IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

VO101_tvr

Az hasonló, mint az ATAG?
VO101_Tom

VO101_tvr írta:Az hasonló, mint az ATAG?
Igen.
Kép
VO101_Tom

Épp most beszéltem Gruberrel (5./JG27), most kezdenek szervezkedni, hogy a SOWC után egy új online wart indítanának (tegnap Farber már kérdezősködött a térkép koordinátákról). Az alapvető különbség a mostanitól az, hogy a hadjárat nem a történelmi bevetések újrajátszása, hanem egy dinamikusan változó, a stratégiai döntéseknek és a bevetések végeredményétől függően változó online war lenne. Ezért kérdezte, hogy bombázó pilótákkal hogy állunk, mert a sowc-tól eltérően ebben a warban nagy szükség lenne rájuk.

Valszeg azonban, hogy ez is ilyen heti 1-2 alkalomra szóló, szervezett küldetések lennének, nem egy 7/24-ben folyó online war, mert -ahogy a szavaiból kivettem- az egész war kézi vezérléssel menne. A részleteket majd átküldi, de 1-2 héten belül el is akarják kezdeni az érdemi fejlesztéseket.
Kép
mijki95

Unternehmen Seelöwe itt jövünk. :D
Látni szeretném Churchill arcát amint a Luftwaffe és az MKHL az ő reptereit használja majd. :)
V.4_Pogi

Jani találta ezt a videót valahol... :120:

http://www.youtube.com/watch?v=y-_BSQQQLoQ

VAZZE, van rearm és refuel az ATAG szerveren! :195:

:05: Most már értem miért irkálják a chat-be : <rr
VO101_NateDog
Kapcsolat:

V.4_Pogi írta:Jani találta ezt a videót valahol... :120:

http://www.youtube.com/watch?v=y-_BSQQQLoQ

VAZZE, van rearm és refuel az ATAG szerveren! :195:

:05: Most már értem miért irkálják a chat-be : <rr
:mrgreen: Mióta???
VO101_tvr

3 napos a video tutorial.
Egyébként ez szép és jópofa, de miért vagyunk ezzel előrébb?
Savas

VO101_tvr írta:3 napos a video tutorial.
Egyébként ez szép és jópofa, de miért vagyunk ezzel előrébb?
Ha például limitálva lenne a gépek száma, vagy nem lenne refly, (ahogy pl a SOWC-on sem volt) akkor bizony hasznos dolog.
Berakták a public szerverre ott igazán nem számít, viszont egy war-nál jelentősen megváltoztathatja az eredményt.
VO101_tvr

Azt mondja a tutorial, csak sérülésmentes gépen működik és nem lehet teljesen üres a hevederezés, mert akkor már nem fegyverzi újra.
Az üzemanyagcsapot nem kell elzárni feltétlenül (ellentétben a videon elhangzottakkal), viszont a kabint nyitni kell és a gyújtást is le kell venni.
2,5 perc a töltés ideje.
Az üzemanyagmennyiséget viszont rátölti a maradékra, ha jól nézem.
A víz- és olajhűtőket visszazárja, érdemes figyelni rá.
VO101_Tom

Mondjuk a Repair az vicces is volt il-2 alatt, füstölő motort kikalapáltak 2 perc alatt :)

A rearm és refuel csak sérülésmentes gépen működik, ebben is van azért logika, valljuk be. Ha meglövöldözve, kilyuggatott géppel leszállsz, ritkán kezdik beletolni a benyát, hogy jó ez még, szállj csak vissza :)

A meszán zárni is kell a hűtőt ha leállítod a motort, különben felforr a víz és szétmegy a hűtőrendszer. Bug.

A hevederezést még oldják meg, hogy lehessen üresre is rátölteni, és akkor tökéletes lesz :)
Kép
VO101_tvr

Nyilván azért hangsúlyozták a sérülésmentességet, mert a CloD komplexebb sérülésmodelljéből fakadóan érezhetetlen (1-2 találat indifferens helyen) sérülés is előfordulhat.
VO101_Mortuus

Fel lehet lelni valami összefoglaló jellegűt a grafikai beállításokról? Nagyjából belőttem, de városok felett és felhőben még elég reszketős, és a célzás így gáz :)
Meg valahogy kisebbre kéne vennem az infoablakot, hogy ne 20 sor rádióüzenet jelenjen meg...
Kép

Amit ma megtehetsz, azt holnap is.
VO101_Tom

Hát, készülőfélben van egy átfogó GYIK a clodhoz, de egyenlőre az még nincs kirakható állapotban.

Az info ablakon alt+klikk után jobb klikk, majd customize info window. Megnézed, hogy a "border" az "visible"-re van-e állítva. Ha igen, akkor leokézod, a customizationból kilépés után megint Alt+klikk, és az ablak keretét már tudod is vonszolni.
Én a Border mellett lévő "Title" mezőt eltüntettem (azt megfogva lehet az egész ablakot ide-oda vinni), akkor még kevesebb helyet foglal az ablak.

A felhő nekem is gáz, online ATAG szerveren elég szar. Offline is ha tudod, kapcsold ki. Nagyon sok fps-t eszik. A grafikai beállításokban az effekt legyen medium, epilepszia szűrő, SSAO legyen kikapcsolva. Amin még lehet spórolni, az az épületek mennyisége/minősége, talaj shaderek mennyisége/minősége, erdő mennyisége (ne kapcsold ki teljesen, akkor nagyon ronda lesz a játék). Ha a videokártyádon kevés a memória, akkor a textúra méretét is lejjebb szedheted, ez a kabinbelsőre nem vonatkozik. Amit még ki lehetne kapcsolni, és elvileg sok fps-t hoz, az az árnyék, de szerintem anélkül megint nagyon ronda lesz, jobb, ha először kipróbálod, hogy a conf.ini-t megnyitva megkeresed azt a sort, hogy Shadowmapsize, és beállítasz mondjuk 3-at. Ekkor rondábbak lesznek az árnyékok, elmosódottabbak a szélek, de legalább az effekt valamennyire megmarad.

Amit ezeken kívül érdemes még megcsinálni, bár nem tudom, hogy ebben a konkrét helyzetben javít-e, a steam alá telepített játék mappában lévő redist mappa tartalmát újratelepíteni. .NET, és DirectX-et. Fagyási hibákat, és régebben a recegést javította ez.
Kép
VO101_Mortuus

Köszi!
Lehet, valamelyik nap vagy este benézek egy kis lődözésre végre...
Kép

VO101_Tom

Tegnap este volt egy hagyobb haccacáré ATAG-on, a hülye angolok (angol hülyék :) ) jöttek át nullán Franciao. fölé, hogy majd ők lövöldözik a reptéren álló gépeket. Aham... Egyszer-kétszer sikerült is nekik, de ami kaptak, az csúnya volt :) Pedig valami jó kis bombázó küldinek indult, a Stukákkal a játék elején épp a kifutópályán álltunk szép kötelékben mikor megkaptuk az első légitámadást, azonnal indulás, az első két gépet Stukával lőttem le. De ezek nem fogytak el, végül Stukákkal el sem tudtunk indulni a célok felé, váltottunk meszára. Onnan kezdődött a hentelés. Anglia fölé el sem kellett repültünk, én lőttem vagy 18 gépet, és voltunk 7-en. :icon_crazy:
Kép
VO101_Tom

Morti.

Nem tudtam válaszolni Steamen, mert azt írja offline vagy - holott te meg küldözgeted az üziket...
Nem állítottad azt át valahol?
Kép
V.4_Pogi

Lesz E 4/N az új patch-ben :D ,reszkessetek veresek :nunu:

http://theairtacticalassaultgroup.com/f ... t-109-E4-N
VO101_Tom

Király. Már csak E-7 kell, és meg is vagyunk :)
Kép
VO101_Mortuus

Megcsináltam azt a beállítást, amit Nate írt nemrég (meshshowlod=1). Van-e még valami módja, hogy a célok jobban láthatóak legyenek, vagy tanuljak meg nézni? :D
Kép

VO101_Tom

A Meshshowlod=1 -el óvatosan bánj, az nagyon lekapja az fps-t, főleg online, ha sokan vannak a közelben. A te gépeden én nem kapcsolnám be...
Kép
Válasz küldése