IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

VO101_Tom

Szerveződik egy ilyen is, részletek még nincsenek:
Image
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_NateDog írta:
VO101_Tom írta:Beszéltem Farberrel, elmondtam neki ezt a hibát, és hozzá fogja adni a szabályokhoz, hogy net hiba esetén az első 20 percben vissza szabad lépni a játékba.
Tényleg gáz, hogy ilyen dolog miatt ne tudj repülni.
De tegnap nézegettem kicsit az angolok statját, volt olyan csóka, aki 40 perc repülés után újraindult, majd repült még 30 percet, mindannyiszor lőtt pár gépet. Szal biztos, hogy a szigorítás ez miatt lett hozva...
köszi. De akkor is jó lenne rájönni mi lehet a baj.
Nézelődtem 1C fórumon, itt egy érdekes dologra bukkantam:
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=27896
Neki is az történik ami nekem: kivágja a sever 3-4 perc után ha tracket vesz, én is vettem a tracket, kipróbálom legközelebb úgy, hogy nem veszem.
Herr Laca

VO101_NateDog írta:
VO101_NateDog írta:
VO101_Tom írta:Beszéltem Farberrel, elmondtam neki ezt a hibát, és hozzá fogja adni a szabályokhoz, hogy net hiba esetén az első 20 percben vissza szabad lépni a játékba.
Tényleg gáz, hogy ilyen dolog miatt ne tudj repülni.
De tegnap nézegettem kicsit az angolok statját, volt olyan csóka, aki 40 perc repülés után újraindult, majd repült még 30 percet, mindannyiszor lőtt pár gépet. Szal biztos, hogy a szigorítás ez miatt lett hozva...
köszi. De akkor is jó lenne rájönni mi lehet a baj.
Nézelődtem 1C fórumon, itt egy érdekes dologra bukkantam:
Neki is az történik ami nekem: kivágja a sever 3-4 perc után ha tracket vesz, én is vettem a tracket, kipróbálom legközelebb úgy, hogy nem veszem.
Na bakker ezt nem mondtad eddig. Ha tracket veszek engem is kivág a szerverekről elsőre. Tuti ez a hiba nálad.
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Herr Laca írta:
VO101_NateDog írta:
VO101_NateDog írta:Nézelődtem 1C fórumon, itt egy érdekes dologra bukkantam:
Na bakker ezt nem mondtad eddig. Ha tracket veszek engem is kivág a szerverekről elsőre. Tuti ez a hiba nálad.
Ok akkor megfejtettük! :mrgreen:
VO101_Tom

A Storm of War küldetésekkel kapcsolatos beszélgetések át lettek mozgatva a SOWC topikba, ami a fórum kezdőlapjáról érhető el. Csak bejelentkezett felhasználók olvashatják. Ha valaki bejelentkezve sem látja, szóljon és hozzáadom a csoporthoz.
Kép
VO101_Sheriff

Sikeresen lekapcsoltam a bal felső sarokban lévő ablakot, amin a különféle üzenetek szoktak megjelenni (chat, gép sérülések, lelövések) és nem tudom visszarakni...
Az ALT+egér jobb meg bal gombbal baszakodok már fél napja, de nemigen megy. Ha nyitok egy új info boxot, annak látszik a felirata, raádásul azt konfigolni is kellene vagy mi...
Úúúútálom ezt a szart :evil: :evil:

Pls help 8-)
A barátok jönnek mennek, az ellenségek meg csak gyűlnek...
VO101_Tom

Alt + jobb klikk, new info window. Megjelenik az ablak, ott megint jobb klikk, customize info window. Ott ki tudod választani a komponenseket, hogy miket jelenítsen meg. Ott tudod kikapcsolni a címet, a keretet, tudsz neki adni görgetősávot, vagy épp időt állíthatsz be, hogy mennyi idő múlva tüntesse el a feliratokat. Az, hogy mi mit csinál, szerintem egész egyértelműen adja magát, értelemszerűen a secondary controls nem fogja kiírni a szerver üzenetet, vagy a chatet...
Kép
hq_Reflected

A Pumás Emil skineket le lehet tölteni esetleg valahonnan? Köszi!
VO101_Tom

hq_Reflected írta:A Pumás Emil skineket le lehet tölteni esetleg valahonnan? Köszi!
Hali. Egy alap szürke skin van, amit használunk, az leszedhető innen. Erre tesszük az egyedi jelzéseket, név, századjelzés, de az mindenkinek más. Ha kérsz valamit, azt rá tudom dobálni valamelyik nap.

skin felségjellel
skin felségjel nélkül
A többi clodos skin letöltés majd az új weblapról lesz elérhető, erre már nem teszem fel.
Kép
hq_Reflected

Köszi!
VO101_tvr

A játék modellezi a repülőtér, felszálló/leszálló pálya bombázásból eredő károsodását? Konkrétan a bombatölcsérek használhatatlanná teszik-e a repteret. Mert az vidám lenne, ha az ánglusok vidáman besiklanak a küldetés végén aztán beesnek a bombatölcsérbe vagy törik a gépet legalább. Ráadásul akkor a kill-t is megadja, ha korábban eltalálta vki a gépet...
VO101_Tom

VO101_tvr írta:A játék modellezi a repülőtér, felszálló/leszálló pálya bombázásból eredő károsodását? Konkrétan a bombatölcsérek használhatatlanná teszik-e a repteret. Mert az vidám lenne, ha az ánglusok vidáman besiklanak a küldetés végén aztán beesnek a bombatölcsérbe vagy törik a gépet legalább. Ráadásul akkor a kill-t is megadja, ha korábban eltalálta vki a gépet...
A tölcséreket látod besikláskor, Hawking egyébként is csak egy nagy zöld placc, nincs is hagyományos kifutópálya. Egyszerűen nem gurulnának bele. A bombatölcsérek csak rápakolt textúrák, a talaj 3D modelljét nem befolyásolja. Abban sem vagyok biztos, hogy ráfutva törik a futó... szinte soha nem futottam bele ilyenbe, nem tudom...
Kép
VO101_Tom

Este kis reppenés?
Kép
2/1_vszd_N3su

Egyenlőre úgy néz ki ,hogy ezen a hétvégén nem tudok jönni . :(
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek !
Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!!
Kép
VO101_Tom

Farberrel beszéltünk róla, hogy kellene szervezni -mondjuk péntekenként- csapat-csapat elleni légi harcokat. Saját hoszton, 2v2, 4v4, vagy amennyien leszünk. Szokásos szabályok: egyszerre van refly, és a kör addig tart, amíg az egyik csapat minden tagja le nem esik... emlékszem, a VO101-es házi összenépi hirig mindig jó hangulatú, de összességében hasznos kis repkedések voltak.

Kinek lenne kedve ilyesmihez?
Kép
VO101_Tom

2/1_vszd_N3su írta:Egyenlőre úgy néz ki ,hogy ezen a hétvégén nem tudok jönni . :(
ok
Kép
VO101_Sheriff

VO101_Tom írta:Farberrel beszéltünk róla, hogy kellene szervezni -mondjuk péntekenként- csapat-csapat elleni légi harcokat. Saját hoszton, 2v2, 4v4, vagy amennyien leszünk. Szokásos szabályok: egyszerre van refly, és a kör addig tart, amíg az egyik csapat minden tagja le nem esik... emlékszem, a VO101-es házi összenépi hirig mindig jó hangulatú, de összességében hasznos kis repkedések voltak.

Kinek lenne kedve ilyesmihez?
Nem rossz ötlet.
A barátok jönnek mennek, az ellenségek meg csak gyűlnek...
Savas

Savas, Alb3rt, és Jani a dec 1-ei SOWC küldetésre jelentkezik.
VO101_tvr

Bomb sight - Explore the London Blitz during 7th October 1940 to 6th June 1941
http://bombsight.org/#9/51.5096/0.1332
VO101_MMaister

Matol hivatalosan is bejelentettek, hogy elkezdodott a kovetkezo resz a Battle of Stalingrad fejlesztese. Az 1C a 777 Studioval kooperalva dolgozik majd. (a RoF fejlesztoi)

uj weblap es forum is indul

http://il2sturmovik.net/

Ezek jo hirek. Az uj szinter, nekunk sokkal izgalmasabb, a 777 pedig garancia lehet arra, hogy egy jo termek szuletik. A RoF-ot is ok raztak gatyaba.

Uj motor, uj uzleti modell. A CloD-al nem lesz kompatibilis.

Interju a 777 studio managerevel a projektrol:

Some sad news, and some good also... but bye bye COD, and prepare your pockets...

Interview to Jason Williams, CEO 777 Studios:

Posted Yesterday, 08:27

Q. Why did 1C choose to partner with 777 Studios?

A. 1C has seen the remarkable quality of ROF and its associated technologies1C also liked 777’s ability to be flexible in the marketplace and innovative ideas. 777 Studios has also shown the ability to please its customers and provide excellent communication to the community on development matters.

Q. Why did 777 Studios choose to partner with 1C?

A. 777 Studios decided to work with 1C because they have seen 1C’s dedication to the flight-simulation genre over the years and their willingness to continue to invest in such products when other large publishers do not share the same passion. 1C is known for its dedication to PC hardcore gaming and products like Rig'n'Roll, Space Rangers, Soldiers: Heroes of World War II, Faces of War, Men of War series, Perimeter, Fantasy Wars, Death to Spies, King’s Bounty: The Legend, King’s Bounty: Armored Princess and King’s Bounty: Crossworlds, Off-Road Drive, Real Warfare 2: Northern Crusades, King’s Bounty: Warriors of the North and of course IL-2 Sturmovik series.

Q. What happened to the CLOD development team and the ROF development team?

A. Both teams have been merged into one team (1C Game Studios) that will share one roof and be responsible for both BOS and future ROF development.

Q. Who is managing this new combined development and business team?

A. The former 777 Studios development management team is overseeing the development of both BOS and ROF. Business matters are handled by a joint management team with executives from both companies.

Q. Will ROF development continue and will airplanes and content continue to be made?

A. Yes, ROF development will continue. We are still finishing development of features and content we promised the community earlier in 2012. The Channel Map, two seaplanes and two early-war scouts are still in development and scheduled for release end of 2012 and the beginning of 2013.

Q. Will BOS be based on the Digital Nature engine (777 Studios Technology)?

A. Yes, the Digital Nature engine and associated technologies will be the basis for BOS, but of course work will be done to make it ready for WWII aircraft and other changes to the code will no doubt occur over time. The engine is an ever evolving piece of software.

Q. Why was the Digital Nature engine chosen instead of the CLOD engine?

A. The Digital Nature engine is an advanced game engine that has been developed over several years and powers ROF with great results. Besides being relatively bug free and well-functioning, it has advanced physics, realistic flight-modeling, progressive damage modeling, complex ballistics, detailed environmental modeling, detailed terrain modeling and superb graphics rendering. Above all else it is more modular and flexible than the CLOD engine. It can even support different types of player vehicles from main battle tanks to giant robots. Using the Digital Nature engine will provide users with a well-functioning product at launch that can be brought to market fairly quickly. It can still be further enhanced in the future as needed.

Q. What is the business model for BOS?

A. BOS will have a few different options for new users that will put them in the cockpit and new content added over time after initial launch.The BOS business model will have some similar aspects with ROF, but it will not be identical.

Q. Will you have to pay for new content like airplanes?

A. Of course, additional content once developed will be offered for sale.

Q. Will BOS be classified as an MMO?

A. No, BOS will include both SP and MP game-play options but giving some new unique experiences. We know flight-simmers enjoy both types of game-play.

Q. Will BOS include every imaginable feature and detail the community will want?

A. Unfortunately, no simulation title can have everything the community will want. There is a relatively short window to create and launch BOS. As 777 Studios learned from developing ROF, it is better to start with digestible chunks of features and content that works and add more over time. We also do not want to keep the community waiting for years while we make a large product that may not work as advertised. We prefer to take it one step at a time.

Q. Will content from CLOD be imported and be used in BOS?

A. If any is used, than all previously createdcontent by 1C Company will be used in the future projects with maximum possibilities.

Q. Will BOS install over CLOD as promised by previous management?

A. Sorry it will not, BOS will be based on a completely different engine and be a completely different product line.

Q. Will BOS be published by Ubisoft?
A. No, international rights for selling new IL-2 Sturmovik titles has returned to 1C and the new joint venture will use this opportunity to publish and operate new titles on its own.
Válasz küldése