Egy napot nekem is szarakodott, tegnap jó lett!VO101_Tom írta:Valamiért nem lép be a tegnap kapott névvel és jelszóval, de a fórumon azt olvasom, hogy a regisztráció lezárult.
IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover
Moderátorok: VO101_Sheriff, VO101_Tom
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
- VO101_Tom
Válaszolt Farber:
Mondtam neki, hogy valszeg ennél azért többen lennénk (NateDog, MMaister, Papi, HWick és én), de akkor hétvégéig átnyálazzuk a szabályokat mit és hogyan repülnek. Ahogy olvastam alkalmanként egyetlen pilótát és egyetlen gépet használhatsz, a századoknak kiosztott reptereik és gépparkjuk van, amit nem lehet pazarolni. Sokkal szervezettebb, mint az ATAG vagy bármi más.Campaign is full but how many of you are there - 2?, I can fit you in.Its only on sundays so dont worry your not missing anything. Ive activated your accounts.
Regards, F.

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Maximálisan benne vagyok, szabályokat már nézegettem én is!
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
•Apologise for all friendly fire and collision incidents clearly by voice or in-game text.
•Shoulder shooting is forbidden.
•Shooting parachutists is forbidden.
•Team kills are forbidden.
•Strafing/bombing grounded aircraft is allowed
•All Targets maybe engaged. Including aircraft landing or taking off.
•Flying low over grounded aircraft (also known as "buzzing") is forbidden.
•Hacking, glitching and cheating will result in a squadron ban.
•Due to the unkown bandwidth difficulties of custom skins, only default skins are allowed.
•Shoulder shooting is forbidden.
•Shooting parachutists is forbidden.
•Team kills are forbidden.
•Strafing/bombing grounded aircraft is allowed
•All Targets maybe engaged. Including aircraft landing or taking off.
•Flying low over grounded aircraft (also known as "buzzing") is forbidden.
•Hacking, glitching and cheating will result in a squadron ban.
•Due to the unkown bandwidth difficulties of custom skins, only default skins are allowed.
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
"Team kills are forbidden"
Ezen mit kell érteni?
Ezen mit kell érteni?
- VO101_Tom
Amit jelent. Németként nem lőhetsz le németet, teljesen mindegy mi lenne az indok.VO101_NateDog írta:"Team kills are forbidden"
Ezen mit kell érteni?

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Jahhh okVO101_Tom írta:Amit jelent. Németként nem lőhetsz le németet, teljesen mindegy mi lenne az indok.VO101_NateDog írta:"Team kills are forbidden"
Ezen mit kell érteni?
- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Kaptam egy emailt mely szerint:
You have been added to the "Axis" group on Storm of War Campaigns.
Most már VO101 század is van, vagy csak "public playerek" vagyunk?
You have been added to the "Axis" group on Storm of War Campaigns.
Most már VO101 század is van, vagy csak "public playerek" vagyunk?
- VO101_Tom
Nate, briefing már elérhető az Axis topikban:
http://sowc.forumotion.co.uk/t65-mission-4-briefing
Wickkel beszéltem tegnap, azt mondta megpróbál jönni ő is.

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Megnéztem! Mikor kezdünk?VO101_Tom írta:Nate, briefing már elérhető az Axis topikban:
- VO101_Tom
Vasárnap este 8-kor indul a szerver, előtte fél órával már lehet csatlakozni. Ezt mindenképp olvasd el: http://sowc.forumotion.co.uk/t32-server ... d-tutorial

- VO101_Tom
Megkaptuk a bázis repülőteret, Hydrecent. Q7 koordináta délkeleti részén lévő reptér. Ha beléptünk, csak erről induljuk, minden repülőtéren más század állomásozik. Ha hárman leszünk, akkor 1-1 db E-1, E-3, E-4 lesz elérhető, majd elosztjuk, hogy ki mivel menjen.

Papi ezt töltsd le (Nate, ezt te is, ez új), ha tudjátok nyomtassátok is ki. Felül látszik a közel körzet, alul a repülőtér munkaterülete. Arra nagyon jó, hogy induláskor legalább tudd, hogy merre vannak a reptéri épületek, merre van a pálya. Idegen reptereken ez gond szokott lenni, ha a mező felé indulsz el
Mivel itt nincs refly, nagyon fontos, hogy ne legyen géptörés felszállásnál.
TS-nek valszeg az ATAG TS-t fogjuk használni, hogy melyik szobát, azt még nem tudom. Valszeg ott külön csatink lesz, csak a squadron commanderek lesznek whisperen.
ATAG TS: 216.52.148.29
jelszó nincs
http://www.pumaszallas.hu/Private/VO101 ... 4_LFHY.jpg

Papi ezt töltsd le (Nate, ezt te is, ez új), ha tudjátok nyomtassátok is ki. Felül látszik a közel körzet, alul a repülőtér munkaterülete. Arra nagyon jó, hogy induláskor legalább tudd, hogy merre vannak a reptéri épületek, merre van a pálya. Idegen reptereken ez gond szokott lenni, ha a mező felé indulsz el
TS-nek valszeg az ATAG TS-t fogjuk használni, hogy melyik szobát, azt még nem tudom. Valszeg ott külön csatink lesz, csak a squadron commanderek lesznek whisperen.
ATAG TS: 216.52.148.29
jelszó nincs
http://www.pumaszallas.hu/Private/VO101 ... 4_LFHY.jpg

-
VO101_Papi
nekem jó lesz az E1, úgysem találok el semmit a nagypuskával
Föl kell tenni a zéta peccset? mer nekem még nincs fent, dobhatnál valami linket
Föl kell tenni a zéta peccset? mer nekem még nincs fent, dobhatnál valami linket
- VO101_Tom

- VO101_Tom
Na, túl vagyunk az első két reppenésen, qrvajó volt 
Az első felszállás nem ment simán, sajnos Papi repülőesemény szenvedő alanya lett, ezért Nate-el ketten vágtunk neki. Felszállás után Calais fölött 4000-en összeszedtük a bombázókat, sajnos a 21 helyett csak három szerencsétlen Do17-est generált le a program, az egyiket már az angol partoknál lelőtte a légvédelem, a másik kettőt elkísértük a célig, majdnem Londonig. Sikeresen bombáztak, de a hazaúton megleptek minket az angolok (működő radar van, egy weblapon 5 perc késéssel látják a vörösök a gépek helyzetét), Nate hazatolta, én dogoltam még egy Spittel, meg is lövöldöztem, de lelőtték a missiont a rossz bombázó generálás miatt.
Tehát újraindultunk.
Második felszállás már problémamentes volt, de borítékolható volt a végeredmény, 12 németre jutott 30 angol. De ez nekünk persze nem gond
felszállás után hárman mentünk a találkozási légtérbe. Itt megint csak három Do17 volt, de ezt már lerepültük így a végéig. Az előzőekből tanulva nem 4000, hanem 5000-en repültünk egy másik hármas kötelékkel, a JG27-esekkel együtt (nagyon hangulatos volt, hogy az összes kék egy TS-en volt, nagyon jól lehetett összedolgozni). Dover fölött észrevettünk öt közeledő kontaktot, közelebbről látszódott, hogy Spitek. Azonnal full gáz, notleistung, és srófra állítottuk a meszát. 6500-6700m-ig emelkedve, a régi kalsszikus, kondenzen vívott légi harc alakult ki 6-8 német, és kb ugyanennyi angol között. A Spitek egyértelműen gyengébbek voltak már ezen a magasságon, viszont még itt is jól fordultak, ezért nem volt igazán fölényben egyik oldal sem. Én két angolt meglövöldöztem, azok leborítottak. Papi hajtóműhiba miatt kivált, Nate lekerült 4000-re, onnan aztán pucolnia kellett. Én is hazafelé vettem az irányt, hátha segíteni kell, de az üldözői kiváltak róla. Calaistól visszaemelkedve azonban már nem találtunk senkit, így hazamentünk és leszálltunk. Nem sok német tette ezt meg, sokan ugrottak, vagy meghaltak.
Összességében nekem nagyon tetszett, a klasszikus játékmenet miatt (nincs refly), és hogy nem agyatlan idióták ellen kellett repülni nagyon izgalmas két-két és fél óra volt. Jövő vasárnap újra megyünk.
Nem csináltam sok képet a bevetés alatt, rohadtul nem ezen járt az agyam, de azért készült néhány
2. bevetés, kötelékben Nate-el:

Papival

Itt volt jó háromnegyed órás filmszakadás, dogfight, menekülés, satöbbi
A nagy lelépés után emelkedünk vissza...

... de már senkit nem találtunk. így hazarepültünk, és leszálltunk.

Nate közeli

csendélet
(hmm, benya még lett volna zargatni azt a megmaradt 10-20 angolt
)

Az első felszállás nem ment simán, sajnos Papi repülőesemény szenvedő alanya lett, ezért Nate-el ketten vágtunk neki. Felszállás után Calais fölött 4000-en összeszedtük a bombázókat, sajnos a 21 helyett csak három szerencsétlen Do17-est generált le a program, az egyiket már az angol partoknál lelőtte a légvédelem, a másik kettőt elkísértük a célig, majdnem Londonig. Sikeresen bombáztak, de a hazaúton megleptek minket az angolok (működő radar van, egy weblapon 5 perc késéssel látják a vörösök a gépek helyzetét), Nate hazatolta, én dogoltam még egy Spittel, meg is lövöldöztem, de lelőtték a missiont a rossz bombázó generálás miatt.
Tehát újraindultunk.
Második felszállás már problémamentes volt, de borítékolható volt a végeredmény, 12 németre jutott 30 angol. De ez nekünk persze nem gond
Összességében nekem nagyon tetszett, a klasszikus játékmenet miatt (nincs refly), és hogy nem agyatlan idióták ellen kellett repülni nagyon izgalmas két-két és fél óra volt. Jövő vasárnap újra megyünk.
Nem csináltam sok képet a bevetés alatt, rohadtul nem ezen járt az agyam, de azért készült néhány
2. bevetés, kötelékben Nate-el:

Papival

Itt volt jó háromnegyed órás filmszakadás, dogfight, menekülés, satöbbi
A nagy lelépés után emelkedünk vissza...

... de már senkit nem találtunk. így hazarepültünk, és leszálltunk.

Nate közeli

csendélet

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Jaja nagyon jó volt!
- VO101_Tom
Este ATAG?VO101_NateDog írta:Jaja nagyon jó volt!

- VO101_NateDog
- Kapcsolat:
Ma nekem nem ok!VO101_Tom írta:Este ATAG?VO101_NateDog írta:Jaja nagyon jó volt!
- Herr Laca
VO101_Tom írta:Este ATAG?VO101_NateDog írta:Jaja nagyon jó volt!
Te TOM:)
Most akkor lehet még jelentkezni ,vagy sem.Mert én mennék veletek ,gondolom annyira nem gyengíteném a csapat morálját:) meg eredményességét.
- VO101_Tom
Hali. Mondtam, hogy ha tudok valamit, írok. Kevés német volt, szerintem a "magyar szakaszba" befértek majd, de ezt le kell tárgyalnom Ferberrel. Savasék még nem jeleztek vissza, amíg nem tudom hány főről lenne szó, addig nem is küldök e-mailt sehova.