De az így működött az összes emilen nem? A clodban a többi Emil sem csak a gázkar állással kapcsolja a notleistunogt (vagy erhöhte kurzleistungot), hanem a WEP gomb megnyomásával (és a full gázzal). Az /N miért működik másképp? Ennél is kellene az 1 perces óramechanikának bekapcsolnia, és kiírnia, hogy most "afterburner on" van. Meg persze látni, hogy az ata változik. De semmi ilyen nincs. És miért csak 1.35 ata a "WEP", hogyhogy kevesebb mint a többi emilnél? Ez a szám honnan van?
Most ez van a clodban (TF patch):
E-1: 100 power: 1.30 ata, WEP: 1.40 ata
E-3: 100 power: 1.35 ata, WEP: 1.45 ata
E-4: 100 power: 1.35 ata, WEP: 1.45 ata
E-4/N: 100 power: 1.35 ata, WEP: nincs
IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
-
VO101_Kurfurst
Igazság szerint elvileg az emilen sem kellene lennie mert nem volt az "egyperceshez" külön gomb. Előretoltad a gázkárt a a normál "végálláson" túl egy rugó ellenében, az felhúzott egy 1 perces időzítőt, és visszaállt a helyére a gázkar. Egy percig ment a dús nafta 1,4 (601A-1) v 1,45 (601Aa) atán, aztán visszaállt alapállásba, igazából felszállásokhoz volt, és olyan 1500-2000 méter fölött nem is nagyon működött érdemben, csak a benzint zabálta.
Namost 601N motoron ilyen tudtommal már nem volt, volt a sima 110%-es állás (a német nomeklatúra szerint, azaz a 100% throttle a gémben) és az addig ment amíg otthagytad vagy meg nem olvadt a motor.
Az 1,35ata (1175 PS) a max, ez stimmel, de többet nyom mint bármelyik 601A v. 601Aa Emil motor, ráadásul nem feltétlenül csak 1 percig (a hivatalos limit 3 perc volt)... és minden magasságon. Nem kell aggódni mert az angliai csata legjobb magassági motorja
, nagyobb kompresszióval és nagyobb fordulatszámon megy, más a hengerfej alakja is (ha jól emlékszem sík felülete volt, passz hogy ez miért jó, nem vagyok gépészmérnök) majd kíváncsi leszek a patchben mekkorát üt persze... 
Eredetileg egyébként 1,42ata lett volna limit de öszintén szólva elég szarul működő, problémás motor volt, ezért lecsökkentették 1,35-re, és úgy is maradt. Van egy pár 601N papírom, speciel Emiles nincs, de F-2-ben majdnem ugyanez a motor volt (csak erősebb kompresszorral), ahhoz van.
Namost 601N motoron ilyen tudtommal már nem volt, volt a sima 110%-es állás (a német nomeklatúra szerint, azaz a 100% throttle a gémben) és az addig ment amíg otthagytad vagy meg nem olvadt a motor.
Az 1,35ata (1175 PS) a max, ez stimmel, de többet nyom mint bármelyik 601A v. 601Aa Emil motor, ráadásul nem feltétlenül csak 1 percig (a hivatalos limit 3 perc volt)... és minden magasságon. Nem kell aggódni mert az angliai csata legjobb magassági motorja
Eredetileg egyébként 1,42ata lett volna limit de öszintén szólva elég szarul működő, problémás motor volt, ezért lecsökkentették 1,35-re, és úgy is maradt. Van egy pár 601N papírom, speciel Emiles nincs, de F-2-ben majdnem ugyanez a motor volt (csak erősebb kompresszorral), ahhoz van.
- VO101_Tom
A clodban csak 100%-ig tudod előretolni a gázt, ha megnyomod a WEP-et (hívjuk inkább ennek, ez rövidebb
) akkor felugrik az ata, kiírja, hogy "afterburner on" (meg kellene változtatni ezt is), majd ponotsan egy perc mulva afterburner off, és az ata visszaáll.
Ami angol nyelvű N doksi volt a német hajtóművek WEP-jéről szóló bugtrackernél linkelve (Arról az F doksiról beszéltél?), abban is említik ezt az óra mechanikát.
Egyébként meg szerintem a 100% gázkar az 100%, nem 110. Nem is annak jelzi a program sem, és eddig sem 110-ként működött. Arra volt kitalálva a WEP gomb.
Na, ezek után hiányolom én az N-ből a WEP-et. Bár így is jobbank tűnik mint a többi mesza, ez teljesen irreleváns abban, hogy az N lehetne-e még jobb
Ami angol nyelvű N doksi volt a német hajtóművek WEP-jéről szóló bugtrackernél linkelve (Arról az F doksiról beszéltél?), abban is említik ezt az óra mechanikát.
Egyébként meg szerintem a 100% gázkar az 100%, nem 110. Nem is annak jelzi a program sem, és eddig sem 110-ként működött. Arra volt kitalálva a WEP gomb.
Na, ezek után hiányolom én az N-ből a WEP-et. Bár így is jobbank tűnik mint a többi mesza, ez teljesen irreleváns abban, hogy az N lehetne-e még jobb

- Herr Laca
Leírná valaki pontról pontra mit kell tennem telepítéskor ,mert ugyan nagyjából értem ( ez igen csak idéző jeles:) ) de nem szeretném elbarmolni:)
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
http://www.pcpilot.hu/il-2/cliffs-of-do ... 0-mod.htmlHerr Laca írta:Leírná valaki pontról pontra mit kell tennem telepítéskor ,mert ugyan nagyjából értem ( ez igen csak idéző jeles:) ) de nem szeretném elbarmolni:)
- VO101_Tom
- exe letölt
- exe kicsomagol
- exe elindít
- a steam alá telepített clod helyét ellenőrzöd (alapból látja elvileg)
- install
- játék elindít, de a menüből lépj vissza windowsba
- ekkor a dokumentumok alatti 1C softclub mappában az il-2 mappa mellé létrehoz egy "... -MOD" végű mappát is. A "nem mod" mappából az ini-ket átmásolod ebbe a "...-mod" mappába, és akkor minden beállításodat megjegyzi.*
- kész. újra belépve már a verziószám más lesz,
*ha a steam cloud ki van kapcsolva, akkor lehet, hogy a steam mappában vannak a használatban lévő ini-k, ezt úgy látod, hogy melyik volt módosítva később. Nekem steam cloud be van kapcsolva, nekem a dokumentumok alatti mappában van.
visszarakni a régit úgy lehet, hogy az eredeti maddox.dll-t visszamásolod a mappájába (arról csinál mentést), vagy lefuttatod steam alatt a fájl ellenőrzést.
- exe kicsomagol
- exe elindít
- a steam alá telepített clod helyét ellenőrzöd (alapból látja elvileg)
- install
- játék elindít, de a menüből lépj vissza windowsba
- ekkor a dokumentumok alatti 1C softclub mappában az il-2 mappa mellé létrehoz egy "... -MOD" végű mappát is. A "nem mod" mappából az ini-ket átmásolod ebbe a "...-mod" mappába, és akkor minden beállításodat megjegyzi.*
- kész. újra belépve már a verziószám más lesz,
*ha a steam cloud ki van kapcsolva, akkor lehet, hogy a steam mappában vannak a használatban lévő ini-k, ezt úgy látod, hogy melyik volt módosítva később. Nekem steam cloud be van kapcsolva, nekem a dokumentumok alatti mappában van.
visszarakni a régit úgy lehet, hogy az eredeti maddox.dll-t visszamásolod a mappájába (arról csinál mentést), vagy lefuttatod steam alatt a fájl ellenőrzést.

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Futtasd steam alatt a fájl ellenőrzést, 2 perc és visszaállít mindent ha kell.Herr Laca írta:Köszi:) Minden világos már. Ez az eredeti Maddox dll hol van?
- Herr Laca
VO101_NateDog írta:Futtasd steam alatt a fájl ellenőrzést, 2 perc és visszaállít mindent ha kell.Herr Laca írta:Köszi:) Minden világos már. Ez az eredeti Maddox dll hol van?
Azt tudom:)
Na de most kritika alá veszem a dolgot:)
Mondjuk nagyon nem akarnék szőrszálat hasogatni.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Vajon a conf.ini-s grafikai módosításokra is szükség van még? Pl: meshlod=1
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Mindenképpen írd le a tapasztalataid!Herr Laca írta:Na de most kritika alá veszem a dolgot:)
"In thrust we trust!"

- Herr Laca
VO101_Sanyo írta:Mindenképpen írd le a tapasztalataid!Herr Laca írta:Na de most kritika alá veszem a dolgot:)
Na akkor ide is beteszem
Na megvolt sok sok hónap óta az első exe leáll:) Nem hőbörgök:)
De !
Kaptunk egy új játékot.
Van felhő! Na nem a megszokott,hanem vastag ,kúrva vastag ,kibaszott vastag, beteríti az eget ,és felette is van még ha megunná az ember. Ja és nem receg be tőle.
A táj szebb lett. A gépen csillan a napfény, a kabin üvegezése életszerűbb hatású. Hirtelen még zavarónak is mondhattam volna ,de 5 perc után már inkább a tetszik jutott eszembe róla. A PP sokkal gyorsabban reagál manuálon. A gépek észlelésével eddig sem volt bajom,de most már jobb ha a veresek a föld alatt közlekednek.
Ha úgy esik a napfény csillog villog az összes gép,a plexiken csak úgy ragyog és messziről is bőven látni. És alacsonyan levő kontaktokat is hamar észrevenni. Mindamellett ez a csillogás még zavarólag is hathat ,mert amikor csapja az ember a spitet és közben azon vergődik a fény ,hát az tud problemás lenni:) De szerintem ez direkt jó.
És még valami. Vigyázni kell nagyobb sebességen a hirtelen berántástól,(na nem nagyra gondolok) mert amint észleltem nem apróbb alkatrészek hagyják el a sárkányt ,hanem mint esetemben az egész szárny:)
Én most csak 5-6 K ig mentem fel E4 el ,de olybá tűnt,mintha erőteljesebben viselkedne a megszokotthoz képest.
Úgy hírtelen ennyi,majd még a többiek is leírják amiket tapasztaltak.
Nate aszongya ha nyer a lottón megveszi a licencet:) Hülye 1C:)
JA! És a hurkányok mintha nem annyira lennének virgoncak:)
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Nagyon jó lett akinek idáig nem tetszett most nézze meg!
Nem tudom mit csináltak vele, de sikerült nagyon szépen optimalizálni a grafikai motort, 40-60 fps-t hoz most, a nagyobb városokra zoomolva sem megy le 25 alá. (Nálam minden maxon van.) Nem receg, nincsenek fps ugrások benne, nagyon más, sokkal szebb így, ezekkel az effektekkel.
A melegedésre jobban figyelni kell, a 230-al nyélgázon emelkedőspirálban szemlélni az alattunk laffogó Hurrikat már nem sokáig használható taktika, kétszer sütöttem meg a motort így, pedig nekem mindig 3/4 nyitva van a hűtő. DE: Sokkal jobban gyorsul a messzer szintben, rászúrod és 450-el hasítasz. Feltűnt az is, hogy a gázt 90-95 %-ra visszavéve nagyon szépen megtartja a sebességet most szintben. A távoli gépek is részletgazdagabbak nálam, felhőben jegesedés már nincs. Revi fényerejéhez sajnos nem nyúltak, picit nekem még mindig halvány, bár nem tudom a valóságban ez milyen volt.
Nem tudom az 1Cnél valójában mi történhetett (gondolom dealert váltottak amikor ment a szekér az IL2-vel és ütősebb lett az új cucc
), szerintem nagyon nagy baromság volt ebből kihátrálni, ha így jött volna ki nem lett volna ebből pénzügyi fiaskó.
Nem tudom mit csináltak vele, de sikerült nagyon szépen optimalizálni a grafikai motort, 40-60 fps-t hoz most, a nagyobb városokra zoomolva sem megy le 25 alá. (Nálam minden maxon van.) Nem receg, nincsenek fps ugrások benne, nagyon más, sokkal szebb így, ezekkel az effektekkel.
A melegedésre jobban figyelni kell, a 230-al nyélgázon emelkedőspirálban szemlélni az alattunk laffogó Hurrikat már nem sokáig használható taktika, kétszer sütöttem meg a motort így, pedig nekem mindig 3/4 nyitva van a hűtő. DE: Sokkal jobban gyorsul a messzer szintben, rászúrod és 450-el hasítasz. Feltűnt az is, hogy a gázt 90-95 %-ra visszavéve nagyon szépen megtartja a sebességet most szintben. A távoli gépek is részletgazdagabbak nálam, felhőben jegesedés már nincs. Revi fényerejéhez sajnos nem nyúltak, picit nekem még mindig halvány, bár nem tudom a valóságban ez milyen volt.
Nem tudom az 1Cnél valójában mi történhetett (gondolom dealert váltottak amikor ment a szekér az IL2-vel és ütősebb lett az új cucc
- VO101_Mortuus
Ó, akkor lehet, hogy lesz értelme játszanom, mert látni is fogom a gépeket! 

Amit ma megtehetsz, azt holnap is.
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Nem, mert elvakít majd a csillogás!VO101_Mortuus írta:Ó, akkor lehet, hogy lesz értelme játszanom, mert látni is fogom a gépeket!
"In thrust we trust!"

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Igen, sokkal jobb!VO101_Mortuus írta:Ó, akkor lehet, hogy lesz értelme játszanom, mert látni is fogom a gépeket!
- VO101_Mortuus
Ááá én átlátok a szitán, engem nem vakít el mindenféle csillogásVO101_Sanyo írta:Nem, mert elvakít majd a csillogás!

Amit ma megtehetsz, azt holnap is.
-
VO101_Kurfurst
Még nem volt időm feltenni, csak a videót meg a mások által postolt képeket láttam, de eléggé túleffektelték ezt a csillogást.. hadigépet senki sem vont be szuperfényes lakkal...
A meszák sebességét mérte már valaki? Mennyit mennek?
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
A gépek csillogását a visual weatheringel lehet izlés szerint szabályozni, a kabintető csillogása a lényeg, az pedig reálisnak tűnik!VO101_Kurfurst írta:Még nem volt időm feltenni, csak a videót meg a mások által postolt képeket láttam, de eléggé túleffektelték ezt a csillogást.. hadigépet senki sem vont be szuperfényes lakkal...
-
1/3_vszd_Tazar
Sziasztok!VO101_Mortuus írta:Ó, akkor lehet, hogy lesz értelme játszanom, mert látni is fogom a gépeket!
Egy próbát megér. Én úgy tapasztaltam, hogy lényegesen javult a láthatóság az ATI kártyákon is.