Repülés a való világban

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

VO101_Mortuus

Fasza... Tegnap láttam őket Veszprém fölött, éppen akartam is kérdezni Popit, hogy ugye ez nem valami búcsú volt...
Kép

Amit ma megtehetsz, azt holnap is.
VO101_Mortuus

Nyíregyi repülőnap holnap valaki? :)
Eljöttünk állatkertezni, oszt itt figyel a plakát, hogy műrepülő vb.meg repnap holnap :)
Kép

VO101_Sanyo
Site Admin

Báz...
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Lecsó

Nem tudom ez az öreg muki mire számított? Kerek 2 percen keresztül 0 varióval emelkedett, de azért ment be az erdő fölé... Vagy ennyire híg volt a levegő vagy valami fasza nagy leáramlás volt ott, de nem hiszem hogy ennyit tud ez a masina 4 emberrel...
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_RatBaG írta:ez meredek lehetett
http://en.wikipedia.org/wiki/1940_Brock ... _collision
:ugeek:
VO101_MMaister

VO101_Sanyo írta:Báz...
Hat ez tenyleg Baz...
Rohadt nagy makjuk volt, hogy elve szalltak ki. Ha nem ilyen novendek fak vannak ott, akkor tuti ottmaradnak.
VO101_Sanyo
Site Admin

VO101_Lecsó írta:Nem tudom ez az öreg muki mire számított?
Lehet csak belemagyarázom, de egyfolytában hallani ahogy fütyül a szél a szárnyakon. Más videókon ezt csak leszállás előtti kilebegtetésnél vagy dugóba esés előtt hallani.
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_Mortuus

Ilyen van a videó leírásában:
Due to warming temperatures we had a hard time gaining altitude. After taking off we hit an air pocket that made us rapidly loose altitude, pushing us down into the trees.

Szal lehet, hogy már csak próbálkozott a csóka a levegőben tartani a gépet közvetlenül a felszállás után.
Kép

dr gonzo

VO101_Mortuus írta:Nyíregyi repülőnap holnap valaki? :)
Eljöttünk állatkertezni, oszt itt figyel a plakát, hogy műrepülő vb.meg repnap holnap :)

Kemény volt a Grippen "bemutató".

Egy áthúzás 200 méteren, aztán vissza-ugyanezzel a lendülettel hátra sem nézve eltűntek.

Legalább egy billegtetés beleférhetett volna-az erős idegzetű belépőt váltó, a nagy beharangozás miatt direkt emiatt családostók kivonuló nézőközönségnek
Az élet nem mond el neked semmit, de mindent megmutat!!!
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Mortuus írta:Ilyen van a videó leírásában:
Due to warming temperatures we had a hard time gaining altitude. After taking off we hit an air pocket that made us rapidly loose altitude, pushing us down into the trees.

Szal lehet, hogy már csak próbálkozott a csóka a levegőben tartani a gépet közvetlenül a felszállás után.
A hozzászólásokban írják hogy 6300 láb magasan voltak eleve, valszeg ez is közrejátszott.
VO101_Lecsó

VO101_NateDog írta:
VO101_Mortuus írta:Ilyen van a videó leírásában:

A hozzászólásokban írják hogy 6300 láb magasan voltak eleve, valszeg ez is közrejátszott.
Na jó, de biztos nem először szállt fel innen az öreg...
Nem olvastam a videó leírását, de ezek szerint híg is volt a levegő meg leáramlás is volt. Elég egészségtelen párosítás...
VO101_MMaister

En csak azt nem ertem, - eleg hosszu volt a mezo - miert nem szakitotta meg a felszallast, miutan nyilvanvalo volt, hogy alig jon el a gep.
VO101_Lecsó

VO101_MMaister írta:En csak azt nem ertem, - eleg hosszu volt a mezo - miert nem szakitotta meg a felszallast, miutan nyilvanvalo volt, hogy alig jon el a gep.
Ugyanezt kérdem én is. Még vissza is esett, pedig elemelte már egyszer.
Azért azt kellene éreznie, hogy nem bírja a gép szusszal.
Vagy pont úgy volt vele, hogy elég hosszú a mező, hagy gyorsuljon... :?

Szemmel láthatóan nem erőltette fel, hanem próbált sebességet gyűjteni az elején. Látni kellene, mennyi volt a sebessége, mikor az erdő előtt elkezdett emelkedni, de gondolom az elég lett volna, csak jött a leáramlás. Valószínűleg mikor látta a negatív variót, akkor húzott rajta kicsit, csak hát nem volt miből, így tovább lassult, oszt annyi...
VO101_Popeye

dr gonzo írta:

Egy áthúzás 200 méteren, aztán vissza-ugyanezzel a lendülettel hátra sem nézve eltűntek.

Legalább egy billegtetés beleférhetett volna-az erős idegzetű belépőt váltó, a nagy beharangozás miatt direkt emiatt családostók kivonuló nézőközönségnek
Nem csinálhatnak többet (ennyi is volt tervezve) mert idén nincs kijelölt bemutató pilóta. Gyakorlás nélkül más pedig nincs engedélyezve.
dr gonzo

VO101_Popeye írta:
dr gonzo írta:

Nem csinálhatnak többet (ennyi is volt tervezve) mert idén nincs kijelölt bemutató pilóta. Gyakorlás nélkül más pedig nincs engedélyezve.

Gondolotam, mert általában nem a pilótákon szokott múlni a vagányság, de nem kellett volna "bemutató"-nak meghírdetni a megjelenést.

(mondjuk egy pár alacsony áthúzást azért betervezhettek volna gyakorlásnak)
Az élet nem mond el neked semmit, de mindent megmutat!!!
VO101_Sanyo
Site Admin

Ahh, 82 évesen elhunyt Neil Armstrong. :(
"In thrust we trust!"
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Sanyo írta:Ahh, 82 évesen elhunyt Neil Armstrong. :(
Nyugodjék békében! :(
VO101_Mate

http://www.redbullstratos.com/

7 óra múlva ugrik...120e lábról :icon_crazy: