IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_tvr
Az hasonló, mint az ATAG?
- VO101_Tom
Igen.VO101_tvr írta:Az hasonló, mint az ATAG?

- VO101_Tom
Épp most beszéltem Gruberrel (5./JG27), most kezdenek szervezkedni, hogy a SOWC után egy új online wart indítanának (tegnap Farber már kérdezősködött a térkép koordinátákról). Az alapvető különbség a mostanitól az, hogy a hadjárat nem a történelmi bevetések újrajátszása, hanem egy dinamikusan változó, a stratégiai döntéseknek és a bevetések végeredményétől függően változó online war lenne. Ezért kérdezte, hogy bombázó pilótákkal hogy állunk, mert a sowc-tól eltérően ebben a warban nagy szükség lenne rájuk.
Valszeg azonban, hogy ez is ilyen heti 1-2 alkalomra szóló, szervezett küldetések lennének, nem egy 7/24-ben folyó online war, mert -ahogy a szavaiból kivettem- az egész war kézi vezérléssel menne. A részleteket majd átküldi, de 1-2 héten belül el is akarják kezdeni az érdemi fejlesztéseket.
Valszeg azonban, hogy ez is ilyen heti 1-2 alkalomra szóló, szervezett küldetések lennének, nem egy 7/24-ben folyó online war, mert -ahogy a szavaiból kivettem- az egész war kézi vezérléssel menne. A részleteket majd átküldi, de 1-2 héten belül el is akarják kezdeni az érdemi fejlesztéseket.

-
mijki95
Unternehmen Seelöwe itt jövünk. 
Látni szeretném Churchill arcát amint a Luftwaffe és az MKHL az ő reptereit használja majd.
Látni szeretném Churchill arcát amint a Luftwaffe és az MKHL az ő reptereit használja majd.
- V.4_Pogi
Jani találta ezt a videót valahol...
http://www.youtube.com/watch?v=y-_BSQQQLoQ
VAZZE, van rearm és refuel az ATAG szerveren!
Most már értem miért irkálják a chat-be : <rr
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
V.4_Pogi írta:Jani találta ezt a videót valahol...![]()
Most már értem miért irkálják a chat-be : <rr
- VO101_tvr
3 napos a video tutorial.
Egyébként ez szép és jópofa, de miért vagyunk ezzel előrébb?
-
Savas
Ha például limitálva lenne a gépek száma, vagy nem lenne refly, (ahogy pl a SOWC-on sem volt) akkor bizony hasznos dolog.VO101_tvr írta:3 napos a video tutorial.
Berakták a public szerverre ott igazán nem számít, viszont egy war-nál jelentősen megváltoztathatja az eredményt.
- VO101_tvr
Azt mondja a tutorial, csak sérülésmentes gépen működik és nem lehet teljesen üres a hevederezés, mert akkor már nem fegyverzi újra.
Az üzemanyagcsapot nem kell elzárni feltétlenül (ellentétben a videon elhangzottakkal), viszont a kabint nyitni kell és a gyújtást is le kell venni.
2,5 perc a töltés ideje.
Az üzemanyagmennyiséget viszont rátölti a maradékra, ha jól nézem.
A víz- és olajhűtőket visszazárja, érdemes figyelni rá.
Az üzemanyagcsapot nem kell elzárni feltétlenül (ellentétben a videon elhangzottakkal), viszont a kabint nyitni kell és a gyújtást is le kell venni.
2,5 perc a töltés ideje.
Az üzemanyagmennyiséget viszont rátölti a maradékra, ha jól nézem.
A víz- és olajhűtőket visszazárja, érdemes figyelni rá.
- VO101_Tom
Mondjuk a Repair az vicces is volt il-2 alatt, füstölő motort kikalapáltak 2 perc alatt 
A rearm és refuel csak sérülésmentes gépen működik, ebben is van azért logika, valljuk be. Ha meglövöldözve, kilyuggatott géppel leszállsz, ritkán kezdik beletolni a benyát, hogy jó ez még, szállj csak vissza
A meszán zárni is kell a hűtőt ha leállítod a motort, különben felforr a víz és szétmegy a hűtőrendszer. Bug.
A hevederezést még oldják meg, hogy lehessen üresre is rátölteni, és akkor tökéletes lesz
A rearm és refuel csak sérülésmentes gépen működik, ebben is van azért logika, valljuk be. Ha meglövöldözve, kilyuggatott géppel leszállsz, ritkán kezdik beletolni a benyát, hogy jó ez még, szállj csak vissza
A meszán zárni is kell a hűtőt ha leállítod a motort, különben felforr a víz és szétmegy a hűtőrendszer. Bug.
A hevederezést még oldják meg, hogy lehessen üresre is rátölteni, és akkor tökéletes lesz

- VO101_tvr
Nyilván azért hangsúlyozták a sérülésmentességet, mert a CloD komplexebb sérülésmodelljéből fakadóan érezhetetlen (1-2 találat indifferens helyen) sérülés is előfordulhat.
- VO101_Mortuus
Fel lehet lelni valami összefoglaló jellegűt a grafikai beállításokról? Nagyjából belőttem, de városok felett és felhőben még elég reszketős, és a célzás így gáz 
Meg valahogy kisebbre kéne vennem az infoablakot, hogy ne 20 sor rádióüzenet jelenjen meg...
Meg valahogy kisebbre kéne vennem az infoablakot, hogy ne 20 sor rádióüzenet jelenjen meg...

Amit ma megtehetsz, azt holnap is.
- VO101_Tom
Hát, készülőfélben van egy átfogó GYIK a clodhoz, de egyenlőre az még nincs kirakható állapotban.
Az info ablakon alt+klikk után jobb klikk, majd customize info window. Megnézed, hogy a "border" az "visible"-re van-e állítva. Ha igen, akkor leokézod, a customizationból kilépés után megint Alt+klikk, és az ablak keretét már tudod is vonszolni.
Én a Border mellett lévő "Title" mezőt eltüntettem (azt megfogva lehet az egész ablakot ide-oda vinni), akkor még kevesebb helyet foglal az ablak.
A felhő nekem is gáz, online ATAG szerveren elég szar. Offline is ha tudod, kapcsold ki. Nagyon sok fps-t eszik. A grafikai beállításokban az effekt legyen medium, epilepszia szűrő, SSAO legyen kikapcsolva. Amin még lehet spórolni, az az épületek mennyisége/minősége, talaj shaderek mennyisége/minősége, erdő mennyisége (ne kapcsold ki teljesen, akkor nagyon ronda lesz a játék). Ha a videokártyádon kevés a memória, akkor a textúra méretét is lejjebb szedheted, ez a kabinbelsőre nem vonatkozik. Amit még ki lehetne kapcsolni, és elvileg sok fps-t hoz, az az árnyék, de szerintem anélkül megint nagyon ronda lesz, jobb, ha először kipróbálod, hogy a conf.ini-t megnyitva megkeresed azt a sort, hogy Shadowmapsize, és beállítasz mondjuk 3-at. Ekkor rondábbak lesznek az árnyékok, elmosódottabbak a szélek, de legalább az effekt valamennyire megmarad.
Amit ezeken kívül érdemes még megcsinálni, bár nem tudom, hogy ebben a konkrét helyzetben javít-e, a steam alá telepített játék mappában lévő redist mappa tartalmát újratelepíteni. .NET, és DirectX-et. Fagyási hibákat, és régebben a recegést javította ez.
Az info ablakon alt+klikk után jobb klikk, majd customize info window. Megnézed, hogy a "border" az "visible"-re van-e állítva. Ha igen, akkor leokézod, a customizationból kilépés után megint Alt+klikk, és az ablak keretét már tudod is vonszolni.
Én a Border mellett lévő "Title" mezőt eltüntettem (azt megfogva lehet az egész ablakot ide-oda vinni), akkor még kevesebb helyet foglal az ablak.
A felhő nekem is gáz, online ATAG szerveren elég szar. Offline is ha tudod, kapcsold ki. Nagyon sok fps-t eszik. A grafikai beállításokban az effekt legyen medium, epilepszia szűrő, SSAO legyen kikapcsolva. Amin még lehet spórolni, az az épületek mennyisége/minősége, talaj shaderek mennyisége/minősége, erdő mennyisége (ne kapcsold ki teljesen, akkor nagyon ronda lesz a játék). Ha a videokártyádon kevés a memória, akkor a textúra méretét is lejjebb szedheted, ez a kabinbelsőre nem vonatkozik. Amit még ki lehetne kapcsolni, és elvileg sok fps-t hoz, az az árnyék, de szerintem anélkül megint nagyon ronda lesz, jobb, ha először kipróbálod, hogy a conf.ini-t megnyitva megkeresed azt a sort, hogy Shadowmapsize, és beállítasz mondjuk 3-at. Ekkor rondábbak lesznek az árnyékok, elmosódottabbak a szélek, de legalább az effekt valamennyire megmarad.
Amit ezeken kívül érdemes még megcsinálni, bár nem tudom, hogy ebben a konkrét helyzetben javít-e, a steam alá telepített játék mappában lévő redist mappa tartalmát újratelepíteni. .NET, és DirectX-et. Fagyási hibákat, és régebben a recegést javította ez.

- VO101_Mortuus
Köszi!
Lehet, valamelyik nap vagy este benézek egy kis lődözésre végre...
Lehet, valamelyik nap vagy este benézek egy kis lődözésre végre...

- VO101_Tom
Tegnap este volt egy hagyobb haccacáré ATAG-on, a hülye angolok (angol hülyék
) jöttek át nullán Franciao. fölé, hogy majd ők lövöldözik a reptéren álló gépeket. Aham... Egyszer-kétszer sikerült is nekik, de ami kaptak, az csúnya volt
Pedig valami jó kis bombázó küldinek indult, a Stukákkal a játék elején épp a kifutópályán álltunk szép kötelékben mikor megkaptuk az első légitámadást, azonnal indulás, az első két gépet Stukával lőttem le. De ezek nem fogytak el, végül Stukákkal el sem tudtunk indulni a célok felé, váltottunk meszára. Onnan kezdődött a hentelés. Anglia fölé el sem kellett repültünk, én lőttem vagy 18 gépet, és voltunk 7-en. 

- VO101_Tom
Morti.
Nem tudtam válaszolni Steamen, mert azt írja offline vagy - holott te meg küldözgeted az üziket...
Nem állítottad azt át valahol?
Nem tudtam válaszolni Steamen, mert azt írja offline vagy - holott te meg küldözgeted az üziket...
Nem állítottad azt át valahol?

- V.4_Pogi
Lesz E 4/N az új patch-ben
,reszkessetek veresek
http://theairtacticalassaultgroup.com/f ... t-109-E4-N
http://theairtacticalassaultgroup.com/f ... t-109-E4-N
- VO101_Tom
Király. Már csak E-7 kell, és meg is vagyunk 

- VO101_Mortuus
Megcsináltam azt a beállítást, amit Nate írt nemrég (meshshowlod=1). Van-e még valami módja, hogy a célok jobban láthatóak legyenek, vagy tanuljak meg nézni? 

- VO101_Tom
A Meshshowlod=1 -el óvatosan bánj, az nagyon lekapja az fps-t, főleg online, ha sokan vannak a közelben. A te gépeden én nem kapcsolnám be...