Megnézhetnénk majd ezt a Repka szervert is, jó lenne már kis Jabo küldit repülni.
http://forum.1cpublishing.eu/showthread ... post453345
IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_Mortuus
Nos, közben én is gyűjtöm a nyálam, peccselgetek szorgosan, de még végig akarom nyomni a Noire-t 
Viszont sikerült a prociból kihoznom a 2600 helyett stabil 3200 mhz-et, szal elég jól megy a cucc. A kérdés az, hogy mit lehet a configban állítgatni, hogy a fölösleges cuccokat kikapcsoljam (extra árnyékok, épületek, ilyesmi)?
Ja, és lehet a bill. kiosztást valahogy másolni? Mert akkor átvenném egy az egyben valakitől, úgy egyszerűbb lenne használni, meg tanulni
Meg még bele kell jönnöm a facetrack-be, néha nem igazán tudom követni a gépeket. A CEM-ről nem is beszélve (folyton megsülő motor, stb.)...
Viszont sikerült a prociból kihoznom a 2600 helyett stabil 3200 mhz-et, szal elég jól megy a cucc. A kérdés az, hogy mit lehet a configban állítgatni, hogy a fölösleges cuccokat kikapcsoljam (extra árnyékok, épületek, ilyesmi)?
Ja, és lehet a bill. kiosztást valahogy másolni? Mert akkor átvenném egy az egyben valakitől, úgy egyszerűbb lenne használni, meg tanulni
Meg még bele kell jönnöm a facetrack-be, néha nem igazán tudom követni a gépeket. A CEM-ről nem is beszélve (folyton megsülő motor, stb.)...

Amit ma megtehetsz, azt holnap is.
- VO101_Tom
Ma már nem leszek itthon, holnap délután/este át tudom küldeni a controlst, van hozzá nyomtatható bill. kiosztásom isVO101_Mortuus írta:Nos, közben én is gyűjtöm a nyálam, peccselgetek szorgosan, de még végig akarom nyomni a Noire-t
Nagy móka bombázgatni benne, a stukát különösen csípem (bár mostanában inkább Ju-88 assal repkedek). Majd elmondom mire kell figyelni a CEM-nél.

-
Savas
SoWC 6.misszió újra ma este 21:00-tól.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Jöttök ma?
- VO101_Tom
Morti, 5-6 felé gyere fel, akkor el tudok magyarázni mindent.

- VO101_Tom
Esküvőn voltam.VO101_NateDog írta:Jöttök ma?
Látom újrarepülték a múlt hét végit. Milyen volt?

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Nem volt semmi harci érintkezésünk, 6 vörös volt összesen nem találkoztunk velük.VO101_Tom írta:Esküvőn voltam.VO101_NateDog írta:Jöttök ma?
Látom újrarepülték a múlt hét végit. Milyen volt?
- VO101_Mortuus
Lett némi dolgom, de megpróbálok itt lenni.

- VO101_Tom
Kíváncsi vagyok ma mennyien lesznek, múlt héten eléggé bevágták a hisztit, hogy annyian hullottak el olyan rövid idő alatt (nem csak a laggal, hanem a "fos FM-el" is bajuk volt). Érdekes, akkor nem volt bajuk az FM-el, amikor mi szívtunk...VO101_NateDog írta:Nem volt semmi harci érintkezésünk, 6 vörös volt összesen nem találkoztunk velük.
Néztem a küldit, ma máshonnan szállunk fel, Coquelles, a korábban linkelt CloD_AFBs_v03.pdf 10. oldal. Nagy repülőtér, de nincs rajta semmilyen épület, tájékozódási pont, felszállásnál majd figyeljünk egymásra. Használni majd a fő pályát használjuk, majd megbeszéljük kit hova rakott ki, ki hogyan száll fel.
Gépválasztásnál E-3-asok helyett E-4-eseket használjunk, ez a BoB egy késői küldetése.
A cél Kelet-London, egy repülőgépgyárat fognak legyalulni a Heinkelek, Göring parancsa, hogy a vadászok maradjanak a bombázók mellett (napersze
Legkésőbb fél 9-re legyen mindenki TS-en, hogy meg tudjuk beszélni a felszállás előtti dolgokat, gépeket elosztjuk, satöbbi.

- hq_Reflected
Így vagy úgy, az új patchel bugos a Spit FM. Jelentősen lassabbak, mint kéne, és az olaj nagyon durván túlmelegszik, kb max 2600-on pörgetheted, miközben 2850-ig a valóságban fél óra volt a határ, 3000-en meg 5 perc. Ezt jól tükrözi ,hogy mostanában ATAG-on mindenki kék.
Amúgy az csak az én benyomásom, hogy az AI nem koptat energiát? Fentről rácsapok egy gépre E-fölénnyel, az felhúz, függőlegesen orsózik ,majd elfogy a sebességem és átesek ahogy próbálom követni.de rendszeresen. Lehet hogy én vagyok a béna ,de akkor nagyon
Amúgy az csak az én benyomásom, hogy az AI nem koptat energiát? Fentről rácsapok egy gépre E-fölénnyel, az felhúz, függőlegesen orsózik ,majd elfogy a sebességem és átesek ahogy próbálom követni.de rendszeresen. Lehet hogy én vagyok a béna ,de akkor nagyon
- VO101_Tom
Az AI-t passzolom, nem szoktunk nagyon repkedni ellenük, de az biztos, hogy egyszerűsített FM-et használnak (ahogy az il-2 óta mindegyik), de én nem vettem észre még, hogy annyival jobb lenne. Régebben volt, hogy olyan orsózást levágott, mint egy Su-26, de azt már kiműtötték belőle...
Az biztos, hogy a Spit CEM-je bonyolultabb lett, de mostanában nem tesztelgettem. Majd ha véglegesnek mondják az FM-et, akkor megnézem. Osprey és társai úgyis szétrinyálják a fórumot, attól nem félek, hogy ezek ha hibásak, arról ne tudnánk (bugtrackeren is és az 1C fórumon is van topik a Spit IIa túlmelegedéséről).
Az biztos, hogy a Spit CEM-je bonyolultabb lett, de mostanában nem tesztelgettem. Majd ha véglegesnek mondják az FM-et, akkor megnézem. Osprey és társai úgyis szétrinyálják a fórumot, attól nem félek, hogy ezek ha hibásak, arról ne tudnánk (bugtrackeren is és az 1C fórumon is van topik a Spit IIa túlmelegedéséről).

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
A LOD-dal fognak valamit kezdeni? Van erről valami hír?
- VO101_Mortuus
Jól értem, hogy az egy új bug, hogy a gép forog a földön állva, álló motorral is?

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Nekem nincs ilyen.VO101_Mortuus írta:Jól értem, hogy az egy új bug, hogy a gép forog a földön állva, álló motorral is?
- VO101_Mortuus
Akkor nemtom, nálam folyamatosan forog lassan. És igen, rögzítve van a farokfutó 

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Amikor betesz a játékba? Ha taposod a féket, nem áll meg?
-
VO101_Papi
Nekem ezen borult el az agyam valamelyik vasárnapi bulin. Beültem, és álló motorral magától elforgott a gép 180 fokot a fedezékben, hiába tapostam padlóig a pedálokat. Előtte, meg balra nem volt hajlandó fordulni a földön, pedig az oldalkormány rendesen kitért, na ekkor tele lett a csukám, és azóta be sem kapcsolta ezt a CoD-nak nevezett valamit.VO101_Mortuus írta:Akkor nemtom, nálam folyamatosan forog lassan. És igen, rögzítve van a farokfutó
Ja, és az új béta peccs óta csinálja, előtte nem volt ilyen gondom. repülés közben nem éreztem semmi gondot, csak földön jöttek elő ezek az irányítási hibák.
-
VO101_Papi
Eddig belépéskor mindig mozgott kicsit a gép, fékezésre megállt, peccs óta forog a saját tengelye körül,és nem reagál a fékezésre.VO101_NateDog írta:Amikor betesz a játékba? Ha taposod a féket, nem áll meg?
- VO101_Mortuus
Ja, ez van nálam is. Csak így eléggé gyorsan kell indítani, mert különben letörik a gép hátulja a fedezékben