IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover

Kép

Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom

VO101_Tom

Beszéltem ma a sowc egyik adminjával, azt mondta, hogy a "nincs restart semmilyen esetben" csak akkorra vonatkozik, ha már mindenki felszállt. Még felszállás közbeni balesetnél is újra lehet indulni, mindegy, hogy pilóta túlélte, vagy sem. Ha felszállás előtt kidob a szerver, vagy műszaki hibád van, akkor is újra lehet indulni.

Mi kicsit szigorúan vettük eddig, de inkább ez, mint hogy pattogjanak miatta.
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

:mrgreen: Állat!
VO101_Tom

Ma 18:00-kor megbeszélés a holnapi SOWC-ról a 77PX TS-en. Aki tud, jöjjön föl pls.
Kép
VO101_Tom

Ma Widukindék ATAG-on kifejezetten magyar légi fedezetet kértek a bomber küldikhez 8-) , át is mentünk hozzájuk atag TS-re, mégiscsak könnyebb összedolgozni úgy. Nagyon hangulatos volt, ahogy ezek egymás közt végig németül rádióztak. Mi lekaptunk egy rakat Spitet mögülük, ők meg szétbombázták az összes célt, mondták is, hogy ezt ezután is így kell csinálni :mrgreen:

Ja, Popeye. Widu üdvözöl, és kérdezi mi van leled, és miért nem repülsz? :)
Kép
VO101_Popeye

VO101_Tom írta:Ma Widukindék ATAG-on kifejezetten magyar légi fedezetet kértek a bomber küldikhez 8-) , át is mentünk hozzájuk atag TS-re, mégiscsak könnyebb összedolgozni úgy. Nagyon hangulatos volt, ahogy ezek egymás közt végig németül rádióztak. Mi lekaptunk egy rakat Spitet mögülük, ők meg szétbombázták az összes célt, mondták is, hogy ezt ezután is így kell csinálni :mrgreen:

Ja, Popeye. Widu üdvözöl, és kérdezi mi van leled, és miért nem repülsz? :)
Hát már nagyon viszket a tenyerem, de kellene egy jó gép. Sajnos a lóvét amit arra szántam anno, azt feléltük :) Widu-t üdvözlöm én is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VO101_Popeye 2012.07.29. 18:50-kor.
VO101_Tom

Esti SOWC-ot ugye nem felejtettétek el? 20:00-kor felszállás, 19:30-tól gyülekező
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Csak egy ötlet, elég sokat gondolkodtam azon a két bevetésen amint résztvettem itt. Kettőn vettem részt, mindkét alkalommal meg lettünk lepve úgy, hogy magasság és sebesség hátrányban IS voltunk. Mindkét alkalommal 5000 felett voltunk 300 km/h körüli sebességen. Legközelebb kipróbálnánk azt, hogy 400 km/h alatt be sem repülünk az ellenséges légtérbe? Tudom, hogy kisérnünk kellet, és nem akarunk elszakadni a bombázóktól, de szerintem nem jó taktika ha lelassulunk az ő tempójukra... Nagy sebességel felettük S-ezgetve kellene kisérni talán...
VO101_Lecsó

Hűha...
Ki találta ki, hogy kísérni kötelékezve kell? Biciklit sem adnék alá, nem hogy vadászrajt! :lol:
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Lecsó írta:Hűha...
Ki találta ki, hogy kísérni kötelékezve kell? Biciklit sem adnék alá, nem hogy vadászrajt! :lol:
Lecsó. Cseréld le a számológéped és gyere végre játszani, egyébként nem egyszerű úgy harcolni, hogy német oldalon a csapatmunka a zéróhoz konvergál... Tudod, a partvonalról mindig könnyű észt osztani! :mrgreen:
A fő gond az, hogy egyértelműen jobb a szövetséges oldalon a csapatmunka és szerintem a komunikáció. Mi hárman a VO101ből nagyjából képben voltunk ki hol van, de a többi squad semmit sem rádiózott felénk. Sokan nem jelentették amikor harcolni kezdtek, már csak akkor szóltak amikor bajban voltak. Cikáztunk ide-oda, egymásnak tudtunk segíteni de nekik így nem. Arról hogy JG27 merre volt végig nekem konkrétan lövésem sincs, én nem is láttam őket. A 3vs 12 meg elég meleg pite... bár adrenalin fröccsnek jó! :)
VO101_MMaister

Lecso ott lett volna, lemossuk oket mint a sz@rt. Csak hat nem volt ott... :roll:
VO101_Lecsó

:icon_crazy:
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_MMaister írta:Lecso ott lett volna, lemossuk oket mint a sz@rt. Csak hat nem volt ott... :roll:
Aztutifix. :mrgreen:
VO101_Tom

VO101_NateDog írta:Csak egy ötlet, elég sokat gondolkodtam azon a két bevetésen amint résztvettem itt. Kettőn vettem részt, mindkét alkalommal meg lettünk lepve úgy, hogy magasság és sebesség hátrányban IS voltunk. Mindkét alkalommal 5000 felett voltunk 300 km/h körüli sebességen. Legközelebb kipróbálnánk azt, hogy 400 km/h alatt be sem repülünk az ellenséges légtérbe? Tudom, hogy kisérnünk kellet, és nem akarunk elszakadni a bombázóktól, de szerintem nem jó taktika ha lelassulunk az ő tempójukra... Nagy sebességel felettük S-ezgetve kellene kisérni talán...

A debriefingről már leléptetek, de kb ezt beszéltük át mi is. Most szombaton is tartunk majd előzetes megbeszélést, akkor tudjuk már mi lesz a feladat, azon jó lenne, ha ti is ott lennétek (vagy mondjatok időpontot nektek mikor lenne jó).
Az egyébként már most megmondom, bombázót többet nem kísérünk :) Farberék bekaphatják, ők már Londonnál hepajoztak, mikor minket bombázóstul elkaptak Dovernél. Ez így nem pálya, de majd meg kell velük is beszélni ezt.
Kép
VO101_Tom

Ja, meg a másik, hogy lehetne valamelyik napra szervezni közös ATAG repüléseket, a csapatmunkát nagyban javítja az is. Hétköznap valamelyik este, mondjuk szerda?
Kép
VO101_Tom

Nemtom privát üzit kaptatok-e, a SOWC kezdési időpont megváltozott (pontosabban nagyon valószínű, hogy megváltozik, ahogy a szavazást nézem) +1 órával.

"Any problems pushing the Start time forward 1 hour for the rest f the campaign?
Ive had some messages from Americans that want to go to church on sundays...
So please vote..."

Farber
Kép
VO101_NateDog
Kapcsolat:

Igen, szavaztam.
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Tom írta:Ja, meg a másik, hogy lehetne valamelyik napra szervezni közös ATAG repüléseket, a csapatmunkát nagyban javítja az is. Hétköznap valamelyik este, mondjuk szerda?
Két munkahelyem van, vezetni is tanulok hogy lehessen egy harmadik,+ a kutyák én nem tudok semmi fix időpontot mondani most. Vagyok amikor tudok...
VO101_NateDog
Kapcsolat:

VO101_Tom írta:
VO101_NateDog írta:Csak egy ötlet, elég sokat gondolkodtam azon a két bevetésen amint résztvettem itt. Kettőn vettem részt, mindkét alkalommal meg lettünk lepve úgy, hogy magasság és sebesség hátrányban IS voltunk. Mindkét alkalommal 5000 felett voltunk 300 km/h körüli sebességen. Legközelebb kipróbálnánk azt, hogy 400 km/h alatt be sem repülünk az ellenséges légtérbe? Tudom, hogy kisérnünk kellet, és nem akarunk elszakadni a bombázóktól, de szerintem nem jó taktika ha lelassulunk az ő tempójukra... Nagy sebességel felettük S-ezgetve kellene kisérni talán...

A debriefingről már leléptetek, de kb ezt beszéltük át mi is. Most szombaton is tartunk majd előzetes megbeszélést, akkor tudjuk már mi lesz a feladat, azon jó lenne, ha ti is ott lennétek (vagy mondjatok időpontot nektek mikor lenne jó).
Az egyébként már most megmondom, bombázót többet nem kísérünk :) Farberék bekaphatják, ők már Londonnál hepajoztak, mikor minket bombázóstul elkaptak Dovernél. Ez így nem pálya, de majd meg kell velük is beszélni ezt.
Szombaton kutyasulit tartok du. 4-től fél 7-7ig. Vasárnap ugyanez. Este 8 amikor ide tudok ülni.
VO101_Lecsó

VO101_MMaister írta:Lecso ott lett volna, lemossuk oket mint a sz@rt. Csak hat nem volt ott... :roll:
Könnyű arcoskodni skandináviából! Kedves Vezetőnk megmondta, hogy nálunk félázsiai származékoknál ez máshogy megy. És igaza is van, mert most épp nincs pénzem gépet ápgrédelni... Ezért kénytelenek lesztek nélkülem megvívni dicső harcotokat! :lol:
VO101_Tom

Kint a következő sowc briefing:
http://sowc.forumotion.co.uk/t81-mission-6-briefing
Kép
Válasz küldése