A COD vonalnak egészen biztos.VO101_NateDog írta:Csak kibújt a szög a zsákból... És akkor ennyi, lesz még egy patch és vége?
IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
"In thrust we trust!"

- VO101_Tom
Nem értem a nagy rinyát (nem tőled, a fórumokon), Luthier semmi újat nem mondott. Egy éve a modellezők a folytatás 3D gépeit és térképeit csinálják, ezt tudni már nagyon régóta. BlackSix csomószor linkelt képet, a vezethető tankok, meg hasonló dolgok is csak a folytatásban lesznek benne. Nem értem ez kinek újdonság...VO101_NateDog írta:"Már kitalálhattátok, hogy a csapat nagyobb része már a folytatásokon dolgozik." Csak kibújt a szög a zsákból... És akkor ennyi, lesz még egy patch és vége?VO101_Sanyo írta:Patch hírek.
Azt is tudni, hogy a clod alapját, a rendszermagot egy pár fős csapat programozza, akik ehhez értenek (róluk mondta most Luthier, hogy valami melójuk akadt a folytatáson, azzal végeznek, és csinálják tovább a clodot).
Hogy ez a mostani lesz az utolsó hivatalos patch, azt is tudni, hiszen nem egyszer elmondták azt is, hogy mindent amit javítani akarnak (akartak) a clodhoz, az ebben lesz benne. Ezért van a rengeteg beta. De te olvastál valahol olyat, hogy ennek vége, kiadják és lesz amilyen lesz?
Az meg, hogy a clodhoz a következő hivatalos patch a folytatás lesz, az a bejelentés egyetlen új híre, de ez meg tök jó, a fórumon már azon ment a pletyka, hogy a folytatás teljesen új játék lesz (BoM, MMO, stb), és nem lesz kompatibilis a cloddal (a clod gyakorlatilag kuka). De ha ez így igaz, akkor a clod "javítása" folytatódik, amíg a franchise megy...

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Legyen igazad Tom! De ez: "ezzel le tudjuk szállítani a Cliffs of Dover utolsó javítását" nekem azt sugallja hogy ennek vége. Ebben a játékban szerintem több kiaknázatlan potenciál lenne, kár lenne érte.VO101_Tom írta:). De ha ez így igaz, akkor a clod "javítása" folytatódik, amíg a franchise megy...VO101_NateDog írta:"Már kitalálhattátok, hogy a csapat nagyobb része már a folytatásokon dolgozik." Csak kibújt a szög a zsákból... És akkor ennyi, lesz még egy patch és vége?VO101_Sanyo írta:Patch hírek.
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Lehet, nem fogalmaztam egyértelműen. A Cliffs of Dover már nem fejlődik tovább, de az ezzel megkezdett új "Il-2" sorozat igen. Ha a folytatáshoz érkezik patch, abból a Cliffs of Dover is profitál.VO101_NateDog írta:Legyen igazad Tom! De ez: "ezzel le tudjuk szállítani a Cliffs of Dover utolsó javítását" nekem azt sugallja hogy ennek vége.
"In thrust we trust!"

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Ezt értem, csak a dolgok mostani állása szerint a CODban van kb 6-8 db repülhető gép meg egy rakás dolog amit javítani kellene még. A játékmenet pedig gyakorlatilag a dogfight serverekeben kimerül... ez az én szemszögemből 14.000 forintért egy picit lehúzás szagú, összevetve mondjuk az előző rész felhozatalával, ami Máté révén ha jól emlékszem vagy 4000 forintba fájt... de mindegy meglátjuk mit dob a gép.VO101_Sanyo írta:Lehet, nem fogalmaztam egyértelműen. A Cliffs of Dover már nem fejlődik tovább, de az ezzel megkezdett új "Il-2" sorozat igen. Ha a folytatáshoz érkezik patch, abból a Cliffs of Dover is profitál.VO101_NateDog írta:Legyen igazad Tom! De ez: "ezzel le tudjuk szállítani a Cliffs of Dover utolsó javítását" nekem azt sugallja hogy ennek vége.
-
VO101_Papi
Hát, azt kell mondjam, hogy ritka nagy átbaszásnak vagyunk a tanúi!VO101_Sanyo írta:Lehet, nem fogalmaztam egyértelműen. A Cliffs of Dover már nem fejlődik tovább, de az ezzel megkezdett új "Il-2" sorozat igen. Ha a folytatáshoz érkezik patch, abból a Cliffs of Dover is profitál.VO101_NateDog írta:Legyen igazad Tom! De ez: "ezzel le tudjuk szállítani a Cliffs of Dover utolsó javítását" nekem azt sugallja hogy ennek vége.
Nekem úgy elvette a kedvem, hogy a ház legmélyebb bugyraiba elrejtettem a joyomat!
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
10 oldalasra dagadt a téma:
http://forum.1cpublishing.eu/showthread ... 369&page=6
http://forum.1cpublishing.eu/showthread ... 369&page=6
- VO101_Tom
A legnagyobb baj szerintem, nem a teljesítmény, vagy az akadás, hanem hogy nincs semmilyen online war. Nincs normális csatarepülőjük az angoloknak, a vadászaik nem ellenfelek a németeknek, a csatorna fölött repkedni is unalmas, satöbbi. Én ezért várom, hogy jöjjön már a folytatás, más planeset, földi harcok, navigáció, területfoglalás, satöbbi.VO101_NateDog írta:Ezt értem, csak a dolgok mostani állása szerint a CODban van kb 6-8 db repülhető gép meg egy rakás dolog amit javítani kellene még. A játékmenet pedig gyakorlatilag a dogfight serverekeben kimerül... ez az én szemszögemből 14.000 forintért egy picit lehúzás szagú, összevetve mondjuk az előző rész felhozatalával, ami Máté révén ha jól emlékszem vagy 4000 forintba fájt... de mindegy meglátjuk mit dob a gép.VO101_Sanyo írta:Lehet, nem fogalmaztam egyértelműen. A Cliffs of Dover már nem fejlődik tovább, de az ezzel megkezdett új "Il-2" sorozat igen. Ha a folytatáshoz érkezik patch, abból a Cliffs of Dover is profitál.
Egyértelmű, hogy amilyen állapotban kiadták, azt nem lett volna szabad. Senki nem örül ennek, elhiheted, hogy én sem. Ez a mostani fps esés is az idegeimre megy. De az il-2 sem 4000 Ft-ba került, és ha visszaemlékszel, az is csak a Forgotten Battles után lett igazán jó. Ezzel szemben a clod nagyon sokat tud, csak nincs aki használja (online küldetésekben mindent(!) tud, amit az il-2). De sok dologról egyszerűen nem tudnak a népek, mert vagy nincs olyan küldetés amiben használnák a fícsöröket, vagy a repülőgépeket nem ismerik annyira, hogy észrevegyék.
Hogy a clodot mennyire kalapálják össze most, azt én sem tudom. B6 nem mond semmit, ami pletyka megy a fórumon, azt meg jobb nem olvasni. Amin biztos nem változtatnak, az pl a csúcsmagasság, az majd csak a folytatásban lesz benne. Az SLI / Crossfire támogatásra azt írták, amíg nem végleges a grafikai engine, addig az nVidia szóba sem áll velük (és gondolom ez kéne az AA-hoz is). Amit tudni, hogy a flight modellen jelentősen kalapálnak most is, a fedélzeti rendszerek bugjait is (nem mindet, csak amihez nem kell új fícsör), az AI-t is javítják, és persze a grafikát, futási teljesítményt is. Elvileg. Szal nem tudni mi lesz, de ha ezt az fps esést meg tudják csinálni, akkor szerintem már egész jó kis game lenne.

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Én nagyon várom már a moszkvai/sztálingrádi kiegészítőt és nem csak azért, mert az angliai csata valahogy nem mozgatott meg. Már jó ideje mondom én is, hogy egy online war lendítene nagyon az egészen, anno az Il-2 is az IOW után kapott erőre.
"In thrust we trust!"

- VO101_MMaister
Luthier jo magvalaszolta a kerdeseket pentek este. Komolyan rohej. Mar az sem igaz, ha kerdeznek.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Ma este 7-8 körül repül valaki?
- VO101_Tom
Ja ja, valszeg leszek. Steamen írj ha nem vagyok fent.VO101_NateDog írta:Ma este 7-8 körül repül valaki?

- VO101_Tom

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Jó lett!
- VO101_Sheriff
Felraktam a Clod-ot. A jelenlegi verzióm 1.05.1590. Jól emlékszem, hogy a steam automatikusan updatel, ha van új nembéta peccs?
A barátok jönnek mennek, az ellenségek meg csak gyűlnek...
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Igen.VO101_Sheriff írta:Jól emlékszem, hogy a steam automatikusan updatel, ha van új nembéta peccs?
"In thrust we trust!"

- VO101_Tom
Luthier's Q&A, part 1
http://forum.1cpublishing.eu/showpost.p ... ostcount=1
Part 2:
http://forum.1cpublishing.eu/showpost.p ... stcount=74
(Sanyo. Ha le akarod fordítani, mielőtt kirakod, beszéljünk légyszi, mert a korábbi fordításokban is volt félreértett dolog, és ebben is van pár, amihez háttérinfó kell)
http://forum.1cpublishing.eu/showpost.p ... ostcount=1
Part 2:
http://forum.1cpublishing.eu/showpost.p ... stcount=74
(Sanyo. Ha le akarod fordítani, mielőtt kirakod, beszéljünk légyszi, mert a korábbi fordításokban is volt félreértett dolog, és ebben is van pár, amihez háttérinfó kell)

-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Most a hugit viszem a kórházba vizsgálatra, amint hazaértem nekiállok. Szólok, ha már készen van és átolvassuk.VO101_Tom írta:Sanyo. Ha le akarod fordítani, mielőtt kirakod, beszéljünk légyszi
"In thrust we trust!"

-
VO101_Papi
Tom!VO101_Sanyo írta:Most a hugit viszem a kórházba vizsgálatra, amint hazaértem nekiállok. Szólok, ha már készen van és átolvassuk.VO101_Tom írta:Sanyo. Ha le akarod fordítani, mielőtt kirakod, beszéljünk légyszi
Nem értem mit fényeztek a szaron!
-
VO101_Sanyo
- Site Admin
Kinek mi.VO101_Papi írta:Nem értem mit fényeztek a ...!
szerk: a fordítás a pcpilotra készül, a látogatottsági adatok szerint nagyon kajálják, szóval annyira mégsem xar.
"In thrust we trust!"