részéről lezárva, szerintem itt tegyünk is pontot rá.
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Sanyo írta:Hozzátenném, hogy a segédeszközök (mission vagy logfileból kis "segítség") használatát nem tartom etikusnak, de mindenki felnőtt ember és el tudja dönteni, hogy erre szüksége van-e vagy nem.

Yosser értékrendjébe nem fér bele, a saját nevében beszélve ezt el is mondta. Én ebben nem látok semmi kivetnivalót, azért utálni nem kell egymást. :)
az enyémbe se. PUMÁSTÓL sem... :roll:
HVS_FiBriZZo

VO101_Yosser írta:Lehet magyarázni a bizonyítványt, hogy az oroszok is csinálják, meg, hogy van aki kiszokta olvasni, hogy honnan szállnak fel, de engem rohadtul nem érdekel a duma. Tisztességtelen, és ráadásul lerombolja a játék hangulatát. Mellesleg azt sem fogom megérteni, miért kell védelmébe venni akárkinek is, azt aki csal.
És azért beszéltem, az egész HVS-ről, mert nem tudom, hogy pontosan ki csal, és ki nem, nyomozni meg nem fogok, mert nem vagyok rendőr. Részemről lezárva a téma.

Üdv: Y
Nem figyeltél. Arrogáns hozzáállásodad nem érzem jogosnak. Mielőtt másnak osztod a rendet, magad körül pakolj el. Könnyű hiteltelenné válni. A téma nálam is lezárva.
VO101_Yosser

"Nem figyeltél. Arrogáns hozzáállásodad nem érzem jogosnak. Mielőtt másnak osztod a rendet, magad körül pakolj el. Könnyű hiteltelenné válni. A téma nálam is lezárva."

Mi van kisfiam??
1. kurvára nem osztottam a rendet, hanem megmondtam, hogy mit teszek és miért. Elfogadom, ha neked nem tetszik, de azt hiszem ettől még mindketten jól alszunk...
2. Ezt a hiteltelenes dumát, meg....gondolom arra utalsz, hogy van Puma is, néha ingoványos talajon mozog. Lehet, nem tudom....rólatok tudtam meg...ennyi...

stb stb...most menni kell dolgozni, egyszer csak folytatom...
Gyopárt a Hargitáról hozzatok, a székely hősök halhatatlanok!
VO101_Popeye

Sajnalom, azt hiszem ez az egesz tolem indult el.
En jottem ra ugyanis, hogy a missionfileban mi mit jelent, mindez az utan, hogy az oroszok letaranoltak, mikozben a recon campet kerestem, mert a vadaszokat lelottek meg mielott barmit mondhattak volna. De ez nem is lenyeges, elismerem, hogy nem ez a helyes dolog. Akkoriban nagyon keves pumas vagy adott esetben barmilyen mas magyar repult, es nehez volt ravanni a tobbieket, hogy keressek meg a recon campet. Manapsag ez mar hal istennek nem problema, a recon kuldik altalaban jol szervezettek es konnyen megtalaljak a vadaszok a campet.
Mivel szinten koordinatakrol van szo, az ellenseg felszallasanak a helye is kiolvashato, de ez maximum AI bombazok ellen jelent elonyt. Azoknak a felszallasi helye meg legtobbszor amugy is kikovetkeztetheto.
Sajnos elofordult mar az is, hogy felindulasomban belenyultam mar logfileba, mint ahogy nem kellett volna, es mert nem er annyit ez az egesz jatek, hogy a johirunk veszelyeztesse, en ugy dontottem a legegyszerubb modja ezek elkerulesenek, ha nem hosztolok. Azt hiszem mostanra mar sikerult tultennem magam ezeken a dolgokon, ugyhogy mostmar inkabb lustasagbol nem teszem;)
Az esemenyek tukreben azt hiszem hiba volt elmondani ezeket a a "lehetosegeket" barkinek is, nem gondoltam, hogy program szintre lesznek fejlesztve.
Az egy dolog, hogy tudjuk honnan szallnak fel, illetve hol a recon camp, ezek a dolgok amugy is gyorsan kiderulnek maguktol is jobb esetben, ebbol az ellenfelnek hatranya ugy velem nem szarmazik, bar hangsulyozom, ez sem helyes elismerem.
De amikor mar a masik fel karara tortenik a dolog, ergo megtudjuk hol van epp az ellenseges gep amit keresunk, azt mar eros tulzasnak tartom, egyreszt unfair dolog az ellenfellel szemben, hiszen mi sem szeretnenk ha a terkep masik szelen boklaszo reconunkat megtalalnak, masreszrol meg elveszi a jatek sojat.
Beszelve par HVS-es kollegaval, remelem sikerult meggyozni titeket, hogy ez az a hatar amit nem szabad atlepni, mert ez mar a JATEK rovasara megy. Attol mert a voros oldalon csinalhatjak egyesek, nem biztos hogy nekunk is kell. Bizom a jozan eszetekben, hogy belatjatok nem kell ez a program ahhoz hogy mi nyerjunk. Raadasul, ha jobban belegondoltok ez csak egy jatek egy honlapon, ahol korok valtoztatjak a meretuket meg a szinuket, es szerintem amugy is tok mindegy ki nyer, a lenyeg hogy jol szorakozzunk. Oruljunk annak, hogy ez nekunk szorakozas, nem ugy mint azoknak akik ezt "elesben" csinaltak es ott aztan semmilyen trukk nem volt.

Azt hiszem ennyi, kerek mindenkit, hogy tanusitson egy kicsit tobb mersekletesseget es belatast, ertelmesen is meg lehet ezt a dolgot beszelni, nem kell emiatt ezt a kis magyar kozosseget felforgatni es egymasnak ugrani.
HVS_MorusTerror

"kerek mindenkit, hogy tanusitson egy kicsit tobb mersekletesseget es belatast, ertelmesen is meg lehet ezt a dolgot beszelni"

Támogatom az elöttem szólót! :eusa_clap:

(Látlak ám Muhhaha :191: )
HVS_Muhhahaa

Sziasztok!

Csak erre a csúsztatásra szeretnék reagálni:
itt közlöm, mivel a HVS nem legális, mondhatni csaló progit használ...
-Általában nem ugyanaz élesíti a bombát, aki készítette! Én személy szerint nem szoktam használni (bombázóként nem is sok hasznát venném).
-Szumszum: Ez egy olyan állítás, amit bizonyítani is illene, csak hát sajnos az lehetetlen! Akkor pedig vádaskodás, tehát átmehetek személyeskedésbe:

*****************************...:)
VO101_Popeye

Muhahaha nem hiszem hogy most itt ez lenne a megfelelo megkozelites.
VO101_Popeye

Kozben csendben megkernek valakit, mivel en nem vagyok jartas a full mission builderben, szuksegem lenne egy olyan kuldire, ahol a tankok ugy allnak mint a camp elott szoktak es egy 110 levegobol indul nem messze olyan 300 meter magasan.
Ha kell tudok biztos eloturni szektorfoglalos kuldit, gondolom abbol megcsinalni egyszerubb.
Elore is koszi.
VO101_HWick

Akkor most a Retek a Popeyel sem repül? :o
VO101_Tom

VO101_Popeye írta:Kozben csendben megkernek valakit, mivel en nem vagyok jartas a full mission builderben, szuksegem lenne egy olyan kuldire, ahol a tankok ugy allnak mint a camp elott szoktak es egy 110 levegobol indul nem messze olyan 300 meter magasan.
Ha kell tudok biztos eloturni szektorfoglalos kuldit, gondolom abbol megcsinalni egyszerubb.
Elore is koszi.
Küldd el e-mailban, kigyomlálom a felesleget, és beteszek egy gépet a közelbe.
Kép
VO101_Sanyo
Site Admin

VO101_HWick írta:Akkor most a Retek a Popeyel sem repül? :o
:icon_crazy:
"In thrust we trust!"
Kép
HVS_Muhhahaa

Hali!

..
Lehet, hogy nem az, de az sem hogy betámadjuk suttyomban a másikat, aztán meg még általánosítunk is, ugye.
Ez kb. olyan, mint a focipálya mellett a lelátóról ordibálni a bíróra...Nincs következménye és elmondhatom magamról:
-Most aztán jól megmondtam neki!
..Mondjuk a feszültséget levezetni jó!

Itt a missionod :)
110vsTanks.rar
(1.93 KiB) Letöltve 331 alkalommal.
VO101_Popeye

Suttyomban betamadasrol szo sem volt, Yosser kerek-perec megmondta az adott kuldiben levoknek a velemenyet, utana irta ide a forumra.

Mindenesetre nekem az a velemenyem, hogy nem megrogzott csalo kozulunk senki sem, mintahogy senki sem tokeletes. Neha az ember atlep egy hatart, de azert vannak a tobbiek, hogy visszatereljek a helyes utra.
Ott kezdodnek a bajok, ha nem megy vagy nincs aki...

Amugy kosz a kuldit. Az AB bombat probaltam tankok ellen, de eleg vegyes eredmennyel.
HVS_Muhhahaa

Szia!

Lehet, hogy az adott küldiben megmondta nyíltan a véleményét, ámde csak azoknak, akik ott voltak. Így ez:
..itt közlöm, mivel a HVS nem legális, mondhatni csaló progit használ...
enyhén szólva érdekes, mer én ugye pl. ott se voltam, tehát így ez az az általánosítás ami zavar(t).

Cső!
VO101_NateDog
Kapcsolat:

HVS_Muhhahaa írta:Szia!

Lehet, hogy az adott küldiben megmondta nyíltan a véleményét, ámde csak azoknak, akik ott voltak. Így ez:
..itt közlöm, mivel a HVS nem legális, mondhatni csaló progit használ...
enyhén szólva érdekes, mer én ugye pl. ott se voltam, tehát így ez az az általánosítás ami zavar(t).

Cső!
ott a pont, igazad van :!:
VO101_Yosser

Hát gyerekek, ez pont az, amit az elején mondtak...általánosítás van. Mivel nem ismerlek titeket, ezért általánosítok a HVS-re, erről szól, hogy csapatban vagyunk. Ennek vannak előnyei és hátrányai...Nem kell megengedni, hogy bárki ilyeneket használjon...Popeyenek is nemegyszer megmondtam, hogy ne nézze meg a logfilet...
szóval nekem ez az álláspontom

természetesen, amikor megszűnik az ilyen progik használata, akkor más lesz a véleményem rólatok.

Üdv: Y
Gyopárt a Hargitáról hozzatok, a székely hősök halhatatlanok!
HVS_MorusTerror

Én egy pisztáciát és egy vaniliát kérek...

van itten egy jó hangulatjel az aktuális helyzetre most mááán

:deadhorse: beating the dead horse

...és csokoládét is édes tölcsérben!
HVS_Muhhahaa

Ez egy kocsma Terrorka! Itt nem szolgálunk fel postabélyeget!
Pláne kiskorú négereknek :)
Válasz küldése