Akkor nem ok a rendszer partícióm csak 100 gb. Kár jó móka lett volna.VO101_Tom írta:Arra készülj, hogy a fraps valós időben qrva sokat ment a winyóra (1 órás cucc leehet 100 GB is), ezért csak olyan winyóra szabad menteni, amit nem használ közben a clod. Van a fraps-nak helytakarékos felvételi módja, amikor azonnal tömöríti is, de azt a clod alatt nem ajánlom. Illetve lehet a frapsnak gombot beállítani, hogy az útvonalrepülést, meg az unalmasabb részeket ne vegyed.VO101_NateDog írta:A következőt felveszem én is!
AWC bevetések
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Tom úgy érti, hogy külön vinyón (vagyis nem partíción) legyen a Clod és a fraps mentés. Így amíg az egyik vinyón a játék darál, a másikra nyugodtan mehet a videórögzítés.VO101_NateDog írta:Akkor nem ok a rendszer partícióm csak 100 gb. Kár jó móka lett volna.
"In thrust we trust!"

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Értem én pont ez a baj, egy 1,5 terrás vinyóm van.VO101_Sanyo írta:Tom úgy érti, hogy külön vinyón (vagyis nem partíción) legyen a Clod és a fraps mentés. Így amíg az egyik vinyón a játék darál, a másikra nyugodtan mehet a videórögzítés.VO101_NateDog írta:Akkor nem ok a rendszer partícióm csak 100 gb. Kár jó móka lett volna.
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Próbáld meg egy dogszerveren, ugyanarra a partícióra. Még mindig jobb, mindha a rendszerre nyomná. Ugyanazon a partíción nem kell annyit ugrálnia a vinyónak.VO101_NateDog írta:Értem én pont ez a baj, egy 1,5 terrás vinyóm van.
"In thrust we trust!"

- 2/1_vszd_N3su
10 perec 20 GB kb ....
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek !
Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!!

- 2/1_vszd_N3su
erre jó a 2 TB BlackCaviar ... mondjuk 2 szőr 

- VO101_Tom
Nem tudom, hogy a clod pontosan mennyit dolgozik winyóra, lehet, hogy menne úgy is, ki kell próbálni. Max lekapcsolod menet közben, ha szar.

- VO101_Tom
Gruber írta az AWC topikban, hogy Robo elmondása alapján az angol oldal bombázóinak ki van parancsba adva, hogy csak a küldi vége előtt 15 perccel támadjanak (Arrastól ez nyilvánvalóan a hazatérés esélye nélküli támadás, amit a hadjárat kezdete előtt meg lett beszélve, hogy tilos) de ami durvább, ki van adva az is, hogy ha nem pusztítják el a célt bombákkal, akkor zuhanjanak a célra, hogy mindenképp ki legyen ütve a reptér...
Majd tudósítok, ha már megy a fléééééém
Majd tudósítok, ha már megy a fléééééém

- VO101_Tom
Szombat este 8-tól TB szeretne kis fejtágítást tartani TS-en pár dolgoról, ami a sowc bevetések kapcsán mostanában felmerült. Kérem aki az AWC-n repül, az legyen ott.

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Megy simán, a gond inkább az hogy csak hang van kép nincs, ha lejátszom. Ja és lejátszás közben a VLC player 20-30 másodperc után lefagy.VO101_Sanyo írta:Próbáld meg egy dogszerveren, ugyanarra a partícióra. Még mindig jobb, mindha a rendszerre nyomná. Ugyanazon a partíción nem kell annyit ugrálnia a vinyónak.VO101_NateDog írta:Értem én pont ez a baj, egy 1,5 terrás vinyóm van.
-
Huba bá
A szombat este nem biztos, hogy hazaérek addigra. Ha nem tart sokáig a megbeszélés, akkor felvennétek a beszélgetést?
Tomnak már beszámoltam erről, de beavatlak titeket is. Vasárnap a balfaszságomon ihletet kapva elvittem pár próbakörre a He-111-et. Sikerült megoldanom, hogy alacsony támadásban is felrobbanjon a bomba. (dive, 0 sec delay) Ez miét is jó nekünk? A Heinkel 8 db 250kg-os bombát tud cipelni. Két gép röhögve ki tud ütni egy repteret, illetve egy hajókonvojt. Ugyanakkor sokkal kezesebbnek is érzem, mint a Junkát.
Mondjuk itt is vannak problémás részek. A függőleges bombatároló miatt sokkal kevésbé szeret kacsázni a bomba. Szinte oldalba kell verni a hajót. Erről majd csinálok péntek környékén egy rövidke oktatóvideót. Revi nincs, ezzel nehezebb pontos rácsapásokat végezni, de nem lehetetlen. Illetve elég tohonya felszálláskor. Úgy kell felimádkozni az égre. Pogi tudna róla mesélni.
Tomnak már beszámoltam erről, de beavatlak titeket is. Vasárnap a balfaszságomon ihletet kapva elvittem pár próbakörre a He-111-et. Sikerült megoldanom, hogy alacsony támadásban is felrobbanjon a bomba. (dive, 0 sec delay) Ez miét is jó nekünk? A Heinkel 8 db 250kg-os bombát tud cipelni. Két gép röhögve ki tud ütni egy repteret, illetve egy hajókonvojt. Ugyanakkor sokkal kezesebbnek is érzem, mint a Junkát.
Mondjuk itt is vannak problémás részek. A függőleges bombatároló miatt sokkal kevésbé szeret kacsázni a bomba. Szinte oldalba kell verni a hajót. Erről majd csinálok péntek környékén egy rövidke oktatóvideót. Revi nincs, ezzel nehezebb pontos rácsapásokat végezni, de nem lehetetlen. Illetve elég tohonya felszálláskor. Úgy kell felimádkozni az égre. Pogi tudna róla mesélni.
-
Savas
Üdv!VO101_Tom írta:Szombat este 8-tól TB szeretne kis fejtágítást tartani TS-en pár dolgoról, ami a sowc bevetések kapcsán mostanában felmerült. Kérem aki az AWC-n repül, az legyen ott.
Nyugta, ott leszek.
- V.4_Pogi
Szombat és vasárnap is dolgozom,egyik sem biztos,hogy tudok jönni.
- VO101_Tom
Én is tesztelgettem, szerintem tök jó hajók ellen is. A trükk, hogy hosszában kell rácsapni, és rövid kis zuhanásokkal rápottyantani a bombát a hajó fedélzetére. Onnan nem pattog el akárhogy esik rá.Huba bá írta:Mondjuk itt is vannak problémás részek. A függőleges bombatároló miatt sokkal kevésbé szeret kacsázni a bomba. Szinte oldalba kell verni a hajót. Erről majd csinálok péntek környékén egy rövidke oktatóvideót. Revi nincs, ezzel nehezebb pontos rácsapásokat végezni, de nem lehetetlen. Illetve elég tohonya felszálláskor. Úgy kell felimádkozni az égre. Pogi tudna róla mesélni.
Azt vettem még észre, hogy nagyon szeret csúszni a gép, nehéz a golyót középen tartani. De ha a műhorizont vonalában (függőlegesen) tudod tartani a hajót középen lévő golyóval, akkor nagyon sanszos, hogy eltalálod.
Több olyan bomba is volt, ami 1-2 méterrel a hajó mellé esett, de a hajó robbant és süllyedt így is.

- 2/1_vszd_N3su
nekem szabad a hétvége ...

- VO101_tvr
Én éppen azt tapasztaltam, hogy a nehezen kiküszöbölhető csúszás miatt hosszában nehéz eltalálni a hajókat.VO101_Tom írta:Én is tesztelgettem, szerintem tök jó hajók ellen is. A trükk, hogy hosszában kell rácsapni, és rövid kis zuhanásokkal rápottyantani a bombát a hajó fedélzetére. Onnan nem pattog el akárhogy esik rá.Huba bá írta:Mondjuk itt is vannak problémás részek. A függőleges bombatároló miatt sokkal kevésbé szeret kacsázni a bomba. Szinte oldalba kell verni a hajót. Erről majd csinálok péntek környékén egy rövidke oktatóvideót. Revi nincs, ezzel nehezebb pontos rácsapásokat végezni, de nem lehetetlen. Illetve elég tohonya felszálláskor. Úgy kell felimádkozni az égre. Pogi tudna róla mesélni.
Azt vettem még észre, hogy nagyon szeret csúszni a gép, nehéz a golyót középen tartani. De ha a műhorizont vonalában (függőlegesen) tudod tartani a hajót középen lévő golyóval, akkor nagyon sanszos, hogy eltalálod.
Több olyan bomba is volt, ami 1-2 méterrel a hajó mellé esett, de a hajó robbant és süllyedt így is.
-
Huba bá
Mondjuk ez akkor kivitelezhető , ha van elég idő lent manőverezni. A csúszással nekem nincs nagy bajom. Berakoma trimmet 0.6-ra és akkor egész jól tartja magát. Jóformán csak egy-két erősebb lenyomásnál csúszik be.VO101_Tom írta:Huba bá írta:A trükk, hogy hosszában kell rácsapni
Hét közben nem tudtam tesztelgetni, videót csinálni ez ügyben. Mennyire lesz sürgős? Fog valamelyik csapat repülni vele a hétvégén?
- VO101_Tom
Mit akarunk menni? Felderítést, vagy védelemben helyizni? Mind a négy taskra 8-8 gépet vihetünk...

- VO101_Tom
Esetleg két He111-el megbombázni Gatwickot?