IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

VO101_MMaister

VO101_Tom írta:Aviacamp 1v1 bajnokság dötő, első felvonás.
=m=aeros VS =VNVV=Stoyanov[Evil]
Hurri és Spit.

Hát... én nemtom ezeknél miért ekkora divat a fékszárnyat kirakni repülés közben, corner speedről nem hallottak ezek? :)
Ha megnezed Stoyanov szerintem ezzel is nyert hogy nem nyit ivelot csak egesz kis sebessegnel. Aeros meg kib@ssza az elejen aztan tepi mint a bolond.
VO101_Tom

Érdekes lenne, ha többet váltogatnák a kamerát, ha az egyik feljön, megnézni a két gép milyen beállításokkal repül épp. De én is ezt éreztem, hogy aeros kirakja a fékszárnyat, tépi neki, egy kicsit hoz a szögön, de aztán a másik meglódul, és végeredményben sokkal többet veszít, mint előtte. Az viszont tetszett, ahogy az egyik vesztes helyzetből átvitte vertikális manőverekbe, és végül azzal nyert. Remélem a 2. fordulóban meszát kapnak :)

(ja, az pedig nem kis bug, hogy tengelyre téve a fékszárnyat, tudja állítani akármekkora szögre. Tudtommal sem a Spit, sem a Hurri nem volt képes erre)
Kép
VO101_MMaister

VO101_Tom írta:Érdekes lenne, ha többet váltogatnák a kamerát, ha az egyik feljön, megnézni a két gép milyen beállításokkal repül épp. De én is ezt éreztem, hogy aeros kirakja a fékszárnyat, tépi neki, egy kicsit hoz a szögön, de aztán a másik meglódul, és végeredményben sokkal többet veszít, mint előtte. Az viszont tetszett, ahogy az egyik vesztes helyzetből átvitte vertikális manőverekbe, és végül azzal nyert. Remélem a 2. fordulóban meszát kapnak :)

(ja, az pedig nem kis bug, hogy tengelyre téve a fékszárnyat, tudja állítani akármekkora szögre. Tudtommal sem a Spit, sem a Hurri nem volt képes erre)
Es a vegen mekkora oltas, hogy Stoyanov kozli (miutan elverte aeros-t mint a rongyot), hogy a bajnoksag alatt kezdte el a CLoD-ot tanulni. Eddig 200 orat repult vele, mig aeros 3000-et:D
VO101_Tom

Ja ja, azt hallottam én is :D
De azért tegyük hozzá, hogy ő nem kevés órát repült il-2-ben ezalatt. Meg azért a 200 óra sem kevés, ha intenzíven dogol. De oltásnak remek volt :)
Kép
VO101_MMaister

VO101_Tom írta:Ja ja, azt hallottam én is :D
De azért tegyük hozzá, hogy ő nem kevés órát repült il-2-ben ezalatt. Meg azért a 200 óra sem kevés, ha intenzíven dogol. De oltásnak remek volt :)
jaja en 172 oranal tartok:)
VO101_tvr

A repült órák számát hol mutatja a progi?
VO101_Tom

Ne valami repülési naplóra gondolj, a Steam számolja, hogy melyik program mennyi ideig futott a gépeden (ha a részletes view nézetben vagy, ott ki is írja). Clodnál ezzel számoljuk a repült órákat, mert nálunk a küldetésszerkesztő, konfigolás, meg hasonló szarok a repült időhöz képest elenyészőek. Én 648-nál járok 8-)
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Tom írta:Ne valami repülési naplóra gondolj, a Steam számolja, hogy melyik program mennyi ideig futott a gépeden (ha a részletes view nézetben vagy, ott ki is írja). Clodnál ezzel számoljuk a repült órákat, mert nálunk a küldetésszerkesztő, konfigolás, meg hasonló szarok a repült időhöz képest elenyészőek. Én 648-nál járok 8-)
Ti mikor repültök? Sosem látok fent senkit.
VO101_Tom

Én főleg hétvégenként repkedek (ha nincs sürgős meló), de a Steamem mindig megy, ha reppenni akarsz, akkor kérdezz rá.
Kép
VO101_tvr

Az új patch után gondoltam ránézek már, milyen lett a cucc. Hátha. Mert ugye a korábbi nyűgjei elriasztottak.
Örömmel jelzem, hogy érdemes egy próbát tenni azoknak, akik félretették bármi okból (pl mert nagy volt a gépigénye)
15 órányi játékidő során egyszer sem fagyott, pedig bőven kapott task-olást, párhuzamos böngészést, képnézegetést, és pdf olvasgatást.
A map, mission betöltési ideje gyors.
Az fps számlálót nem sikerült elindítanom, mert nem emlékszem a parancsra, de látványosan javult, akadás nélkül fut High beállításokkal.
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_tvr írta:Az új patch után gondoltam ránézek már, milyen lett a cucc. Hátha. Mert ugye a korábbi nyűgjei elriasztottak...
Kb így kellet volna kiadni, és akkor lehet hogy nyereséges lett volna a projekt...
VO101_Tom

VO101_tvr írta:Az fps számlálót nem sikerült elindítanom, mert nem emlékszem a parancsra, de látványosan javult, akadás nélkül fut High beállításokkal.
Gyere fel TS-re (kb 20 perc mulva), végigmehetünk a controlson, mivel mit állitasz. Arra kell egy jó fél óra, mert qrvasok...
Kép
VO101_Tom

Nemtom ezt linkeltem-e már ide, mindenesetre remek kis film. Ha valaki még nem látta volna:

Kép
VO101_Sheriff

Beállítottam a joyt, pedált, trackir-t. Tom mikor lesz egy kis időd megnézni a beállításokat?
A barátok jönnek mennek, az ellenségek meg csak gyűlnek...
VO101_Tom

VO101_Sheriff írta:Beállítottam a joyt, pedált, trackir-t. Tom mikor lesz egy kis időd megnézni a beállításokat?
Nocsak. Üdv a klubban 8-)
Akár ma este is. Steamen vegyél fel friend listbe, akkor látod mikor vagyok gépnél, és látod, hogy a többiek is mikor vannak online.
Kép
VO101_Tom

Ma este is szétcsaptunk ATAG-on, lőttünk vagy 15 gépet 8-)

Tom-Pogi-Dumbo-Savas... tvr épp lemaradt valahol :icon_crazy:
Image
Kép
VO101_MMaister

Nekem meg este, repules kozben elvalt egy forrasztas a Cougar egyik potijanak labanal. Egyszer csak balra csurt a gep aztan ugy is maradt. A pakam viszont el van asva valahol :evil:
VO101_tvr

Nálam a városok felett (pl Folkestone) zavaró mértékben esik az FPS, simán 20 alá is akár. A szemem eléggé zavarja. Mit kellene állítgatni, hogy jobb legyen? SOW és ATAG repüléseken az épületek mennyisége és kidolgozottsága nem fontos paraméter.

A Buildings Detail 'very low'és az Amount 'low' beállításaival egész jól orvosolható a dolog. 35-40 FPS az eredmény .
VO101_Tom

ATAG-on nézted küldi közben, vagy offline?
Kép
hq_Reflected

Srácok, szükségem lenne egy kis segítségre a 109 E-3 -at illetően.

-Mennyire nyitjátok az olajhűtőt? tapasztalatom szerint 10%-ra bőven elég.Nagy a légellenállása?

- Radiátor - a tekerés miatt nehéz megmondani mennyire van nyitva. A jobb szélső műszer a hűtő hőmérséklet ugye? hány fok körül tartjátok, és kb mennyire érdemes nyitni a radiátort?

- légcsavar állásszög: mi az optimális fordulatszám emelkedéshez, légiharchoz illetve folyamatos repüléshez? Állandóan állítgatjátok, vagy van egy órajel amire beállítjátok légiharcnál?

- Leszállásnál csak a földetérés előtt, kilebegtetéskor kapjátok le teljesen a gázt? Spittel egyszerűbb 0 gázon besiklani, a Messzereket keményebben odavágom...

Előre is köszi!
Válasz küldése