Air Force War (http://war.by-airforce.com)
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
-
HVS_FiBriZZo
Bár nekem személy szerint semmilyen trükkös programmal nincsen, nem is venném magamra, (bár zárójelben az a bizonyos progi az újdonság varázsa miatt lett kipróbálva Tiger által egy reconos küldiben, máshol nem is igazán lenne haszna, meg hogy egyáltalán működik-e) de mivel Yosser csapatszinten beszél akkor az én véleményem az, hogy egy kicsit bagoly mondja verébnek érzem ezt a szituációt, ugyanis még anno nekünk se a húsvéti nyuszómuszó tojta a fészekbe a "tudást", mikor még újoncként nyomtuk. Nehogy már csak világos oldala legyen annak az érmének. Tehát engem személy szerint a továbbiakban nem is érdekel ez a dolog, nem is kívánok többet valaha is hozzáfűzni.
- VO101_Mate
Az újdonság varázsa? Miért előtte milyen programok lettek használva?HVS_FiBriZZo írta:az a bizonyos progi az újdonság varázsa miatt lett kipróbálva Tiger által egy reconos küldiben, máshol nem is igazán lenne haszna, meg hogy egyáltalán működik-e)
Ha valakinek ilyen hajlamai vannak, az menjen offline, ott beállíthatja hogy látszódjanak az ikonok meg minden amit akar. Vagy hostoljon coop mission-t, ott ezt szintén megteheti. De online war-on így nem csak saját magát fosztja meg a játék lényegétől, élményétől, hanem másokat is. (Mondom, ha meg nincs meg hozzá az igénye akkor meg miért megy oda repülni? :/)
-
HVS_MorusTerror
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára HVS_MorusTerror 2008.02.01. 18:14-kor.
- Lacusch69
Kívülállóként (nem repülök "war"-t) engedjetek meg egy észrevételt...
Szerintem a legnagyobb probléma ezzel az (lesz), ha a "másik oldal" is tudomást szerez róla. Innentől kezdve nem úgy fog szólni a sztori, hogy "a HVS-nél egyszer használták", hanem úgy, hogy "a magyarok ezt használják".
Ezen kívül erkölcsileg felhatalmazva érzik majd magukat ennél durvább dolgok alkalmazására is. (Persze ki tudja, hogy náluk mi van, mi nincs...)
Mondjuk az sem esne jól, ha egy lelőtt ellenfelem pl. a WarCloudson utalást tenne, hogy "cheater hungarian"
Remélem, hogy csak rémeket látok...
Szerintem a legnagyobb probléma ezzel az (lesz), ha a "másik oldal" is tudomást szerez róla. Innentől kezdve nem úgy fog szólni a sztori, hogy "a HVS-nél egyszer használták", hanem úgy, hogy "a magyarok ezt használják".
Ezen kívül erkölcsileg felhatalmazva érzik majd magukat ennél durvább dolgok alkalmazására is. (Persze ki tudja, hogy náluk mi van, mi nincs...)
Mondjuk az sem esne jól, ha egy lelőtt ellenfelem pl. a WarCloudson utalást tenne, hogy "cheater hungarian"
Remélem, hogy csak rémeket látok...

-
102.VO_Her_Laca
Ujé:)
Mert ezt csak a HVS próbálta ki?
Ne gyyerekeskedjetek már !
Mert ezt csak a HVS próbálta ki?
Ne gyyerekeskedjetek már !
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Neveket kérek.102.VO_Her_Laca írta:Mert ezt csak a HVS próbálta ki?
"In thrust we trust!"

-
102.VO_Her_Laca
Millen neveket?Neveket kérek.
Egyébként leírták ,mi és hogy volt ,mit kell ezen rágódni.
Aki nem repül velük az a magán ügye oszt ennyi.
-
HVS_MorusTerror
Fibrizzo meg kért hogy ne szóljak hozzá mert abból csak gáz lehet
(bocs mán Fib)
Tisztázzuk elősszőr is hogy a programot nem szoktuk használni összesen ha jól tudom kettő HVS pilótának van meg.
Másodszor nem mi nyomtuk ki a spanyol viaszt az ötlet hogy ilyet csináljuk is közelebről származik mint hinnétek.
Harmadszor... Nem vagyok tapasztalt AW pilóta de ahogy látom vannak nálam tapasztalatlanabbak is.Annak aki bombázni meggy alap szabály hogy ne váltson nézetet ugyanis az oroszok rendszeresen futtatják a tracker programot és megtalálják.Sokadszor...(ha már hajlamok) Nem akarok belső viszályt szítani de annyira íronikus hogy nem hagyhatom ki ugyanis ha jól tudom pár pumás is rendelkezik ezzel a programmal

ők is annyira használják mint mi
De ha valaki kíváncsi a HVS belső titkaira kérdezze meg Popeyet ő rendszeresen jön velünk és szívesen látjuk ez után is természetesen mint ahogy mindannyiótokat!
A többit meg aludjátok ki!
Jó leszállást!
Tisztázzuk elősszőr is hogy a programot nem szoktuk használni összesen ha jól tudom kettő HVS pilótának van meg.
Másodszor nem mi nyomtuk ki a spanyol viaszt az ötlet hogy ilyet csináljuk is közelebről származik mint hinnétek.
Harmadszor... Nem vagyok tapasztalt AW pilóta de ahogy látom vannak nálam tapasztalatlanabbak is.Annak aki bombázni meggy alap szabály hogy ne váltson nézetet ugyanis az oroszok rendszeresen futtatják a tracker programot és megtalálják.Sokadszor...(ha már hajlamok) Nem akarok belső viszályt szítani de annyira íronikus hogy nem hagyhatom ki ugyanis ha jól tudom pár pumás is rendelkezik ezzel a programmal
ők is annyira használják mint mi
De ha valaki kíváncsi a HVS belső titkaira kérdezze meg Popeyet ő rendszeresen jön velünk és szívesen látjuk ez után is természetesen mint ahogy mindannyiótokat!
A többit meg aludjátok ki!
Jó leszállást!
-
Kakukk
Amugy szerintem Fibrizzo és Popeye azért tudnak annyi gépet lelőni mert
X-Winggel repülnek.De ha nem ,akkor meg lokatort raktak a gépük elejébe,
a lőszerek pedig sztem vmi ultramodern cuccok lehetnek.
Tiger és Muhaha a bombázásoknál JDAM bombákat használ,biztos ami biztos.
Ezenkívül a gépekben természetesen megtalálható a GPS rendszer is.
Tankok ellen szívesen használjuk GAU8/a-t,ami természetesen 30 mmes,és uránium magvas lőszerek járnak hozzá,beszerezni kívánjuk a Maverick rakétát de egyenlőre a gyártó nem tudta leszállítani a kellő darabszámot.
Hát ennyi.A további fejleményekről majd tájékoztatlak titeket.
X-Winggel repülnek.De ha nem ,akkor meg lokatort raktak a gépük elejébe,
a lőszerek pedig sztem vmi ultramodern cuccok lehetnek.
Tiger és Muhaha a bombázásoknál JDAM bombákat használ,biztos ami biztos.
Ezenkívül a gépekben természetesen megtalálható a GPS rendszer is.
Tankok ellen szívesen használjuk GAU8/a-t,ami természetesen 30 mmes,és uránium magvas lőszerek járnak hozzá,beszerezni kívánjuk a Maverick rakétát de egyenlőre a gyártó nem tudta leszállítani a kellő darabszámot.
Hát ennyi.A további fejleményekről majd tájékoztatlak titeket.
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Bocs Laca, reply helyett véletlenül szerkesztettem a hozzászólásodat.
Visszaállítottam az eredetit.
Nyugodtan le lehet írni, hogy ki használja még a progit.
Hasonló csalások már azelőtt voltak, hogy ti először repültetek az Il-2-vel, a legtöbb már régen nem újdonság.
Nyugodtan le lehet írni, hogy ki használja még a progit.
Hasonló csalások már azelőtt voltak, hogy ti először repültetek az Il-2-vel, a legtöbb már régen nem újdonság.
"In thrust we trust!"

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Hozzátenném, hogy a segédeszközök (mission vagy logfileból kis "segítség") használatát nem tartom etikusnak, de mindenki felnőtt ember és el tudja dönteni, hogy erre szüksége van-e vagy nem.
Yosser értékrendjébe nem fér bele, a saját nevében beszélve ezt el is mondta. Én ebben nem látok semmi kivetnivalót, azért utálni nem kell egymást.
Yosser értékrendjébe nem fér bele, a saját nevében beszélve ezt el is mondta. Én ebben nem látok semmi kivetnivalót, azért utálni nem kell egymást.
"In thrust we trust!"

-
VO101_Menyus
NA megszólalt a radarfülű is...Kakukk írta:A további fejleményekről majd tájékoztatlak titeket.
"Hogy megőrizd a békét, készülj a háborúra." "Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport"
- VO101_tvr
Hogy is van ez a dolog?HVS_MorusTerror írta:Annak aki bombázni meggy alap szabály hogy ne váltson nézetet ugyanis az oroszok rendszeresen futtatják a tracker programot és megtalálják.
A bombacélzó használatához csak kell nézetet váltani nem? Ezt is logolja az il2?
-
Kakukk
Igen hallom a hangokat,ezt kifelejtettem.Ez egy rendszer amit mi fejlesztettünk ,még csak prototípus.Sajnos az írányt néha téveszteni tudja de van amikor nagyon jól lehet hallani vele mindent,főleg az amerikai tipusokat azoknak ilyen a hangja :víííííííííííííííííííííí
orosz tipusok: brbrbrbrbbrbrbrbrbrb
német tipusok: VUUUUUUUUUUUU
Továbbiakban szeretnénk kifejleszteni rá azt hogy kb milyen magasságból jön a hang ,de kicsi rá az esély hogy sikerül.
Mivel egy hazai gyártócég vagyunk így hamarosan forgalomba hozzuk az általunk használt minden fegyvert,és elektronikus eszközt.
Nemsokára a neten is ott leszünk és akkor várunk minden kedves vásárlót.
Továbbiakban szeretnénk kifejleszteni rá azt hogy kb milyen magasságból jön a hang ,de kicsi rá az esély hogy sikerül.
Mivel egy hazai gyártócég vagyunk így hamarosan forgalomba hozzuk az általunk használt minden fegyvert,és elektronikus eszközt.
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Ha átülsz másik székbe, az eventlogban benne lesz az akkori pontos pozíció a térképen. Ha ezt egymás után többször is megcsinálja a delikvens repülés közben, még az irányát is ki lehet találni.VO101_tvr írta:A bombacélzó használatához csak kell nézetet váltani nem? Ezt is logolja az il2?
"In thrust we trust!"

- Lacusch69
Amióta van egy gagyi Genius hangkártya a gépemben, a látótávolságon belül kerülő gépeknek hallom a hangját. Hallom a lövéseket is, és a légvédelmi szirénákat is...Kakukk írta:Igen hallom a hangokat,ezt kifelejtettem.Ez egy rendszer amit mi fejlesztettünk ,még csak prototípus.Sajnos az írányt néha téveszteni tudja de van amikor nagyon jól lehet hallani vele mindent,főleg az amerikai tipusokat azoknak ilyen a hangja :víííííííííííííííííííííí

-
VO101_Yosser
Lehet magyarázni a bizonyítványt, hogy az oroszok is csinálják, meg, hogy van aki kiszokta olvasni, hogy honnan szállnak fel, de engem rohadtul nem érdekel a duma. Tisztességtelen, és ráadásul lerombolja a játék hangulatát. Mellesleg azt sem fogom megérteni, miért kell védelmébe venni akárkinek is, azt aki csal.
És azért beszéltem, az egész HVS-ről, mert nem tudom, hogy pontosan ki csal, és ki nem, nyomozni meg nem fogok, mert nem vagyok rendőr. Részemről lezárva a téma.
Üdv: Y
És azért beszéltem, az egész HVS-ről, mert nem tudom, hogy pontosan ki csal, és ki nem, nyomozni meg nem fogok, mert nem vagyok rendőr. Részemről lezárva a téma.
Üdv: Y
Gyopárt a Hargitáról hozzatok, a székely hősök halhatatlanok!
-
VO101_Yosser
Ja és még annyit, hogy természetesen mindenki hibázhat...láttunk már olyat, hogy valaki egyszer beleírt a logfileba, néhányszor resetet nyomot, nincs is ezzel baj, senki sem szent, de azért egy programot megírni, több, mint pillanatnyi lila köd....
Gyopárt a Hargitáról hozzatok, a székely hősök halhatatlanok!
-
HVS_MorusTerror
Látom Yosser benned csak a kúlcs szavak ragadtak meg
Amúgy meg mind csííterek vagyunk de Muhhaha a főcsíter...csak segítek Culombo
Ja és persze a Qutyadék Kakukk fióka ő a másik fő csíter nem beszélve Kocka Fejű Qubysmóról és Egylövetű Fibrizzoról 
csak én vagyok a tisztességes!Tervezem is hogy kilépek már ebből a csíter századból....Esetleg van még hely nekem nálatok?
"Aki nem repül velük az a magán ügye oszt ennyi."
Tiszteletem!
Amúgy meg mind csííterek vagyunk de Muhhaha a főcsíter...csak segítek Culombo
csak én vagyok a tisztességes!Tervezem is hogy kilépek már ebből a csíter századból....Esetleg van még hely nekem nálatok?
"Aki nem repül velük az a magán ügye oszt ennyi."
Tiszteletem!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára HVS_MorusTerror 2008.02.01. 22:51-kor.
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Lehetne egy kicsit kevesebb hangulatjelet használni?
"In thrust we trust!"